Deze score is gebaseerd op 29 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Teufelaudio.nl.
Teufel is een van de grootste Duitse fabrikanten van audioproducten. Het assortiment varieert van hifi, home cinema sets tot multimediasystemen, koptelefoons en bluetooth speakers. Het bedrijf begon in 1979 in Berlijn met de ontwikkeling van luidsprekerkits die mensen zelf in elkaar konden zetten. Inmiddels is het bedrijf met meer dan tweehonderd werknemers in heel Europa de nummer één in directe verkoop van audioproducten. Teufel ontwikkelt hoogstaande audioproducten tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs. Geïnteresseerden kunnen Teufel producten exclusief in de online winkel kopen, deze vervolgens 8 weken thuis proberen en profiteren van een niet goed geld terug garantie.
Gemak
De website is overzichtelijk. Details over producten worden goed getoond. Het voelt allemaal transparant en professioneel aan.
Service
Je weet waar je aan toe bent bij Teufel. Vragen worden goed en uitgebreid beantwoord.
Assortiment
Keus genoeg. Natuurlijk verkoopt met goede audio producten, dus echt voor een prikkie is het natuurlijk niet te koop.
Aanbeveling
Een leverancier die ik vertrouw en waar ik m'n hele leven audio zal blijven kopen.
Extra toelichting
Een leverancier welke ik vertrouw en waar ik m'n hele leven audio zal blijven kopen. Ze leveren kwaliteit en als je goed zoekt vind je echt goede deals bij hen (bijvoorbeeld de Consono 35 Mk3 Connect Plus).
Gemak
Bestellen vanuit de luie stoel, duidelijke prijzen, veel technische info op de site.
Service
Snelle levering, snelle beantwoording van vragen.
Assortiment
Ruime keuze met duidelijke info per product. Ook nog eens modulair uit te breiden.
Aanbeveling
Goed systeem, werkt perfect, handige app, goed geluid, draadloos, kortom alle opties die ik in een muzieksysteem zocht en nu heb gevonden. Uitbreidbaar door het hele huis heen, daarbij gebruik makend van zijn eigen netwerk en muziekserver.
Aanbevelenswaardig en het volgende product staat al op mijn verlanglijstje.
Extra toelichting
Jammer dat er geen fysieke winkels zijn in NL, mogelijk ga ik binnenkort naar Berlijn, zal ik zeker de winkel gaan bezoeken.
Service
Goed advies. Mogelijkheid om eerst thuis te proberen.
Assortiment
Breed assortiment. Spotify en bluetooth zou nog meer mogen worden integreerd.
Gemak
De website is duidelijk met een goede product presentatie en vermeldt ook allerlei achtergrond informatie om je te orrienteren tav verschillende configuraties, technieken etc. Erg volledig; alleen luistermogelijkheden ontbreken nog.. logischerwijs
Service
Service is prima. snelle levering, goede verpakking maar ook de genoemde nederlandstalige support is erg behulpzaam.
Assortiment
uitgebreid assortiment voor de massa.
Aanbeveling
teufel is zeker aan te bevelen voor mensen die weten wat ze willen en voor mensen die de moeite willen nemen zich te verdiepen via internet voor aankoop. Iemand die snel iets wil aanschaffen op basis van een expert mening kan wellicht beter naar een bakstenen winkel
Extra toelichting
Teufel maakt mooie producten en levert via website en service center zo'n goede ervaring dat zelfs luidsprekers met vertrouwen online gekocht kunnen worden.
Gemak
Mooie overzichtelijke site. Alle artikelen logisch gerangschikt.
Het enige wat ik miste was dat ik geen accessoires kon bestellen op de productpagina. Ik had muurbeugels nodig voor de speakerset. Hiervoor moet je van pagina wisselen.
Toon alle accessoires op de productpagina, dan is het bestellen een stuk makkelijker.
Service
Duits bedrijf met een NL telefoonnummer en een NL servicesmedewerker. Klasse!
Levertijden worden goed weergegeven.
En toen ging het even mis. 2 setjes van 2 muurbeugels besteld, slechts 1 set ontvangen. Dat is jammer. Gebeld met Teufel en er werd zonder morren direct een set verstuurd.
Je kunt de producten van Teufel nergens beluisteren, dit moet je thuis doen. Bevalt het toch niet dan heb je 8 weken om de boel op te laten halen.
