Ritel.nl

Bekijk Ritel.nl op Kieskeurig.nl. Vergelijk prijzen, lees reviews en vind de beste deal.
9.2

Deze score is gebaseerd op 185 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Ritel.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Bob19-06-2026
In het verleden prima geholpen, nu ook weer. Duidelijk advies, concrete voorstellen. Ik ben zelf direct en zakelijk, zo was de mederwerker ook.
wanda19-06-2026
heel netjes ,goed .En duidelijk geholpen door Jordy
Ritel roselaar roosendaal19-06-2026
Snelle service vriendelijke bediening

Saraah12-06-2026
2 maanden na aanschaf van mijn nieuwe iPhone ging de kabel stuk, terug naar ritel vanwege garantie van 1 jaar. Krijg ik als reactie dat het komt door gebruik? Terwijl de kabel duidelijk uit zijn aansluitstukje is losgekomen. Mijn vorige kabel ging 3 jaar mee en deze dus minder dan 2 maanden. En zo stellig zijn ach man ga je snorharen toch scheren!
Anki 11-06-2026
Super relax,fijn personeel
Guy Tanguy09-06-2026
Je wordt iedere keer kundig, vriendelijk en vlot geadviseerd en geholpen waardoor je met een goed gevoel de deur uit gaat.
Maria 05-06-2026
Perfect alles geregeld
MM04-06-2026
Klantvriendelijk Duidelijke uitleg Behulpzaam Terzake deskundig
P. Van Beek01-06-2026
Ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Er werd duidelijke uitleg gegeven over wat de mogelijkheden waren voor het verlengen van het abonnement. Uitleg bij het toestel wat ik heb uitgekozen. Tegen betaling alles over laten zetten. Ik ga altijd naar dezelfde vestiging van Ritel. Heel aardig zijn ze. Nemen voor iedereen de tijd.
Jack01-06-2026
Vriendelijk en kundig personeel. Goede voorlichting.
g*********@h**********26-05-2026
Eerst op de website gekeken maar deze was niet up to date eenmaal in de winkel bleek de aanbod anders te zijn, maar medewerker(........) heeft zijn best gedaan om de aanbod van de site te benaderen. Klantenservice hoe het moet,duidelijk,meedenkend en adviserend.
Peter26-05-2026
Keurige bediening en service top
Sandra09-05-2026
Kundig, behulpzaam en vriendelijk personeel.
Brenda de Beer05-05-2026
Ritel in Heuvelstraat Tilburg, altijd super vriendelijk, en behulpzaam...denken mee wat t voordeligste abonnement is voor je! Nemen de tijd! Zeer tevreden en allang klant
Roland 05-05-2026
Ritel Zwijndrecht is een fantastische winkel. Je wordt er deskundig geholpen. De dame die ons hielp was ook zeer behulpzaam en dacht mee om het contract zo goed en goedkoop mogelijk te maken.
Anita04-05-2026
Heel vriendelijk en netjes geholpen
M01-05-2026
superservice, deskundig, ze nemen alle tijd voor je
jeroen29-04-2026
Ik kom hier heel graag , zeer vriendelijk personeel en nemen echt de tijd voor je en ze hebben kennis en proberen je geen duur abonnement aan te smeren . Zeer tevreden!!
Mehmet yildiz27-04-2026
De eigenaar neemt uitgebreid de tijd voor je. Je hebt niet het gevoel dat je alles snel moet vragen. Hij is vriendelijk en denkt met je mee hoeveel mb en belminuten je nodig kan hebben
Remco Koster27-04-2026
Kennis en kunde, nemen altijd de tijd voor je om te helpen. Eerlijk advies. Goed geregeld en werkt gelijk. En super klantgericht.
Boontjuhh26-04-2026
Zeer klant vriendelijke. Duidelijke uitleg en zeer behulpzaam.
Jan25-04-2026
Netjes en snel geholpen met een nieuwe telefoon voor mijn dochter die haar telefoon de dag ervoor verloren was. Zelfs korting bedongen bij onze huidige provider. Wij blij, zij blij.
BartO25-04-2026
Super fijn geholpen!
Kasia20-04-2026
Uitstekende service. Een echte aanrader.
Diana19-04-2026
Iedere keer weer blij mee. Het maakt niet uit hoe druk het is, zodra je aan de beurt bent nemen ze alle tijd voor je. Een top zaak!