PrintAbout.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PrintAbout.nl.

PrintAbout.nl stelt zich voor

Sinds 2004 versturen wij vanuit onze vestiging in Moordrecht bestellingen voor zowel zakelijke- als particuliere klanten, door heel Nederland en België. Al meer dan 1.000.000 tevreden klanten gingen u voor en dat maakt PrintAbout één van de snelst groeiende printer-webshops van de Benelux. Bij ons vindt u niet alleen printers maar ook inktcartridges, toner cartridges, papier en andere printbenodigdheden. Dit maakt ons tot dé PrinterSpecialist. Heeft u een nieuwe printer nodig of zijn uw cartridges op? Wij staan altijd voor u klaar! Bij PrintAbout staat service hoog in het vaandel. Daarom streven wij naar een uitstekende klanttevredenheid, elke dag weer. Ook is PrintAbout gecertificeerd door Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. Dit betekent dat wij voldoen aan een correcte werkwijze en voorwaarden die in overeenstemming zijn met relevante wet- en regelgeving alsmede de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org. .

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 69 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willy Van Hombeeck (Belgie) 22-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ondervond problemen met de communicatie tussen mijn HP printer en mijn computer, waardoor ik elke keer beide weer moest af- en opstarten. De melding was "printer inactief" en er was oog geen indicatie van het inktpeil meer.
Het was mij niet duidelijk of dit aan de printcartridges lag (huismerk van PrintAbout) of aan de printer zelf.
Na mijn vraag om ondersteuning, en het opsturen van enkele screenshots, heeft het technische team van PrintAbout geadviseerd dat het probleem eerder van de printer zelf moest komen, dan van de cartridges.
Dat ging heel snel, op een paar dagen had ik mijn antwoord al.
Ik ben het daar ook mee eens, want inderdaad mijn printer is wellicht al wel een jaar of 10 (of meer) oud, dus lijkt het me goed om in de komende tijd maar eens de aanschaf van een nieuwe printer in te plannen.
Een perfect rapport dus voor het PrintAbout Team.
Klantenservice2865 22-02-2024

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring en het geven van zo'n positieve feedback aan ons team Willy!

We zijn blij te horen dat onze technische ondersteuning je snel en effectief heeft kunnen helpen met het probleem tussen je printer en computer. Bij PrintAbout streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, of het nu gaat om het oplossen van technische problemen of het adviseren over nieuwe aankopen.

Mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen van een nieuwe printer, staan we uiteraard voor je klaar. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in PrintAbout en we kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn. Geniet van je dag!

Kaylee
Team Webcare | PrintAbout

Reageer

Birgit 21-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had cartridges besteld, de kleuren cartridge deed het helaas niet. Ik ben uiterst vriendelijk geholpen, eerst via WhatsApp en daarna per mail. Toen alles oplossingen niet wilde lukken, heb ik kosteloos een nieuwe toegezonden gekregen. Daarbij zat een zakje snoepjes, een pen en blocnote als presentje. Heel attent! Ik kon de andere cartridge met een toegezonden retourlabel ook weet kosteloos retour sturen.
Super service! Enorm tevreden! Ik raad winkelen bij PrintAbout zeker aan!
Klantenservice2865 22-02-2024

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service Birgit!

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat al onze klanten een positieve ervaring hebben. Het doet ons goed te weten dat de oplossing naar tevredenheid is afgehandeld en dat de kleine attenties gewaardeerd worden. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bedankt voor het aanbevelen van PrintAbout en voor het delen van je ervaring!

Kaylee
Team Webcare | PrintAbout

Reageer

V 16-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goed contact, duidelijke site. Vriendelijk geholpen via de email.
Klantenservice2865 19-02-2024

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve beoordeling te plaatsen! We zijn blij om te horen dat je onze website gebruiksvriendelijk vindt, tevreden bent met onze snelle levering en te spreken bent over onze klantenservice.

We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn en wensen je een mooie dag!

