Toolstation.nl - Reviews & Ervaringen

3,6 Lees 69 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Toolstation.nl.

Toolstation.nl stelt zich voor

Toolstation levert voor lage prijzen professioneel gereedschap, accessoires en vele andere bouw gerelateerde producten aan Doe-Het-Zelvers, ZZP'ers. Bestellingen geplaatst voor 22.00u worden de volgende werkdag bezorgd. Daarnaast verzenden we bestellingen vanaf €10,- gratis in heel Nederland. Toolstation heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland, het is ook mogelijk om een bestellingen in een vestiging op te halen. Dit kan door middel van Click & Collect. Bestellingen die geplaatst zijn met Click & Collect kunnen al na 15 minuten afgehaald worden in een vestiging naar keuze.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 15 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

3,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Theo 26-05-2020

Algemene score

2,0
Website is zeer onhandig velden invullen geef foutmelding in de winkel zijn producten vaak niet opvoorraad

Reageer

Max S 19-05-2020

Algemene score

1,0
Begin April een bestelling geplaatst, nooit mogen ontvangen, zelfs nooit een leverings-update mogen ontvangen.
Na zélf 8 keer contact op te nemen met de klantendienst nog steeds geen enkele terugbetaling ontvangen. Nog steeds in afwachting om mijn geld te mogen terugkrijgen.
Meest waardeloze service die ik ooit heb meegemaakt met een webshop.

Reageer

stef 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zich een fijne winkel, vestiging Hengelo.
Alleen ontzettend irritant dat ze een algemeen nummer hebben, direct contact met de vestiging is niet mogelijk.
Die kantoorkudde begint pas om 8 uur, terwijl de shop al om 7 uur bezet is.
Lange wachttijd aan de tel, met een heeeeeeel irritant muziekje.
Mijn advies, rechtstreeks handelen met de vestiging.

Reageer

Thijs 02-05-2020

Algemene score

1,0
Vreselijke winkel. Loze beloftes en personeel dat je niet serieus neemt;

Goederen besteld, volgende dag in huis: blijkt 2 weken later in huis (zelfs met de “corona excuses” onnodig lang)

Dit artikel vervolgens willen ruilen in de winkel, waar het vervangende product volgens de site op voorraad zou zijn. Vervolgens weggestuurd worden omdat de producten er niet zouden zijn. (Kon medewerker uit zn hoofd vertellen). En moest dit maar op internet regelen.

Vervolgens in de auto voor de deur besteld, en bleek het 10 minuten later volgens het systeem tóch aanwezig te zijn.


Klacht ingediend; wederom niet serieus genomen, algemeen berichtje terug zonder antwoord op de vraag.
Eerder al gedoe gehad met garantie claimen van gereedschap, nu dit;
mij zien ze niet meer terug! Liever een paar euro meer kwijt en daarmee afspraken die worden nagekomen.

Reageer

William 24-01-2020

Algemene score

1,0
Besteld wat op voorraad was..zondag besteld en zou dinsdag binnen zijn.Dus niet kan gebeuren dus ik gebeld met een hele serieus klinkende meneer die zegt u heeft het morgen zeker binnen .De volgende dag weer niets ontvangen..Slecht georganiseerd bedrijf
Niet van deze tijd.Dit kun je niet gebruiken als je aan een klus wilt beginnen en je spullen zijn er niet.Beter wat meer betalen voor een betere service en levering

