Ritel.nl
9.2
Deze score is gebaseerd op 848 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Ritel.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Klantvriendelijk,prima service en goede uitleg over je aankoop.
Goed geadviseerd en goed geholpen,alles over laten zetten wat goed gegaan is.Hoop dat de garantie etc ook goed verloopt mocht ik die nodig hebben...klantenservice na verkoop is ook belangrijk...maar ga ervan uit dat dat wel goed zit,fijn dat het dichtbij is en je altijd even naar binnen kan lopen mocht er iets zijn.
Ben erg blij met mijn aankoop en de aandacht die aan de verkoop besteed is
Vriendelijke medewerkers en goed georganiseerd kwa productindeling.Duidelijke uitleg en goede hulp bij bijvoorbeeld.problemen
Ik ben voortreffelijk geholpen, vriendelijk personeel en erg kundig, kortom ik ben erg tevreden en een aanrader om daar je mobiele telefoon/abonnement te kopen, abonnement af te sluiten
Erg vriendelijk en meedenkend personeel
Deskundig personeel, Destiny heeft me geweldig geholpen
Ze helpen je wel, het is fijn om hulp te krijgen indien nodig
Gewoon goed geholpen klant vriendelijk
Erg vriendelijk geholpen met perfecte uitleg
Top advies en super service
Fijne service en prima prijs voor Samsung telefoon. Ik ben vooral vriendelijk en deskundig geholpen . Is al derde telefoon via Ritel Oosterhout, dus duidelijk dat er vertrouwen is opgebouwd . Aanrader!
Goed geholpen, goede service!!
Vriendelijk en behulpzaam. Vooral als ik niet goed met de mobiel overweg kan.
Normaal vind ik het niet prettig om telefonische benaderd te worden voor verkoop. Nu was het een attente herinnering dat ik mijn telefoonabbo kon verlengen. Direct makkelijk via dit telefoon gesprek gedaan. Mijn dank voor deze vriendelijke reminder per telefoon.
Duidelijk uitleg en snelle service
Ik kom er al jaren bij Ritel voor het verlengen van mijn telefooncontracten en voor mijn losse accessoires. Hele goede service, goede uitleg en met veel geduld zorgen zij dat je telefoon klaar is voor het gebruik. Ben er blij mee. Bedankt
in de winkel in Oosterhout komen we al jaren en altijd fijn geholpen met name door Pascal. Veel geduld en niets is teveel. Wat ik wel wil aangeven dat ik tijdje geleden telefonisch werd benaderd door Ritel ik meen tilburg dat mijn abonnement verliep etc etc Dit vond ik geen prettig telefoontje Ten 1e al jaren in de winkel ten 2e heel dwingend ervaren of dat ik NU aan de telefoon moest aangeven wat ik wilde
Abonnement Verlenging en een Nieuwe mobiel aanschaffen
Ik vind de service en het goed uit leggen van de nieuwe telefoon. Heel vriendelijk personeel
Goede service, vriendelijke bediening, en altijd gunstiger dan zelf je contract verlengen.
Zeer behulpzaam en duidelijk
Word altijd correct geholpen
Ik kom graag naar een Ritel winkel. Altijd vriendelijke en kundige bediening.
Pro-actief gehandeld op een nieuw aanbod van onze (dat van mijn vrouw en mijzelf) aflopende abonnementen.
En daardoor een goedkoper abonnement met een grotere databundel.
Dat noem ik nog eens meedenken!
Weer teruggekomen naar Ritel Oud-Beijerland om mijn telefoon abonnement te verlengen/aan te passen. Ook al ben ik ondertussen verhuisd naar Brabant, ik blijf terugkomen naar deze winkel, omdat je er altijd supergoed geholpen en geadviseerd wordt.