Notino.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 66 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Notino.nl.

Notino.nl stelt zich voor

Wij zijn de grootste online parfum- en cosmetica verkoper in Europa. We hebben niet alleen alle wereldberoemde merken, maar ook de producten van kleinere lokale fabrikanten die je nergens anders vindt. Van de zonovergoten Franse weilanden tot aan het mysterieuse exotische en bedwelmend orient. In totaal vindt je meer dan 60.000 producten van 1500 merken op één plek. Bovendien hebben we alle producten in ons eigen magazijn.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 59 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Catootje 11-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke aanbiedingen en een gratis product is een vriendelijk gebaar. Zoals al eerder aangegeven zou ik wat nieuwe geurtjes willen ontvangen om eens wat anders te proberen. Van de vorige monstertjes waren er 2 helemaal leeg, foutje, neem ik aan. Ach ja, door die ondoorzichtige monstertjes is niet te zien wat er in zit.

Reageer

Broekhuizen 31-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie en duidelijke site.
Waar ik me wel aan erger, het wachtwoord tot vervelends toe moeten veranderen en dan nog niet worden geaccepteerd, daar ben ik dus klaar mee want er moet dan ook telkens alle gegevens worden aangemaakt.
Enfin, heb toch geen ruk te doen en dan maar weer aanmaken!
Mooie zaak, snelle levering en van mijn kant, een pracht van een dag gewenst.

Reageer

Set60 29-07-2022

Algemene score

9,0
Leuke aanbiedingen, veel goedkoper, de eerste keer dat ik hier iets bestel dus ik ben benieuwd

Reageer

Nieneke 28-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel producten zijn een stuk goedkoper dan in de winkel, snelle levering. Product soms wat lastig terug te vinden

Reageer

Yvonne 16-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben een groot aanbod van allerlei producten, parfum, cosmetica, haar verzorging en nog veel meer! Ook lage prijzen en leuke acties!

Reageer

Cellie 14-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is de eerste keer dat ik bestel.
Mooie aanbiediedingen voor een leuke prijd 😍

Reageer

Monica Bosdijk 12-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke snelle shop. Geen gezeur met inloggen en wachtwoorden. Bestellen, betalen klaar!
En spotgoedkoop natuurlijk👍.

Reageer

Inka 29-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leuke kortingen en snelle keurige leveringen. Ik ben al een tijd klant en ik ben blij dat ik deze website ken ik ben fan!

Reageer

Catootje 27-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke aanbiedingen, goed verpakt. Wat ik ook heel leuk zou vinden, krijg woensdag bij mijn bestelling een gratig geurtje om te proberen, leuk zou zijn als jullie meer monsters van geurtjes zouden bijvoegen, zo krijg je weer een idee voor ander geurtje. Met vriendelijke groet, Catharina

Reageer

Bart 24-06-2022

Algemene score

1,0
Bestelling gedaan was niet leverbaar. Zouden geld retour storten, maar daarna een mail gehad dat ze problemen hadden met terugstorten omdat ze mijn rekening niet wisten. Vroegen om rekeningnummer en bic/Swift code.
Niet gedaan en betalingsverzoek gestuurd. Nog niks ontvangen. Zeer onbetrouwbaar en lijkt frauduleus, ga aangifte doen.

Zo daar zeker niks kopen.

Reageer

Richelle 24-06-2022

Algemene score

1,0
Na 3 dagen gebeld of mijn bestelling al is opgestuurd. Werd erg onbeschoft te woord gestaan door bijna onverstaanbare oostblokvrouw dat er geen betaling is binnengekomen volgens hun systeem en daar was de kous mee af. Oplossing werd niet gezocht ondanks dat ik een bankafschrift heb toegestuurd. Ze liet me niet uitpraten, praatte constant door mij heen en hing de telefoon op. Dus geld weg en geen bestelling ontvangen.

Reageer

Judith 22-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, top prijzen! Heel tevreden. Ik bestel vaker op deze website!

Reageer

Inge P. 20-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kwam op Notino terecht omdat ik prijzen van een oogpotlood online aan het vergelijken was. Daar heb ik er 2 tegelijk besteld en ze kwamen 2-3 dagen later in huis. Nu zocht ik LipFinity Max Factor lang houdbare lippenstift en had eerst even niet door dat je vaak maar 1 product te zien krijgt, terwijl dat wel in 40 kleuren is. Je moet dan gewoon dat ene artikel toch aanklikken en vervolgens kom je dan op een mogelijkheid om alle individuele kleuren aan te kleuren/te zien/te kunnen kiezen. Je ziet ook meteen wat er wel of niet leverbaar is door een kruisje door de niet-leverbare artikelen. Ik vind zelf de prijzen zó ontzettend goed vergeleken bij de Etos of Kruidvat. Alle MaxFactor producten schelen meer dan 5 Euro per stuk en sommigen zelfs een tientje! En je krijgt het netjes bezorgd. Ik vind het een uitkomst.

