PrintAbout.nl - Reviews & Ervaringen

5,1 Lees 1042 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PrintAbout.nl.

PrintAbout.nl stelt zich voor

Sinds 2004 versturen wij vanuit onze vestiging in Moordrecht bestellingen voor zowel zakelijke- als particuliere klanten, door heel Nederland en België. Al meer dan 1.000.000 tevreden klanten gingen u voor en dat maakt PrintAbout één van de snelst groeiende printer-webshops van de Benelux. Bij ons vindt u niet alleen printers maar ook inktcartridges, toner cartridges, papier en andere printbenodigdheden. Dit maakt ons tot dé PrinterSpecialist. Heeft u een nieuwe printer nodig of zijn uw cartridges op? Wij staan altijd voor u klaar! Bij PrintAbout staat service hoog in het vaandel. Daarom streven wij naar een uitstekende klanttevredenheid, elke dag weer. Ook is PrintAbout gecertificeerd door Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. Dit betekent dat wij voldoen aan een correcte werkwijze en voorwaarden die in overeenstemming zijn met relevante wet- en regelgeving alsmede de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org. .

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 13 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

5,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Amy 22-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelf helemaal geen verstand van printers en dergelijke, werd ontzettend goed geholpen! Passend advies en super blij met de producten!

Reageer

Ted 21-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Werd vriendelijk te woord gestaan. Niet eens met de andere reviews.
Volgende keer bestel ik er weer

Reageer

Savannah Van kampen 21-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige service. Indien je vragen hebt helpt de klantenservice je direct. Bezorging is snel. Vaste klant erbij.

Reageer

Marcel 21-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top webshop, super snelle levering en goede kwaliteit!
DCP-L3550CDW besteld met een set huismerk toners, werken perfect.

Reageer

Han 28-02-2021

Algemene score

1,0
Cartridges zwart voor een HP printer besteld en geleverd gekregen. Een grote klieder boel van zwarte strepen. Laatste keer dat ik daar wat geld aan over maak. Op een klacht wordt ook nog niet eens gereageerd. Afrader dus. Trap er niet in.

Reageer

Dennis 25-01-2021

Algemene score

1,0
Bijzonder slechte ervaring en bijzonder slechte huis cartridges. Mevrouw doet heel ontspannen: dan crediteren we en moet u ze terugsturen en nieuwe bestellen.

Reageer

Jaimy 23-01-2021

Algemene score

1,0
Printer besteld. Hij werd snel geleverd. Helaas was de printer stuk dus een mail gestuurd naar de klantenservice. Het duurde 4 dagen voordat ik antwoord kreeg. Ik moest het maar even uitzoeken met de leverancier van de printer. Vervolgens moest ik het van de leverancier oplossen met printabout. Dus weer gemaild met printabout en ik kreeg een retourlabel om de printer terug te sturen zodat ze het probleem konden onderzoeken. Op mail word niet meer geantwoord. Zit nu al 4 weken zonder printer. Hoop dat ik me geld nog terug krijg. Ga hier nooit meer iets bestellen.

Reageer

Niels Kloppenburg 23-12-2020

Algemene score

1,0
Toner besteld via bol.com, op de printer stond dat het bestelde type paste maar helaas.
In de retour voorwaarden van bol.com staat niets over het niet open mogen maken. Dit mag dus blijkbaar niet.
Jammer van de €35.-

Reageer

broekhuis 10-12-2020

Algemene score

1,0
Als u een printer wilt kopen kijk vooral in een normale winkel. Ik doe dat voortaan ook na mijn zeer SLECHTE ervaring met deze tent.
Service doen ze niet aan en die klantenservice- mensen kijken niet verder dan hun scooter, dwz hoe laat kan ik weg ?
heb je helemaal niets aan.

Reageer

Broekhuis 03-10-2020

Algemene score

2,0
De bestelde printer werkte slecht en Printabout weigerde garantieservice. Moest zelf naar de leverancier om deze om te ruilen. Bestelde cartridges pasten niet en Printabout weigerde deze om te ruilen omdat deze zogenaamd 'over datum waren' . Magere kwaliteit levert Printabout i.c.m. zeer slechte service.

Reageer

Hendrik 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Twee cartridges besteld, snelle levering, een cartridge werkte niet, binnen enkele dagen een nieuwe geleverd. die het prima doet.

