Notino.nl

7.1

Deze score is gebaseerd op 337 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Notino.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Violet21-02-2026
Ik heb gehoord dat Notino verkopen origineel producten. Ik hoop dat zo is.
Laurens 31-01-2026
Mooie overzichtelijk site. Vaak leuke aanbiedingen en veel, keuzes . Prima zo!
Dianne24-01-2026
Notino is betrouwbaar en is voordelig geprijsd. Ik had professionele haarverf nodig, leuk dat je extra korting krijgt met een kortingscode waarmee je de verzendkosten koerier betaald. Ruime keuze. Ik heb hier vaker kappers haarverf gekocht. Fijn dat je kunt aangeven welke pakketbezorger je voorkeur heeft. Mijn dochter en zus bestellen hier ook make-up en huidproducten. artikelen. Artikelen worden keurig netjes verpakt in een klein pakket. Achteraf of in 3 gedeelten betalen is relaxed. Copy cats zullen ongetwijfeld hun bestelling in de nabije toekomst hier plaatsen.

Patricia 15-01-2026
Goeie prijzen en altijd snel en netjes geleverd!
Karel2312-01-2026
Grote keuze en leuke aanbiedingen. Leuk om ook wel eens de bestelling bij Notino van de buren in ontvangst te nemen bij hun afwezigheid. Twee tevreden klanten als buren.
Liesbeth08-01-2026
Snelle levering, mooie aanbiedingen.
M.30-12-2025
Fijne website, veel keus en goede prijzen.
Diana29-12-2025
Ik bestel altyd mijn haarverf notino en bevalt goed en snelle levering.
Leon Steegmans.21-12-2025
Ik ben zeer tevreden met Notino. En de producten zijn een goede prijs kwalitijd prijs verhouding. Ik kan dan ook iedereen bij Notino aanbevelen. Voor orginele parfums . Ik heb al meetdere keren gewinkelt bij Notino..
Mark 20-12-2025
Goed,duidelijk en overzichtelijk
Peter 14-12-2025
Vlotte levering. En goede prijs. Tevreden klant
nannie13-12-2025
hele goedkope prijzen en altijd goed en snel verzonden.
Ron10-12-2025
Levert netjes en correct volgens afspraak.
Wilma28-11-2025
vanwege jullie mooie aanbiedingen kijk ik regelmatig op jullie site. jullie site is overzichtelijk en snel af te handelen
Anna24-11-2025
Goede prijs, snelle levering
Kim15-11-2025
Altijd goed
Gayea12-11-2025
Goede kwaliteit voor goede prijs. Snelle verzending.
Lies07-11-2025
Mooi aanbod en producen, Leuke aanbieding en goed prijzen!
Guava06-11-2025
Ik had een bestelling gedaan voor twee Sisley producten nadat ik zag dat ik er een Sisley black rose kit set als cadeau bij zou krijgen. De gratis black rose kit set is ook te zien op mijn factuur. Later ontvang ik een mail dat de Sisley black rose kit set op is, dus vraag ik of ze mij een gelijkwaardig cadeau kunnen opsturen. Maar nee dat kan niet, ze kunnen mij alleen een free delivery voucher aanbieden voor mijn volgende bestelling en na deze ervaring zou ik niet graag nog een tweede doen. Waardeloos ‘cadeau’ dus. De promotie was een motivatie voor mijn bestelling en uit vergelijkbare ervaringen online lijkt het me dat ik niet de enige ben. Ik vind het erg misleidend dat ze klanten een cadeau bieden zodat ze gemotiveerd zijn om producten te kopen en vervolgens het niet kunnen leveren zoals belooft.
Sammie30-10-2025
Super uitgebreide overzichtelijke site. Ruime keus aan producten voor goede prijs. Makkelijk bestelling plaatsen met leuke korting.
Margriet.28-10-2025
Noting👍👍👍 prima bezorging. En stukken voordeliger dan andere zaken. 💐
Anita29-09-2025
Topproducten voor leuke prijzen. En Estee lauder revitaliserings creme + youth power is een heerlijke creme.
Hennie 24-09-2025
Erg goedkoop ,ben erg blij met deze geur,volgende bestelling doe ik daar weer kom nergens goedkoper! Top bedrijf.
Harry24-09-2025
Veel keus, handige website, aantrekkelijke prijzen
Martine 20-09-2025
De spraydop van mijn dure parfum van Jean Paul Coultier was kapot gegaan en zelfs 13 maanden na aankoop, kreeg ik een nieuwe fles parfum opgestuurd! Dat noem ik nog eens service! Fantastisch!!