Raquel,
Team Webcare | PrintAbout

Reageer

Patrick 16-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door een foutje mijnerzijds bleek een bestelling dubbel geplaatst te zijn. De site gaf echter een telefoonnummer waarop ik dit kon melden.
Ik werd niet geconfronteerd met ellenlange wachttijden doch kreeg na een kleine minuut reeds een vriendelijke medewerkster van het bedrijf aan de lijn welk de gevraagde bestelling annuleerde. De schriftelijke bevestiging volgde al even snel.

De interactie tussen deze klantendienst en de potentiële klanten van dit bedrijf mag rustig als voorbeeld worden gesteld.
Klantenservice2865 19-02-2024

Beste Patrick,

Dank je wel voor je positieve feedback! We doen altijd ons best om onze klanten zo goed en zo snel mogelijk te helpen. We zijn dan ook zeer blij om te horen dat je tevreden bent met onze service.

Tot een volgende keer bij PrintAbout!

Raquel,
Team Webcare | PrintAbout

Reageer

Luc 16-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik al een tijdje de print patronen van Print About gebruik tot algehele tevredenheid in mijn HP printer had ik onlangs een probleem met 1 patroon omdat de printer een communicatie stoornis gaf en weigerde te printen.

Ik heb dit gemeld aan de support van PrintAbout aan de hand van foto's en kreeg ik snel reactie.
Na evaluatie kreeg ik een nieuw inktpatroon en vroeg men om het defecte terug te sturen.

Over service gesproken !
Ik ben zeer tevreden over de opvolging en zal zeker in de toekomst de inktpatronen van PrintAbout blijven gebruiken.
Klantenservice2865 19-02-2024

Dank je wel voor je positieve beoordeling Luc! We doen ons best om een goede service te bieden en we zijn erg blij om te horen dat je hier tevreden over bent. We zien je graag terug voor je toekomstige printbehoeften!

Gezellige dag gewenst!

Raquel,
Team Webcare | PrintAbout

Reageer

Peter 15-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede, snelle service. Zowel voor nieuwe printer als printerbenodigdheden. In 1 geval werkte een set huismerkcartridges niet naar behoren. Via de klantenservice werd snel de diagnose gesteld en werden snel en kosteloos de verdachte cartridges teruggenomen.
Klantenservice2865 16-02-2024

Bedankt voor je beoordeling Peter!

Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze service, daar doen we het voor. We vinden het tof dat je tevreden bent met de door ons geboden oplossing, wij hopen dat je nu weer snel verder kan met printen!

Een hele fijne dag gewenst!

Wendy,
Team Webcare | PrintAbout

Reageer

Tandartsen Haring en ten Have 15-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een toner was niet helemaal wat wij ervan verwachtte, bleef was vlekkerig, gebeld met de klachtenservice, geen probleem, een printje maken, opsturen en wij krijgen een nieuwe. Top! Graag ook het doorgeven onder welk nummer en wanneer is dit besteld, geef ik de verkeerde door!! Gebeld, wordt opgelost en graag de oude retour sturen, tuurlijk geen probleem. Tja, en daar ging het dus mis, eindelijk de juiste toner, en ik zet de oude toner klaar om weg te brengen, automatische piloot! Dus na 2 weken een berichtje dat zij nog niet de oude toner terug hebben, Jemig....gebeld met de klantenservice, voor deze keer laten we het zo, graag een volgende keer.......Super bedankt voor deze service!
Klantenservice2865 16-02-2024

Goedemorgen,

Vriendelijk bedankt voor deze beoordeling! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, onze klantenservice staat altijd voor de klanten klaar! Als je in de toekomst nog vragen of ondersteuning nodig hebt, dan weet je ons te vinden!

Een fijne dag gewenst!

Wendy,
Team Webcare | PrintAbout

Reageer

Paul 07-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Twee jaar geleden heb ik hier een HP printer gekocht met een aanvullende set huismerk cartridges. Bij het vervangen van de cartridges twee jaar later merkte ik dat deze het - door updates van HP - het ineens niet meer deden in mijn printer.

