Tandenborstel.com

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.
9.1

Deze score is gebaseerd op 221 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tandenborstel.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

G. Jansen08-11-2019
Goede site, duidelijke omschrijving van het produkt. snelle levering. kortom, ik ben een tevreden klant.
Gerrie08-11-2019
Snelle levering, netjes verpakt. Prima communicatie. Met product was ik al bekend.
Joop08-11-2019
duidelijke webshop, goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering, zeker voor herhaling vatbaar!

Marjan06-11-2019
Ik moest speciale tandpasta hebben. Hier de laagste prijs. Keurig en snel geleverd. Ik had per ongeluk zonder fluoride besteld. Omruilen ging snel en probleemloos.
Fred06-11-2019
Oral B tandenborstel electrisch. Snel besteld, ruime keuze, goede prijs, tijdig geleverd. Zeer tevreden
Duco06-11-2019
Een overzichtelijke site welke gebruikt vriendelijk is. Actie is reactie en je wordt dus goed op de hoogte gehouden hoe je aankoop wordt verwerkt en waar hij zich tijdens transport bevindt. Al met al een prettige ervaring.
Wim06-11-2019
Ik wist niet te kiezen uit het aantal mogelijkheden voor een nieuwe elektrische tandenborstel en mounddouche. Het advies dat ik kreeg was goed geargumenteerd als gevolg waarvan ik zowel de geadviseerde tandenborstel als de monddouche heb gekocht. Het gebruik van beide is tot volle tevredenheid. Bedankt voor het advies en de aansluitende snelle levering.
Marijke van Schie04-11-2019
Oral B sensitive clean overal 2 in verpakking maar dan 1 die je nodig hebt en een die je niet nodig hebt . Deze moet ik gebruiken van mijn tandarts m.bt implantaten en tandvlees. Oral B kon mij niet verder helpen . Gelukkig bij Tandenborstel.com wel en 2 juiste in de verpakking. Tandenbordtel.com verkoopt wat zij laten zien, transparant en ook nog goedkoper dan de winkel. Snelle levering . Heel blij mee!!
Jolanda04-11-2019
Prijs en kwaliteit is top Goedkoper dan in de winkel Snelle service Echt een aanrader 👌🏽
Cees04-11-2019
Prima site en veel goedkoper dan in de winkel. Pakket werd keurig op tijd verzonden en alles was prima in orde. Kortom, alles is prima verlopen.
Pim03-11-2019
Goede en goedkope levering. Brede keus, alternatieve producten en fijne prijzen
Michel03-11-2019
Uitstekende verhouding prijs-kwaliteit en op elk gebied perfecte levering.
Peheba03-11-2019
De bekende tandenborstels duidelijk op een “rij”. Dus makkelijk zoeken. Ook de juiste opzetborstels zijn zo snel te vinden. Ook nog een een snellle levering, Dus een uitstekende uitstekende site,
wout03-11-2019
Oral B crossaction tandenborstels besteld , zijn keurig 2 dagen later in de brievenbus bezorgt. Prijs lager dan elders
Jessica02-11-2019
Snel, compleet en goedkoper dan anderen. Mooi en netjes verpakt (alleen de extra folders zijn "milieutechnisch" te veel die er bij zaten)
John29-10-2019
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding en correcte en snelle levering. Ook duidelijke website.
ton29-10-2019
Voor de eerste keer op deze site. snel besteld en snel geleverd tegen de goedkoopste prijs en schappelijke bezorgkosten. Zer an te bevelen
Nico28-10-2019
Vaker gekocht, goedkoopste website, ruim assortiment, vriendelijke snelle service en levering. Levering tussen 12:27 en 13:27, om 12:33 kreeg ik bericht van mijn vrouw dat het er al was. Uitstekend!
Yvet28-10-2019
Via Google kwam ik al snel op de website. En ook nog de goedkoopste aanbieding voor de Oral B pro 2 2000N. Ook nog wat andere producten tegengekomen die ook in de actie waren en meteen besteld. Ging snel. Gebruiksvriendelijke site. De bestelling was ook heel snel en aangezien je aan kunt geven wat de openingstijden zijn van je bedrijf, binnen die uren geleverd. Service is goed en ik ben heel tevreden over de tandenborstel. In vele opzichten is de site de goedkoopste.
kp27-10-2019
snelle levering prima product en goedkoop uitgebreid en groot assortiment
Henk27-10-2019
Hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima tandenborstel, doet wat verwacht. Bovendien snelle levering!
Anita27-10-2019
Zeer snelle en correcte levering. Ook goede prijs voor aangeboden producten.
Kathleen26-10-2019
Heel goede site om je tanden en tandvlees in prima conditie te houden. Ruime keuze, snelle bestelling, aantrekkelijke prijs.
Bri26-10-2019
We hadden, nadat onze goeie ouwe tandenborstels (Oral-b pro 600) na 6 jaar versleten waren, nieuwe gekocht (eveneens een Oral-B) die achteraf na één poetsbeurt aan vermogen inboette. En dus snel teruggebracht naar de winkel. Via jullie site de Oral-B pro 690 besteld, die overigens verdacht veel op de 600 lijkt. Snel geleverd en wéér de oude vertrouwde apparaten die vol vermogen langs de tanden en kiezen racen.😄
Frans25-10-2019
Goede site om producten te bekijken. Erg snel de bestelling in huis: netjes de volgende dag al.