Teufelaudio.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Teufelaudio.nl.

Teufelaudio.nl stelt zich voor

Teufel is een van de grootste Duitse fabrikanten van audioproducten. Het assortiment varieert van hifi, home cinema sets tot multimediasystemen, koptelefoons en bluetooth speakers. Het bedrijf begon in 1979 in Berlijn met de ontwikkeling van luidsprekerkits die mensen zelf in elkaar konden zetten. Inmiddels is het bedrijf met meer dan tweehonderd werknemers in heel Europa de nummer één in directe verkoop van audioproducten. Teufel ontwikkelt hoogstaande audioproducten tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs. Geïnteresseerden kunnen Teufel producten exclusief in de online winkel kopen, deze vervolgens 8 weken thuis proberen en profiteren van een niet goed geld terug garantie.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 15 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan de Vos 06-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een foutieve keuze op de website hebben we ons telefonisch laten adviseren. Juist advies! Nieuwe set besteld en de onjuiste zending teruggestuurd. Alles super snel en correct afgehandeld. Mooie set (5.1) met een degelijk geluid voor films en muziek. Tevreden klant!

Reageer

Wil 04-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel tevreden met deze Ultima 40 boxen.
Mooi geluid voor een redelijke prijs.
De bezorging liep geheel volgens afspraak.

Reageer

Tielse Flip 29-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een teufel product kun je zonder zorgen kopen. De service is uitstekend en de klank, van iedere luidspreker is een lust voor het oor.

Reageer

Joke 29-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijke duidelijke site zeer snelle levering, ik heb een radio gekocht ik ben er zeer blij mee wat een geweldig geluid mooi vormgeving, een aanrader.

Reageer

Chris 22-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, duidelijke communicatie over artikel en levering van artikel. Inear zijn van uistekende kwaliteit en batterijduur is super!

Reageer

aleX 16-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering was op tijd en zoals afgesproken. Maar wat het een 10 maakt is de reactie op een (kosmetische) beschadiging door de transport. Ik kon de box blijven gebruiken tot de vervangende box binnen een week geleverd was. De oude box werd volgens opgehaald. Alles perfect geregeld. Excellente service.
Oh, en het product is ook precies zoals verwacht en heele boel geluid voor een heel schappelijke prijs.

Reageer

Bernard pasmans 15-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtig geluid mooi model duidelijke beschrijving in het Nederlands heb je ergens een probleem bel gerust de service lijn en je wordt vriendelijk te woord gestaan en zeer behandeld

Reageer

FNJ Rened 18-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is overzichtelijk, en de producten zijn netjes afgewerkt en verpakt. Ook de retourzendingen zijn goed geregeld, zoals jullie ook omschrijven.

Reageer

Jeanke 15-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Op het product valt niets aan te merken. De levering door UPS daarentegen trok op niets. Er ging volgens hun mail op woensdag en donderdag geleverd worden. Er is dan zonder verdere info op maandag geprobeerd om op maandag te leveren. Uiteraard niemand thuis. Dan is alles op dinsdag geleverd. Toen was ik per toeval thuis.

Reageer

HoPa 15-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Radio 3sixty aangekocht. Vlotte levering, zelfs eerder dan verwacht. Prima sound en prijs-kwaliteit verhouding. Maar geen Nederlandstalige handleiding ingesloten, wel on line te downloaden. Tip: voorzie aan het toestel een houder( magnetisch ?) voor de afstandsbediening,

Reageer

Timmer 25-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit verhouding. Eigenlijk beter te zeggen : Premium producten for low budget. Voordeel is dat er geen tussen handel in zit. Je koopt rechtstreeks bij de "bouwer". Altijd voordeliger, want elke schakel in de ketting wil verdienen. Hier niet het geval.
TOP!

Reageer

Pedro 23-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top site met duidelijke informatie. Goede service, levering binnen afgesproken tijd, op afgesproken dag. Goed verpakt. Erg soepele bestelling en vooral super tevreden met het gekochte product. Top !

Reageer

Ricardo 22-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een complete 5.1.2 ultima aangeschaft .
Moment van eerste liedje/film tot een tijdje later tot hij is ingespeeld ben hier zeer tevreden over .
En de service van teufel is super zo zouden meer bedrijven moeten zijn.

Reageer

Lj vd Berg 28-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de Kombo gekocht, erg mooi geluid, werkt snel. Geluid is vrijwel hetzelfde als voorheen mijn dure JBL. Snelle levering. Elke dag het bioscoop geluid, tv, radio dab+, cd.. ideaal voor woonkamer van +- 40m2. Aanrader dus!

Reageer

Erwin 14-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima levering super product .
Is zijn geld dubbel en dwars waard.
Kwaliteits product was goed verpakt en is super van kwaliteit.

Reageer

joke 15-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
heel duidelijke omschrijving product soundbar
duidelijke informatie over het opsturen
goede garantie
heel tevreden

Reageer

joke 12-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
heel duidelijke omschrijving product soundbar
duidelijke informatie over het opsturen
goede garantie
heel tevreden

Reageer

Henk 11-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de shop van Teufel wordt je prima geadviseerd en er is ruime keuze. Er staat precies wat het apparaat kan met goede beschrijving.

Reageer

A. Harmsel 29-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website. Nette service. Product werd bijna week eerder bezorgd dan dat er in de bestelling stond. Goed verpakt. Netjes onbeschadigd bezorgd. Ben zeer tevreden.

Reageer

Arend 28-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en betrouwbare webshop, snelle levering en alles keurig verpakt. Ik kan het iedereen aanraden...

Reageer

Dhr van Beek 27-06-2021

Algemene score

5,0
Ik geef een 5 omdat ik afsluit rubbers van de boomster vroerg en deze onder geen beding kon krijgen ook niet tegen een betaling

Reageer

Ronald 27-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een klantvriendelijke en duidelijke site met apparatuur van hoge kwaliteit en redelijke prijzen. Ik heb nu meerdere aankopen gedaan en ben uiterst tevreden. De levering van de gekochte apparatuur verliep vlekkeloos. Enige minpuntje is het ontbreken van een Nederlandse gebruiksaanwijzing bij de apparatuur.

Reageer

Marcel Daniel 26-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Teufel geeft mooi de gelegenheid om 8 weken uit te proberen, overzichtelijke site en als je iets besteld hebt wordt je goed op hoogte gehouden. Als het bestelde dan geleverd wordt is het top verpakt. Pak je het vervolgens uit…is het een lust voor oog en oor.

Reageer

Paul Bakker 02-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering volgens afspraak, makkelijke betalingsmogelijkheden.
Goede informatie op de website

Reageer

Johan Nobel 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte radio. Zeer eenvoudig in te stellen, Dab of internetradio. Mogelijkheid om te zoeken op muziekgenre. Erg mooi geluid met diverse instelmogelijkheden. Kortom een geweldig apparaat.

Reageer

Toon meer reviews