Een mailtje naar de klantenservice was voldoende en de cartridges werden zonder problemen binnen een paar dagen kosteloos vervangen door nieuwe, die het meteen deden in de printer!

Ik weet wel waar ik mijn volgende set printerbenodigheden bestel :)
Klantenservice2865 08-02-2024

Beste Paul,

Bedankt voor deze mooie review! We vinden het tof om te lezen dat je tevreden bent met de door ons geboden oplossing. Neem gerust opnieuw contact met ons op wanneer je onze hulp in de toekomst weer nodig hebt, we helpen je graag! :-)

Geniet van je dag!

Raquel,
Team Webcare | PrintAbout

Reageer

Freek 05-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn oude printer had het begeven en ik was druk opzoek naar een vervanger. Eerlijk gezegd had ik nooit gehoord van PrintAbout, maar via via vond ik op hun website uiteindelijk de printer die ik zocht, de Brother HL-1110.
Het is een mooie betaalbare en compacte printer zonder toeters en bellen en ik ben er zeer tevreden mee, hij print perfect. Ben goed en vriendelijk geholpen, het werd vrij snel ingepakt en verzonden, het personeel heeft mij vriendelijk en attent via de email op de hoogte gehouden. Uiteindelijk heb ik maar 2 dagen zonder printer gezeten, mijn hartelijke dank voor deze goede samenwerking 👍.
Klantenservice2865 05-02-2024

Beste Freek,

Wat onwijs leuk dat je de tijd genomen hebt om deze positieve review te schrijven. Fijn dat je bij ons een vervangende printer hebt gevonden welke snel in huis was. We wensen je heel veel print-plezier en hopen je in de toekomst weer terug te zien. Geniet van je avond!

Elma,
Team Webcare | PrintAbout

Reageer

Gerda Janssen 02-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben al enkele jaren vaste klant bij Printabout voor HP-inktpatronen en ben altijd uiterst tevreden geweest, zowel over de snelle levering als over de kwaliteit en prijs van het huismerk. Uitzonderlijk was er nu eentje die niet werkte, maar ik heb snel heel duidelijke tips gekregen om het probleem op te lossen, maar helaas, het lukte niet omdat er een aan foutje was. Zonder problemen had ik de dag nadien al een vervangcartridge in de brievenbus. Ik waardeer de uiterst professionele aanpak van de medewerkers van het bedrijf: zeer snel en accuraat, oplossingsgericht! Een klant voelt zich hier gesoigneerd, top!
Klantenservice2865 05-02-2024

Beste Gerda,

Bedankt voor je beoordeling. Wat tof om te lezen dat je zo'n positieve ervaring deelt met alle lezers. We vinden het belangrijk om jouw als klant goed te helpen, ook als er dingen zijn die niet goed verlopen. Een juiste oplossing is dan altijd ons doel, want elke klant is belangrijk. Veel print-plezier!

Elma,
Team Webcare | PrintAbout

Reageer

Yellow Bike 02-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en vriendelijke klantenservice, en zeer snel geleverd. Yellow Bike Amsterdam gebruikt de huismerk EcoTank printerinkt. Over Epson Ecotanks zijn we ook erg tevreden, zuinig in gebruik.
Klantenservice2865 02-02-2024

Beste klant,

Onwijs bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling. Je hebt ons een 10 gegeven. Ondanks dit hoge cijfer, blijven we natuurlijk onze service verbeteren. Dit omdat jij als klant erg belangrijk voor ons bent. Veel print-plezier gewenst en hopelijk tot een volgende keer.