Reageer

Eden Cacharel 19-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website met alle bekende merken voor lage prijzen. De keuze is zeer uitgebreid waardoor er voor ieder wat wils is.

Reageer

Anja 16-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd goede aanbiedingen.
Duidelijke site en groot assortiment!
Levering snel en goed verpakt!
Superblij met NOTINO: bij mij nr. 1.
Xoxo

Reageer

Lina 09-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super fijne, overzichtelijke en mooie website! Top aanbod en al een aantal producten gevonden die ik nergens anders kan vinden. Nog leuker; het feit dat Notino tester sets heeft van bijvoorbeeld parfums zodat je voor een hele kleine prijs nieuwe parfums en/of beauty producten kan proberen zonder direct een fullsize te moeten kopen!

Reageer

Mahanneke 09-06-2022

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijk, redelijke prijzen en regelmatig mooie aanbiedingen.

Boven een bepaald bedrag zou gratis bezorging op zijn plaats zijn. Helaas is dat nu niet.

Reageer

Martina 05-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel veel producten verkrijgbaar die verder nergens aangeboden worden. Niet altijd de goedkoopste, maar met acties zoals “Bestel nu met gratis bezorging”, maakt het regelmatig de moeite waard om voor die ene euro meer wél te bestellen, omdat de bezorgkosten wegvallen.
Ook is het geen probleem om een kleine bestelling te doen.

Reageer

Antoinette 04-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze shop gekozen omdat ze leuke aanbiedingen hebben, het makkelijk te bestellen is en een snelle service hebben. Dus wat wil je nog meer?

Reageer

Heleen 02-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ROC make up reinigingsmelk besteld, voor een hele goede prijs. Makkelijk besteld. Geen verzendkosten, nu even afwachten of er geleverd wordt.

Reageer

Wendy 30-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel mijn parfums al jaren bij Notino! Meestal hetzelfde vertrouwde luchtje (Deep red - Hugo Boss) maar soms ook wel eens een andere. Eerst even de geur testen in een winkel en dan vervolgens bestellen bij Notino want de aanbiedingen zijn gewoon heel goed geprijsd. Kwaliteitsgeuren voor een mooie prijs en ook nog snel geleverd. Ik kan Notino bij iedereen aanbevelen (en doe dat dan ook regelmatig).

Reageer

E.J. Otten 26-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede zoekfunctie die snel reageerde en waarbij ik na het bekijken van een product terug kwam waar ik was gebleven tijdens het scrollen. Enorm assortiment en écht zeer scherpe aanbiedingen! De geschenkset kwam ook nog met een extra korting dus dat maakte de verzendkosten tijdens het afrekenen weer goed.

Reageer

Robvtg 25-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk betrouwbaar snelle levering vorige levering ging ook goed en de prijs is goed

Reageer

HVH 20-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelde producten stuk goedkoper dan elders. Makkelijk te bestellen, en veel keus. Blij dat ik deze shop ontdekt heb.

Reageer

hella 11-04-2022

Algemene score

7,0
uitgebreide keuze van merken en verschillende mooie producten
vind alleen de bezorgkosten een nadeel

Reageer

Gerda 28-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Bestellen gaat wel maar afrekenen met mastercard 2 x mislukt, nu maar met ideal betaald.

Reageer

Madelon 28-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een verassing deze site. Zulke goede aanbiedingen en makkelijk te bestellen en te betalen.

Reageer

Walter J. Schrijn 24-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een fantastische webshop met een zeer uitgebreid assortiment lekkere geurtjes. Zeer aantrekkelijk en betaalbaar. Ik kan het iedereen aanbevelen !

Reageer

Els Ebbers 24-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tegen scherpe prijzen, de beste producten, snelle levering.lekker op je gemak uitkiezen op de bank, en alle informatie op je gemak lezen, thuis.

Reageer

Ronald 13-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles keurig duidelijk omschreven .
En zeer goede prijzen
En alle merken kun je er vinden.
Ook tegen zeer goede prijzen

Reageer

E. Y. 12-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door kortings op de website Notino op dit moment de goedkoopste .
Was heel makkelijk online te vinden wat ik zochten. Bestellen en betalen is ook eenvoudig. Gewoon stappen volgen.
Registreren is ook makkelijk.
Adres gegevens en betalen is voldoende.