Assortiment
Verkoopt alleen eigen producten. Het assortiment is daardoor iets beperkt.
Aanbeveling
Altijd even bij Teufel kijken als je nieuwe speakers zoekt.
Extra toelichting
Doordat Teufel af fabriek levert, kunnen de prijzen laag blijven. Een goed product voor een redelijke prijs.
Teufel timmert goed aan de weg in NL, je komt ze overal tegen, op marktplaats, bij beslist.nl en uiteraard hier bij Kieskeurig.
Gemak
de website is uiterst gemakkelijk en duidelijk. er is een ruime keuze en de uitleg is groots, van maten belastbaarheid en gewicht tot accessoires die bij de set horen.
Service
Ik heb na de aankoop meerdere keren contact gehad met de klantenservice in berlijn, de spreken gewoon netjes nederlands even als het keuze menu. dus niet afschrikken als je ziet dat ze niet hier in de buurt zitten.
Assortiment
er is een redelijke hoeveelheid te koop en dat is erg netjes, het loopt niet over maar er is toch keuze zat.
Aanbeveling
Teufel is ten zeerste aan te bevelen, alleen al om de prijs kwaliteits verhouding.
+ punten:
+ Erg duidelijke overzichtelijke website
+ Ruime keuze uit meerdere sets en losse componenten
+ Kwaliteit zowel van het product als de klank is erg goed
+ Verzending met UPS is ten alle tijden te traceren en de producten zijn degelijk ingepakt.
- punten:
- Het is jammer dat je de speakers niet van te voren kan beluisteren bij een dealer. maar dit is ook waarom de prijs zo laag kan blijven.
Erg tevreden over teufel, ze doen wat ze beloven en leveren enorme kwaliteit voor een relatief laag bedrag. Zelf had ik nog mee gedaan met een prijsvraag via het internet, en kon toen een speaker set van teufel winnen, helaas ben ik niet de gelukkige. ik kreeg nog wel een coupon van 10% korting. deze kon ik helaas niet verzilveren na de aanschaf van de set. dus toen heb ik gebeld en verteld dat ik deze coupon niet kon gebruiken, heb toen met de medewerker van de klantenservice een regeling getroffen dat ik een set statieven voor 50% van de prijs kon kopen. Al met al een leuke korting die niet helemaal in verhouding stond met de 10% die van de totale aankoop af zou gaan. maar toch fijn dat ze met je meedenken en dat beide partijen met een fijn gevoel de telefoon kunnen ophangen.
Gemak
Het bestel gemak is prima in orde. Duidelijke site en uitgebreide productinformatie.
Service
De opgegeven levertijd en de wijze van bezorging en verpakking kloppen gewoon.
Assortiment
Altijd goede keus uit mooie producten voor je budget.
Aanbeveling
Prijs-kwaliteit verhouding en de zeer net afgewerkte producten.
Extra toelichting
De eerste aankoop was een speakers voor bij de PC. Na de goede ervaring met deze speakers, ook gekozen voor de T300 Mk2. Deze gebruik ik als back speakers in een Home Cinemaset en deze bevallen zeer goed.
Goed overzienbare webshop.
Service
Naar mijn heeft Teufel een erg goede service. Ik ben hier al meerdere malen mee in aanraking geweest om diverse redenen en werd steeds vlot en netjes te woord gestaan en geholpen!
Assortiment
Goed en groot assortiment.
Aanbeveling
Erg goede webshop, meer zeer goede prijzen gezien de kwaliteit die je in huis haalt. Een aanrader voor iedereen om toch een product van Teufel te proberen. Zeker gezien het retour recht van 8 weken.
Extra toelichting
Ik raad deze winkel aan andere kopers. Je kan hier geen fout maken, bestellen is makkelijk en mocht onverhoopt het product je niet bevallen kan je zeer makkelijk retourneren.
Teufelaudio.nl = een dikke aanbeveling!
Eenvoudig en duidelijk
Service
Goed en direct. Ook een snelle reactie op mijn vragen
Assortiment
Deze is wel beperkt... maar ik ga voor het merk
Mooie producten. Top kwaliteit
Extra toelichting
Ik heb laats flinke uitgaven gedaan. En daarvoor navraag gedaan. Alles werd duidelijk beantwoord. Tevreden over de snelle levering. En ook de nazorg. Mailings die ik krijg zijn nuttig en niet storend.