Elma,
Team Webcare | PrintAbout

Reageer

Jef De Maeyer, Kapellen, België 31-01-2024

Algemene score

9,0
Ik heb voor PrintAbout gekozen omdat de prijzen van cartridges zeker bij de goedkopere zijn. Bij de laatste bestellingen koos ik voor het merk van de printer zelf (Canon) maar toen belde een medewerker om mij het huismerk voor te stellen dat uiteraard nog goedkoper was, zodat ik ook nog 1 of 2 extra cartridges in huis kon halen. Dat viel mee in die zin dat de cartridges écht wel pasten en hun werk deden. Een keer had ik een cartridge gekregen die, alhoewel deze voor mijn printer geschikt was, niet paste. Nadat ik contact had opgenomen kreeg ik een nieuwe cartridge, ook al was de terugzendtermijn al voorbij. Samen met excuses en nog een zakje snoep. Dat noem ik service !
Klantenservice2865 02-02-2024

Beste Jef,

Wat leuk dat je deze beoordeling hebt geplaatst. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Als er een probleem is, zijn wij er om dit voor je op te lossen. Hoe leuk is het dat we je dan ook nog kunnen verblijden met een leuke kaart en een zakje snoep. Dit doen we graag voor je! Fijne dag vandaag :-)

Elma,
Team Webcare | PrintAbout

Reageer

Thomas 31-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Probleem met printen.
Dit voorgelegd aan medewerkster PrintAbout.
Kreeg diverse mogelijkheden tot oplossen.
Als deze niet zouden werken zou ik een nieuw product krijgen; hetgeen per ommegaande werd geleverd.
Dus geweldige service!
Klantenservice2865 02-02-2024

Beste Thomas,

Bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling. Je geeft ons het cijfer 9 en daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Zo leuk om te lezen hoe tevreden je bent over de door ons geboden service. We vonden het leuk om je van dienst te mogen zijn. Fijne dag!

Elma,
Team Webcare | PrintAbout

Reageer

Diana 31-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede winkel met top klantenservice,probleem uitgelegd en zeer spoedig opgelost! Zeer correct, betrouwbaar en vriendelijk,wat tegenwoordig zeldzaam is,daarom deze review ,want als het niet deugt geef ik het ook aan,nou hier alles prima!
Klantenservice2865 02-02-2024

Wauw, wat tof om te lezen dat je tevreden bent over onze service Diana. Hier doen we het voor en zijn blij dat jij dit ook zo ervaart. Heel veel print-plezier gewenst en geniet alvast van je weekend.

Elma,
Team Webcare | PrintAbout

Reageer

Petach Tiqvah 10-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen via internet ging heel erg vlot, alles is overzichtelijk, de printer die ik zocht was voorradig en vooral ook nog een garantie van 3 jaar erbij is heel goed. Ik kan deze webwinkel aanbevelen bij iedereen die een goede printer zoekt.
Klantenservice2865 24-01-2024

Beste Petach,

Wat onwijs fijn dat je deze positieve beoordeling geplaatst hebt. Heel tof dat je ons het cijfer 8 hebt gegeven, bedankt! Tot de volgende keer :-)

Elma,
Team Webcare | PrintAbout

Reageer

Driesen Automobiel 20-11-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel problemen gehad met inktcardridges van huismerk maar super service door Print-About gekregen. Printer HP na 10 maanden defect maar ontvang dadelijk een splinternieuwe. Snelle levering en super klantvriendelijk. Dankjewel !
PrintAbout.nl9819 20-11-2023

Beste klant,

Wat tof dat je ondanks de ervaren problemen een positieve review bij ons achterlaat. We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat jij weer verder kunt met het maken van de afdrukken. Het doet ons goed om te lezen dat je hier zo over te spreken bent. Veel plezier met jouw nieuwe printer.

Elma,
Team Webcare | PrintAbout

Reageer

Fred Offenberg 14-11-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enkele dagen geleden plaatste ik een nieuwe set inktcartridges in mijn 'Canon'-printer, in totaal 5 patronen. De laatste die ik plaatste klikte niet vast en werd aldus niet herkend door mijn apparaat. Ik vermoedde dat dit mogelijk te wijten was om een constructiefout. Ik heb de Klantenservice van 'Print About' hierover ingelicht die mij spontaan een antwoord hebben teruggestuurd met de vraag foto's te sturen van de cartridge in kwestie, wat ik dan ook onmiddellijk heb gedaan. De dag daarop kreeg ik al terug een reactie dat een nieuwe cartridge aan mij kosteloos zal worden toegezonden. Gisteren werd dan ook de beloofde zending bezorgd door PostNL. Dit getuigt alleszins van klantvriendelijkheid en perfecte service. Ik blijf zeker klant van 'Print About' !
PrintAbout.nl9819 14-11-2023

Beste Fred,

Wauw, je hebt ons beoordeeld met een 10! Dat vinden wij super.

