Ritel.nl
Bekijk Ritel.nl op Kieskeurig.nl. Vergelijk prijzen, lees reviews en vind de beste deal.
9.3
Deze score is gebaseerd op 162 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Ritel.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Zeer persoonlijke en vriendelijke behandeling. En met kennis van zaken.
Mooi winkel en vriendelijk personerl met verstand van zaken.
Altijd correct behandeld
Voor de 2e maal voor Ritel gekozen en opnieuw dik tevreden ! Goede informatie, prima aanbod. Zeer behulpzame en vriendelijke medewerkers die alles tot in de puntjes regelen
ongeacht drukte in de winkel of middaguur.
Goed advies, vriendelijk en behulpzaam.
Deskundig, vlot, persoonlijk
Altijd goede service. Komen met oplossingen die echt werken!
Aardig personeel , goed advies
Goede duidelijke uitleg over alles
Amy heeft me geholpen bij de keuze van nieuwe gsm. Ze weet precies waar ze over praat en wat de klant wilt. Heel fijn om weer terug te komen. Al jaren klant en nog steeds super tevreden.
Alles snel geregeld zoals altijd bij ritel heb voor Roosendaal gekozen omdat bergen op zoom is verdwenen
Altijd het juiste advies en fijne service.
Wat een fijne winkel. Personeel is vriendelijk, behulpzaam en kundig. Kom hier zeker weer terug
Wij zijn heel goed geholpen zeer vriendelijk
Echt heel erg leuk geholpen.
Leuke lieve,vooral geduldige meid.
Ik was nogal warrig š
Sowieso al jaren leuk geholpen bij ritel,dus blijf ook zeker daar terug komen
Vriendelijk personeel en goed geholpen
Toevallig naar binnen gelopen waar ik gelijk te woord werd gestaan door een aller vriendelijke dame..eigenlijk kwam ik voor wat info over een smartphone...uiteindelijk liep ik naar buiten met een nieuwe telefoon..niet door verkoop praatjes maar a omdat ik toe was aan een nieuwe, en b..door de manier waarop de verkoopster mij heeft geholpen...zei is een topper!
In het verleden prima geholpen, nu ook weer. Duidelijk advies, concrete voorstellen. Ik ben zelf direct en zakelijk, zo was de mederwerker ook.
heel netjes ,goed .En duidelijk geholpen door Jordy
Snelle service vriendelijke bediening
2 maanden na aanschaf van mijn nieuwe iPhone ging de kabel stuk, terug naar ritel vanwege garantie van 1 jaar. Krijg ik als reactie dat het komt door gebruik? Terwijl de kabel duidelijk uit zijn aansluitstukje is losgekomen. Mijn vorige kabel ging 3 jaar mee en deze dus minder dan 2 maanden. En zo stellig zijn ach man ga je snorharen toch scheren!
Super relax,fijn personeel
Je wordt iedere keer kundig, vriendelijk en vlot geadviseerd en geholpen waardoor je met een goed gevoel de deur uit gaat.
Perfect alles geregeld
Klantvriendelijk