Samsung Shop
Benieuwd naar ervaringen met de Samsung Shop? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.5
Deze score is gebaseerd op 850 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Samsung Shop zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Dramatische klantenservice. Bij levering geen opzetstuk en afstandsbediening van Samsung TV ontvangen. Klachten moeten via de whatsapp indienen. Na 8 dagen nog steeds geen informatie over de opzetstuk en afstandsbediening. Enige wat ik te horen krijgt is dat het hún spijtbetuiging. Nu ligt al 8 dagen een 50inch tv op de vloer in de woonkamer. Bedankt Samsung !!!
Duidelijke site, veel informatie.
Producten doen wat ik ervan verwacht
Daarnaast heb ik in het verleden ervaren dat Samsung ook na jaren nog goede service levert tegen een redelijke fee.
De artikelen zijn duidelijk omschreven, het bestelproces makkelijk, prijzen oké en levering volgens afspraak.
It was mentioned when I purchased the refrigerator that you can take my old refrigerator. I asked the guys to pick it up but they refused!
Thanks,
It was very easy to order from Samsung store. I could complete the order very quickly. Complete order was delivered next day afternoon. I have received complete tracking information for my order. Items were packaged properly.
Samsung galaxy z fold 6 is super AI mobile. Lots of tasks made easy with on screen selection tools. Mobile is comfortable to be used open and closed. No need to buy phone and tablet differently.
betrouwbaar, snelle levering, mooie black Friday aanbieding
Prima, duidelijke omschrijving , zeer snelle levering en korting op oude telefoon.
Op alle fronten goede service. Kan niks negatiefs bedenken.
Very nice service
Very quick send and reaction.
Ik word al een week van het kastje naar de muur gestuurd zonder een duidelijke oplossing. Elke keer als ik antwoord geef op vragen, komen er nieuwe vragen of word ik doorverwezen naar een partner, die onbereikbaar is.
Ik heb de inruilactie via de officiële Samsung-site doorlopen en alle benodigde gegevens correct ingevuld. De inruilwaarde van mijn oude perfecte tablet werd bevestigd op €149,00. Het is misleidend en onacceptabel om na de goedkeuring van alle gegevens en de voltooiing van de aankoop de inruilwaarde te verlagen naar 19,00 euro zonder motivatie. het is een misleidende manier van verkopen. Samsung schaam je, het stament "Eerlijke en transparante bedrijfscultuur" word op de Samsung Shop niet waargemaakt.
Ik vond het over het algemeen eenvoudig om toegang te krijgen tot de studentenportal. Het proces verliep duidelijk en gebruiksvriendelijk. Wel merkte ik dat de geldigheidsduur van de link relatief kort was, wat onhandig kan zijn als de e-mail met de link pas 10 minuten na de aanvraag binnenkomt. Hierdoor moest ik de link opnieuw aanvragen. Dit zou verbeterd kunnen worden door de geldigheidsduur van de link iets te verlengen of ervoor te zorgen dat de e-mail sneller wordt verstuurd.
De Samsung Shop is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, geeft duidelijke informatie en mogelijkheden tot productvergelijking. Ook aantrekkelijke prijzen rn/of kortingen. Een overzichtelijk bestelproces en je ontvangt e-mails met updates over je bestelling/levering. Een aanrader!
Perfecte en snelle levering (volgende dag), voortgang info via sms is zeer handig.
Nadat ik eerst onderzoek had gedaan naar welke tablet ik wilde, kwam ik bij de samsungshop uit. De prijs gaf de doorslag om hier te bestellen. Namelijk goedkoper dan de bekendere webwinkels.
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van het verzend- en bezorgproces, zelfs per sms.
Samsung Shop heeft een snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden dmv live tracking kun je precies zien waar de koerier bevindt en hoe laat het pakketje wordt afgeleverd.
Mooie en makkelijke site en makkelijk bestellen en zelfs oude test inruilen via deze site. Tevens voor betrouwbaarheid gekozen daar je elders soms artikel met geopende verpakking krijgt. Tevens werd er door Samsung snel geleverd. Helemaal Top.
makkelijk bestellen, duidelijk site, snelle levering, mooi toestel (galaxy 35A)
Direct bij de fabrikant met juiste productinformatie en mooie actie. Grote pre is de directe claim op lopende promoties
Tablet voor meer dan 1000 euros besteld. Extra erbij een cover met toetsenbord. Deze cover zoude 4.10.24 op voorraad zijn daarom het leverdatum op deze dag geplaatst. Vervolgens tablet op 4.10.24 gekregen maar geen cover met toetsenbord. Samsung wist zeker niet dat ze een nieuwe Table zouden verkopen en daarom was deze cover met toetsenbord niet op voorraad. Niemand kon zeggen wanneer deze zou komen en niemand ging mij infomeren. 2 maand heb ik gewacht en kon zolang niet met deze tabel doen. Het erge was op whatsapp kreeg ik geen reacties en iemand zij dat ik de bestelling niet kon annuleren terwijl deze cover met toetsenbord in alle webwinkels op voorraad was. Ik ben echt teleurgesteld en koop dus niet meer in deze webshop.
Ik had met de Black friday deals een 65 inch samsung Qled Tv op zondag besteld..
deze stond 2 dagen later (dindag) in mijn huiskamer:)
Super sneller levering. Goed verpakt. Zorgvuldig bezorgd. Kreeg ook de status te zien via de mail en sms over de levering. Erg makkelijk. Beeld kwaliteit is super scherp!!!
Ben zeer tevreden.
Had half jaar geleden ook eerder een samsung mobiel fold z 6 besteld.. dat ging ook vlekkeloos. De site is erg gebruiksvriendelijk en duidelijk. Regelmatig mooie deals ;)
Al met al Top service!!! Echt een aanrader!
Ik zal iedereen aanbevelen om ook eens via Samsung shop te besteld.
Bestelling 10
Levering 10
Communicatie 10
Tevredenheid 10
goede en juiste info op de website, goede klantenservice en snelle bezorging (de volgende dag)
Eerste Samsung Chronos laptop uit 2013 ging steeds trager worden en accu ook. Tijd voor een nieuw model dus. Ik wilde wel weer een Samsung omdat mijn oude laptop ondanks het trager worden nooit echt problemen heeft gehad ( niet meer werken van de toets verlichting en een usb poort daar gelaten ) . Ik had geen zin om diverse winkels langs te gaan en ook geen zin in zogenaamde Black Friday verkoop praatjes enz dus gewoon lekker makkelijk bij de Samsung shop besteld . Duidelijke webshop en veel vergelijkbare modellen. Alles was duidelijk en goed met het bestellen . Snel en zeer goed verpakt en ook heel goed op de hoogte gehouden wat betreft levering. Dag van aflevering ook alles goed geregeld. Kortom een wederom tevreden klant !
Kwam bij deze shop terecht doordat ik in contact stond met de service afdeling van Samsung trouwens deze afdeling is heel service gericht en klant vriendelijk.
Deze service heeft mijn overtuigd om buiten een ijskast en wasmachine ook een tv van Samsung te kopen.
Via de shop krijg ik een goede aanbieding en zelfs inruil voor mijn oude tv.
Werkt allemaal uitstekend en ik weet dat er een goede service achter staat.
Elk Samsung product is eenvoudig te vinden in de webshop.
En hierbij behoort een goede omschrijving en natuurlijk met technische omschrijvingen, zoals bijvoorbeeld de afmetingen en andere nodige informatie.
Al met al een aanrader.
Via WhatsApp contact gehad, Super snel en correct antwoord. Met de gene waar ik contact mee heb gehad, was super vriendelijke en echt bereid om je te helpen. Bestel het in de avond, volgende dag al geleverd. Via de mail en SMS op de hoogte gehouden wanneer de bezorger zou komen. Half uur voor bezorging nog een SMS met de verwachtte tijd, dit klopt ook.