Uiteraard is het niet de bedoeling dat een cartridge defect geleverd wordt. Gelukkig hebben we het snel voor je kunnen oplossen en kun je weer zorgeloos verder printen. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de geboden oplossing en onze service.

Bedankt voor je mooie complimenten en veel print-plezier gewenst!

Kaylee
Team Webcare | PrintAbout

Reageer

Pl 10-11-2023

Algemene score

1,0
Bijzonder slechte ervaring.
De bestelde toners waren al niet verpakt in een originele verpakking. Eens geopend en geïnstalleerd bleek de kwaliteit niet goed te zijn.
Vervolgens gaf men mij de opdracht om de 2de toner te testen. Ondanks dat ik aangegeven had of dit noodzakelijk was, moest dit.
De tweede was ok, maar het vertrouwen in de originaliteit van de toner was weg.
Toen weigerde men om beide toners te laten retourneren en crediteren. Slechts 1 mocht geretourneerd worden, want de andere was geopend!!!
Bijzonder slechte ervaring, los van alle verloren tijd is goedkoop, duurkoop gebleken.
Geen vervolg.
PrintAbout.nl9819 13-11-2023

Beste klant,

Bedankt voor jouw beoordeling!

Het kan inderdaad voorkomen dat producten op een andere wijze verpakt zijn, dan dat je in eerste instantie verwacht. We zullen je vast wel verteld hebben wat hiervan de reden is.

Uiteraard begrijpen wij dat je baalt wanneer de eerste toner niet goed functioneert. Dit betekent natuurlijk niet dat de rest hetzelfde zal doen. Daarom vragen we inderdaad om een tweede toner in gebruik te nemen en wat super fijn dat deze, zoals verwacht, goed functioneert.

Op een geopende, niet goed werkende toner bieden we natuurlijk garantie. Deze mocht dan ook naar ons retour. De tweede toner werkte naar behoren, waardoor je deze gewoon kunt blijven gebruiken. Het klopt dat deze niet retour kan. De reden hiervan is dat deze geopend is, maar dus ook goed functioneert.

Als je hierover nog vragen hebt, neem dan even contact op met onze klantenservice afdeling. Geniet van je dag!

Elma,
Team Webcare | PrintAbout

Reageer

Eerwin1 07-11-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn probleem met mijn kleurencartridge is snel en naar volle tevredenheid opgelost.
xxx van Support heeft mij een gratis vervangende kleurencartridge toegestuurd.
Ik ben heel erg tevreden met de service. Top!
PrintAbout.nl9819 10-11-2023

Beste jij!

Wat onwijs tof dat je blij bent met je aankoop bij ons. We vinden het belangrijk dat jij de geleverde producten naar tevredenheid kunt gebruiken. Wanneer dit om wat voor reden dan ook niet lukt, bieden we graag een juiste oplossing.

Geniet van je dag!

Elma,
Team Webcare | PrintAbout

Reageer

Frederik 01-11-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben jaren als klant en had dus weer cartridges besteld , deze heb ik dan ook in voorraad. Toen ik deze ging installeren bleek de kleur magenta het niet te doen. Heb geprobeerd dit te verhelpen , maar geen resultaat. Daarom contact opgenomen met klantenservice. Keurig gereageerd en heb een vervangende cartridge gekregen en deze doet het natuurlijk. Kortom goede service en goed cartridges.
PrintAbout.nl9819 10-11-2023

Beste Frederik,

Wauw, wat zijn wij blij met het cijfer 10!

Allereerst willen we je bedanken voor je bestelling bij PrintAbout! Uiteraard is het niet de bedoeling dat een cartridge defect geleverd wordt. Gelukkig hebben we het snel kunnen oplossen onder garantie, en kun je weer zorgeloos verder printen. We vinden het dan ook fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Gezellige dag gewenst Frederik!

