Ritel.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Ritel.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 201 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gunes 21-06-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke personeel! Onwijs goed geholpen met een scherp aanbod en een kado’tje.

Erg bedankt en tot de volgende keer:)!

Reageer

Yolande Klapwijk 17-06-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top winkel en personeel!
Ze nemen de tijd voir je en zijn erg behulpzaam!!
Voor ons geen andere tekefoonwinkel!!!

Reageer

Tineke Ketting 16-06-2024

Algemene score

9,0
vriendelijk personeel dat er alles aan doet om je te helpen. Goede informatie gekregen om tot de beste aankoop te komen

Reageer

Willy 14-06-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben bij de Ritel winkel geweest en goed advies gehad, medewerker was erg behulpzaam.

Reageer

Stefan Bosma 11-06-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon goede service kom alleen bij jullie om abonnementen af te sluiten. Normaal altijd in Breda maar die is helaas weg maar nu gewoon in Waalwijk waar ik heb gewerkt in nu in Etten Leur waar ik vlakbij in de buurt woon.

Reageer

Kia 10-06-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en makkelijk.
Volgende dag gebeld om de bestelling compleet te maken door persoonlijke vragen te stellen.
Dag later werd mijn nieuwe Iphone 15pro op tijd bezorgd.

Goede service!
Zal in de toekomst zeker weer hier bestellen.

Reageer

Adrie 09-06-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes te woord gestaan via de telefoon en ook goede informatie gekregen
Enkel geen woord gezegd over een kado wat ik de dag erna op jullie site zie staan als ik hetzelfde abonnement afsluit
Dit is wel een beetje een domper op de goede services

Reageer

Jayne 05-06-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat ik belangrijk vind is vriendelijkheid. En met vriendelijkheid ben ik te woord gestaan én geholpen.
Door het soepele verloop liep ik vrij snel met mijn nieuwe telefoon de deur uit!

Reageer

Cornelis 05-06-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij binnenkomst duurde het wel even voordat een van de twee personeelsleden aandacht aan mij schonk. Daarna heeft hij mij vlot geholpen bij het kopen van een telefoon en de data overgezet naar de nieuwe aanwinst. Ook een screenprotector heeft hij aangebracht. Zijn hulp was vriendelijk en adequaat.

Reageer

Johan 04-06-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De dame in questie, wist waar ze het over had, zowel over het product als over de telefoon abonnementen
Gaf verschillende mogelijkheden aan waardoor de keuze snel gemaakt was
Niet opdringerig, gewoon informatief
Blij met mijn telefoon en abonnement

Reageer

We werden heel goed behandeld en een goede uit leg over de telefoon die wilden hebben ik ben heel tevreden ik raat ook iedereen aan om bij ritel te gaan kijken 01-06-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden over ritel we werden er heel goed behandeld ik ben heel tevreden met mijn nieuwe telefoon ik raad ook iedereen aan om naar ritel te gaan

Reageer

Willem Kwak 01-06-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goed en netjes geholpen alles overgezet en heel goede uitleg aan te bevelen.

Reageer

Molenaar 01-06-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg goed geholpen goede uitleg en medewerker nam de tijd. Ik had een nieuwe telefoon nodig maar abbonementverliep eind mei. Geen probleem medewerker zocht er 1 voor me uit met goedkoop abonnement.. liet dit eind mei ingaan en ik kon nu al bellen. Zelfs voor een telefoon hoesje kreeg ik uitleg. Eind mei mailtje dat alles was geregeld en dat klopt alles werkt prima. Goedkope telefoon en abonnement nog goedkoper . Ook met goedkope telefoon wordt ik erg goed geholpen. Al eerder in deze zaak geweest ga nooit meer ergens anders heen. Doen ook oudere helpen met tablet enz.....
Ga zo door spijkenisse

Reageer

Dhr de Man. 01-06-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke shop met medewerkers die er verstand van hebben. Je wordt snel geholpen en zijn ontzettend klantvriendelijk.

Reageer

Inge 28-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie winkel. Er was een nieuwe medewerker die nog niet precies wist hoe alles werkte, maar werd goed geholpen door zijn collega. Het toestel wat ik heb gekozen was er helaas niet meer in alle kleuren. Verder alles keurig afgehandeld.

Reageer

Alfred van As 27-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfect advies, keurig prijsniveau en gewenst toestel op voorraad.
Jammer dat e-Sim van Odido niet op voorraad was, anders was de score een 10

Reageer

John van den Abbeelen 26-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Komen al jaren bij Ritel heuvel straat Tilburg erg vriendelijk en behulpzaam personeel die nog een extra stapje voor hun klanten doen!! Dus een hele dikke 10.

Reageer

Saskia 24-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
3 telefoonwinkels op een rij en alleen de medewerkster bij Ritel begreep onze klantvraag correct waardoor zij degene was die mijn moeder een telefoon verkocht.
Fijn en professioneel geholpen !

Reageer

Johan Torn 21-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemotiveerd personeel.
Goed voor een praatje goed in wat ze doen
... heeft mij heel fijn geholpen.

Reageer

Selda 20-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top winkel leuke aanbiedingen medewerkers zijn super vriendelijk erg hulpzaam je kan altijd terecht ze staan altijd klaar voor je ze helpen je snel

Reageer

mobiel 19-05-2024

Algemene score

3,0
De onvriendelijkheid spatte van de vrouwelijke gezichten af, misschien was er onderling onenigheid? Professioneel is het niet. Voortaan naar een andere ritelwinkel.

Reageer

K. Ysebaart 17-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag super fijn geholpen door de medewerkers bij Ritel Goes. Ze name echt de tijd om uit te zoeken welke abbo bij mij past. Ik kom graag bij Ritel. Deskundig, behulpzaam en geduldig. Bedankt voor de fijne ervaring. Tot de volgende keer

Reageer

Ineke 16-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ritel Terneuzen is een onafhankelijke winkel met vriendelijk en deskundig personeel. Ik moest een nieuwe telefoon hebben maar daar had ik een paar voorwaarden bij en een niet al te groot budget. Door duidelijke vragen te stellen en met veel geduld van de verkoper en uitleg ben ik met een prima telefoon(samsung a35 5g) naar buiten gegaan en na het weekeinde zelfs teruggegaan voor het oversluiten van een sim online abonnement en nu met data. Ik had zelf al wat uitgezocht (met veel hulp van schoonzoon) en hij heeft mij toen verder daarin begeleidt, geadviseerd en geregeld
Met een goed gevoel weer naar buiten gegaan.

Reageer

gemia 13-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk geholpen.
Vakkundig geholpen.
Zo dat er weer na toe ga als ik iets nodig.

Reageer

Annemie 11-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig hoe ik geholpen ben, uitleg advies etc etc. Zal iedereen aanraden om naar Ritel te gaan.

Reageer

Toon meer reviews