PrintAbout.nl
9.5
Deze score is gebaseerd op 1016 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor PrintAbout.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik had een printer besteld die eigenlijk te geavanceerd was voor mijn gebruik. Dat bleek uit een servicetelefoontje van een medewerker, die even de tijd nam om door te spreken wat wel een goede printer voor mij zou zijn. We kwamen uit bij een goedkopere, en die blijkt nu prima te voldoen, precies goed. Het verschil in prijs is netjes teruggestort. Dus ik ben heel tevreden over deze goede service!
Uitstekende service en goed probleemoplossend vermogen! Na defect aan een inktpatroon, werd er direct een vervangend exemplaar toegestuurd.
PrintAbout gemaild over een verse maar erg slecht printende huismerk inkt-cartridge, deze valt ook niet uit te lijnen, na vervanging print het weer scherp. prints meegestuurd. valt netjes onder garantie en PrintAbout stuurt een vervangende cartridge.
Voor de eerste keer contact gehad met de klantenservice van PrintAbout.
Dit naar aanleiding van een defect geleverde inktcartridge van het huismerk de dame stond mij vriendelijk te woord
en heeft er voor gezorgd dat ik de volgende dag onder garantie een nieuwe inktcartridge heb ontvangen . Super
Ik bestel al jaren de huismerk cartridges bij PrintAbout en nu voor de eerste keer een niet werkende cartridge . Maar door de geweldige service blijf ik daar zeker zaken mee doen .
Inktcartridge zat verstopt. Aangegeven en ze hebben meteen een nieuwe opgestuurd.
PrintAbout levert prima ondersteuning.
Ik had een Brother HL-L3240CDW printer gekocht. Die werkte helemaal prima. Nadat de Brother toners op waren, eigen merk toners gekocht. Deze printen helaas streperig.
Toen ik contact opgenomen had met PrintAbout, kreeg ik direct nieuwe eigen merk toners toegestuurd.
Toen het probleem bleef, hebben ze nogmaals andere opgestuurd en uiteindelijk de printer gecontroleerd.
Uiteindelijk heb ik mijn geld terug gekregen, omdat eigen merk niet goed printte en Brother toners wel.
Ik las in andere review dat het misschien aan de firmware updates kan liggen, die heb ik ook meerdere keren geupdated.
Ik blijf zeker bij PrintAbout mijn toners en dergelijke kopen. Als er iets is zijn ze zeer coulant en leveren ze goede service. Super bedrijf.
Snelle levering van de printer en tevreden over de kwaliteit van de printer. Na een aantal maanden waren er strepen/ lijnen op de afdrukken van de printer en dit probleem was met hulp van de vriendelijke klantenservice snel opgelost. We zijn super tevreden van PrintAbout !
Laserprinter gekocht (Brother) en ingegaan op hun aanbod voor een set huismerk toners (blijkbaar worden nieuwe printers tegenwoordig geleverd met half lege toners!). Nadat de eerste toners leeg waren, zonder problemen maanden lang de huismerk toners kunnen gebruiken... totdat ik per ongeluk de printer zijn firmware liet updaten. Blijkbaar probeert Brother zo het gebruik van niet-originele toners te beteugelen. Printer deed niks meer. Contact gezocht met de helpdesk van Printabout en zonder problemen kreeg ik vlot een nieuwe set huismerk-toners en heb ik de oude (die nog half vol waren) teruggestuurd. Nieuwe huismerk toners erin en nu doet ie het gewoon weer! Ook meteen de automatische firmware updates uitgezet!!
- Uitstekende printer Canon Pixma TS5150, gemakkelijke installatie zowel via internet met gebruik van usb kabel (heb ik gedaan), maar m.b.v. Smartphone kan ook
- Goede en scherp geprijsde huismerk inktcartridges
- Snelle en kundige beantwoording van vragen
- Kortingsacties
- Mogelijkheid om voor kleine bijdrage (bv 10,=) de normale garantie 1 jaar naar 4 jaar te verlengen
Bestel aan lang bij deze webshop mijn cartridges voor mijn HP printer, vroeger HP merk maar werd te duur, nu huismerk XL versie, werken prima...tot laatse bestelling...probleem met kleurcartridge...contact opgenomen met Printabout, prompt antwoord én perfecte oplossing...nieuwe cartridge ontvangen...kudos !
Probleem met inktcassette werd snel & professioneel opgelost. Bedankt voor de snelle interventie.
Problemen met een nieuwe zwarte inktcartridge, dit gemeld bij Printabout werd meteen opgepakt, een nieuwe werd meteen kosten loos opgestuurd, perfecte service.
Ik bestelde een inktprinter. De dag daarop kreeg ik een telefoon van een medewerker die met zeer nauwkeurige vragen en zeer goede argumenten mij aanraadde om een andere optie te kiezen. Mijn portemonnee werd er niet lichter door. Ongelofelijk, ik wist niet dat dit nog bestond. Proficiat voor deze service en deze medewerker. Ik stel voor om zijn salaris te verhogen.😊
Een aantal maanden geleden nieuwe toners aangeschaft bij Printabout voor onze Brother laserprinter. Eerst originele besteld, nadat ze me hebben gebeld toch overgestapt op de eigen merk toners.
Elke keer wanneer de printer aangaf dat de toner kleur op was heb ik hem vervangen. Afgelopen week was cyaan als laatste aan de beurt. Helaas gaf deze toner een storing, waarna ik contact heb gezocht met Printabout.