Reageer

Geeta 25-08-2020

Algemene score

1,0
Snelle levering, maar slechte service, HP printer was binnen 2 maanden stuk. In eerste instantie wilde ze hier niets aan doen en werd ik doorgestuurd naar HP. Na een klachtmail te hebben geschreven, deden ze een aanbod van een korting op een andere HP printer in open doos. Inmiddels heeft HP de printer wel kosteloos onder garantie vervangen.
Ik zal hier niets meer bestellen.

Reageer

Robin 09-07-2020

Algemene score

1,0
zeer slechte service.
Kapot geleverde producten en ze lossen dit niet met je op, ze sturen je van het kastje naar de muur tot je het van zelf zat wordt en het er maar bij laat zitten. Hun visie is absoluut niet om jou te helpen, alleen zich zelf

Reageer

ws 13-03-2020

Algemene score

7,0
De service en het bestelgemak zijn prima, maar de compatible inktpatronen worden door onze printer niet geaccepteerd, (Epson Stylus office bx630 fw)
voor ons dus goedkoop is duurkoop.

Reageer

Jopie 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, op zondag bestend en maandagochtend vroeg geleverd. Volgende keer weer.

Reageer

Marleen 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog nooit zo vlug mijn pakje, dat ik dringend nodig had, ontvangen.
ZEKER een aanrader, het prijsverschil was groot !!!

Reageer

Bart 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service, correcte afhandeling, sterke prijs! Heel erg tevreden. Volgende keer terug!

Reageer

Platteaux 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste
Heb mijn bestelling geplaatst zondagavond rond 19 uur,rond 23 uur mailtje ontvangen dat post nl pakketje had opgehaald.
Maandag rond 14 uur colli ontvangen,dit is we super snel !
Huismerkpatronen werken zoals U had beloofd.
Tot een volgende bestelling
Platteaux

Reageer

J. Jansen 07-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb PrintAbout gekozen, omdat de printer snel geleverd kon worden zonder bijkomende kosten.
Tevens was de website duidelijk en overzichtelijk.

Reageer

Edgar 07-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snel geleverd. Daarnaast prima assortiment. Kortom, een aanbeveling waard.

Reageer

G.W. 06-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed en duidelijk en een zeer goede uitleg via mail over de betaling en levering van het door mij bestelde product.

Reageer

jabr 03-01-2020

Algemene score

8,0
Geen problemen, zoals verwacht: keurige levering van het juiste product op tijd.

Reageer

Jan 03-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De brother laserprinter was bij printabout het goedkoopste deze dan ook hier besteld en gelijk de volgende ochtend geleverd, top.
Printer werkt super, wat zal ik zeggen gewoon snelle en prima service, kan deze zaak aanbevelen .

Reageer

A. Knoops 02-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles volgens afspraak netjes en correct geleverd, perfect zeker een aanrader.

Reageer

A. Knoops 02-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles volgens afspraak geleverd.
Zeker een aanrader voor iedereen.
Ben dan ook zeer tevreden.

Reageer

Max 02-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige eerste indruk op de duidelijke website. Ruime keuze en goede prijsstelling. Ook de levering ging snel ondanks de feestdagen. Jammer dat bij de levering niet even vermeld werd dat de toner in backorder stond. Scheelde een belletje naar de vriendelijke klantenservice.
Zeker een aanrader.

Reageer

r.apperlo 28-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
mijn bestelling is al de volgende dag geleverd .prima!!!
volgende keer ga ik weer bij printabout.nl bestellen

Reageer

JpHprinten 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op internet goedkoopst gevonden-en snel verzonden - alles goed geregeld door PrintAbout - snel ontvangen, waar ik van houd. Tevreden klant

Reageer

Leo Vedder 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect afgehandeld, mail: over verzendklaar, afgeleverd bij post nl, tijdstip van levering,. Op afgesproken tijd gebracht. Alles helemaal goed.
Bedankt hiervoor en prettige feest dagen en een gezond 2020 ga zo door

Reageer

Rina 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie overzichtelijke website met grote keuze en lage prijzen. Snelle verzending en keurig verpakt, kortom zeer tevreden!

Reageer

Michel 24-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon helemaal prima!! Goede service, snelle verzending en een heel goed product.

