Ringfotomeppel.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Ringfotomeppel.nl.

Ringfotomeppel.nl stelt zich voor

Al ruim 25 jaar is Foto Harry Scholing een begrip in zuid/west Drenthe en de Kop van Overijssel. Sinds 2008 is Foto Harry Scholing aangesloten bij Ringfoto, Europa's grootste inkooporganisatie. Ringfoto Meppel ( onder welke naam Foto Harry Scholing nu opereert) staat voor gedegen vakkennis, een groot assortiment,goede service en after sale en snelle leveringen. Naast foto- en videoproducten, kunt u bij Ringfoto Meppel ook terecht voor cursussen fotografie, pasfoto's, fotoprintservice en portretfotografie.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Renate 10-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ging kijken naar een nieuwe camera, en heb mijn budget met wensen besproken.
Hierin zijn we tot een camera gekomen waarin ik kan groeien in de hobby, ik ben hierin super geholpen.

Daarbij ben ik ook member geworden, dit koste niks extra.
De komende 3 jaar word mijn camera nagekeken en dit is service zonder kosten.

Heel fijn geholpen en zal zeker terug gaan voor toekomstige aankopen

Reageer

Rob 05-12-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen tijdens een speciale dag vol met extra uitleg een camera gekocht. Super vriendelijke geholpen en er werd volop tijd genomen voor al mijn vragen.

Reageer

HJ Koning 23-11-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het online bestellen ( op zondag) ging online snel en eenvoudig. De volgende dag werd ik gebeld met de vraag of de bestelling per brievenbus post mocht worden verstuurd. Dat kwam mij beter uit dan het moeten ophalen bij het bij de bestelling opgegeven afhaal punt.
Een dag later vond ik de bestelling in de brieven bus. Da's service! En het geleverde voldeed volledig aan mijn verwachtingen.
info-4220 05-12-2023

Hartelijk dank.

Reageer

J.B. 05-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie zaak, grote voorraad van heel veel producten op fotografisch gebied, aardige "mensen" weten waar ze over praten. Klantvriendelijk en behulpzaam. Gewoon een goede en fijne zaak.
Cijfer eigenlijk een 10 maar ja er moet toch nog iets te .......

Reageer

harry 20-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat het druk was snel geholpen
Wist wat ik wou maar toch even tijd voor advies

Reageer

Emma 30-05-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service! Ik had een cameratas besteld bij een ander (groot) bedrijf maar de tas was zelfs na een week nog niet verstuurd. Op maandag bestelde ik bij Ringfoto en binnen een half uur kreeg ik een mail dat de tas verstuurd was. De dag erna was hij binnen en kon hij mee op vakantie. Super!
Officiele reactie van Ringfotomeppel.nl 01-06-2023

Dankjewel voor deze review Emma. En een fijne vakantie gewenst.

Reageer

Arlette 28-05-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een super goede service. De eigenaar neemt echt de tijd voor je om alles uit te leggen. Hij geeft goed advies en probeert je echt niet het duurste aan te smeren. Hij geeft zelfs goedkopere alternatieven. Ik kan deze winkel echt ten zeerste aanraden
Officiele reactie van Ringfotomeppel.nl 01-06-2023

Super bedankt Arlette en heel veel plezier met jouw nieuwe apparatuur.

Reageer

J.B. 26-05-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment, weten waar ze over praten, tijd om dingen uit te leggen, en mochten ze iets niet weten op dat moment wordt het opgezocht.
Gewoon een fijne zaak
Officiele reactie van Ringfotomeppel.nl 01-06-2023

Heel erg bedankt voor deze review.

Reageer

WD 05-05-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een goed advies gekregen, het contact was prettig en snel. De service vond ik top.
Officiele reactie van Ringfotomeppel.nl 01-06-2023

Hartelijk dank.

Reageer

Bram 03-05-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig goed geholpen bij het selecteren van uitsneden van foto's van mijn overleden vrouw.
Officiele reactie van Ringfotomeppel.nl 01-06-2023

Dankjewel Bram. Graag gedaan

Reageer

Anja 26-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke mensen, verstand van zaken bereid je overal mee te helpen echt een familie zaak. Stuur graag andere mensen naar deze winkel.
Officiele reactie van Ringfotomeppel.nl 01-05-2023

Dankjewel Anja

Reageer

David de Graaf 26-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel beperkte ervaring: als ik digitaal foto's doorstuurde waren die snel heel keurig afgedrukt.
Officiele reactie van Ringfotomeppel.nl 01-05-2023

Dankjewel David

Reageer

Koop 04-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs problemen ondervonden met de garantieservice van mijn camera. (*) heeft zich geweldig ingezet, dagelijks mail en telefonisch contact gehad met het bedrijf waarbij hij mij ook van p de hoogte hield. Door zijn inzet had ik mijn body snel weer gerepareerd terug.
Officiele reactie van Ringfotomeppel.nl 04-04-2023

