Ritel.nl

9.2

Deze score is gebaseerd op 866 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Ritel.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Theo19-01-2026
Gewoon goed geholpen klant vriendelijk
Joop Schill 16-01-2026
Erg vriendelijk geholpen met perfecte uitleg
monique15-01-2026
Top advies en super service

Ton09-01-2026
Fijne service en prima prijs voor Samsung telefoon. Ik ben vooral vriendelijk en deskundig geholpen . Is al derde telefoon via Ritel Oosterhout, dus duidelijk dat er vertrouwen is opgebouwd . Aanrader!
Gerard Piels06-01-2026
Goed geholpen, goede service!!
Piet Kuilboer03-01-2026
Vriendelijk en behulpzaam. Vooral als ik niet goed met de mobiel overweg kan.
Danielle30-12-2025
Normaal vind ik het niet prettig om telefonische benaderd te worden voor verkoop. Nu was het een attente herinnering dat ik mijn telefoonabbo kon verlengen. Direct makkelijk via dit telefoon gesprek gedaan. Mijn dank voor deze vriendelijke reminder per telefoon.
Waleysal26-12-2025
Duidelijk uitleg en snelle service
Gibbes23-12-2025
Ik kom er al jaren bij Ritel voor het verlengen van mijn telefooncontracten en voor mijn losse accessoires. Hele goede service, goede uitleg en met veel geduld zorgen zij dat je telefoon klaar is voor het gebruik. Ben er blij mee. Bedankt
Jolanda 22-12-2025
in de winkel in Oosterhout komen we al jaren en altijd fijn geholpen met name door Pascal. Veel geduld en niets is teveel. Wat ik wel wil aangeven dat ik tijdje geleden telefonisch werd benaderd door Ritel ik meen tilburg dat mijn abonnement verliep etc etc Dit vond ik geen prettig telefoontje Ten 1e al jaren in de winkel ten 2e heel dwingend ervaren of dat ik NU aan de telefoon moest aangeven wat ik wilde
Fatima Rodrigues21-12-2025
Abonnement Verlenging en een Nieuwe mobiel aanschaffen
Oma 1619-12-2025
Ik vind de service en het goed uit leggen van de nieuwe telefoon. Heel vriendelijk personeel
Rob18-12-2025
Goede service, vriendelijke bediening, en altijd gunstiger dan zelf je contract verlengen.
Martin17-12-2025
Zeer behulpzaam en duidelijk
Koen Schipper15-12-2025
Word altijd correct geholpen
Irene15-12-2025
Ik kom graag naar een Ritel winkel. Altijd vriendelijke en kundige bediening.
Aldo08-12-2025
Pro-actief gehandeld op een nieuw aanbod van onze (dat van mijn vrouw en mijzelf) aflopende abonnementen. En daardoor een goedkoper abonnement met een grotere databundel. Dat noem ik nog eens meedenken!
Rikkie Keller 06-12-2025
Weer teruggekomen naar Ritel Oud-Beijerland om mijn telefoon abonnement te verlengen/aan te passen. Ook al ben ik ondertussen verhuisd naar Brabant, ik blijf terugkomen naar deze winkel, omdat je er altijd supergoed geholpen en geadviseerd wordt.
Ilonka05-12-2025
Fijne winkel, behulpzame medewerkers. Alles van oude telefoon op de nieuwe gezet. Ik kom hier graag. Zelfs als ik ergens niet aan uitkom word ik heel goed geholpen. Bij een andere winkel deden ze daar wel eens moeilijk over.
Wilma05-12-2025
Ik ga altijd naar Ritel de verkopers zijn daar zo kundig en denken echt met je mee! Een keer een domme uitstap gemaakt naar een winkel van mijn provider, dit doen we nooit meer! De verkoper is zelfs met me meegelopen naar de auto omdat ik 2 grote pakketten had, wie doet dat nog in deze tijd!!!
Addie03-12-2025
fijn personeel, heel behulpzaam. Je kan er met al je vragen terecht.
C. Boon03-12-2025
Er wordt altijd tijd genomen voor je bij Ritel in Hulst. Hoe klein of groot je vraag ook is. Mensen worden serieus genomen en er wordt altijd meegedacht over een oplossing. Heel klantgericht en nog eens kundig en vriendelijk ook.
A. Versluijs02-12-2025
Met veel geduld en met rust, ondanks drukte in de winkel ben ik goed geholpen door de medewerkster van de winkel. Ook begripvol voor wat ouderen die niet zo handig zijn met gsm etc. Complimenten voor deze medwerkers
Judith 01-12-2025
Voor het eerst in deze winkel. Kan het iedereen aanraden. Ze hebben alle tijd voor je. Je bent geen nummer maar echt een klant. Goed advies. Kleine zaak waar het persoonlijk maakt.
MDG01-12-2025
super dat er zelf contact is opgenomen via whatsapp voor de verlenging.