Samsung Shop

Benieuwd naar ervaringen met de Samsung Shop? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.5

Deze score is gebaseerd op 825 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Samsung Shop zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Danielle28-11-2025
Snel binnen en ook.snel.aan de praat. Werkt lekker vlot
Franklin27-11-2025
Samsung shop is prima! Ik heb een tablet gekocht voor een zeer scherpe prijs met ook nog een extra erbij. Jammer dat de bezorging minder was maar dat is geen Samsung ding. Dus gewoon heel tevreden met de Samsung shop!
Koen27-11-2025
prima service snelle levering prima

Evelien 27-11-2025
Snel besteld, mooie Black friday deal en snel in huis.
MGielen27-11-2025
Na de aanschaf van het eerste toestel bij Mediamarkt heb ik het 2e toestel vast kunnen houden en kunnen besluiten om ook een A56 te kopen. De webshop biedt dezelfde optie en korting en kan op een passend moment bezorgen. De samenwerking met VISA geeft dan nog een extra korting op je accessoires. In de portal kun je rustig alles vergelijken en bestellen op elk moment van de dag.
Osman8826-11-2025
Van aankoop (webshop) tot aan de installatie was het top geregeld. Machine is netjes op de aangegeven tijd en datum bezorgd en geinstalleerd door de monteurs. Top!
Gert-Jan23-11-2025
Overzichtelijk en gemakkelijk app
marloes 22-11-2025
Alles staat duidelijk aangegeven. Het is makkelijk te vinden per onderdeel Je kan makkelijk kiezen welke grote je wil hebben
Peter Erken22-11-2025
Super mooie aanbieding met leuke deals extra. Vooral met de blackfriday. Via de samsung app shop ook nog eens 5% korting op xe bestelling gehad. Heerlijk genieten van de S25 ultra, draadloze oplader en de Music frame erbij
Klacht Samsung 21-11-2025
Misleidende actie met inruil. S20 was 78 voor inruil op S25 nieuwe Prima toestel S20 maar een minuscuul vlekje links bij de rand van het scherm. Opeens is het toestel 6 euro. Dat is echt misleiding en het nieuwe toestel is al gekocht. Ik wil mijn oude toestel voor 6 euro terug. Echt onprofessionele actie. Nooit doen dus. Je telefoon is ergens anders wel op waarde geschat.
Sjoerd21-11-2025
Duidelijke info over produkten, zeker dat het nederlands produkten zijn met garantie. Aanbiedingen goed qua prijs en overige voordelen
Frank20-11-2025
een duidelijke site kan alles duidelijk vinden en goed aangegeven
Hendrick20-11-2025
Mede door korting en de inruil bij samsung is het voor mij mogelijk een telefoon van het hogere segment aan te schaffen.
arie k.20-11-2025
de Samsung shop heeft de laagste prijs en geeft de beste service.
Elly20-11-2025
2 TV’s en een soundbar gekocht via de site van Samsung wat zeer goed beviel. Goede keuzehulp. De bericht geving over de levering in zeer goed. Wordt goed weergegeven wanneer de levering is.
A20-11-2025
Makkelijk bestellen, duidelijke mails met levering. Tijdsblok aangeven is mogelijk, en live tracking van je pakket als de bezorger onderweg is voor een nog nauwkeuriger aflevringsmoment. Top service via samsung helpdesk. Een echte aanrader!
Henny20-11-2025
Ik heb al diverse apparaten in de Samsung webshop gekocht zoals TV en Soundbar de levering is snel en correct en de prijzen zijn prima
Erik 20-11-2025
Altijd snel hulp en de beste producten
Zumrut20-11-2025
Ik ben erg tevreden met mijn Samsung TV. Het beeld is haarscherp, met prachtige kleuren en een uitstekend contrast. Vooral bij films en sport merk je hoe vloeiend alles eruitziet. Ook het geluid is verrassend vol voor een tv zonder extra speakers. De interface werkt snel en intuïtief. Apps openen direct, en met de afstandsbediening is alles gemakkelijk te bedienen. De tv sluit probleemloos aan op mijn andere apparaten. Daarnaast ziet het ontwerp er modern en strak uit, waardoor de tv mooi in mijn woonkamer past. Kortom: een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, gebruiksgemak
Lennart20-11-2025
Snelle levering en waardering voor vaste klanten.
Jos de Heus20-11-2025
Prima ervaring met zowel de Samsung webshop, aks met de fysieke Samsung winkel. De bestelling van mijn Samsung mobiel A56 5G via de webshop was snel en eenvoudig geregeld. Had de bestelling op een vrijdag geplaatst en werd keurig de volgende dag netjes afgeleverd. Zowel bestellen via de webshop, alsmede het eventueel aanschaffen in de fysieke Samsung winkel kan ik iedereen aanraden. Prima service.
RobBan20-11-2025
4.0
4.0
Het is zeer belagrijk om de prijzen op de Samsung webshop inclusief de promoties voor de Samsung producten zeer goed te vergelijken. SAMSUNG SmartTag2 elders 40% goedkoper.
NickyMB20-11-2025
Omdat ik niet goed wist welke telefoon ik nu wilde heb ik op samsung zelf de toestellen kunnen vergelijken. De site is overzichtelijk en de toestellen leuke uniekere kleuren. Bestellen ging makkelijk evenals de inruil. Nadeel was de levertijd. Deze was 4 weken en waar levering de hele dag kon kwam de bezorger pas na 20.00. Dit kon ook niet gecommuniceerd worden dus het was dat of de bezorger missen. Uiteindelijk wel alles goedgekomen en via klarna kunnen afrekenen.
NickyMB20-11-2025
Javascript20-11-2025
Bestelling en levering volgens afspraak ,alleen het verlengen van de garantie van 2 naar 5 jaar is niet goed geregeld en moet nog gebeuren.