Extra toelichting
Ik was een half jaar geleden op zoek naar een goede luidspreker set met een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Teufel heeft een zeer uitgebreid assortiment in diverse prijsklasse.
De reviews over het product hebben mij uiteindelijk overgehaald om de boxen te kopen. Ik heb tot nu toe geen problemen ervaren met het product en de levering was ruim binnen de gestelde termijn.
Hier een zeer tevreden klant die aan het twijfelen is om zijn surroundset toch nog een beetje uit te breiden!
Gemak
De site is zeer overzichtelijk en de producten zijn gemakkelijk te vinden
Service
Werkelijk top. Ze nemen de tijd voor je en ik kon zelfs foto's insturen waarop ze een ideale luistersituatie schetsten.
Ook kan je et product binnen enkele weken gratis retourneren indien deze niet bevalt.
Assortiment
Ruime keuze uit kwaliteitsproducten die oplopen in prijs naar wat je ervoor uit wilt geven
Aanbeveling
Erg prettige samenwerking om tot een keuze te komen, daarnaast kunnen ze het scherp in prijs aanbieden.
Extra toelichting
De duidelijke uitleg en kennis is erg goed bij Teufel.
Er zou in de ochtend een Nederlands pratende persoon bij mogen, want die tref ik meestal alleen in de middag.
Gemak
Alle producten overzichtelijk per categorie gerangschikt en bij detail van het product uitgebreide informatie in verschillende onderdelen (omschrijving voor wat het doet, maar bv ook kopje technische informatie voor de specifieke info. Na drukken op bestellen kom je in een simpel bestel proces met genoeg betaalmogelijkheden.
Wat helemaal super is, is dat je de producten 8 weken mag proberen en als het niet bevalt komen ze het gratis weer ophalen!
Service
Bij vragen via mail wordt er op werkdagen gelijk gereageerd. De medewerkers weten ook waar ze het over hebben, dus kunnen goed advies geven. Tevens wordt er goed met je meegedacht over mogelijkheden, bv in mijn geval bleek een product uitverkocht, maar werd er gelijk een oplossing bedacht door handmatig samenstellen van onderdelen om gelijkwaardig te kunnen leveren. Top!
Assortiment
Op gebied van speakers hebben ze alle soorten en maten, voor elk wat wils. Ook leveren ze de bijbehorende aansluitmaterialen, die weer naar eigen wens zijn bij te bestellen.
Aanbeveling
Voor betaalbare kwaliteit audio is dit een zaak om zeker te bekijken
Zie boven
Gemak
Simpel, produkt in winkelwagen leggen en vervolgens afrekenen via VISA.
Service
Ik heb gebeld met Teufel, kreeg een Nederlands sprekende medewerker aan de lijn die mij keurig adviseerde welk speakersysteem voor de PC ik het best kon nemen gezien mijn wensen.
Assortiment
Voor elk budget is er wel iets goeds te krijgen bij Teufel.
Aanbeveling
Nagenoeg alles is op voorraad en wordt direkt verzonden. Ik had mijn produkt met 2 dagen in huis. Betrouwbare webwinkel. Verder is het systeem dat ik heb gekocht voor mijn PC de Teufel de Concept C100 perfekt. Goed geluid, goede bas, kortom prima prijs prestatie verhouding.
Extra toelichting
Mijn motivatie heb ik in de diverse onderdelen toegelicht. Kortom een goede webshop die ook telefonisch goed bereikbaar is voor advies, nagenoeg alles op voorraad en snel bezorgd. Gewoon super!
Gemak
Teufel audio heeft een prima website, waarin hun assortiment op een aantrekkelijke en overzichtelijke wijze gepresenteerd wordt. Bestellen is heel eenvoudig; er zijn verschillende betalingsopties.
Service
hier zou ik 11 sterren geven als het mogelijk was; de service is meer dan uitstekend! Goede communicatie, prima after-sales zorg, en men doet precies wat men belooft en meer.
Assortiment
op het gebied van audio voor elk wat wils; van instapmodellen van computer luidsprekers voor minder dan 100 euro tot high-end luidsprekers; ook de hoofdtelefoons zijn niet vergeten.
Aanbeveling
ik zou deze winkel zonder enig voorbehoud aanbevelen bij anderen. Men levert kwalitatief hoogstaande produkten voor een hele redelijke prijs, gepaard gaande met een uitstekende service!
