Ritel.nl

Bekijk Ritel.nl op Kieskeurig.nl. Vergelijk prijzen, lees reviews en vind de beste deal.
9.2

Deze score is gebaseerd op 185 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Ritel.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

kasida0103-07-2010
goed, snel en duidelijk
hermenjacq02-07-2010
Prettige en goede service.
bert vaessen02-07-2010
reeds enkele jaren bij ritel besteld,en iedere keer ben ik zeer maar dan ook zeer tevreden over de geleverde producten en de geboden service. een echte aanrader.ik ben dus vol lof over ritel. een dikke 10.

justmaris02-07-2010
Goede website, goede prijzen. Telefonisch goed bereikbaar Pakketje was binnen 24 uur geleverd en netjes! Geen gedoe met contracten opsturen e.d., nee, alles werd door de postbode meegenomen en zij maakte ook een kopie van bankpas & idkaart. Tevens de mogelijkheid om pas bij levering te pinnen!
klaasvsp28-06-2010
Ik had een sim-only van Ben en kon dus ieder moment verlengen. Ik heb eerst even gekeken voor een winkel in de buurt van me, omdat ik in principe niet graag via internet bestel, ivm garantieafhandeling. Daarom kwam ik bij Ritel uit. Daar heb ik mijn nieuwe toestel besteld. Ik werd nagebeld ter controle van mijn gegevens. Wel prettig want ik check mijn mail ook niet iedere dag. Mijn Desire was de volgende dag in huis (moet ik er wel bij zeggen dat ik al om 10 uur 's-ochtends besteld heb.) Moest alleen mijn bankafschrift en legitimatie laten zien en ik kon mijn telefoon alvast gebruiken met mijn Ben sim, had ik me laten horen :) Wat mij betreft prima winkel. Vooral omdat ze ook in de buurt zitten, voelt het gewoon veilig aan.
M. de Kaper21-09-2009
5.0
5.0
Bestelling en levering ging goed, en daarna begon het gezeur, de Laptop was niet nieuw, en tevens defect. Ritel weigert om het apparaat om te ruilen voor een (waar ik naar mijn idee recht op heb) nieuwe. Na hhel veel mailen moet ik hem nu opsturen voor reparatie en daar ben ik het niet mee eens, want ik wil gewoon een ongebruikt apparaat. (er zaten zelfs spetters van waarschijnlijk hoesten op het beeldscherm, de doos was kapot en de gebruikershandleiding is beschreven). Al met al vind ik de aftersale service zeer slecht en ver beneden peil. Ik raad dan ook aan als u achteraf geen problemen wilt zeker niet bij Ritel te bestellen.
Miss Marin18-09-2009
Zeer correcte behandeling. Snel en compleet.
egemin17-09-2009
2.0
2.0
Heb ongeveer een anderhalf jaar geleden een toestel gekocht via Ritel.nl (Nokia 6500 slide) Na een paar maanden begon het toestel gek te doen en deze opgestuurd naar Ritel.nl na een telefonisch overleg. Toestel zou gerepareerd worden en daarna worden teruggestuurd. Na eerste reparatie bleef het probleem bestaan, nu na anderhalf jaar is het toestel nog steeds defect heb het vandaag voor de 12e keer retour gekregen van reparatie en helaas nog steeds defect. Heb al een mailbox vol met bevestigingen dat mijn telefoon zal worden omgeruild voor een compleet nieuw toestel maar er gebeurt steeds niets, ben ook al 2 keer langs geweest om het probnleem uit te leggen maar schijnbaar zijn ze hier niet slim genoeg voor. Zou ook de kosten voor het verzekerd opsturen per post terug gestort krijgen maar ook nog geen cent van gezien tot dusver.
twicejr04-06-2009
Website is duidelijk en vrij overzichtelijk. Bereikbaarheid is goed, ik had een vraag over mijn bestelling (of het toestel een andere kleur kon zijn), en ik had binnen een minuut iemand aan de lijn. De bestelling was de eerstvolgende dag nog geleverd dus bestelling ook goed. Mijn toestel was echter een DOA en na contact opgenomen te hebben werd mij verteld het toestel compleet op te sturen. Dat heb ik gedaan. 5 dagen later had ik een nieuw toestel in huis. Al met al ben ik zeer tevreden!
jachthuis05-04-2009
4.0
4.0
Betreffende bestelling en levering worden de afspraken totaal niet nagekomen elke keer een andere smoes dan over 2 dagen dan weer enkele dagen dan weer beslist deze week, klopt niets van.
jacostoop15-01-2009
Op de website staat vermeld dat er binnen 24 uur na de bestelling geleverd wordt. Ik wacht nu al meer dan twee weken op mijn Nokia N78. Er staat ook op de website dat er contact opgenomen wordt als de telefoon niet op voorraad is, dit is nooit gebeurt.