Tandenborstel.com

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.
9.1

Deze score is gebaseerd op 221 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tandenborstel.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Iris17-01-2020
Duidelijke website, veel keuze mogelijkheden. De bestelling was snel verzonden en goed verpakt.
Richard Schuurmans15-01-2020
Duidelijke Overzichtelijke site, een goede prijs/kwaliteitsverhouding en snelle levering
Frans14-01-2020
Ruime keuze in verschillende soorten borstels en en voordelig in aanschaf, snelle levering

Bonanza14-01-2020
De shop heeft een uitgebreid gamma in zijn segment. Ook de logistieke gegevens zijn correct, de zending is volgens de gegeven informatie perfect aangekomen.
T.M.T.14-01-2020
In de avond besteld volgende dag binnen en altijd een hele goede prijs, dit was mijn 3e bestelling bij tandenborstel.
Hennie13-01-2020
Snelle service, binnen 24 uur electrische tandenborstel in huis. Scherpste prijs van alle aanbieders. Kortom: TOP!
Joost13-01-2020
Prima webshop. We hebben twee elektrische tandenborstels besteld met toebehoren. De prijs was heel scherp in vergelijking met andere verkopers. De levering supersnel. Alles wat goed en netjes verpakt.
Harrie uit Hengelo12-01-2020
Bij vragen wordt er klantvriendelijk gehandeld. De procedure van bestelling en betaling ziet er correct uit. Het product wordt goed verpakt op tijd geleverd. Het bedrijf heeft meer voorraad van producten inzake tanden dan drogisterijen.
efge12-01-2020
Keuze op basis van de prijs. De aflevering was op tijd en de zending was compleet!
Henk12-01-2020
Keurig op tijd geleverd. 👍 Goede kwaliteit. Top! Deze winkel kan ik aanbevelen.
mjj bohm11-01-2020
prima service snelle levering goede prijs.............................................................................................
JK11-01-2020
Goede prijs/kwaliteit verhouding voor alles wat je nog hebt voor de verzorging van je tanden
Simon11-01-2020
Goede service snelle levering precies op tijd geleverd zoals beloofd geen gebreken netjes verpakt
Gera dB11-01-2020
Prettige bestelsite, goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering: topwebshop!
Peter11-01-2020
De beste prijs voor BRAUN reinigingsvloeistof. Prima werkende webshop. Alles op tijd en correct afgehandeld, ook verzending naar België
Rens Hendriks10-01-2020
Volop keus. Prima service. Accurate levering. Zeer op tijd. Goede spullen..
Richard Jansen10-01-2020
Tot mijn verbazing was een product wat we al jaren gebruiken en helaas defect was geraakt en niet gerepareerd kan worden hier in tegenstelling van andere sites nog voorradig was en snel geleverd werd. Prima zaak voor alle gebits benodigheden.
Arieupload07-01-2020
Ik bestelde oral b opzetborstels. 4 plus 1 gratis. Maar ik ontving er maar 4. Ergerlijk.
theo van horen07-01-2020
Huub06-01-2020
prima, snel afgewerkt. Kan Tandenborstel.com aanbevelen. Prijs - kwaliteit-verhouding is uitstekend.
Piet Hoekwater06-01-2020
Hele mooie en goede Site , Prijzen zijn goedkoper dan elders , Hele nette snelle bezorging Gekocht 2 x Oral B Elektrische tandenborstels
John04-01-2020
Snelle levering, nette verpakking, goeie prijsstelling! Bij deze webwinkel is het goed shoppen!
E de ruiter04-01-2020
Dikke pluim! Hoe herken je een goede webshop? Door de service... en dat merk je pas als er probleemen zijn. Bij deze webwinkel is dat dik in orde, een klein probleem bij de levering werd onmiddelijk opgelost door een vriendelijke eigenaar. De prijzen zijn ook de laagste dus ik ben erg blij deze webwinkel gevonden te hebben. Van harte aanbevolen!
Tineke04-01-2020
Makkelijk bestellen en een snelle levering. Goede producenten een duidelijk gebruiksaanwijzing.
Anneke04-01-2020
Fijne en duidelijke site met mooie aanbiedingen. Mijn bestelling werd sneller bezorgd dan verwacht. Helemaal top!