Tandenborstel.com

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.
9.1

Deze score is gebaseerd op 221 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tandenborstel.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Wim03-01-2020
Ik ben tevreden over tandenborstel.com, vanwege: goede prijsstelling duidelijke uitleg vlotte levering
Romie02-01-2020
Was op zoek nr nieuwe opzetborstels van sonic care philips. Die boden ze hier aan, stuk goedkoper dan andere webshop waar ik al langer bestellingen plaats. Tevens klanteservice is Top! Bij bestelling ging iets mis en is na contact via mail direct recht gezet. Verder niets op te merken, gewoon zoals het moet.
Anton31-12-2019
Gebruik al heel lang dit type borstel. Na 15 jaar versleten. Nu nieuwe gekocht. Nog beter dan de vorige. 2 poetsstanden. Meer rotaties Top!! Ps snelle levering ondanks feestdagen.

Frank Van Nisselroij31-12-2019
Goede prijs, lage verzendkosten, goed en veilig verpakt. Snelle levering. Site is eenvoudig en alle producten snel vindbaar en toegankelijk. Tandenborstel.com is een toppertje!
Rob31-12-2019
Al vaker besteld bij tandenborstel.com. Snelle levering, goede communicatie en prima prijs kwaliteit verhouding.
Erwin30-12-2019
Snelle levering, nette prijs, vrolijk tekst op doos en in de verpakking. Ik ben zelf niet zo van het roze daarom net geen 10
AMV30-12-2019
Een fijne duidelijke website met erg veel keuze mogelijkheden. De producten werden snel en netjes geleverd en een vraag die ik nog had, werd dezelfde dag nog beantwoord.
Els29-12-2019
Super snelle levering, ruim assortiment. Goede prijs/kwaliteit. Echte aanrader!
Freek C.29-12-2019
Duidelijke website,voldoende keus en Concurrerende prijzen. Snelle levering. Vragen die ik had werden vriendelijk en deskundig beantwoord. Maken de belofte die gedaan wordt op de website waar Aanbevelings waardig
Kelder28-12-2019
Deze site kwam als een van de eerste webshops naar voren via een zoekmachine. een overzichtelijke site, voor zover ik kan beoordelen zijn ze scherp qua prijzen. Duidelijke informatie over in ons geval de tandemborstels. We hebben er meerdere besteld, tot nu toe bevallen ze prima. Maar we hebben ze net natuurlijk.
André27-12-2019
Vlotte service en snel bezorgd product voldoet volledig aan de verwachtingen.
Hassan27-12-2019
Top service top produit top livraison à l'heure et à temps , merci magnifique
OlfP27-12-2019
Goede communicatie, mooie prijs en snelle levering....wat wil een mens nog meer ;)
Pierre Jongen26-12-2019
Super vandaag besteld morgen inluis. Goed verpakt aanbevolen voor iedereen die een tandenborstel nodig heeft.
Denise26-12-2019
Niets op aan te merken, gewoon zoals het hoort. Snelle correcte levering, duidelijke uitleg op de site.
Henrie J. vdr. G25-12-2019
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling en de begeleiding van de verzending en dit niet voor de eerste keer!
Jildou24-12-2019
Snelle levering en een correcte afhandeling van de order. Bij een vraag die ivm een computerstoring niet gelijk beantwoord kon werden werd ik keurig binnen 15 minuten terug gebeld. Vriendelijk te woord gestaan. Top
Renee24-12-2019
Leuke prijs en de tandenborstel werd de volgende dag op de afgesproken tijd geleverd. Prima.
Steven B22-12-2019
Makkelijk zoeken op de site met een goede productomschrijving. Producten voldoen aan een goede prijs kwalieit verhouding.
F.N.Dijkstra21-12-2019
Doet wat gedaan moet worden om een goede review te krijgen met aantrekkelijke prijzen en vlotte levering
Nancy21-12-2019
Op gewezen door mondhygiënist, leuke prijs , snelle levering. Helemaal tevreden.
Sylvia21-12-2019
De prijs is heel gunstig, de volgende dag had ik het pakketje al in huis, dus super snel. Ik ben heel erg tevreden.
Joyce21-12-2019
Nu twee keer een bestelling bij ze gedaan. Helemaal tevreden. In eerste instantie was dat vanwege de zeer schappelijke prijzen. Maar verder is op de site alles goed te vinden, er is een ruime voorraad, snelle afhandeling, en ook een snelle en goede levering. Echt niks te klagen. Geen 10 omdat ik niet weet hoe het bv met retouren gaat, maar ik denk zo dat dat ook geen problemen op zou leveren.
Moos21-12-2019
Via de website een vraag gesteld over een product en keurig de volgende dag antwoord gekregen. Bestelling dezelfde dag nog geplaatst en keurig verpakt geleverd gekregen.
Martine21-12-2019
Hele overzichtelijke webshop. Bestelling werd snel afgehandeld en bezorgd. Meteen een account aangemaakt want ook mijn volgende bestelling (borstels oid) bestel ik bij Tandenborstel.com