Reageer

Zeer ontevreden 29-11-2019

Algemene score

1,0
Altijd tevreden geweest tot vandaag. Ik ben zeer slecht behandeld en belachelijk gemaakt door een medewerker van Toolstation Amsterdam Centrum. Bij het ophalen van mijn bestelling werd om mijn naam gevraagd. Omdat er nog meer klanten stonden te wachten heb aangegeven dat ik het niet prettig vond dat iedereen weet hoe ik heet en wie ik ben (persoonlijke redenen). Dat vond meneer raar. Omdat ik vaker in dat filiaal ben geweest werd altijd simpel op postcode gezocht en ben ik altijd vriendelijk geholpen geweest (door andere medewerkers). Dus heb ik dat voorgesteld en dat wou hij dus niet en riep dat hij er klaar mee was en dat ik mocht vertrekken. Een andere medewerker mocht mij niet verder helpen van deze klantonvriendelijke medewerker. Verder heeft hij mij belachelijk gemaakt waar klanten bij stonden door de woorden als ''blaffen'' dat ik een een ''grote bek'' heb en dat ik mocht ''oprotten'' te gebruiken. Gelukkig ben ik cool gebleven anders had meneer een groot probleem. Na gebeld te hebben met het klantenservice heb ik de bestelling geannuleerd en ben ik doorgereden naar een concurrent en daar mijn spullen opgehaald. Ik heb een klacht ingediend bij het hoofdkantoor en ik ga mijn account verwijderen.

Reageer

willem83 07-09-2019

Algemene score

3,0
Op de webstite laat Toolstation weten dat wanneer ik 'binnen twee uur een bestelling doe (voor 22.00 uur) het artikel de vólgende dag (op zaterdag!) bezorgd wordt'. De volgende dag controleer ik via PostNL hoe laat de bezorging plaats zal vinden. 'Maandag laat PostNL weten (terwijl er op maandag geen post bezorgd wordt) omdat Toolstation uw pakket wel bij ons heeft aangemeld, maar nog niet heeft afgegeven bij een PostNL locatie. Wij kunnen u nu alleen een schatting geven van de dag en het tijdstip waarop uw pakket wordt bezorgd...'
Jammer, dat Toolstation verkeerde informatie geeft. Het draagt ook niet bij aan het imago van betrouwbare internetwinkel...

Reageer

Van Drielen 12-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn via internet bestelde producten bij Toolstation zijn niet bezorgd door Post.nl (ondanks dat ik van Post.nl een mail kreeg met de bevestiging van de bezorging met tijd en datum).
Dit is door Toolstation keurig opgelost. Ze hebben mijn geld terug gestort en zijn e.e.a. nu nog met Post.nl aan het uitzoeken. Keurige service !

Reageer

Maik 06-08-2019

Algemene score

4,0
Producten zijn goed, service is slecht. ik had schakelmateriaal besteld welke ik op korte termijn nodig had. Daarom het pakket op vrijdag op een pakketpunt opgehaald zodat ik het niet zou missen aan de deur. het pakket voelde licht aan daarom gekeken en de 44 wandcontactdozen die ik besteld had ontbraken. De raamwerken e.d. waren er wel. Meteen gebeld en de situatie uitgelegd en ook dat ik ze z.s.m. nodig had. Ze gingen het oplossen want ze zag aan het verzendgewicht van het pakket dat er onmogelijk 44 stopcontacten in konden zitten. De dinsdag erop heb ik zelf maar weer contact opgenomen omdat ik nog niets had vernomen. Blijkbaar moesten ze wachten op en akkoord van hogerop voordat ze het materiaal mochten versturen? Fijn dat ze dan niets laten weten. Een kleine compensatie/kortingsbon of op zijn minst sorry was wel op zijn plek geweest, maar dat heb ik ook niet gehad.

Reageer

Frank 05-07-2019

Algemene score

2,0
Een pakketje besteld op pinkstermaandag, volgens de site de volgende dag afgeleverd (met aftelklok), maar op pinkstermaandag werd er net gewerkt. Verder geen probleem dat het een dag later komt verder, echter op de uiteindelijke afleverdag niet thuis, dus een briefje in de bus (niet afgeleverd bij de buren), via internet nieuwe afspraak gemaakt, en terwijl ik thuis was is er bij de buren bezorgd op een niet bestaand adres (buren buren 131 ??) kortom, pakket is nooit teruggevonden en policy van Toolstation is dat ze pas crediteren als ze het pakket terug hebben. Ik heb betaald voor een niet ontvangen pakket en krijg geen geld terug, inmiddels bijna 4 weken verder en een aantal belletjes. Het gaat om € 11,00.... Dit is dus de eerste en de laatste keer....

