MediaMarkt.nl
Benieuwd naar ervaringen met MediaMarkt? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
7.9
Deze score is gebaseerd op 17465 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor MediaMarkt.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik heb onlangs een robot stofzuiger met dweil functie gekocht bij MediaMarkt, en de ervaring was over het algemeen positief. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk: je kunt producten makkelijk vinden dankzij de duidelijke categorieën en zoekfilters. Ook de productinformatie is uitgebreid, wat helpt om een goede keuze te maken.
De levering verliep zoals beloofd; mijn bestelling werd binnen de verwachte tijd geleverd en was netjes verpakt. Wat betreft de klantenservice heb ik gelukkig geen contact hoeven opnemen, maar ik weet uit eerdere ervaringen dat ze snel reageren. Al met al zou ik zeker opnieuw bij MediaMarkt bestellen.
Geen indicatie van levering en track en trace komt pas op dag van levering. Ik heb dus geen idee hoe lang het duurt voor m'n bestelling arriveert.
Als ik bij MediaMarkt iets koop weet ik zeker dat het goed zit, nooit problemen met bestellingen en hun “deals” kunnen bizar zijn. Altijd leuk om op hun webshop te kijken.
Mediamarkt is een topwinkel met alle mogelijke prijscategorieën, ik heb voor deze winkel gekozen omdat het een heel goeie winkel is met hele vriendelijke medewerkers, bestelling is op orde en ze regelen het supersnel. Echt een aanrader
Ik ben in de mediamarkt Apeldoorn om een spel te kopen. Helaas niet op voorraad maar in Zwolle nog wel 17 zeggen ze in Apeldoorn. Gauw besteld en half uur later kun je deze ophalen. Aangekomen in Zwolle . Sorry werd gezegd ze hadden een half uur gezocht maar geen 1 gevonden. Heel vreemd
Vlot advies, de verkoper 'had t allemaal op n rijtje'
Goed geholpen en super goed advies ontvangen
Fantastic selection and the most reliable shop around! They always have everything I need for my home, and their staff is incredibly friendly and helpful. Plus, their prices are unbeatable. Highly recommend!
Snelle levering
Makkelijk bestellen en opzoeken van producten
De webshop is duidelijk en overzichtelijk. Ik vind het fijn dat je producten kan vergelijken in de webshop. Ook heb ik gebruik kunnen maken van opgespaarde punten waardoor ik €20,- korting had.
De kracht van Mediamarkt is dat er heel veel voorraad in een echte winkel ligt, zodat je het product realtime kan bekijken en proberen.
Ik heb een product uiteindelijk online aangeschaft, welke ik op maandag vanaf 14:00 uur kon afhalen in de winkel. Helaas lag dit product niet klaar op maandag eind van de dag. Dat vind ik jammer. Blijkbaar is het product vertraagd of kwijt. Helaas kan ik dat nergens uit opmaken. Ik kan de voortgang van de levering niet zien in de app. Er is geen (nieuwe) prognose van de leveringsdatum zichtbaar. Ik moet dus gewoon wachten tot ik bericht krijg
Het antwoord van het personeel in de winkel is: Je hebt geen mail met QR code gekregen, dus de bestelling is er niet. Beetje kort door de bocht, vind ik.
Erg aardige medewerkers ,die je goed helpen , maar het kassasysteem van de mediamarkt is vreselijk. Eerst wordt er een bon gemaakt , dan denk je snel door de kassa .. echt niet 1 kassa open op heel veel mensen .
Sloop de andere kassa s maar want het slaat nergens op .
De grootste ergernis van deze winkel
Ik kon snel mn keuze maken door middel van de vergelijk keuze. De site is erg overzichtelijk en makkelijk kom je er wijs uit.
Goede winkel met snelle verzending
Ik Wilde even de tijd nemen om mijn uit te spreken voor de uitstekende service die ik heb ontvagen tijdens mijn recente aankoop.
Alles verloop echt super! Ik had 2 AirPods pro gereserveerd en kon ze binnen 30 min ophalen in de winkel. Hier werd ik gelijk geholpen door een vriendelijke man.
Werkt prettig en makkelijk.
Duidelijke omschrijvingen
Goede projzen
Online ,en in de winkel . De prijs , assortiment,het personeel. Alles is goed daar !
Goeie kortingen met extra kortingen daar boven op makkelijke webshop goeie winkel in het echt ook veel betaal mogelijkheden
Een dikke negen
De winkel was in de buurt , een goede naam heeft de winkel en professioneel personeel aanwezig. Ik kocht er vanmorgen een airfryer, de manager daar gaf ons nog een goede tip. Ik kom graag bij de mediamarkt , omdat er genoeg keuze is en goede kwaliteit producten.
Goede uitleg over de producten
Nam de tijd
Mooie prijs kwaliteit verhouding en een goede overzichtelijke wedstrijd.
Fijn om snel een bestel te doen. Goede service
Super duidelijke mail. Wel zou ik erbij zetten of het een brievenbuspakketje is, maar verder is alles helder en helemaal top.
Media markt is altijd betrouwbaar, heeft altijd ruime keuze en vaak ook goede deals. Daarom kies ik voor mediamarkt
Ik ben altijd heel tevreden over de mediamarkt, de service en de afhandeling van de garantie is echt top!