Tandenborstel.com

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.
9.1

Deze score is gebaseerd op 221 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tandenborstel.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Dhr. J. Dernee20-12-2019
De eerste keer dat ik een bestelling heb gedaan. Ik vind het een goede,duidelijke website met scherpe prijzen. Ruime keuze aan producten.Het bestellen en levering van het product is snel gegaan. Zeer tevreden!
Ria20-12-2019
Ondanks de drukte in deze feestmaand zeer snelle levering en voor een leuke prijs.
Harry19-12-2019
al voor de 2e keer besteld bij tandenborstel.com. snelle en correcte levering hoewel het met de feestdagen iets langer duurde ivm kerst bij de posterijen.

fmj4318-12-2019
Goede website, groot assortiment, scherpe prijzen, gemakkelijk bestellen en snelle levering
Wout18-12-2019
Bedrijf met breed assortiment. Menu is overzichtelijk met goede uitleg. Gemakkelijk om dingen te bestellen. Snelle levering van producten.
Wvs16-12-2019
Goede prijs kwaliteit verhouding. Dit merk is geadviseerd. Voorbeeld meegegeven. Snelle levering.
Michel16-12-2019
Groot assortiment, makkelijk te vinden wat je nodig hebt, goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering.
Ilja16-12-2019
Zeer snelle levering en goed bereikbaar per telefoon. Ik had per ongeluk een verkeerd bezorgmoment aangeklikt. Kon dat zelf niet meer wijzigen. Gebeld naar de klantenservice en de volgende morgen op de door mij gekozen tijd geleverd. Super bedrijf. Ook hele vriendelijke telefoniste.
Henk16-12-2019
Duidelijke website, scherpe prijzen en keurig alles geleverd. Ze doen wat ze beloven.
Bernard16-12-2019
Duidelijke website,correcte prijs,levering gebeurde precies op tijd zoals beloofd.
Maris16-12-2019
Eerlijk gezegd nooit van deze site gehoord. Dacht ook dat het bedrag niet kon kloppen was mijn inziens te laag en dacht is dit wel vertrouwd? Nou het tegendeel heeft zich bewezen, top! 👍🏼 Snelle levering en kreeg kwaliteit!! Een aanrader!
Tünde15-12-2019
Easy to order and the whole process. Delivery was here as promissed, good quality products.
Joep, Vlissingen14-12-2019
De bestelling is keurig en vlot bezorgd. Volgende keer weer als we iets nodig hebben.
Tiny14-12-2019
Alles is keurig geregeld de bestel pagina is duidelijk. Netjes ingepakt en ook iedere keer op tijd.
hub13-12-2019
Super en aan iedereen aa te bevelen. Voor mijn product had ik de laagste prijs. Volgende dag geleverd en goed verpakt. Doe zo verder tandenborstel
I. Rotariu13-12-2019
De bestelde producten kreeg ik eerder dan ik dacht. Precies wat ik besteld heb, goed ingepakt en een mooie kerstkaart erbij. Bedankt!!
Aat13-12-2019
De website werkt gemakkelijk, er wordt heldere uitleg gegeven over de producten, en de levering geschiedt voor mij op tijd.
Marc de Leeuw13-12-2019

Eerder geleverd dan gedacht

Ik was vrijdag net te laat met bestellen om mijn bestelling de volgende dag te ontvangen, maar één telefoontje was genoeg om mijn bestelling toch op zaterdag al in bezit te hebben. Bovendien hadden ze meteen een goed antwoord op een technische vraag, dit in tegenstelling tot Bol.com. Ben zeer tevreden over de service van Tandenborstel.com en ze zijn de goedkoopste!
Eddepet11-12-2019
Ik heb voor tandenborstel.com gekozen omdat ze een overzichtelijke site met veel producten hebben. Daarnaast zijn er echte aanbiedingen want ik zoek heel lang tot ik mijn product voor een aantrekkelijke prijs op een betrouwbare site heb gevonden. Mijn besteld product, in dit geval twee elektrische tandenborstels van Oral B, werden op de afgesproken dag bezorgt op mijn afhaaladres. Ik raad dit bedrijf zeker aan aan mijn familie en kennissen.
yasmina10-12-2019
Supersnelle ontvangst van mijn bestelling en dan nog op zaterdag. Kwalitatieve producten en beste prijs
Marinus10-12-2019
Handige informatieve website met voldoende keuze in electrische tandenborstels voor concurrerende prijzen. Snelle en correcte levering.
Christa10-12-2019
Na jaren weer toe aan nieuwe tandenborstels ivm teruglopende batterijkwaliteit. Tandenborstel.com is goedkoop en snel. Wat wil een mens nog meer.
Ton061110-12-2019
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Bovenal blijken ze ook nog bijzonder goedkoop te zijn. Bedankt voor uw service.
Marijn10-12-2019
Snelle levering en scherpe prijs. Website is helder en makkelijk vindbaar wat je zoekt.
Bibi201710-12-2019
Mijn eerste bestelling bij Tandenborstel.com gedaan omdat ik een nieuwe elektrische tandenborstel nodig was. Ik ben uiteindelijk geslaagd en heb er een in rose goud besteld. Mijn bestelling werd de volgende dag al netjes verpakt in een erg leuke doos geleverd. Het enige minpuntje van deze winkel is dat ik geen producten kan vergelijken aangezien er tegenwoordig zoveel modellen en opties zijn in de elektrische tandenborstels. Daarvoor heb ik bij andere winkels gekeken en meerdere schermen op mijn pc geopend.