MediaMarkt.nl

Benieuwd naar ervaringen met MediaMarkt? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
7.9

Deze score is gebaseerd op 17496 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor MediaMarkt.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Armand01-02-2026
3.0
3.0
Ik heb de mediamarkt altijd zeer gewaardeerd. Maar vandaag (Alkmaar) dus niet.Genoeg personeel in de winkel maar niemand van dit personeel viel op dat ik met vragen over verschillende produkten liep.Een personeelslid was druk ik gesprek met een collega en begon uitgebreid met stofzuigen.Nadat ik iets vroeg verwees hij mij naar achteren in een hoek in een oranje doos en bleef verwoed stofzuigen.Ik denk dat 50 % van het personeel een andere baan zou kunnen zoeken zodat de meer klantgerichte personeelsleden over blijven.Dus verontwaardigd en boos vertrokken uit de winkel terwijl ik nogmaals interesse had in diverse artikelen. Met vriendelijke groet dhr A.A.Dek
Ries 31-01-2026
Snelle levering
Sandy31-01-2026
Zeer fijne winkel met volop mogelijkheden en snelle, doelgerichter én klantvriendelijke afhandeling.

Alex30-01-2026
Veel keus en goede informatie te vinden over het artikel. We zijn netjes en goed geholpen door de winkel medewerker.
Kanoktham29-01-2026
I was 2 times, every time the same person, he is very kind, helps me very good. But so strange nothing on the shelf, he must take it from their storing room. **Leidschendam** I really happy with the second times I was there, he has very good suggestion, for more discount and for all benefit what I should have from my provider !!!
WILHAM26-01-2026
Uitstekend advies en professionaliteit Absoluut een aanrader - zo wordt winkelen leuk! Vandaag werd ik geadviseerd door WILHAM bij MediaMarkt Alexandrium en ik ben erg onder de indruk van zijn bekwaamheid. Hij was zeer behulpzaam, beantwoordde al mijn vragen uitgebreid en bood me alles wat ik nodig had, inclusief een aanvullende verzekering en opties om de beeldkwaliteit van mijn tv te verbeteren. Hij werkt zeer professioneel, heeft veel kennis en geeft eerlijke aanbevelingen. Ik kan het alleen maar van harte aanbevelen - een zeer aangenaam en deskundig advies, zoals je zou willen!
erwin25-01-2026
er ging met het verzenden het 1 en ander mis en de afgesproken dag en dag erna wederom werd er niks bezorgd omdat de bezorger de producten niet had ontvangen, na contact te hebben gehad met het callcenter had ik er niet veel vertrouwen in dus toch terug gegaan naar de winkel aan de sontweg in groningen, en dat was de goeie keuze, daar fantastisch geholpen er werd gelijk actie ondernomen en alles werd rechtgezet. ondanks de weersvoorspellingen van ijzel kwamen de bezorgers de volgende dag eerder dan gepland.
media markt westfield mall20-01-2026
Twee maanden geleden heb ik bij MediaMarkt een koelkast en een vaatwasser gekocht. Tijdens het gesprek met de verkoper is mij duidelijk verteld dat ik €300 cashback op de koelkast en €50 cashback op de vaatwasser zou ontvangen. Op basis van deze informatie heb ik besloten de aankoop te doen. Achteraf blijkt echter dat ik geen recht heb op deze cashback, terwijl dit wél zo is voorgesteld tijdens het verkoopgesprek. Dit heb ik pas later ontdekt. Ik vind dit erg teleurstellend en misleidend. Als de cashback niet van toepassing was, had dit duidelijk en eerlijk gecommuniceerd moeten worden vóór de aankoop. Ik verwacht van een groot bedrijf als MediaMarkt correcte informatie en transparantie richting klanten. Deze ervaring heeft mijn vertrouwen helaas geschaad. ⸻ Wil je dat ik hem bozer, korter, of juist formeler maak? Of wil je hem aanpassen voor Google Reviews of Trustpilot?
Ruim filiaal20-01-2026
Vriendelijk, maar niet altijd even deskundig personeel. Zoetermeer is een mooie ruime vestiging.