Verzending ook kunnen volgen .

Kunnen batch code online controleren op en andere website. Even zoeken googlen en komt uit met originele Kode is.
Ik ben blij met mijn eerste bestelling en nu tweede keer.
Voor zekerheid klanten service gebeld en zie zijn vriendelijk en bereikbaar.
Mijn ervaring is zeer positief.
Succes met je aankoop.

Reageer

linda 08-03-2022

Algemene score

1,0
hebben leuke prijzen, maar dat kan niet waar zijn. gekocht en ja hoor oude troep en terugsturen doen ze moeilijk . alles uit de kast moeten trekken om het terug te kunnen sturen nooit meer.

Reageer

Kluitmans 07-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zijn ook de Goedkoopste en de 1e levering was al goed waarom zou ik dan naar een ander gaan.

Reageer

Wilma Kuiper 27-02-2022

Algemene score

7,0
Ik vind het heel jammer dat je verzendkosten moet betalen voor een bestelling van boven de 50 euro, dat heeft mij er van weerhouden om een parfum te kopen.

Reageer

K. 22-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lage prijzen op A-merken, goede acties en een ruim assortiment. Vandaag voor de eerste keer besteld bij Notino. Overzichtelijke website en leuk dat je een testpakketje bij je aankoop krijgt. Laat je eens verrassen en neem een kijkje op de website, waarschijnlijk lukt het ook jou niet om je koopdrang in te houden.

Reageer

Sheila 09-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige site, duidelijke omschrijving van producten en flinke kortingen.
echt een aanrader.

Reageer

Marie-Louise 03-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke site. Snelle levering. Blij dat ik deze winkel heb gevonden. Aanradertje

Reageer

Rina 29-01-2022

Algemene score

10,0
Fijn om te bestellen, goedkoper dan elders en vlot bezorgd altijd goed je hoeft nooit iets retour te sturen.

Reageer

md13492 23-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg lage prijs en nog 15% korting ook. Bescheiden verzendkosten. Zoeken en bestellen gaat soepeltjes.

Reageer

Mohanski 23-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vaak goede aanbiedingen, echter wel elke dag de prijzen checken want deze variëren op meerdere sites.
Verzending is snel en de producten origineel!

Reageer

Hanneke Veling Koetsier 21-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keus en redelijk geprijsd!
Goede service!
Snelle levering en altijd keurig verzorgd!

Reageer

ja 20-01-2022

Algemene score

7,0
De bestelling gaat heel gemakkelijk alleen de misleidende reclame gratis verzenden is niet zoals het
hoort

Reageer

Sandra 12-01-2022

Algemene score

10,0
Fine site! Duidelijke foto’s en beschrijvingen van de producten.
Notino is vaak de voordeligste aanbieder.
Erg tevreden met het telefoinsch comtact en de verzendingen lopen prima!

Reageer

Aggie 11-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar mijn favoriete parfum en kwam terecht op jullie mooi online winkel, goedkope prijzen vergeleken bij andere aanbieders, en ook erg veel keus. Werd er helemaal blij van :) En ik was meteen verkocht! Super blij met mijn aankopen! Dank jullie wel!

Reageer

Ria de Langen 07-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk te bestellen. Geen poespas. Overzichtelijk en duidelijk. Prima.

Reageer

Sharien 03-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind her een leuke site. Erg makkelijk. En betaalbaar. Vriendelijk en optijd bezorgd. Goed zo!

Reageer

Arnoldicus 30-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laten we eerlijk zijn het is niet altijd goed gegaan, maar er was altijd een oplossing, ik beveel daarom iedereen Notino aan, zelfs als ik langs of in een parfumerie ben, zelfs een verkoopster daar overtuigt en winkelde klanten, tja je kunt geld maar 1x uitgeven.

Reageer

Mick 22-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en duidelijk en natuurlijk interessante prijzen. Nu nog even afwachten of alles er is voor de kerst ;-)

Reageer

Marc 18-12-2021

Algemene score

8,0
Voordelige webshop, als nieuwe klant ben ik benieuwd naar de afhandeling van m’n bestelling.
Je kan helaas niet achteraf betalen, nu betaald via m’n creditcard zodat m’n bestelling in elk geval verzekerd is.

Reageer

Tante Sjan 13-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
alles was heel makkelijk te vinden op de site. Bovendien goedkoper dan bij de concurrent

Reageer

Toon meer reviews