Reageer

JR 17-06-2019

Algemene score

1,0
Op de site stond voor 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis bij het artikel dat ik ging kopen. Ik heb het artikel vrijdagavond om 21.45 uur besteld en betaald, om 22.48 kreeg de bestel bevestiging. Uiteindelijk zonder reden is mijn artikel pas op maandag afgeleverd.

Toen ik de machine aanzette maakte die een ander geluid dan gebruikelijk wat je van een Festool gewend ben. De dag erop heb ik de klantenservice gebeld, zij gaven aan "Dat is niet aan Toolstation dat moet u met Festool regelen. U kunt de machine opsturen en dat kan 2 weken duren". Oftewel had ik na 4 dagen nog geen werkende machine. Uiteindelijk de machine retour gestuurd nadat ik daar zelf op aan moest dringen. Inmiddels zijn we 9 werkdagen verder en helaas tot op nog steeds mijn geld niet ontvangen. Op de site van toolstation staat dat het 5 tot maximaal 7 werkdagen duurt voordat men het geld over maakt. Wederom weer een aanfluiting, wat een uitermate teleurstellend bedrijf!

Reageer

Carsten 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een niet bestaand product en door probleemoplossend mee te denken kwam ik eruit!
Uitstekende service en kennis. ( in Enschede )

Reageer

Ed 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop met regelmaat bij Toolstation en nog nooit een probleem gehad. Prima website waar je kunt zien in welk filiaal iets op voorraad is. En vooral ... Heel concurrerend qua prijs.

Reageer

alex 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
al heel vaak van alles besteld bij toolstation altijd snelle levering nog nooit een probleem gehad ik ben zeer tevreden

Reageer

de wit 03-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij hadden op de site gezien dat er in filiaal roosendaal maar 4 stopcontacten op voorraad waren.
toen we daar bespraken dat wij er 25 nodig hadden en het liefst voor hemelvaartsdag.
de bali medewerker heeft er alles aan gedaan om dit voor elkaar te krijgen.
top. we hadden vanuit 2 andere filialen alles op tijd binnen.
produkt perfect en de service kon niet beter....

Reageer

Jamie Sprenger 29-05-2019

Algemene score

3,0
Hang en sluitwerk besteld. Op 2 items na alles beschikbaar... 14 dagen later alles pas bezorgd. Jammer, maar goed... helaas 60st scharnieren verkeerde type geleverd. Dan heb ik dus inmiddels 14 dagen geleden betaald, maar nog steeds geen besteld product binnen. Vervolgens moet dan eerst alles retour zijn bij Toolstation voordat ze overgaan tot verzenden van het juiste product! Volgens de klantenservice dus nog eens 7 dagen later! 21 dagen doen over een eenvoudige levering, schandalig en klant-onvriendelijk.

Reageer

Geert 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
3 weken geleden een Makita cirkelzaag incl geleider gekocht bij toolstation. Cirkelzaag kwam op tijd zonder geleider. Na telefonisch contact is deze 4 dagen later keurig bezorgd. Had zo mn twijfels over toolstation na lezen van negatieve recencies, maar die blijken onterecht. Ja, de doos was open geweest en geleider is later nageleverd. Maar kan niet anders zeggen dat alles prima in orde was en prijs echt veel lager lag dan alle andere webwinkels. Ik vind zo n schoonheidsfoutje dan geen enkel probleem. Volgende keer zeker weer toolstation..

Reageer

Pascal 02-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel geregeld schroeven, pluggen, kit, verf, handschoen etc. en ik ben zeer tevreden. De prijs is in vergelijking met menig bouwmarkt substantieel lager en de gratis levering vanaf €10 maakt het zeer de moeite waard om hier iets te bestellen. Tot nu toe is er een keer iets misgegaan met een levering, maar de klantenservice is snel in hun reactie en lossen het probleem op. Jammer om te zien dat ze zo laag beoordeeld worden op deze site; Ik kan mijn ervaringen er niet in herkennen.