Nienke19-01-2026
Tv + soundbar online besteld. Soundbar ging met levering al verkeerd, kwam dus veel later en tv helaas een haar/draadje achter het glas waardoor er een streep door het beeld zit. Nog nooit zo'n slechte service gehad met zo vaak valse beloftes! Niet te geloven! We zijn al sinds 9 januari bezig met een omruiling waarbij jullie niet 1 keer het initiatief hebben genomen om ons op de hoogte te houden, alleen maar valse beloftes! Inmiddels al wel 10 keer gebeld met de klantenservice maar wat gaan jullie ondeskundig met klanten om!! Het heeft ons inmiddels al 3 vrije dagen gekost en we hebben nog steeds niks! Waren we nu maar met jullie concurent in zee gegaan dan hadden wij nu al deze stress niet!!!
Martijner0917-01-2026
"Heeft hij een 10 verdient?", jazeker! Lars van Mediamarkt Eindhoven (Centrum) had mij geholpen met een koptelefoon uit zoeken die ik juist nodig had! Van de week ging mijn oude JBL koptelefoon stuk... En ik dacht bij mezelf 'Ik kan het niet nog eens zo laten gebeuren.' En vandaag ben ik bij Mediamarkt langsgegaan om een goede koptelefoon te vinden die niet zo makkelijk stuk ging. Ik zat te kijken en te kijken, en kwam er moeilijk uit... En hij kwam op het juiste moment! Had bijna meteen eentje kunnen vinden met een eerlijke prijs! Hij had ook mooi andere vragen die ik had beantwoord, en was enorm beleefd! Complimenten aan hem! Hij adviseerde mij ook om 3 jaar garantie bij te betalen, dat maakt het natuurlijk heel fijn! Ik kom normaal gesproken niet vaak Bij Mediamarkt, maar de goede service verbaasde mij wel! Ik ben dol en zeer tevreden! Echte topper!
Giovanni16-01-2026
Ik heb een extreem frustrerende ervaring gehad met MediaMarkt. Door een fout in hun systeem werd een bestelling niet correct verwerkt, terwijl ik wél een bevestigingspagina zag en tijd en moeite heb gedaan om het product op te halen. Meerdere medewerkers van MediaMarkt (zowel in de winkel als telefonisch) hebben erkend dat dit hun fout was en hebben expliciet toegezegd dat het prijsverschil zou worden terugbetaald als ik het product opnieuw zou bestellen. Op basis van die toezegging heb ik het product opnieuw gekocht voor een veel hogere prijs. Daarna trok MediaMarkt die belofte ineens in. Sindsdien word ik van het kastje naar de muur gestuurd met loze reacties als “we kijken ernaar” of een botte weigering. Conclusie: MediaMarkt laat je vallen, zelfs als je aantoonbaar in je recht staat en toezeggingen zwart-op-wit hebt. Klantenservice betekent hier blijkbaar niets. Ik zal hier nooit meer iets kopen.
maarten14-01-2026
2.0
Op de site: bestel nu en dan kan je het ophalen vanaf 14 uur de volgende dag. Direct na bestellen: het kan 1 tot 2 werkdagen duren. Yup, klopt dus niets van. Uitleg op de bon? Slecht weer. Ja, het heeft vorige week gesneeuwd, maar nu regent het de afgelopen dagen. Niks geen slecht weer, dat is zoeken naar een excuus.
Lies10-01-2026
Door verkoper *** van Mediamarkt Roermond uitstekend, vriendelijk en met veel geduld geholpen. Onze ervaringen zijn door de jaren heen altijd prettig en goed geweest bij de Mediamarkt in Roermond, daarom kopen wij bijna alles wat wij nodig hebben in deze winkel.
Patricia07-01-2026
Online besteld, stond duidelijk online leverbaar, krijg s avond een mail dat mijn bestelling wordt geanulleerd vanuit mediamarkt was niet op voorraad. Maar als je na mediamarkt gaat blijkt het gewoon online bestelbaar te zijn. Het ergste is ik heb 450 euro betaald maar moet een week wachten om mijn geld terug te krijgen.
