MediaMarkt.nl

Benieuwd naar ervaringen met MediaMarkt? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
7.9

Deze score is gebaseerd op 17496 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor MediaMarkt.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

George15-11-2024
Zeer snel artikel gevonden en uitstekende productpagina met alle informatie. Bestelproces heel duidelijk.
Gerard14-11-2024
Zeer goed en deskundig geholpen, supermooie tv, heel blij mee
Jolanda14-11-2024
Laptop en muis besteld, pakketje (met oordopjes) van iemand anders gekregen. Melding gemaakt maar hoor verder niets!

Stella14-11-2024
De winkel is ruim gesorteerd en overzichtelijk. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Bij de ingang word je verwelkomt en naar de juiste afdeling verwezen.
Mike14-11-2024
Snelle levering en een zeer aantrekkelijke prijs.
Ger14-11-2024
De shop is gemakkelijk en snel te vinden, ook het zoeken van de juiste artikelen zij snel gevonden. en het voordeel de bekende service en Garantie. ik ben er erg tevreden mee.
Coby Hansma14-11-2024
Supergoed geholpen door Jeroen. Heeft veel kennis over de producten waar ik informatie over vroeg. Er was geen voorraad in de winkel waardoor het online besteld moest worden . Dat heeft Jeroen in de winkel gedaan. Hoe dat verder gaat daar heeft Jeroen geen invloed op. Dat beleid, dat er niet voldoende voorraad in de winkel staat, vind ik een minder punt van de Mediamarkt.
R B14-11-2024
Perfect geholpen bij het uitkiezen van onze wasmachine en droger. Aardige medewerkers en goed geadviseerd.
Stefan14-11-2024
Mediamarkt zit altijd snor. Mijn ps5 controllers landden niet op, dus ik heb dat oplaadstation gekocht. Hopen dat deze het wel doet
Patrick13-11-2024
Dringend onderdelen nodig en ze bezorgen de volgende dag al, top geregeld zo
M13-11-2024
Genoeg keuze en goede artikelen. Makkelijke site met veel infomatie.
R13-11-2024
2.0
2.0
De mail die wordt teruggestuurd na een bestelling staat vol met dubbele informatie. De linken in de mail werken niet correct. Als je op een link klikt krijg je een error. Ook de belofte van ophalen op een afgesproken tijd op de website is niet correct. Wacht nu al 30 minuten nadat ik mijn bestelling heb geplaatst om een mail te krijgen dat ik hem kan ophalen.
Mediamarkt Duiven13-11-2024
Bij mediamarkt Duiven was dit Nespresso apparaat niet aanwezig. Wel op de website.
Mediamarkt Alkmaar13-11-2024
Ondanks drukte in de winkel werd ik in alle rust begeleid en geholpen en tot aankoop overgegaan.
CHAPEAU13-11-2024
D Meiamarkt doet altijd wat ze zeggen , en zeggen wat ze doen. Hier kunnen anderen nog iets van leren.
guido13-11-2024
zojuist smart tv besteld, zeer vlotte overzichtelijke website. Goeie prijs, voldoende uitleg/beschrijving/vergelijking. Bestelling gaat zeer vlot, wordt morgen al geleverd!
sena13-11-2024
goede prijzen en veel artikkelen
Mike13-11-2024
Goed, altijd duidelijk en goede hulp in de winkels. Ook altijd lage prijzen
Kees13-11-2024
Goede prijs kwaliteit verhouding,op de site is alles makkelijk te vinden,webshop is zeer overzichtelijk.ga zo door mediamarkt👍
Marjolein13-11-2024
Fijne site om te bestellen, prijs is goedkoopste voor zelfde artikel bij een ander. Ophalen isvook aktijd bprettig!
Noah12-11-2024
Ik heb voor de MediaMarkt gekozen omdat het een winkel is met veel keuze geen dure prijzen vriendelijke mensen werken er der is altijd wel wat te vinden in deze winkel
Armageddonx712-11-2024
De nieuwste Apple Magic Trackpad met usb-c besteld. Via Klarna geshopt en gebruik gemaakt van later betalen. Gratis verzending. Account aangemaakt bij Mediamarkt, gsm nummer voor makkelijke koppeling met Klarna.
Kate12-11-2024
Mediamarkt heeft een breed aanbod producten en bied naar mijn mening een goede prijs/kwaliteit verhouding. De service is altijd goed en producten worden snel geleverd.
T12-11-2024
Top service erg aardige jongeman die me geholpen heeft. Duidelijk en heldere informatie. Dat ze geen nieuwe iPhone op voorraad hebben vind ik wel minder vandaar een 7.
Leslie11-11-2024
enorm assortiment, scherp geprijsd en veel kennis in de winkel en op de site