PrintAbout.nl
9.5
Deze score is gebaseerd op 1016 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor PrintAbout.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Inktcarrdidge hp 303 besteld. Goedkoopste vergeleken met anderen. Na 2 dagen al geleverd. Super service !
De communicatie gedurende de bestelling tot aan de levering is prima verlopen.
een goed overzicht op de site. alles duidelijk, keuze uit merk en eigen merk. product goed verpakt. snelle levering.
Overzichtelijke site, scherp geprijsde artikelen, vlotte levering zonder verzendkosten.
Duidelijke voorwaarden, bevestiging en snelle levering van de printer. Overzichtelijke shop. I
super service! Gisteren besteld en vandaag (zaterdag) geleverd in België. Uitstekende prijs voor de originele inkt cartouches.
zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en als pre gratis verzending van mijn cartridge
Ervaring met HP Printers ,prima uitleg , duidelijke handleiding , snelle verzending , TOP
HP cartridge besteld, volgende dag bezorgd. Helemaal prima, zou niet weten wat beter kan.
Zeer snelle levering, binnen 24 uur en geen verzendkosten. Prima service, goede concurrent van de reguliere detailhandel.
Het product was op dat moment het goedkoopst, dus probeerden we via deze site te bestellen. Nu blijkt dat deze keuze een topper is, zal het niet de eerste keer geweest zijn!
Dit is een zeer onbetrouwbare winkel,waar je beter ver vandaan kan blijven.
Binnen een dag leveren,dat is bij PrintAbout.nl een volle week.
De gehele web shop bestaat uit een lege Bezemkast en een laptop.
Ze hebben weinig tot niets op voorraad,dus binnen een dag leveren zit er niet bij ze in.
Is ook nog eens een winkel die niet eens 5 volle dagen actief is,zodat je mail zeker niet binnen de bewering van vier uur beatwoord kan worden,is eerder 4 dagen,dan 4 uur.
Netjes op tijd geleverd niets op aan te merken. De printer duurde even voordat hij met het netwerk was verbonden maar wel gelukt. Goedkoper dan andere grote winkels waar ik ook vaak bestel.
Bestellen tot 23.00 uur, levering de volgende dag.
Prima prijs. Geen verzendkosten
Een printer besteld bij PrintAbout.NL Keurig een dag later geleverd. Vreemd was wel dat via de eigen site verzendkosten betaald moesten worden en via Kieskeurig niet. Dus toen via Kieskeurig besteld
Snelle levering, overzichtelijke site en geen verzendkosten. Nette beschermende verpakking
Ik had Printabout gekozen vanwege de prijs. De levering van de printer was snel maar toen de meegeleverde cartridges niet werkte zeiden ze dat ik bij HP moest zijn ‘Want Printabout kan de met de printer meegeleverde cartridges niet leveren’.
Soort van Sorry maar service doen we niet.
De gekochte printer was op Printabout.nl een stuk goedkoper (soms wel 15 euro) dan op andere websites, daarnaast was de levering vlot en de producten werken prima. Al met al een hele goede ervaring.
Snelle accurate levering plus goed advies.
Een aanrader!!! Betrouwbaar en snel.
Uitstekende communicatie.
Lage prijs zonder verzendkosten. Producten zijn snel geleverd. Kortom prima webshop.
Ik heb via PrintAbout een printer aangeschaft. De shop kwam uit de reviews van Kieskeurig als goedkoopste uit de bus voor de printer waarop mijn keus was gevallen.
Snelle en correcte levering!
Ik zocht een nieuwe printer om dat mijn oude HP 2175 All-in-One er mee ophield na 14 jaar, en ik via kieskeurig uitkwam op deze webwinkel en de prijs mij ook aanstond.
Hier de nieuwe HP ENVY Photo 6230 All-in-One besteld en een dag later al geleverd werd wat wel heel vlug ging. Ik heb de printer gelijk aangesloten en alles verliep grandioos, en ik ben er heel attent mee en vooral door de vlotte levering.
goede prijs,snelle bezorging. meer kan ik er niet aan toevoegen,vind het dan ook vervelend dat jullie 75 karakters verplichten,sorry,maar ik zou zeker nog een keer bestellen.
Na ontvangst bestelling een vraag/klacht ingediend. Reactietijd daarop is mijns inziens te lang.
Klantenservice vriendelijk om uitleg te geven reageert snel en product volgende dag in huis product is ook goed