Kaylee,
Team Webcare | PrintAbout

Reageer

Daniel 01-11-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestel al jaren mijn huismerktoners bij PrintAbout, altijd tevreden met de kwaliteit van de toners en zeker met de prijs. Deze keer had ik problemen, maar deze waren aan mijn HP printer te wijten. De klantendienst van PrintAbout heeft mij prima geholpen door mij trips en tricks aan te reiken, waardoor de problemen opgelost werden, en ik hopelijk nog lang kan genieten van mijn printer.
PrintAbout.nl9819 10-11-2023

Beste Daniel,

Wat leuk dat je ons hebt beoordeeld met een 9! En natuurlijk dat je tevreden bent met onze service, daar doen we het voor. Heel graag gedaan en mocht je in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, dan staan we voor je klaar. Bedankt voor je complimenten en nog een fijne dag gewenst!

Kaylee,
Team Webcare | PrintAbout

Reageer

Gunther 25-10-2023

Algemene score

10,0
Topservice!
‘S Avonds om 21 u besteld en volgende ochtend al geleverd. De prijs ligt ook lager dan elders. Pakje was gevuld met verschillende leuke gadgets!
PrintAbout.nl9819 26-10-2023

Beste Gunther,

Bedankt voor het nemen van de tijd om een review te plaatsen. We waarderen je feedback en zijn blij dat je tevreden bent met onze prijzen en snelle levering. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Mooie dag gewenst!

Raquel,
Team Webcare | PrintAbout

Reageer

Hans 25-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Printer gaf een foutmelding en was niet meer aan de praat te krijgen. Contact opgenomen met PrintAbout, waar de printer was gekocht. Bleek aan de cartridges te liggen. Wij sturen wel 2 nieuwe. Geweldige service. Vandaag de nieuwe cartridges ontvangen. De printer doet het weer!
PrintAbout.nl9819 26-10-2023

Bedankt voor je beoordeling Hans!

Wat fijn om te horen dat de nieuwe cartridges goed werken! En natuurlijk dat je tevreden bent met onze service, daar doen we het voor. Heel graag gedaan en mocht je in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, dan staan we voor je klaar. Bedankt voor je complimenten en nog een fijne dag gewenst!

Raquel,
Team Webcare | PrintAbout

Reageer

Rob v Zanten 18-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had problemen met mijn printer. Na een goed contact met Print About is het probleem opgelost en wordt een cardridge als garantie aan mij toe gestuurd. Grote klasse .
PrintAbout.nl9819 20-10-2023

Beste Rob,

Bedankt voor je beoordeling!

Wat leuk om te lezen dat het probleem met de printer naar tevredenheid is opgelost. We wensen je veel print-plezier en hopelijk tot een volgende keer!

Elma,
Team Webcare | PrintAbout

Reageer

Frans Wiggers 17-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat ik inkjet printers beu ben, heb ik uiteindelijk de overstap gemaakt naar een professionele Canon laserprinter.
Wat bij Printabout opvalt:
1. De ongelofelijk goede en gestructureerde info op hun website. Dit maakte me de keuze erg makkelijk.
2. Hun scherpe prijzen. Je krijgt echt waar voor je geld.
3. Perfecte levering via hun pakketdienst en de wijze waarop een toch zware printer verpakt wordt. Til zo'n ding maar eens in je eentje de trap op.
4. De begeleiding bij installatie en bij ingebruikname.

En de Canon printer? Die print dat het een lieve lust is. Ik produceer nu professionele prints met professionele kwaliteit.
PrintAbout.nl9819 20-10-2023

Beste Frans,

Wat tof dat je onze service met 5 sterren beoordeeld! Onwijs bedankt voor alle positieve woorden. Het doet ons goed om te lezen dat je blij bent met de website informatie, levering en hulp bij de installatie. Veel plezier met je aankoop en geniet van je dag vandaag!

Elma,
Team Webcare | PrintAbout

Reageer

Toon meer reviews