PrintAbout.nl
9.5
Deze score is gebaseerd op 1016 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor PrintAbout.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Aanvankelijk cartridges ontvangen die weigerden te printen. Telefonische hulp van print about om dit euvel opgelost te krijgen, overigens van hun kant zeer geduldig en vriendelijk, mocht niet baten. Een verbeterde nieuwe set cartridges van hen kosteloos toegestuurd gekregen. Printer werkt weer.
Kortom, goede cartridges en uitstekende service.
Een nu pas geïnstalleerde cartridge, gaf een foutmelding. Omdat ik steeds een setje cartridges in huis heb was deze al een tijdje geleden besteld. Maar geen probleem voor het PrintAbout team. Er werd direct een nieuwe opgestuurd, volledig gratis. Top service.
Ondanks problemen met een cartridge van hun huismerk, werd dit direct retour genomen en ontving ik de dag erna al een nieuwe. Zeer snelle en professionele service!
Zeer goede communicatie. Product netjes aangekomen. Gemakkelijk product geretourneerd.
Met deze wil ik jullie bedanken voor het vlot en professioneel aanpakken van het probleem van mijn Brother printer met jullie huismerk.
Met het inbrengen van de nieuwe inktpatronen was het probleem direct opgelost. Het moet dus aan de chip gelegen zijn.
Ik geef jullie in elk geval 5 sterren voor jullie aanpak en voor de uiterst verzorgde service.
Al vele jaren een kleine klant van PrintAbout en dit naar volle tevredenheid.
Goede service, het maakt niet uit of je een kleine afnemer bent, of een grote afnemer, je wordt het zelfde behandeld.
Wil niet zeggen dat men bij PrintAbout nooit een fout maakt, men lost het wel op een goede manier op en zo snel als mogelijk.
Ik hoop als senior, nog lang gebruik te kunnen maken van PrintAbout, vele jaren een goede ervaring.
Ik kan dit bedrijf, met een gerust hart, aanbevelen.
J.C.M. van Geldorp
Ik ben echt blij met printabout de service is in een woord fantastisch.
Als iets niet werkt is er meteen een oplossing en ook de leveringen zijn supersnel ik kan het iedereen aanraden.
Ik wil toekomstige klanten van PrintAbout waarschuwen!
PrintAbout geeft op hun website aan dat de cartridges van het huismerk compatibel zijn met de printer die je wil aanschaffen (in mijn geval een Canon I-Sencys MF655Cdw) terwijl dat volgens mij helemaal niet zo is.
Begin 2024 koop ik mijn printer via PrintAbout, nadat ik goed gekeken heb of bij deze printer huismerk cartridges gebruikt kunnen worden. De website meldt mij dat er geen probleem is om de PA-cartridges te gebruiken i.c.m. de printer. Ik koop dus ook een extra set van 4 tonercartridges van het huismerk.
Toen de 'startcartridges' leeg waren begon ik de PA cartridges te gebruiken. Dat viel even tegen: de printer geeft een foutmelding en de chip die op de cartridges zit staat niet toe dat de printer uitleest hoeveel toner er nog in de cartridge zit. Printen lukt zonder problemen, maar de foutmelding is vervelend en vooral het feit dat je niet kan zien hoe ver de cartridge leeg is vind ik niet kunnen. Al helemaal niet als er volgens PA compatibiliteit bestaat.
Dan maar even contact opgenomen met de klantendienst van PA. Na heel wat heen en weer kwamen ze daar samengevat tot het volgende besluit: "Aangezien er geprint kan worden en de prints van goede kwaliteit zijn, is er niets mis met de printer, noch met de cartridges.Wij kunnen dus verder niets voor u doen. Misschien is het een idee om de printer te verkopen op 2dehands.". Wat een antwoord hé!
Op mijn vraag naar hoe ik dan wel moet nagaan wanneer het tijd is om cartridges te vervangen kreeg ik: "Je zal wel zien dat de printkwaliteit afneemt.".
Op mijn vraag naar hoe ik moet nagaan welke cartridge er precies vervangen moet worden (je kan toch niet telkens alle 4 de cartridges vervangen) was het antwoord: "Soms geeft de printer aan welke cartridge je moet vervangen, maar jammer genoeg niet altijd."
Het lijkt mij wel zeer onwaarschijnlijk dat de printer zal melden welke cartridge ik moet vervangen aangezien er geen communicatie bestaat tussen printer en cartridge.
Ik zit dus opgescheept met cartridges waar ik niets mee ben, maar die me wel meer dan €200 gekost hebben. Bovendien ben ik veroordeeld tot het kopen van de veel duurdere Canon toners.
Ik voel mij bedot. PA heeft mij dingen beloofd die ze niet kan waarmaken. Bovendien houden ze, tegen beter weten in, vast aan hun absurde definitie van compatibiliteit ... te gek voor woorden als je het mij vraagt.
Voor mij is het te laat, bij PrintAbout koop ik nooit meer, maar ... toekomstige klanten zijn bij deze gewaarschuwd.
Heel goede service bij problemen. Er wordt alles aangedaan om het probleem op te lossen.