Extra toelichting
Ik heb in eerste instantie een setje Concept B20 speakers voor mijn PC gekocht. De keuze viel hierop mede door de uitstekende reviews die hierover de ronde gaan. Wel, dat klopte, en ondanks de positieve reviews en dus mijn hoge verwachtingen, was ik verrast door de hoge kwaliteit van deze boxen. Het zijn natuurlijk wel computer-luidsprekers, en geen hi-end HIFI speakers voor audiofielen, maar ik ben behoorlijk kritisch, en heb wel vergelijkingsmateriaal wat kwaliteit betreft (heb bv een AKG 702 hoofdtelefoon), maar met dit in het achterhoofd is het ongelofelijk hoe helder de hoge tonen klinken, en hoeveel bas er nog uit zulke relatief kleine speakertjes komt, en allemaal mooi in balans. Een genot om naar te luisteren. Daarna werd ik nieuwsgierig naar de nieuwe PC Bamster, een geluids"bar" voor het notebook, netbook, tablet, of andere geluidsdrager. Ik besloot er 1 te bestellen ; 2 dagen later was hij er, meteen aangesloten op mijn PC (heel makkelijk, via USB), en...surprise! Zo'n klein ding, en wat voor geluid?!! Ik had nooit gedacht dat er zulke bassen uit zulke kleine speakertjes (2 actieve tweeters en 2 passieve woofers, in 1 mooie aluminium behuizing) konden komen. En een enorm volume, zonder noemenswaardige vervorming. en dat voor 3 W uitgangsvermogen! Er was een klein cosmetisch probleempje met de Bamster (klein deukje in het frontje) en hij werd zonder problemen meteen omgeruild voor een nieuw exemplaar: dezelfde dag dat ik er over mailde, werd er eerst direkt een nieuw exemplaar opgestuurd, die 1 dag later arriveerde, en pas daarna hoefde ik de "oude" terug te sturen (zonder kosten voor mij, via UPS; begeleidende formulieren al ingevuld en toegemailed door klantenservice van Teufel). DAT noem ik nog eens service! Even UPS bellen en het werd bij mij thuis opgehaald, en inmiddels was het nieuwe exemplaar al in gebruik genomen. Ik geniet!! Ik beveel deze zaak bij iedereen van harte aan!
Gemak
Je vindt gemakkelijk wat je zoekt, het is gewoon een moderne, goed opgezette online shop.
Service
Bestellen, betalen, leveren - alles gemakkelijk en snel geregeld: prima!
Assortiment
Het is dat ik geen groot budget heb, maar er zitten volgens mij werkelijk juweeltjes tussen het volledige aanbod van Teufel - goeie merknaam ook wel trouwens. Ik heb het beeld dat je met Teufel in het algemeen een betere price/performance ration hebt dan met andere topmerken!
Extra toelichting
We zijn begin 2013 verhuisd naar weliswaar een groter huis, maar mijn studeerkamer is een stuk kleiner geworden. Ik had een 2x40W stereo-versterker met twee grote (Wharfedale) driewegboxen, maar heb deze weggedaan om ruimte winnen en heb na flink zoeken & vergelijken voor deze 2.1 set van Teufel gekozen. Mijn geluidsbeleving is er alleen maar op vooruit gegaan: echt een geweldige set, die gewoon aan de pc hangt want eigen versterker aan boord - helemaal precies wat ik zocht en voor een heel schappelijke prijs: 237 euro! Je voelt de bassen en het stereo-beeld is gewoon ruimtelijk te noemen. Ik ben super tevreden met deze aankoop!
Gemak
Zoeken, bestellen en betalen op de site is prima.
De look and feel vd site is prima
Heldere en vriendelijke support
Assortiment
Zeer mooi en uitstekende producten.
Zonder meer!
Extra toelichting
Prima look-and-feel van de site en overzichtelijk
.Zoeken, bestellen en betalen op de site is prima.
De look and feel vd site is prima.
Levering duurde wel wat lang ..... 7 dagen voordat het product werd verstuurd.
Product is geweldig!
Extra toelichting
Ik heb voor vriend de Ultima® 40 Mk2 boxen besteld. Hij heeft een redelijk audio freak en is er super tevreden mee.
