Licentie2GO - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 448 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Licentie2GO.

Licentie2GO stelt zich voor

Bij ons krijgt u niet zomaar een softwarepakketje en de hartelijke gelukswensen. Bij Licentie2GO weet u zeker dat het klopt en dat uw software 100% naar wens zal werken. Als officieel dealer van alle merken software zijn onze licenties 100% legitiem en kunnen daardoor vertrouwd en veilig geïnstalleerd worden. We leveren een volledige activatiehandleiding die u stap voor stap helpt met het downloaden, installeren en activeren van de software. Hierdoor garanderen we een 100% werkende installatie! Komt u er alsnog niet uit of heeft u ondersteuning nodig? Neem contact met ons op via https://licentie2go.com/Klantenservice Onze specialisten helpen u graag! Een 100% tevreden klant, daar gaan we voor!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 291 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ingrid 14-09-2017 Via de website gekocht

Prima en goed benaderbare webshop. Zeer positieve ervaring.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor deze webshop omdat zij de beste aanbieding/prijs boden. Via kieskeurig op deze site gekomen. Duidelijk en makkelijk te bestellen. Snelle levering en duidelijke handleiding in de mail ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Herbert Kwak 14-09-2017 Via de website gekocht

Prima srevice bij installeren Norton

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat Norton slechts een 30 dagen proefversie had geïnstalleerd, ben ik door een van de medewerkers op afstand geholpen bij de vervolg installatie. Liep perfect het enige wat ik moeste doen was een wachtwoord zelf intypen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 14-09-2017 Via de website gekocht

Zeer goede luisterende en meedenkende hulp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ofschoon ik best opzag tegen het overschakelen naar een andere virusscanner, werd ik uitstekend door een medewerker geholpen en was hij instaat op afstand mee te kijken en de juiste hulp te bieden. Hij kon goed luisteren en herhaalde diverse malen zijn aanwijzingen. De hulp was niet te verbeteren! Bravo! Ook de aanschafprijs is heel scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Hoving 14-09-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij prijsvergelijkingen kwam Licentie2Go er als gunstigste uit. Ik had er nog nooit van gehoord maar nam de gok. Direct na betaling werd alles correct afgehandeld. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy Boodts 10-09-2017 Via de website gekocht

Zeer goede en snelle service. Professioneel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede en snelle service. Proffesionele afhandeling van de bestelling. Zeker aan te bevelen aan potentiele klanten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieno 09-09-2017 Via de website gekocht

uitstekende helpdesk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben enorm geholpen bij het instaleren van antivirus software/
Via mobiel en hulp op afstand werd software geinstalleerd.
Had dit zelf niet voor elkaar gekregen, dit i.v.m. oude wachtwoorden enz.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Geraedts 09-09-2017 Via de website gekocht

Beloven meer dan ze waarmaken.

Algemene score

6,0
Getracht om het weekeinde mijn abonnement aan te passen. Helaas krijg je dan een bandje met de mededeling dat ze maandag weer bereikbaar zijn.
Geen 24/7 bereikbaarheid.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ruitertje 08-09-2017 Via de website gekocht

Duidelijke informatie vooraf en afspraken goed uitgevoerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs verhouding t.o.v vergelijkbare sites + goede referenties van gebruikers + afspraken zijn goed uitgevoerd + duidelijke omschrijving van installeren pakket

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 08-09-2017 Via de website gekocht

Makkelijk, maar niet meteen duidelijk

Algemene score

7,0
Makkelijk te downloaden virusscanner aangeschaft.
Alleen was het niet meteen duidelijk dat ik naar de website van Norton moest om hier een account aan te maken om vervolgens de installatie te voltooien.
Het zou duidelijker zijn als meteen een link naar de site van Norton geplaatst werd met een korte uitleg.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Guy Boodts 06-09-2017 Via de website gekocht

Professionele service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en gunstige prijs tegenover de concurrentie. Geen problemen met installatie. Echt aan te raden voor potentiële klanten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ko 05-09-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik twijfelde eerst aan de echtheid vanwege de prijs, maar het is een betrouwbare website. De codes werken echt :) Ik ga hier volgend jaar weer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pinkrulez 02-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en duidelijke afhandeling met een goede uitleg. Het product was ook niet te duur, goedkoper dan bij een ander.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanWillem 30-08-2017 Via de website gekocht

Geen verkopers maar meedenkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was toe aan verlenging van mijn virusscanner en aan de hand van de consumentenbond kwam ik bij licentie2go terecht. Door gerichte vragen werd een advies gegeven, wat ik heb opgevolgd.
Bij de installatie dacht ik het niet goed gedaan te hebben maar de medewerker keek over de schouder mee en alles was prima voor elkaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