Reageer

Giuseppe 21-04-2019

Algemene score

2,0
Wilde twee festool machines kopen maar waren niet op voorraad in Hilversum. Kan gebeuren en ik had ze pas nodig over zes dagen. Geen enkele moeite of interesse van personeel en ook niet van de bedrijfsleider om te proberen deze toch op tijd te kunnen leveren. Misschien dinsdag of misschien donderdag heb ik niks aan. Te veel moeite om even een belletje aan te wagen of ze mij toch konden helpen.
Gewoon weggestuurd. Zeer onprettige ongeïnteresseerde klantenbinding. Bij andere winkel de € 850,00 besteed en volgende dag in
huis.

Reageer

Age 15-04-2019

Algemene score

1,0
Product tijdelijk niet leverbaar.
Klant wordt hierover niet geinformeerd.
Mail wordt niet beantwoord.
Na 2x bellen bestelling geanuleerd na onprettig gesprek met medewerkster.

Reageer

VVE rialto 13-04-2019

Algemene score

5,0
Ik ben al 3 keer langs geweest voor een doosje RvS 4x40 en nog steeds niet

Reageer

Maikel 05-04-2019

Algemene score

2,0
Waardeloos bedrijf. gereedschap besteld voor 22:00 uur zou de volgende dag geleverd worden. maar niks hoor volgende dag staat er gewoon "wordt ingepakt"

dus voor 22:00 uur besteld de volgende dag in huis, is een verkoop praatje.

voor mij nooit meer toolstation, ik werk als vakman liever met betrouwbare partners.

Reageer

Evert 01-04-2019

Algemene score

1,0
Slecht. Er wordt geadverteerd met voor 2200uur besteld de andere dag bezorgd.26 mrt besteld. De andere dag wordt er een verkeerd artikel bezorgd. 2dgn na de bestelling een ander deel. Bellen waar de rest blijft en hoe het zit met het verkeerd bezorgde artikel. 4 dgn na bestelling wordt weer wat bezorgd. Mis nog steeds 1 artikel. Vrijdag gebeld. Dit zou maandag bezorgd worden. Maandag om 17.30 weer gebeld. Zou deze dag nog bezorgd worden. om 20.20 nog steeds niets. Bestelling was 26mrt gedaan en volgens website was alles voorradig.

Reageer

Js 24-03-2019

Algemene score

1,0
Verkeerde levering ondanks uitdrukkelijke aandacht voor juiste apparaat. Vervolgens burocratische papierwinkel die jij moet invullen ondanks hun fout, om terug te sturen. Dan nog 2 weken wachten voordat je geld terug is. Toppunt is dat uiteindelijk blijkt dat accessoire van apparaat door hen niet leverbaar is. Gepasseerd (tool) station. Nooit meer!

Reageer

Otter 12-03-2019

Algemene score

1,0
Toolstation wil geen onderdelen leveren van gereedschap.
Onlangs heb ik een bouwlamp gekocht, daarvan is het glaasje defect geraakt.
Dit glas ter waarde van €5,- wil en kan Toolstation niet leveren. Er teleurstellend.

De lamp zelf kostte €99,-

Reageer

Iko 25-02-2019

Algemene score

3,0
22 januari 19 :

Besteld 3 inbouwspotjes geleverd 2 en ook met verschillende aansluitschema,s dus 2 spotjes retour gezonden vergezeld met formulier , Let op nu komt het 4 x moeten bellen om dus 3 spotjes gecrediteerd te krijgen 1e betaling 24-1, 2 x moeten bellen en weer uitgelegd ANTWOORD komt goed 2e betaling 19 -2. En weer gebeld 4e keer DUS om het rest bedrag v h 3e spotje ANTWOORD , Meneer ik heb er nu alles goed vermeld en binnen 10 werkdagen ontvangt uw het resterende bedrag terug en dat was vandaag 25-2.

Totaal € 35.34 tot op vandag 25/02 retour ontvangen € 23.56

Reageer

sjaak Dirksen 13-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

2,0
zeer regelmatig wordt de levering NIET de volgende dag bezorgd. Toolstation verschuilt zich dan achter haar leverancier, bijv PostNL.
Het heeft geen zin om daar dan over te klagen, de klantenservice behandelt je alsof je debiel bent en wil niet meedenken aan een oplossing. Ik bestel tegenwoordig elder, dat scheelt een hoop kopzorgen en maagpijn die deze amateurs je bezorgen.