Eric07-01-2026
Ruime keuze aan televisies. Goede kwaliteit prijs verhouding. Makkelijke website, bestellen snel in huis.
Randa07-01-2026
Op 15 december 2022 heb ik bij MediaMarkt een televisie aangeschaft. Deze televisie heeft tot voor kort altijd aan de muur gehangen en is in die periode normaal gebruikt, zonder enige problemen. Na een recente verhuizing is de televisie ongeveer één maand op een nieuwe tv-meubel geplaatst, met gebruikmaking van de originele, meegeleverde tv-poten. Gisteren is één van deze tv-poten plotseling afgebroken, waardoor de televisie is omgevallen en onherstelbaar beschadigd is geraakt. Ik acht dit een onaanvaardbare situatie. Een televisie en de bijbehorende originele onderdelen mogen bij normaal gebruik een aanzienlijk langere levensduur hebben. Dat een tv-poot na zo’n korte gebruiksperiode afbreekt, wijst op een gebrekkig product. Nogmaals de tv poot is amper één maand gebruikt en niet eerder gebruik van gemaakt. Op grond van artikel 7:17 van het Burgerlijk Wetboek (non-conformiteit) moet een product de eigenschappen bezitten die de consument daarvan redelijkerwijs mag verwachten. In dit geval is daar duidelijk geen sprake van. Het gebrek heeft bovendien geleid tot gevolgschade, namelijk het volledig defect raken van de televisie en ons nieuwe laminaat. Ik heb MediaMarkt gemaild, maar tot op heden nog geen reactie.
Gerrit07-01-2026
Maandag 29 december ging onze wasmachine stuk, na een uurtje gezocht te hebben op internet kwamen we bij de mediamarkt uit voor een nieuwe.. met een gezin van 4 Kids weet je als geen ander dat je niet lang zonder een wasmachine kan dus voor 23:59 besteld is de volgende morgen thuis zo stond het op de site...nou dit werdt dus al woensdag opzich geen probleem 2 daagjes zonder moet wel lukken. Toen er woensdag de bezorger op de stoep stond bleek de wasmachine schade te hebben, na met handen en benen aan de chauffeur uitgelegd te hebben dat hiermee niet akkoord gingen kreeg ik de via hem de klantenservice aan de lijn om op een oplossing te komen. Na 5 min werd er besloten dat we een nieuwe zouden krijgen dus de wasmachine ging weer met de bezorging mee terug. We hadden op internet al gekeken naar de openingstijden van de mediamarkt en die was op donderdag gesloten en we gingen er vanuit dat er een vrijdag of zaterdag dan toch wel een nieuwe wasmachine op de stoep zou staan, nou nee dus! Met de overvolle wasmand moesten we na contact op vrijdag moesten we maar wachten tot een maandag want eerder was tijd nog wasmachine beschikbaar met de vraag of ik hem dan uit de winkel zelf kon ophalen was helaas geen optie. Dan maar annuleren want bij coolbleu had je ook voor 23:59 besteld de volgende dag thuis... nou das was helaas niet mogelijk volgens de klantenservice want er zat een verzekering op de wasmachine en die kon niet meer geannuleerd worden, maar met de vraag dat we overvolle wasmanden hadden was dan maar onze eigen probleem en ze kon ons verder niet helpen. Vol kwaad bloed dan toch maar wachten tot een maandag en na een week van bestellen stond dan eindelijk de nieuwe wasmachine... Tot onze verbazing we een mail kregen maandag dat de verzekering die we hadden afgesloten door hun zelf was geannuleerd, wat een vrijdag dus nog onmogelijk bleek te zijn kon blijkbaar toch wel? Na weer contact opgenomen te hebben met de klantenservice kregen we netjes de mededeling dat we dit maar in de winkel moesten oplossen want hij/zei kon helaas niks voor ons betekenen. Dus nu moeten we na een week zonder wasmachine en een berg was goed nu dood leuk een dikke uur in de auto stappen om dan maar tot een oplossing te komen?!?! Nou van nature had de wasmachine achter in de auto gegaan en bij hun in de winkel zo over de balie heen gegooid en ze stikken maar in hun wasmachine...voor ons was het helaas de laaste x ooit dat we nog terug komen naar zn winkel.....