Zeer goede en snelle service via mail en telefonisch, ze doen wat er belooft wordt.
Vorige week een beschadigde doos kopieerpapier ontvangen - in combinatie met een correcte levering van toners - en binnen de paar werkdagen zijn onder garantie de beschadigde producten vervangen.
10 op 10 voor efficiënte probleemoplossing!
Uitstekende klantenservice
Bij defect van cartridge werd gratis nieuwe verstuurd en de geleden schade vergoed
Warm aanbevolen
Probleem met niet-werkende huismerkcartridges snel en effectief opgelost. Er werd prima en deskundig meegedacht om een alternatieve oplossing te vinden. Na de melding van de eerste niet werkende cartridge ontving ik de volgende dag al een vervangende cartridge, die helaas ook niet werkte. De volgende dag kwam de volgende huismerkcartidge al binnen en die werkte zoals ik al jaren van de huismerkcartridges gewend ben: prima!
De aandacht, support en begeleiding van Nathalie omtrent het zichtbaar maken van de orderbevestiging is geweldig.
Een dikke tien !
Na contact via de mail op bedrijf in Moordrecht mijn nieuwe printer opgehaald en mijn overgebleven inktcartridges ingeleverd en vriendelijk geholpen door de medewerker van PrintAbout. Geweldige correcte afhandeling van mijn order. 110% tevreden.
Print About is voor ons een winkel waar we op aan kunnen. Ze komen hun afspraken heel eerlijk na, zowel bestelling en levering van hun producten.
Als men klachten heeft wordt dit zo snel mogelijk maar ook heel goed opgelost.
De klantvriendelijkheid zowel per mail als telefoon is bijzonder...
Ik beveel dit bedrijf iedereen aan...
Goed en ter zake doend advies bij problemen. En dat niet 1 keer, maar 3 keer. Ook een toner vervangen, kreeg meteen en nieuwe gestuurd, toen de oude defect bleek.
PrintAbout is een geweldig adres omdat ze doen wat wordt beloofd. Levering printer (meer dan een jaar geleden) verliep vlot met duidelijke instructies voor installatie. Vorige week probleem met printer die na vervanging van PrintAbout cartridge niet meer was op te starten. Probleem gemeld en per omgaande methodes ontvangen om zelf eerst te proberen. Lukte nog niet. Daarna nieuwe cartridge ontvangen en geïnstalleerd. En hoera de printer doet het weer. SUPERSERVICE EN OOK NOG ZONDER KOSTEN.
Ivm defecte cartridge contact opgenomen met de klantenservice van Printabout.
Dit werd snel opgepakt, want de volgende dag kreeg ik al een vervangende nieuwe cartridge toegestuurd.
Er zaten zelfs een excuses kaart en een zak Haribo colaflesjes in de doos. Was niet nodig geweest, maar wel een heel leuk gebaar natuurlijk!
Echt een topservice!
Duidelijke website en snelle levering. Daarbovenop is de klantenservice vlot en steeds zeer vriendelijk!
Na zes(!) jaar volledig garantie op mijn laserprinter cartridges gekregen, alles snel beantwoord via mail en telefoon, super service! Ik ben gewoon particulier geen bedrijf maar voelde me behandeld als een multinational! :-)
2 weken geleden een 3-tal kleurencartridges besteld bij Printabout. Daarvan waren er 2 in orde qua kleuren, maar van eentje ontbrak de kleur (rood).
Daarover gebeld met Printabout, waarna onmiddellijk een uitvoerige mail kwam over hoe te handelen, een testpagina uit te printen en de printkoppen te reinigen. Helaas zonder resultaat mbt de 3e cartridge, die ik inmiddels teruggestuurd heb.
Een dag later al werd een pakketje bezorgd met een nieuwe cartridge, excuses en een lekkernij.
Ik ben dus heel tevreden over de correcte voortgang en snelle afhandeling door de dames van Printabout. Bravo!!
Ik had problemen met cartridges niet werden gedetecteerd door de printer. Na melding hiervan ben ik uitermate vriendelijk te woord gestaan en geholpen bij het vinden van een oplossing, in dit geval de originele cartridge aanschaffen die wel werd gedetecteerd.
De service van Printabout is zeer goed. Wanneer je de moeite neemt om alle spullen bij de hand te hebben, wordt je op een super snelle manier geholpen. Men weet direct waar het over gaat. Je hoeft niet eerst je hele verhaal nog een keer te vertellen. Men is intern goed op de hoogte wat er extern gebeurt. De afhandeling van mijn "klacht" ging daarom ook super snel en ik ben zeer te vrede over de oplossing. Nogmaals dank .
Ik had elders geen goede ervaring met huismerktoners, maar liet me tóch overhalen om dit bij Printabout te bestellen i.p.v. originele HP toners. Pas in de maanden erna heb ik ze 1 voor 1 nodig gehad en zag de teleurstellende afdrukkwaliteit. Na een paar keer op en neer mailen, kon ik maanden na aanschaf alles kosteloos retourneren en werd het hele aankoopbedrag gecrediteerd. Dus een 10 voor service, maar een onvoldoende voor de kwaliteit van de mij aangeprate toners.