Snelheid waarmee geleverd werd en verpakking niks op aan te merken. Top!
Gemak
Duidelijk overzicht, daardoor eenvoudig in het assortiment te zoeken
aftersale is zeer goed
Extra toelichting
Vooral de aftersale/service heb ik als zeer goed ondervonden. Bij het installeren van de set bleek 1 box licht beschadigd. Hierop contact opgezocht met Teufel. Die hebben direct actie ondernomen en een ander paar boxen opgestuurd. De beschadigde box omgewisseld met het nieuwe paar geleverde boxen. De beschadigde box vervolgens weer retour naar Teufel gestuurd, dit met het bijgeleverde retour formulier. En deze komen op afspraak thuis ophalen!
makkelijk navigeren
3 cinchkabels niet in doos, gebeld met teufel en binnen 2 dagen alsnog geleverd
goede service en levering
Gemak
op internet uitzoeken bestellen en klaar 8 weken proberen niet tevreden geld terug dit kan toch niet beter
Assortiment
voor ieder is er wel iets
Aanbeveling
goede producten voor een eerlijke prijs
Overzichtelijke website
Service
Vragen per email, een werkdag later antwoord.
12 Weken uitproberen!!!
Assortiment
Sterk groeiend assortiment, betaalbare kwaliteit.
Gemak
Website verschaft heldere en duidelijke informatie.
Service
De geleverde Cinebar 51 THX bleek een korte kabel te hebben (soundbar--> basbox)Na een pm-tje is een langere kabel gratis afgeleverd.
Assortiment
Uitstekend aanbod van audio apparatuur ook van kabels connectoren etc.
Aanbeveling
Goede en snelle communicatie via de email.
1)Goede prijs/kwaliteit verhouding.
2)Prima aftersales
duidelijke website
wat ik niet wist was met 1 telefoontje opgelost door een medewerker
Assortiment
genoeg keus voor ieder wat wils
Aanbeveling
als je iets goed zoekt voor weinig moet je volgens mij bij teufel zijn erg goedkoop maar goeie kwaliteit
Extra toelichting
overzichtelijk website en erg goeie helpdesk en zeer snelle levering alles erop en eraan
Gemak
De site van teufelaudio is overzichtelijk en duidelijk. Alle producten zijn voorzien van goede informatie.
Service
In een woord: top. Ik heb hier een koptelefoon besteld. Ik had van te voren nog wat vragen, die via de mail goed zijn afgehandeld. Ik kreeg snel en duidelijk antwoord. De koptelefoon kreeg is snel geleverd. Ik was echter niet totaal tevreden over het geluid dat eruit kwam, voor mij te veel nadruk op de bas. Vandaar heb ik de koptelefoon teruggestuurd. Ook dit verliep perfect. In korte tijd mijn geld terug gekregen.
Assortiment
Op audio gebied is hier voor ieder wat wils, tegen een degelijke prijs.
Extra toelichting
Teufelaudio is een fantastische audiowinkel, met een zeer goede en klantvriendelijke service. Twijfel niet om hier iets te bestellen!
Gemak
Alles is mooi georganiseerd en overzichtelijk!
Snelle levering !!
Voor ieder wat wils!
Aanbeveling
Mooie overzichtelijke webshop en het kwaliteit van de producten is ook zeer hoog! een echte aanrader dus.
Extra toelichting
Ik heb dit product 2e hands gekocht,maar ik ben er zo tevreden mee dat ik toch een review schrijf wat een product hiervoor had ik een beats by dre maar dat kan lang niet tippen aan deze koptelefoon van Teufel. Het is echt wat je van teufel verwacht je hoort alle tonen van laag naar hoog! Teufel blijft mij verassen !
Gemak
Alles is erg goed te vinden met de juiste informatie, anders krijg je zeer snel reactie op je vragen.
Service
Voor de aankoop van de Cinebar 51 THX had ik wel wat vragen en deze zijn snel en duidelijk beantwoord.
Assortiment
Meer heb je niet nodig, voor elke portomenee is wel iets. ook voor extra's zoals kabels of andere dingen is er genoeg aanbod.
Aanbeveling
Snelle reactie op alle vragen en goede breikbaarheid via de mail of facebook.
Extra toelichting
Zeer overzichtelijke website en facebookpagina. Snelle levering vanaf Teufel - Berlin naar Dordrecht nederland 1 dag.