Reageer

Bladt 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service
Persoonlijke aandacht
Vlotte levering
Redelijke prijs
Een aanrader

Reageer

Luc 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Goede prijs/kwaliteits verhouding

Reageer

Yves 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik bestelde laat op de avond een inktcartridge van Canon (dringende print nodig en de cartridge was totaal leeg), 's anderendaags begin de namiddag was de koerier er reeds met een nieuwe.
Topservice!

Reageer

Ben 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen, in de avond al bericht dat de printer was verzonden. De volgende dag bezorgd door de pakketdienst.

Reageer

Alex 06-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving van het product, een goede prijs en snelle levering,

Reageer

jozef danckers 03-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
als Belg zijnde ben ik vaak op zoek naar betaalbare prijzen voor gekwalificeerde producten en die heb ik zeker kunnen vinden bij PrintAbout.nl. Bij deze een sterke aanrader!

Reageer

G van Malestein 03-12-2019

Algemene score

10,0
Goedkope printer gekocht in goede staat en snel afgeleverd. Geen bezorgkosten, en goedkope inkt cartridges. Ik beveel deze winkel aan.

Reageer

Andre Krull 29-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na veel zoeken heb ik mijn cartridges bij de goedkoopste website gevonden. ' s avonds gebeld en de volgende ochtend werd de doos, keurig verpakt, afgeleverd. Sneller kan niet lijkt mij.
Tot de volgende levering PrintAbout !,!

Reageer

Heidi Scheerboom 29-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aankoop werd de zelfde dag verwerkt.Snelle levering de volgende dag in huis..Goedkoper in prijs vergelijkingen

Reageer

A.J.M. Bartels 26-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig maar heldere en volledige info website. Snelle levering zonder opsmuk!

Reageer

Henk Havekes 24-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs en kwaliteit is prima .
Ze hadden de producten een dag eerder verzonden als aangegeven.
Prima communicatie.
En alles netjes verpakt en geleverd.
Ga zeker de volgende bestelling bij PrintAbout plaatsen.

Reageer

JanQ 14-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelste levering ooit. 's Avonds om 21.00 uur besteld; de volgende ochtend om 11:45 uur de printer binnen. Deze bleek niet helemaal overeen te komen met de op website getoonde Canon MG3650 (opvolger MG3650S was geleverd). Direct chatcontact gezocht met de webshop en uitstekend en snel geholpen. Resultaat: ik behoud de printer waarmee ik superblij ben. Want dat ding doet echt alles wat hij moet doen. En dat voor die prijs! Prima. Maar de webshop moet nog worden aangepast met het juiste printermodel. Dan mag sneller. Daarom een 9.

Reageer

Liliane 08-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Printer gekocht voor een mooi prijsje en een dag later perfect geleverd. SUPER BLIJ !!!!

Reageer

Jopie 13 05-11-2019

Algemene score

6,0
Kreeg niet het bestelde nummer, maar wilde niet langer wachten.
En jammer dat telefonisch alleen bereikbaar is op werkdagen en niet in het weekend.
Ook vind ik het jammer dat er geen printer kabel was bijgesloten, moest ik er alsnog een kopen en nog langer wachten tot ik deze kon gebruiken.

P.S. wilde best een meerprijs daarvoor betalen als de kabel was bijgesloten!
Conclusie: erg jammer.

Reageer

Jan 05-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Compleet aanbod tegen een concurrerende prijs.
Duidelijke website, makkelijk toegankelijk.
Vlotte afhandeling van bestellingen.

Reageer

Douwe 01-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals bij de vorige leveringen weer de laagste prijs, Heel snelle levering Top zaak

Reageer

Rob 31-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, heldere communicatie, snelle levering, goede kwaliteit van product

Reageer

Rod 27-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs is goed,
Artikel was op voorraad.
Zoals op de site is aangegeven, wordt de bestelling de volgende dag afgeleverd.
Geen verzendkosten worden berekend.
Artikel is netjes ingepakt.
Al met al een goede service.

Reageer

cees 24-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
keurige prijzen. levering i dag later dan gepland. geen USB -kabel bij printer, maar dat was bekend. canon rekent er op dat iedereen van zijn oude printer er nog 1 heeft

Reageer

Toon meer reviews