Ook leveren ze zonder dat je dat duidelijk kan zien veel Silverline producten. Dit is gewoon troep, zo slecht dat de Chinezen het zelf niet eens willen!

Reageer

ML 11-02-2019

Algemene score

1,0
Stuur ik een aantal producten terug wordt er een deel gecrediteerd en de rest is plotseling weg. Na wat bellen en mailen. Helaas we weten niet waar het is. Goede service zeker als je daar de afgelopen jaren heel wat hebt gekocht. Toolstation worden jullie te groot missende bestelde producten, verkeerde producten of zoekgeraakte retouren.....

Reageer

Glass 11-02-2019

Algemene score

1,0
Aangegeven levertijden zijn niet betrouwbaar. Ik bestelde artikelen die op voorraad waren aangegeven. Ik ontving een e-mail dat de goederen gereed waren voor verzending. Toolstation niet. Ik heb de bestelling na twee weken geannuleerd. Toolstation heeft de artikelen 1 week na mijn annulering verzonden. Toolstation heeft nooit een van mijn e-mails beantwoord. Toolstation heeft mijn aanbetaling niet binnen de wettelijke vervaltijd geretourneerd.

Reageer

Frans 26-01-2019

Algemene score

5,0
Het is wel zo eerlijk om even te melden hoe het is afgelopen.
Onlangs weer gebeld. Nu met een medewerker die het serieus nam. Hij heeft het uitgezocht en het geld is inmiddels teruggestort.
Al met al heeft het bijna twee maanden geduurd.

Reageer

Frans 17-01-2019

Algemene score

4,0
Inmiddels mijn tweede review.
Begin december pakketje teruggestuurd.
Op 5 december hebben ze het ontvangen.
Na drie mailtjes en twee keer bellen nog geen geld retour.
Gelukkig gaat het niet om een heel groot bedrag maar toch. Ik wil mijn geld terug maar ben overgeleverd aan hun grillen.

Reageer

Jan 12-01-2019

Algemene score

3,0
Toolstation was erg goed. Leveringen gaan traag en onvolledig. Als je dan een klacht ingediend hebt, dan reageren ze totaal niet. Het is Toolstation gelukt om een zeer tevreden klant zeer ontevreden te laten worden.

Reageer

W. Kloosterz. 01-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestel regelmatig. Goede site en nette afhandeling, vaak goede prijzen. Geen klachten.

Reageer

Frans 20-12-2018

Algemene score

6,0
Ik was altijd goed te spreken over Toolstation.
Maar dat is nu anders. Retour gestuurde producten worden niet gecrediteerd.
Volgens de site binnen 14 dagen volgens de telefoniste 10 werkdagen. (Deze mevrouw vroeg niet eens naar mijn gegevens om een en ander na te kijken) NEE hoor. De centen zijn er nog niet. En als ik andere reviews zo lees ben ik niet de enige. Toolstation, u bent er met de pet naar aan het gooien. Jammer. Voortaan toch maar de Gamma of Praxis.

Reageer

Ruud 07-12-2018 Via de website gekocht

Zeer slechte service

Algemene score

1,0
Ik heb veel producten besteld bij toolstation ,vaak op tijd bezorgd. Maar nu heb Ik iets verkeerd besteld en na 2 maanden geen geld terug gehad terwijl ik het netjes retour heb gestuurd. Ik krijg geen reactie. Belachelijk...

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Keukenkraan 24-11-2018 In de winkel gekocht
Heerhugowaard

Kraan à 59 euro direct betaald aan Bali +_ 0.20 cent ontbrak

Algemene score

1,0
Werd zeer autoritair benaderd omdat de Kraan onverkoopbaarbaar zou zijn.Dat is onzin van de bovenste plank omdat een rubberringetje van 10 cent ontbrak

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Toolstation 27-11-2018

Beste,

Wij vinden het vervelend om te lezen dat u geen prettige ervaring heeft gehad in een van onze winkels. Wij bekijken graag de mogelijkheden voor u om dit probleem op te lossen.

Wilt u hiervoor even contact met onze Klantenservice opnemen? U kunt ons bereiken per e-mail op info@toolstation.nl of telefonisch op telefoonnummer 071-5815050.

