Ritel.nl
Bekijk Ritel.nl op Kieskeurig.nl. Vergelijk prijzen, lees reviews en vind de beste deal.
9.2
Deze score is gebaseerd op 185 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Ritel.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
keurige behandeling en goede uitleg van zowel de telefonist als ook de leverancier. ga zo door.
Prima levering, snel, op tijd! Superservice!
Na een maand wachten op mijn IPhone 4 bij tm, kreeg ik nog eens 4 weken xtra te horen. Ritel gebeld, zij konden binnen 48 uur leveren. Keurig door de koerier gebeld, en de dag erna op het werk afgeleverd. Zo hoort het te gaan!
website duidelijk en krachtig
bereikbaarheid telefonsch goed echter lang in de wacht, voor 15,00 besteld echter niet de volgende dag aangeleverd. diende zelf te bellen, product zou tussen 08,00 en 12,00 aangeleverd worden conform telefonische afspraak. per mail wordt achteraf bevestigd tussen 11,00 en 15,00hr.
after sales..............
Prima service, afspraak goed nagekomen. De aflevering aan huis van mijn nieuwe mobiele telefoon verliep zeer voorspoedig, ook het afhandelen van het contract.
Ik heb een telefoon gekocht via het verlengen van een abonnement bij T-Mobile. De telefoon was gratis bij het afgesloten abonnement, en is keurig thuis afgeleverd. Het oorspronkelijke abonnement was en het huidige is opnieuw bij Ritel afgesloten. Dus verder conract met Ritel is er niet geweest. Dus van aftersales is geen sprake. Al met al een tevreden klant met een nieuwe Samsung Wave.
Een minpunt is wel dat als je via internet koopt er in de winkel geen aftersales plaats kunnen vinden. Je wordt dan naar het bekende telefoonnr doorverwezen, waar niet wordt opgenomen.
Ik heb de blackberry curve 8520 besteld via ritel. Ik was op zoek naar de roze of violet kleur, en had nog gemaild en gevraagd of het ook ècht die kleur is wat zij leveren. JA kreeg ik te horen. Dus ik plaats mijn bestelling en krijg 2 dagen later mijn toestel...is het toch de donker paarse kleur. Beetje jammer want heb speciaal bij Ritel besteld omdat zij bevestigden dat ze roze leveren. (had nog een foto als bijlage meegestuurd)
Ritel.nl is een fijne website met veel aanbiedingen. Het wordt snel geleverd. Het is alleen dat je een tijd afspreekt en dat er later wordt geleverd.
ritel.nl zelf is ok. maar degen die levert is beneden peil!
maar een email naar ritel en gelijk savonds een belletje gehad van een medewerkster van ritel en de volgende dag was alles geregeld. toppie! goede sevice van ritel!
Ik ben zeer te vrede over de hele gang van zaken bij Ritel en raad het dan ook iedereen aan.
Duidelijke website, en ze maken de snelle levering waar. Wel waren ze erbij vergeten te vertellen dat ik als zakelijke klant een recent uitreksel van de Kamer van Koophandel paraat moest hebben bij aflevering. Daardoor ging het nog bijna fout. Maar de koerier accepteerde een van internet gedownload exemplaar en was bereid daar even op te wachten. Verder werd ik na aflevering nog een keer gebeld; ze wilden wéer een telefoon komen afleveren! Ik heb er maar voor bedankt.
nadat ik via het internet jullie aanbieding las trok mij dat aan ik heb al bijna 2 jaar een contract bij jullie en het bevalt mij goed anders had ik geen tweede abbonnement voor onze zoon afgesloten.
de levering van de goederen is uitstekend.
enige opmerking is dat het aflevertijdstip eerst was tussen 08:00 en 13:00 maar op de dag via een email tussen 11:15 en 15:15 werd dit had beter telefonisch gedaan kunnen worden daar ik niet altijd achter mijn pc zit maar wel mijn mobiel bij me heb
Is mij niet medegedeeld waneer
mijn aansluiting over gezet werd. De koerier was zeer onvriendelijk en was ook niet op de hoogte van een en ander.
Zo als wat de besteling in hielt.
leuke aanbiedingen met een snelle afwikkeling .....klasse
vriendelijkheid telefonisten geduldig snelle afhandeling redelijke goede inschatting aflevering aan de deur [onvoorziene vertraging door opbrekingen weg}
goede service en informatie
en snelle aflevering
waarvoor dank
Ik zag op een forum dat Ritel de Iphone4 op voorraad had, wat zeer uitzonderlijk is vlak na de launch. Eerst gebeld en toen meteen besteld op maandag. Dinsdag gebeld door de koerier voor een afspraak en woensdag netjes bezorgd!
Thumbs ub, voor Ritel! Snel, zakelijk en correct!!!
Snelle & efficiënte levering. Flexibel wat leveringsadres betreft. Alleen jammer dat mijn bestelling volgens de website leverbaar was, maar dit toch niet zo bleek te zijn. Ik werd wel netjes de volgende dag hierover gebeld en ben akkoord gegaan met het geboden alternatief.
Goede service, zowel voor- als achteraf. Helaas verkeerd voorgelicht over een detail (geen micro-simkaart, wat wel was beloofd), maar verder enkel positief.
Snelle levering.
Goede service. Snelle levering.
Hi,tot nu toe heel tevreden met het snel service van Ritel alles werkt zo als het moet.For after sales kan ik geen beoordeling geven want tot nu toe heb ik geen reden tot klachten,ga zo door Mvg en tevreden klant.
Snel geregeld, de volgende dag al benaderd en goed contact.
Alleen de koerier was heel vaag!
Wij wilde binnen komen! en zijn pinapparaat deed het niet!
Waarna ik naar boven moest om zelf een bankafschrift uit te printen!
Ik weet niet of hij in opdracht van Ritel werkte of in opdracht van Telfort.
tweede abonnement via Ritel. (twee jaar na het eerste abonnement kreeg ik een bericht dat ik kon verlengen). Weer een prima aanbod gekregen en een goed contract afgesloten. Telefoon (HTC HD2) na 2 dagen in huis.