Dankjewel Koop

Reageer

H.F. Arentsen 27-03-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde een nieuwe GPO verrekijker bestellen, en had vooraf ook nog wat vragen, ook over de verpakking en verzending .Die werden allemaal goed en snel beantwoord.
De kijker was zeer goed verpakt, en de levering was snel .
Ook de prijs was zeer concurrerend, dus zou ik eigenlijk een 9plus willen geven
Officiele reactie van Ringfotomeppel.nl 04-04-2023

Dankjewel

Reageer

Twisker 26-03-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eindelijk konden we de Sony dsc hx99 kopen. Het toestel was vrijwel overal uitverkocht of toch niet meer leverbaar tot we bij Ringfoto Meppel kwamen. Eerst even een belletje gedaan naar Ringfoto Meppel of dit fototoestel echt op voorraad was, het antwoord was ja. Gelijk besteld, betaald en twee dagen later in huis.
Het fototoestel is een geweldig toestel, kan er mooie foto’s mee maken, zowel panorama als close up en super scherpe opnames. Filmen is ook mogelijk zelf in k4.
Zeer veel instel mogelijkheden van automatisch tot scène met eigen instellingen.
Officiele reactie van Ringfotomeppel.nl 04-04-2023

Dankjewel

Reageer

Marco Boer 10-03-2023

Algemene score

9,0
Altijd vriendelijke mensen, bereid om je aan te horen.
ook meedenken en oplossingen aandragen is een sterk punt hier.
Kortom een vestiging om heen te gaan en zeker ook om terug te komen
Officiele reactie van Ringfotomeppel.nl 19-03-2023

Dankjewel Marco

Reageer

Hennie 26-02-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was al een tijd op zoek naar een compacte fototas, de Lowepro Tahoe BP 150 Black. Via Tweakers ben ik bij Ringfoto terecht gekomen; zij boden de tas aan, garandeerden snelle levering en was heel aantrekkelijk geprijsd vergeleken met andere aanbieders. De snelle levering hebben ze waargemaakt, want binnen 2 dagen had ik de tas in huis. Snelle service, netjes verpakt. Een aanrader!!

Reageer

Arend Jan 10-02-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantgerichte service en advies, ook als het om. iets gaat wat niet een artikel betreft uit de winkel! Echt de klant met zijn/ haar vragen en overwegingen centraal zetten!
Vakmanschap, ervaring en deskundigheid!
En gewoon relaxt de tijd nemen voor de klant!
Erg tevreden ben ik.
En logisch dat ik uiteindelijk gewoon in deze winkel ook mijn aankopen ben gaan doen!

Reageer

H.Stellingwerf 24-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn goed, uitgebreid en op een deskundige manier geholpen bij zoeken naar een nieuw fototoestel. Daarbij ook goed gelet op onze wensen betreffende het nieuwe toestel. Men nam ook echt de tijd voor ons wat we erg waardeerden.

Reageer

Ronald 07-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ringfoto Meppel heeft een ideale aansluiting van de winkel via Internet met de fotografie liefhebbers. Op internet is alle informatie te vinden van apparatuur waar je belangstelling voor hebt, maar voor echte service en uitleg ga je naar de winkel. Er is heel veel apparatuur aanwezig, waardoor je bij een bezoek direct kan voelen/ervaren waar je belangstelling voor hebt en bovendien wordt je van deskundige informatie voorzien door de verkopers.

Reageer

Peter Teekens 14-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Daar ik eerst info wilde over welke camera voor mij geschikt zou zijn heb ik er één in de fysieke winkel van Ringfoto Meppel gekocht. Na mijn wensen/eisen duidelijk gemaakt te hebben kreeg ik duidelijke adviezen van de verkoper en kwam zo tot de aanschaf van het toestel dat voor 100% aan mijn wensen voldoet (Olympus tg-6 voor zakelijk gebruik).
Een winkel zoals je als klant graag ziet, professionals die de tijd voor je nemen en met je meedenken!

Reageer

Dani 12-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst gebeld en de dag erna langs gekomen. Ik wilde eerst wat informatie. Al vrij snel wat ideeen en daarna een keuze gemaakt. Dus eerst kijken, wat past bij jouw. En dan met een aantal toestellen komen. En niet gelijk het duurste. Niets opgedrongen. Lekker ongedwongen. Duidelijk.

Reageer

Albert 03-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle reactie en vriendelijke op mails. Goede service als een geleverd item niet goed functioneert. Bij online bestellingen een leuke persoonlijke touch door het item in te pakken begeleid met een handgeschreven enveloppe met de factuur. Vriendelijke service in de zaak.

Reageer

Gerard van Wigcheren 29-10-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kundige en aardige eigenaar (Harry)
goed geholpen en eerlijke prijzen
Fijne winkel met best wel veel camera's en lensen op voorraad.
Mooie Nikon camera set met lens gekocht
Zeer tevreden.
Officiele reactie van Ringfotomeppel.nl 03-11-2022

Dankjewel Gerard.

Reageer

Willem 13-10-2022

Algemene score

9,0
Ringfoto Meppel is een fijne winkel met een ruim assortiment en deskundig en vriendelijk personeel. De service die ze bieden bij problemen is ook dik in orde. Kortom, een winkel om aan te bevelen.
Officiele reactie van Ringfotomeppel.nl 13-10-2022

Dankjewel.

Reageer

Toon meer reviews