Wij hopen snel van u te horen.

Met vriendelijke groet,
Toolstation

Reageer

JKA 06-11-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke site en heldere nette prijzen en belangrijk! echte mensen aan de telefoon!. Had al eerder besteld en nooit een probleem gehad. Nu een verpakkingsfout maar dat was snel opgelost

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van de vyver anthony 24-10-2018 Via de website gekocht

schandalig

Algemene score

1,0
al een paar keer besteld geen probleem. Nu heb ik wel een probleem met een slecht werkende handperstang. Op de chat was het antwoord dat het niet aan hen lag. Gebeld ik zou het mogen retourneren na een mail van hen die ik nooit heb gekregen. Vervolgens via de chat niemand meer bereikbaar. Het is schandelijk!!! Ik vind Toolstation geen fatsoenlijke handelaar!!!!!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Jaro montage 13-10-2018 Via de website gekocht

Totaal geen nazorg

Algemene score

3,0
Wel 50 keer wat besteld nu de 51 keer heb ik een vraag en 5 mails verder en 2 klantencontact mail
Geen enkele reactie schandelijk

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

John 12-10-2018 Via de website gekocht

Slijptol besteld maar na 4 dagen nog steeds niet in huis

Algemene score

4,0
Op maandag (voor 10 uur) een slijptol besteld die volgens de site op voorraad is maar op vrijdag nog steeds niet in huis. al 3 keer contact gehad en krijg iedere keer tehoren dat het een dag later gaat worden. als ik dit had geweten was ik gewoon naar een bouwmarkt gegaan en 10 euro meer betaald.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Remco 24-09-2018 Via de website gekocht

Slechte nazorg

Algemene score

1,0
Op 22-8 kabelgoten besteld bij Toolstation.
Na herhaaldelijk contact omdat het maar niet geleverd werd zijn de kabelgoten op 28-8 uiteindelijk beschadigd geleverd. Toolstation is niet echt behulpzaam in dit proces.
Op 31-8 een verzoek tot retour ingediend en een afspraak gemaakt om ze op te laten halen. Hele dag voor thuis gebleven want een indicatie van ophaaltijd konden ze bij Toolstation ook al niet geven. Maar geen mens gezien.
Een 2e ophaalafspraak wordt zomaar zonder enig overleg met mij ingepland, ik heb daarop aangegeven de zooi buiten te gooien en dat ze van GLS maar kijken wat ze doen.
Op 7-9 zag ik toen ik thuis kwam een GLS briefje in de brievenbus dat het pakket is opgehaald.
Heb Toolstation gewaarschuwd dat ze mijn betaling niet binnen de wettelijke termijn geretourneerd hadden ik verdere stappen zou ondernemen.
Ondertussen ook een bericht naar de ACM en Paypal uitgedaan.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

johan 19-09-2018 Via de website gekocht

beloftes niet waarmaken

Algemene score

2,0
zondag een aantal artikelen besteld die volgens de site in voorraad waren, status was op zondagavond al ingepakt, dinsdagavond nog niks ontvangen, niet bereikbaar via telefoon op dinsdag 16h45, na het sturen van 2mails en zelf opnieuw getracht telefonisch contact op te nemen op woensdag (nog niks ontvangen) blijkt 1 artikel niet voorradig te zijn en pas volgende week binnen te komen.... ze komen hun beweringen niet echt na dunkt me.....jammer en teleurstellend......

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Ad 14-09-2018 Via de website gekocht

Slechte ervaringen

Algemene score

2,0
Tacker gekocht bij toolstation. Thuis vloog de aardlek eruit bij ieder nietje/spijker die ik schoot. Kom m niet retouren "hij was al gebruikt heh". Hoe kom je dr anders achter dat iets niet voldoet. Toevallig iemand van het energie bedrijf die een andere meter kwam hangen gevraagd wat voor stroom dat ding trok. Conclusie, veel te veel piek stroom, ik vind dat dit consumenten product niet verkocht zou mogen worden. Echt 3 maanden over en weer gecommuniceerd maar werdt nooit van hun kant teruggebeld. Na die drie maanden en een retour van het tack apparaat een creditnota ontvangen van het aankoop bedrag. Werd alleen niet gecrediteerd? Na vele malen bellen werd er een lager bedrag dat de creditnota gecrediteerd. Ben er echt nog niet klaar mee, ik vind ze onbetrouwbaar. Machines worden blijkbaar uit t buitenland geimporteerd, zonder enige fabrieksgarantie