LA05-01-2026
2.0
Ik bestelde een wasmachine met black friday en 2 weken later zou hij binnen komen. Ik ben speciaal thuis gebleven van werk om hem aan te nemen, maar de track en trace liet ineens niks meer zien. Eerst stond er nog een tijd van levering. De dag na de eigenlijke leverdatum kreeg ik een mail dar mijn bestelling was geannuleerd, zonder reden. Ik bellen met mediamarkt, zeggen ze dat het product niet meer op voorraad was, terwijl hij eigenlijk al bij mij geleverd had moeten zijn. Dit was al heel vervelend. Toen kwamen ze met de oplossing dat ik hem met een voucher voor dezelfde prijs opnieuw kon bestellen, nou prima, maar dit duurde weer een paar dagen, en ik zag dat de wasmachine weet op “bijna uitverkocht” stond. 2 weken zonder wasmachine was al vervelend, en een medewerker had gezegd dat ik hem moest bestellen als hij weer op voorraad was, dus ik heb dit maar gedaan. Later kreeg ik de voucher maar die kon ik dus niet later inwisselen of met terugwerkende kracht laten werken. Ik ben al weken in contact en nu zeggen ze dat ze me niet kunnen verder helpen. Ik heb nog nooit zulke slechte klantenservice meegemaakt. Ze komen gewoon met 0 oplossingen om mij als klant te helpen terwijl de fout bij hun ligt en ik dus een duurdere prijs heb moeten betalen omdat zij mijn bestelling zomaar hebben geannuleerd. Ik heb gevraagd voor een prijswijziging in mijn betaling, een voucher voor de winkel, andere compensatie, maar ze komen met niks. Ik zal nooit meer bestellen hier en zal iedereen aanraden ergens anders hun spullen te kopen.
Peter04-01-2026
Duidelijke website, snelle levering
Marco30-12-2025
Prima website, goede prijs/kwaliteitverhouding
Zeer slechte Service 29-12-2025
De service van de mediamarkt is verschrikkelijk als er iets is met je aankoop ,je kan op geen manier in contact komen met de mediamarkt omtrent je reparatie - in febr 2025 een koffie apparaat aangeschaft en nu is hij voor de tweede keer al 3 weken weg , de vorige reparatie heeft ook 4 weken geduurd .mijn advies GEEN dingen bij de mediamarkt met een stekker .als er iets mee is is de service een drama
Sebastiaan 25-12-2025
Ik werd heel goed geholpen door een medewerker hij legte alles goed duidelijk uit hoe en wat over de switch ik raad deze winkel in Beverwijk zeker aan
Thomas 24-12-2025
Normaal redelijk tevreden over MediaMarkt, helaas dit keer zeer zeer ontevreden. Een tweetal maanden geleden op naam van mijn vriendin een bestelling geplaatst. Bij de aanschaf hebben we voor een deel van de prijs een tegoedbon gebruikt. De bestelling is op een gegeven moment door MediaMarkt geannuleerd, zonder opgaaf van reden. Het product is nog steeds gewoon te bestellen, dus wij begrijpen niet waarom. Het geld zou teruggestort worden. Nu hebben wij inderdaad geld teruggestort gekregen, maar dat is de aankoopprijs zonder het gebruikte tegoed van de tegoedbon. Hierop meermaals contact gehad met de klantenservice, waar men aangaf dat het even kon duren voordat we een nieuwe voucher zouden krijgen. Even duurt nu al een aantal maanden en vandaag kregen we doodleuk een mail dat een voucher niet opnieuw uitgegeven wordt, ongeacht de situatie. Dit is ordinaire diefstal van de MediaMarkt.
Carsten Bierens24-12-2025
Ik ging naar Mediamarkt in Breda voor een laptop aangegeven dat ik een klein budget had maar wel een goede laptop wilde. Heel erg netjes geholpen door Medewerkster ***** daar. En ook een mooie en niet te dure laptop aanbevolen en genomen. Erg tevreden over deze winkel mensen zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.