Tandenborstel.com

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.
9.1

Deze score is gebaseerd op 221 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tandenborstel.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Poets6403-12-2019
Tandenborstel.com heeft een duidelijke site waardoor het plaatsen van een bestelling erg makkelijk is. Zelfs voor een digibeet als ik! Bovendien zijn de prijzen uitermate scherp. De bestelling werd snel en uitstekend verpakt geleverd. Top!
RON03-12-2019
Was op zoek naar een nieuwe tandenborstel en tanderborstel.com was de voordeligste, en dan nog een perfecte snelle levering!!! TOP
Stefan03-12-2019
Wij waren op zoek naar een borstelhouder. Door de duidelijke website en keurige prijzrn hebben we ook nog meer besteld! Levering kwam op tijd aan en was keurig verpakt. De volgende keer bestel ik weer hier.

F. Franken03-12-2019
Wij waren op zoek naar een waterpik waterflosser Utra Professional WP-660. Na eerst overal recensies gelezen te hebben over dit toestel naar de laagste prijs gezocht. Bij tandenborstel.com wat deze 10 euro goedkoper en de winkel heeft een goede beoordeling. Na 3 uur ''s middags besteld en dan geldt de volgende werkdag. Netjes binnen de gestelde levertermijn bezorgd. De volgende tandprodukten bestel ik hier weer. Het apparaat nu enkele dagen in gebruik en bevalt prima.
Caroline02-12-2019
Snelle levering, goede producten en als internet onderneming zeer betrouwbaar!
Anna02-12-2019
Super efficiënt, precies geleverd wat we besteld hadden tegen een goede prijs.
Kristel02-12-2019
Makkelijke site, besteld en voordelige prijs betaald, snel geleverd. Minpunt: de kleur van het ontvangen toestel (zwart) kwam niet overeen met het besteld toestel (zwart/wit print). Eigenlijk had dit gemeld moeten worden...
Kim02-12-2019
Goede snelle levering, zelfs die avond nog een telefonische nabestelling gedaan en deze kon nog mee met dezelfde levering.
Sas02-12-2019
Goede webwinkel met scherpe prijzen. De levering was binnen een dag en compleet.
Truus01-12-2019
In eerste instantie kreeg ik geen reactie op mijn bestelling, toen ik dat meldde was het bijzonder snel opgelost. Snelle levering, vriendelijke en adequate service, goede prijs.
Jan01-12-2019
snelle reactietijd, levering en uitstekende prijs / kwaliteit verhouding, keurig.
Frans01-12-2019
Prima prijs en snelle levering van originele opzet borstels. Duidelijke website.
Mark30-11-2019
Prima service en zeer snelle levering. Ook al bestelde ik na 15.00 uur toch werd het product 's anderendaags geleverd. Uitstekende prijs.
Jan30-11-2019
In orde. Keurig, snel geleverd. De mogelijkheid om een notitie te maken voor de bezorger is een goed idee, bedankt.
P Visser30-11-2019
Artikelen zijn goed, prijs is goed en de aflevering is ook zeer goed zoals ook de communicatie via de mail. Ik zal dan ook zeker deze winkel bij mijn vrienden en kennissen aanbevelen.
L. Molenaar29-11-2019
Betaling via ideal werkte om 1 of andere reden niet en sommige beoordelingen zijn niet erg goed dus heb ik 'afterpay' geselecteerd als betaalmethode. De bestelling was snel binnen, ik ben tevreden.
Criske27-11-2019
Supersnelle levering, na 15 uur besteld en toch nog de dag erna geleverd. En in verhouding met andere winkels hele aantrekkelijke prijzen. Super, ga zo door !
Miriam26-11-2019
Supersnelle levering en prima verzorgd qua producten en verpakking. Goede prijs-kwaliteit verhouding
Herbie26-11-2019
Heb ongeveer een 20 jaar gedaan met mijn vorige tandenborstel op gewone LR6 batterij, op deze site heb ik een nieuwe kunnen vinden, nu ook met twee batterijen, waarschijnlijk mijn laatste voor ik sterf...
Ellen26-11-2019
Ik heb bij deze webwinkel zeer voordelig een elektrische tandenborstel en interprox ragers gekocht. Een vlotte levering en alles netjes verpakt en verzorgd.
Joop25-11-2019
laatste weken 3 bestellingen geplaatst en steeds correct en naar volle tevredenheid afgehandeld!
Bertus23-11-2019
Duidelijke site, goede prijzen en zeer snelle levering. Is zeer zeker een aanrader......En...alles is te verkrijgen
Jose23-11-2019
Goede prijzen en snelle levering maar waarom de opzetborstels niet in de originele verpakking versturen? Nu lagen er 10 losse opzetborstels in het doosje zonder blisterverpakking, dit roept toch wel vraagtekens op
Karin22-11-2019
De winkel heeft een duidelijke website , en goede prijzen. Mijn bestelling was er de volgende dag. Was keurig verpakt. Ik beveel deze winkel echt aan.
Butter22-11-2019
Mijn bestelling kwam op tijd aan en zonder problemen. Het paste ook perfect in de brievenbus. Ook de prijs is erg goed. In een winkel zou ik 2 euro meer betalen.