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Johannes Kingma 07-09-2018 Via de website gekocht

Geld retour duurt langer dan maand

Algemene score

3,0
Dit is een aanvulling op mijn eerdere review.
Bestelde artikelen retour gestuurd.
3 augustus creditfactuur,
Uiteindelijk na vele telefoontjes met de klantenservice op 7 september gelukkig toch nog mijn geld terug gekregen. Geen geld terug binnen 14 dagen dus, zoals op de website wordt beloofd. Maak daar maar van: houd maar rekening met langer dan een maand!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed

Reageer

Johannes Kingma 06-09-2018 Via de website gekocht

Geen geld terug na retour gestuurde artikelen

Algemene score

1,0
Levering was prima (2x besteld bij dit bedrijf). Alleen geld terugstorten na een retourgestuurd artikel gebeurt in elk geval niet binnen de beloofde 2 weken! Ik ben inmiddels meer dan een maand verder en hoop nog steeds dat mijn geld ergens terug komt, maar ik vraag het me af! Meerdere malen met de klantenservice bellen heeft ook nog erg weinig zin gehad. 3 augustus heb ik de creditfactuur gekregen (in "Mijn Toolstation"-account). De klantenservice geeft telkens aan dat ze melding doen aan de financiële afdeling om dit uit te zoeken. Slechte service!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed

Reageer

middel 14-08-2018 In de winkel gekocht
dordrecht

slechte service en advies

Algemene score

1,0
een week geleden een invalzaag gekocht op advies van de verkoper maar dat advies was niks waard want de machine werkt goed en is stuk.
ik ben terug gegaan naar de winkel van toolstation dordrecht en wat rest mijn verbazing antwoord was we moeten hem opsturen de machine is een week oud maar wat zeg toolstation jammer dit os de procedure nou toolstation mijn procedure is geen goede service een klant kwijt dus toolstation doe wat aan je klandizie maar mijn ben je kwijt ik vindt me slecht behandeld door jullie vandaar deze negatieve beoordeling

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

Harry 14-07-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een verstekzaag gekocht welke bij levering k kapot in doos bleek te zitten.
Geen probleem.
Email gestuurd met fotto en volgende dazg werd een nieuwe bezorgd..
Top service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Dijkstra 07-07-2018 Via de website gekocht

Na retourzending geen geld binnen 14 dageni

Algemene score

4,0
Goederen retour, geen terugbetaling na 14 dagen. De schroeven zijn met retourformulier en als pakketje terug gestuurd naar een antwoordnummer. Ik heb van het pakketje 3 foto's gemaakt, helaas zonder een track code. Ik heb gebeld en men zei dat ze het heel erg druk hadden met retouren en ook of ik had gecontroleerd of het pakket was aangekomen...?! Helaas niet, antwoordnummer is gratis, en het bonnetje van post.nl kan ik nergens meer vinden, ben bang dat dat is weggegooid. Er wordt niet gereageerd op email. Ben bang dat ik kan fluiten naar mijn geld. Ik vraag mij af of meer mensen dit meegemaakt hebben bij Toolstation. Als ze zich verschuilen achter een trackcode en drukte dan vind ik dat zeer kwalijk. Pakketten van Post.nl komen gewoon aan. Ze beweren dat het binnen 14 dagen wordt terugbetaald..maar doen het niet.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

monique 22-06-2018 Via de website gekocht

eer slechte klachtafhandeling na te late levering

Algemene score

1,0
Op de site staat heel duidelijk voor 22.00 besteld volgende dag geleverd. Dit was niet het geval en dat lag aan iedereen behalve aan Toolstation.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Gradus 17-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, scherpe prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment en bekende merken. Al een aantal keren besteld. Levering steeds de volgende werkdag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews