Samsung Shop
Benieuwd naar ervaringen met de Samsung Shop? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.5
Deze score is gebaseerd op 341 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Samsung Shop zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Kreeg mijn bestelling tab 8 thuis en na 2 dagen was hij al stuk , had hem nog helemaal niet gebruikt ,moest 2x met de bus naar de samsung shop om te horen te krijgen dat mijn tablet stuk was , ipv omruilen in de winkel (wat naar mijn mening een goede service en makkelijker zou zijn ) en een buskaartje kost tegen woordig aardig wat, en na lang bellen met Samsung mag je het apparaat eerst terug sturen voor reparatie of vervanging van een een nieuwe tab , dus hup eerst weer naar post nl met je pakket, hoop gedoe, , terwijl het naar mijn mening makkelijker zou zijn als ze dit bij de Samsung Shop meteen zouden kunnen oplossen , had hem niet bij media markt gekocht maar bij Samsung , dus veel geld voor de bus tid en dergelijke kwijt, vind dit geen goede service van Samsung
Had een telefoon besteld met een hoes alleen had ik me bedacht dat ik toch niet die hoes wou hebben . Heb contact opgenomen met de webshop om die hoes te annuleren, de medewerker verzekerde mij dat ze die hoes eraf had gehaald van mijn bestelling en dat ik alleen de telefoon zou ontvangen, nu kwam mijn bestelling en toch die hoes erin ik vind dit heel vervelend want nu moet ik een retourformulier invullen, hoes terug sturen ik heb hier geen tijd voor dat is de hele reden waarom ik online bestel
De shop is helemaal goed gegaan. De bezorging liet te wensen over. Mijn bestelling zat in de verkeerde route. En bleef daar. Ondanks dat de klantenservice meerdere malen heeft gebeld ging het steeds niet goed. Heb ze zelf nog gebeld maar ook dat hiep in eerste instantie niet. Uiteindelijk was er 1 medewerker die door had waar het mis ging. Terwijl ik het zelf al had aangegeven bij de andere medewerker. Maar naar 5 pogingen kreeg ik het eindelijk
Alles wat je als koper mag verwachten van een professionele site; directe en snelle info, keurige levering op tijd/plaats.
Bestellen en betalen gaat heel erg makkelijk via de webshop. Ook de levering is ontzettend snel. Wat ook heel erg fijn is dat je heel erg goed op de hoogte wordt gehouden van alle stappen die je bestelling door maakt: vanaf bestelmoment tot uiteindelijke levering!
Bestellen was heel makkelijk, zelfs met mijn samsung members korting. Heel blij met mijn nieuwe telefoon.
Bestelling ging eenvoudig. De bezorging was lekker snel. En ik ben superblij met mijn nieuwe SmartWatch!
Everything went vey smooth from purchasing till delivery. Now I have a great laptop from Samsung and I am very happy with it.
De shop zelf is prima, aardig personeel, houden je keurig op de hoogte en hebben goede prijzen en acties. Maar helaas doen ze zaken met ...... , en dat zijn kneusjes. Mailen 2 uur voor bezorging af dat ze het niet meer redden. Word de volgende dag tussen 8.00 en 22.00... Je schrikt als je de reviews leest over dit bedrijf. Snap niet dat een bedrijf als Samsung zaken doet met ........ Beter ga je gewoon voor de kwaliteit van ......
Dan maak ik er een dikke 9 van voor Samsung.
mooie korting, levering was vlot en keurig. Product is heel goed, ondersteuning vanuit samsung ook zeer prima.
Het gaat makkelijk en heerlijk snel bij het bestellen van artikelen via de shop.
Levering is binnen een of twee dagen, dus heerlijk snel, prima!!
Goed uitleg, snelle levering, iets minder snel is klantenservice na een probleempje met bandje.
Maar is nu netjes opgelost en zeer blij met functionele horloge.
Het gaat makkelijk en snel bij het bestellen van artikelen via de shop.
Levering is binnen een paar dagen, dus heerlijk snel
Het gemak om te kunnen bestellen, de snelheid van de levering en de goede prijs waren allemaal een factor om te kiezen voor samsung. Achteraf bleek de kwaliteit van de Galaxy Buds2 Pro ook nog ver boven verwachting te liggen. Mooi helder geluid, en dolby atmos is echt een plus punt... Vroeger was ik niet zo'n fan van Dolby, maar tegenwoordig klinkt het alsof je in de bios zit.
Erg fijne en gebruiksvriendelijke webwinkel. Bestelproces is makkelijk en bezorging gaat soepel, je kunt je bestelling tot op de minuut nauwkeurig volgen. Het fijne aan Samsung is dat ze hun langdurige klanten waarderen, hierdoor heb ik extra VIP-korting gekregen op m'n Samsung watch.
Waanzinnige korting gehad met heel veel extra's en het is allemaal goed en snel geleverd. Dit was mijn eerste aankoop via de Samsung site en ik kan je verzekeren dat dit niet de laatste was.
Niet twijfelen gewoon doen. Ze zijn goedkoper dan de plaatselijke elektro-boer
Overzichtelijke website om spullen te bestellen en ook heel fijn dat je als student korting kan krijgen.
Mijn horloge was snel binnen en doet het perfect.
Helemaal niets op aan te merken. Goede aanbieding (tablet met gratis bookcase t.w.v. € 49,-). Goed op de hoogte gehouden over de voortgang. Binnen een dag geleverd.
Zeer scherp geprijsde aanbiedingen (veel voordeliger dan bij de elektrozaak!!!). Netjes en binnen één dag al geleverd. Kom hier zeker vaker terug.
Samsung shop weer als vanouds goed. Makkelijk bestellen en korting goed berekend.
LTE versie genomen. Alleen blijk mijn provider KPN geen e-sim te ondersteunen. Snel weg maar daar.
Overzichtelijk, helder, mooie promotie. Er werd ook heldere achtergrond informatie gegeven
Duidelijke site. Bestellen ging erg simpel en de bestelling was zeer snel in huis.
Alles binnen en rond om de webshop ging top! Als was de site zelf iets wat traag, maar he dat komt door kwaliteit van foto's en video's.
Echter is Dynalogic niet bij mij in de smaak gevallen. Naar mijn weten is dit de vaste transporteur van Samsung.
Ik had een bestelling geplaatst met meerdere producten waar op de 1 op 10 augustus de ander op 13 en het laatste product op de 16e te leveren was. Nu heb ik een leverdatum opgegeven van 20 augustus, en zou je zeggen dat ze meer tijd hebben. Nou dat viel even tegen.
De 20e niks ontvangen maar ook geen afbericht o.i.d., dus belde de ochtend erop meteen met de klantenservice van Samsung. De mevrouw wist me te vertellen dat de koeriers wel werken op zondag maar de klanten service niet beschikbaar is.
Toen de 22e kreeg ik mail van Samsung dat mijn producten onderweg waren. Later een mail met het tijdslot wanneer de koerier verwacht werd. En later op de dag kreeg ik eeen sms met een url om de bezorger te traceren. Hierin werd aangegeven dat hij er om 17.15 zou kunnen zijn maar helaas werd dit 18.30.
Kortom service en de webshop zelf, top!
Dynalogic ben ik niet tevreden over.
En heb tot op heden niks meer gehoord van de situatie...
De bestelling ging heel gemakkelijk alleen is de site gewoon wat traag met het laden.
Zeer tevreden over de tv goede service
werd vriendelijk geholpen door samsung
Na slechte service van mediamarkt
Ben blij dat zij wel achter hun producten staan
Ja enigste puntje is dat er staat volgende dag inhuis
Ma het duurt 1 dagje langer
Ma een fijne winkel