Notino.nl - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 77 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Notino.nl.

Notino.nl stelt zich voor

Wij zijn de grootste online parfum- en cosmetica verkoper in Europa. We hebben niet alleen alle wereldberoemde merken, maar ook de producten van kleinere lokale fabrikanten die je nergens anders vindt. Van de zonovergoten Franse weilanden tot aan het mysterieuse exotische en bedwelmend orient. In totaal vindt je meer dan 60.000 producten van 1500 merken op één plek. Bovendien hebben we alle producten in ons eigen magazijn.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 70 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mohanski 23-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vaak goede aanbiedingen, echter wel elke dag de prijzen checken want deze variëren op meerdere sites.
Verzending is snel en de producten origineel!

Reageer

Hanneke Veling Koetsier 21-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keus en redelijk geprijsd!
Goede service!
Snelle levering en altijd keurig verzorgd!

Reageer

ja 20-01-2022

Algemene score

7,0
De bestelling gaat heel gemakkelijk alleen de misleidende reclame gratis verzenden is niet zoals het
hoort

Reageer

Sandra 12-01-2022

Algemene score

10,0
Fine site! Duidelijke foto’s en beschrijvingen van de producten.
Notino is vaak de voordeligste aanbieder.
Erg tevreden met het telefoinsch comtact en de verzendingen lopen prima!

Reageer

Aggie 11-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar mijn favoriete parfum en kwam terecht op jullie mooi online winkel, goedkope prijzen vergeleken bij andere aanbieders, en ook erg veel keus. Werd er helemaal blij van :) En ik was meteen verkocht! Super blij met mijn aankopen! Dank jullie wel!

Reageer

Ria de Langen 07-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk te bestellen. Geen poespas. Overzichtelijk en duidelijk. Prima.

Reageer

Sharien 03-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind her een leuke site. Erg makkelijk. En betaalbaar. Vriendelijk en optijd bezorgd. Goed zo!

Reageer

Arnoldicus 30-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laten we eerlijk zijn het is niet altijd goed gegaan, maar er was altijd een oplossing, ik beveel daarom iedereen Notino aan, zelfs als ik langs of in een parfumerie ben, zelfs een verkoopster daar overtuigt en winkelde klanten, tja je kunt geld maar 1x uitgeven.

Reageer

Mick 22-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en duidelijk en natuurlijk interessante prijzen. Nu nog even afwachten of alles er is voor de kerst ;-)

Reageer

Marc 18-12-2021

Algemene score

8,0
Voordelige webshop, als nieuwe klant ben ik benieuwd naar de afhandeling van m’n bestelling.
Je kan helaas niet achteraf betalen, nu betaald via m’n creditcard zodat m’n bestelling in elk geval verzekerd is.

Reageer

Tante Sjan 13-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
alles was heel makkelijk te vinden op de site. Bovendien goedkoper dan bij de concurrent

Reageer

Nicoline 07-12-2021

Algemene score

10,0
Heerlijk om te shoppen, makkelijk te overzien en duidelijke beschrijving van de geuren
En geheel.niet onbelangrijk, de prijzen zijn top

Reageer

Martine Meij-Schiltmans 01-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreide keuze, voor elke portemonnee wel wat te vinden. Handig met Sint en / of Kerst!

Reageer

J. frederiks 29-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, simpel, goed opgezet, alles makkelijk te vinden. Ik wacht met spanning af…

Reageer

Animale 26-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede Black Friday korting zonder teveel beperkingen. Zoals het hoort op Black Friday
Ook zonder inlog kan ik goed navigeren tussen m/v producten.
Kortingscode foolproof toepasbaar.
Prima.

Reageer

Ellen 26-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik weet niet goed welk cijfer ik kan geven. Eigenlijk gewoon een dikke 10. Heb eerder bij dit bedrijf besteld en erg tevreden daarover. Heerlijke geuren voor een lage prijs. Het wordt snel verzonden en je hebt zelfs de mogelijkheid om je aankoop te verzekeren. Ik vind dat een goede service. Ik hoop dat ik deze bestelling weer net zo snel mag ontvangen als de vorige.

Reageer

Top bedrijf Yesss 25-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koop graag bij jullie,het is een mooie prijs,zeker als je veel parfum gebruik,de verzending gaat meestal ook vrij vlot en het is altijd keurig verpakt,ga zo door wij blijven fan van jullie bedrijf,lieve groetjes yvonne kranendonk

Reageer

Jan 10-11-2021

Algemene score

7,0
Leuk winkelen, ondanks dat niet alles verkrijgbaar is.
Beetje jammer dat je bij een bestelling van bijna € 100,00 nog steeds verzendkosten moet betalen. Een echt minpunt dus !!
Nu de afhandeling afwachten.

Reageer

Mm 10-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al vaker wat besteld bij Notion en dat bevalt goed. Echte merken voor een mooie prijs.
Netjes thuisbezorgd. Prima ervaring!!

Reageer

Frits 22-10-2021

Algemene score

1,0
Gebruiken persoonlijke data om je te spammen met sms berichten, om vervolgens nep producten te verkopen

Reageer

jacqueline 07-07-2021

Algemene score

10,0
Nadat ik mijn bestelling had geplaatst zag ik opeens vele slechte reviews. Kreeg het toch wel beetje benauwd omdat ik voor veel geld had besteld. Vandaag kwam het zoals afgesproken was binnen.....ennn ben echt SUPER tevreden! Ik bent dus voortaan klant bij Notino!

Reageer

Kilkens A.A. 11-06-2021

Algemene score

5,0
Ik wilde een bestelling plaatsen maar helaas accepteert Notino geen VVV-bonnen. Heel erg jammer en eigenlijk wel een tekortkoming .

Reageer

Marian dalsma 30-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Geweldig!! Heb de cerave lotion + cleanser gekocht en heeft duidelijk verschil gemaakt op mn huid. Alles snel binnen gekregen en goede prijs!!! Zeker aan te raden.

Reageer

Roger 11-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super makkelijk om op deze site van Notino te shoppen, super mooie concurrerende prijzen.
Klik betaal en zelfde dag nog melding van koerier dat je pakketje is aangemeld.
Niks meer dan top

Reageer

Ric 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voordat wij de 1e keer bij Notino bestelden lazen we de reviews en schrokken van sommige maar toch besteld en we zijn zeer tevreden qua prijs en bezorging, dat wij nu al 4 x eeb bestelling hebben gedaan . Top en wij laten onze kennissen en vrienden ook hier bestellen. De geuren zijn echt en bezorging en hoe de spullen zijn ingepakt voor verzending ook. Ga zo door 👍👍👍

Reageer

Karin 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
IK HEB VOOR DIT BEDRIJF GEKOZEN OMDAT DE PRIJS ZO SCHAPPELIJK is.Nu na 2 geleverde bestellingen kan ik daar alleen maar blij mee zijn,Behalve gunstige prijzen weten zij nog wat service is en alle beloften zijn waargemaakt.Mijn extra kompliment voor de dame van de klanten service.Mij hebben jullie hoor.

Reageer

AG 04-08-2020

Algemene score

1,0
Bezorging en afhandeling van de bestelling was prima maar het bestelde geurtje was nep.
De verpakking kwam niet overeen met het origineel dat ik nog thuis had staan en de geur al helemaal niet.
Volgende keer koop ik toch weer bij de plaatselijke parfumerie. Dan weet ik wat ik heb.
Absoluut niet aan te bevelen dit.

Reageer