Prima en zeer snel geholpen, helaas moest er een nieuwe toner worden gestuurd om het probleem te fixen. Maar wat een snelheid in verzending en opvolging, daarnaast erg attent dat ze een attentie meesturen voor het ongemak.
Ik voel me bij Printabout zeer goed behandeld, op een persoonlijke en prettige manier.
Ben al jaren klant bij Print About vanwege klantvriendelijkheid, goede adviezen, aantrekkelijke prijzen en snelle levering. Dit keer liet mijn oude printer Brother HL2030 het na 18 jaar(!) trouwe dienst afweten. Wilde een eenvoudige printer hebben naast de Brother MFC-J5340DW die we al eerder bij Print About gekocht hebben. Kreeg op mijn vraag deskundig advies en kwam uit op een HL-1110. Eenvoudig online besteld samen met een extra toner. Na betaling via Ideal volgende dag al aan huis geleverd. Factuur over de e-mail. Goed werk. Met Print About kan je in zee gaan. Aanbevolen!
In november 2024 heb ik een Canon Pixma TS8751 inktjetprinter bij PrintAbout gekocht. Op de printer zit 2 jaar garantie! Dit is een fantastisch fijne printer met veel mogelijkheden en ik ben er zeer tevreden over! Ik gebruik de (voordelige) inktcartridges van PrintAbout. In mei 2025 begon de zwarte printkop streperig te printen. Het reinigen van de printkop hielp niet. Ik heb contact opgenomen met PrintAbout. De printer kon ik in de originele (bewaarde) doos gratis opsturen naar PrintAbout voor reparatie. De printer is onder Canon garantie gratis gerepareerd en naar mij retour gezonden. De printer print weer prima! Dit is een uitstekende service van PrintAbout en Canon!
Nog nooit zulke slechte service mee gemaakt
We hebben er een printer besteld die bij ons niet functioneert
Na dit gemeld te hebben blijven ze volhouden van wel
Door de waardevermindering kan ik 10% van het bedrag terug krijgen
Dus er mankeert niet aan maat hij is nog maar 10% waard
Hoe slecht is dit?
Ik zou hier echt nooit wat bestellen, zo ga ja niet met klanten en met service om
Soms heb je pech met een product en dan blijkt het een juiste beslissing om destijds met PrintAbout zaken te doen: prima communicatie en een nog betere service ! Ik ben daar zeer tevreden over !!
Ik heb cartridges voor mijn printer besteld, die zijn keurig en snel geleverd. En toen een van de cartridges en foutmelding gaf hebben ze dat netjes opgelost door een nieuwe op te sturen. Goede service dus!
Er was een probleem met een product van Dymo ontstaan en dit probleem is netjes opgelost door de klantenservice.
Dit bedrijf raadt ik zeker aan.
Hartelijk dank voor deze service, niets aan de hand is ook een diagnose. Blijft vreemd dat de printer een retourtje Moordrecht nodig had om het weer goed te doen. Gelukkig kan ik weer verder.
Blijft vreemd dat de service van HP niet op afstand kon oplossen, de dame toonde totaal geen empathie en ik kreeg steeds dezelfde aan de lijn, een poging om het eens via een Whatsapp chat te proberen werd na enige tijd gewoon afgekapt. Ik ben wel vanaf 2 mei bezig geweest met hun, natuurlijk niet elke dag want ik had gelukkig ook nog wat anders te doen.
Nogmaals, hartelijk dank voor deze service en de verantwoording die jullie als leverancier namen, daar waar HP het liet afweten.
Via Google terecht gekomen bij PrintAbout maar kom hier graag terug. Goede service en snelle reactie. Mijn printer opgestuurd i.v.m. een defect en binnen een week weer terug gekregen. Top service!
het is een betaalbare shop, makkelijk en snel de producten te kiezen.
ik kreeg het huismerk toners geadviseerd wat achteraf niet goed was voor mijn printer ook gekocht bij PrintAbout, maar de printer reageerde er niet goed op de toners.
continu vlekken en wazigheid en achtergrond erbij. ik kreeg een vergoeding op 1 toner bleek uiteindelijk de hele set niet goed, dus moest alles retour en kreeg ik een credit en mijn geld terug. Echter is Canon merk uiteraard duurder maar het zij zo continu ellende hebben en alle tijd erin steken levert een hoop frustratie op.
als ik het van te voren wist dat dat kon gebeuren had ik gelijk canon genomen, een heel klein leerpuntje voor de medewerker die mij hielp maar verder perfect geholpen om alles op te lossen en creditfactuur en geld terug te krijgen.
Dit is een zaak met SLECHTE service, waarom? Ik kreeg na een digitale aankoop een waardeboncode ter waarde van € 7,50 te besteden bij Print About na aankoop van minimaal € 25,00. Daar ik als vaste klant kort geleden nieuwe cartridges had gekocht verzocht ik vriendelijk om de datum van 15/05/2025 te verlengen naar 15/07/2025, Hierop kreeg een telefonische melding dat men hier niet aan ging meewerken. Nu daarom een bedrijf met een SLECHTE service naar vaste klanten, ik ga nu zoeken naar een andere leverancier.
Bij het plaatsen van de bij PrintAbout bestelde Zwart en kleurencartridge bleek de kleurencartridge niet te functioneren, na contact opgenomen te hebben met hun klantenservice heb ik de defecte cartridge gratis retour kunnen sturen en de volgende dag heb ik de vervangende kleuren zonder kosten ontvangen en verder zonder problemen geïnstalleerd.
Kortom een snelle en klantvriendelijke oplossing mijn dank hiervoor.