De Graaf 24-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekende software

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met mijn Windows pc met eerst W98 en later Wxp werkte Acronis True Image ook al goed. Bij W7 had ik geen True Image gekocht, maar een gratis backup programma, slecht resultaat, werkte niet toen de nood aan de man kwam. Nu een nieuwe notebook met W10 en hierop een nieuw gekochte True Image geinstalleerd. Na wat uitzoeken en veranderen in de bios werkt het perfect; ik had eigenlijk ook niet anders verwacht gezien mijn ervaringen in het verleden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KIT 17-08-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijn dat het mogelijk is om je computer te beschermen tegen virussen voor veel minder geld dan bij Norton zelf. Het installeren ging zonder moeite.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Azw 13-08-2017 Via de website gekocht

Binnen 5 minuten werkend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gezien ervaring in het verleden met een andere leverancier ben ik altijd een beetje argwanend of er nog de nodige problemen moeten worden opgelost na de levering. Ik had Windows 10 al geïnstalleerd, vervolgens de bestelling geplaatst, binnen 5 minuten was de licentie binnen, Windows10 met de code geactiveerd en werken!
Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rijntug 11-08-2017 Via de website gekocht

Bij een probleem, prima geholpen dit op te lossen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kende deze site niet, maar gevonden door Kieskeurig.
Levering was snel
Bij instaleren kreeg ik een probleem met de code.
Gebeld en dit probleem werd direct opgelost

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 10-08-2017 Via de website gekocht

supersnel en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na de betaling stond direct de licentie code op mijn scherm Daarna via office . com de software gedownload key opgegeven en de installatie was voltooid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees 04-08-2017 Via de website gekocht

Prima, alleen lastig zoeken naar het gewenste product.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht simpele antivirus McAfee en je wordt snel geleid naar variant voor meer computers. Dat kostte even tijd. Maar wordt goed gemaakt door prima prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk de Reijk 01-08-2017 Via de website gekocht

Lage prijzen, prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wie denkt dat goedkoop ook altijd mindere kwaliteit betekent heeft het mis. Hoewel Licentie2go een van de goedkoopste leveranciers van software is, is de service uitstekend. Bij mijn problemen met de installatie van Bitdefender, die voornamelijk te wijten waren aan de krappe systeemeigenschappen van mijn laptop, kreeg ik veel ondersteuning. De hulpverlening vindt plaats via een persoonlijk contact, waarbij je niet wordt behandeld als een nummer. Het is een veilig gevoel als je met een bedrijf in zee gaat waar je op kunt rekenen als er iets mis gaat en dat is bij Licentie2go zeker het geval.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

echte winkel 01-08-2017 Via de website gekocht

Gemakkelijke installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs/kwaliteitsverhouding is heel goed. Voor € 24,95 heb je voor 13 mnd een goede virusscanner want je krijgt het pakket eerst 30 dgn op proef. Installatie was heel gemakkelijk door de stappen, die heel duidelijk uitgelegd worden, te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Pensionado 31-07-2017 Via de website gekocht

Excellente prijs/prestatie

Algemene score

9,0
Laagste prijs voor beste IT beveiligingspakket. Snelle levering. Overzichtelijke en duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 21-07-2017 Via de website gekocht

Prima site. Norton voor de helft van de prijs gekocht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geeft mooie kortingen op belangrijke software. Ze hebben een handige en duidelijke site. Complete handleidingen bij de software. Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DaanR 11-07-2017 Via de website gekocht

Perfect alternatief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zelfde producten als originele aanbieders, in mijn geval Norton Antivirus de Luxe voor 5 apparaten. Alleen voor helft van originele prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Diederik Tak Labrijn 09-07-2017 Via de website gekocht

Correcte en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keuze op Licentie2go volgde na lezing van tests van securityprogramma's van de Consumentenbond. Ik ging er van uit dat een leverancier die hierin vermeld staat betrouwbaar is en dat is inmiddels gebleken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dijk 07-07-2017 Via de website gekocht

klik klik je bent er

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk en gebruiksvriendelijk. Het was even onduidelijk dat apart ingelogd moest worden voor het product maar daarna liep alles vlot.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

een "zunige" zeeuw 06-07-2017 Via de website gekocht

Als nieuwe (argwanende) klant, voorlopig tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na het gebruiken van een aantal andere types Antivirus en beschermingssoftware nu overgestapt op dit type ( was een aantrekkelijk aanbod )
het is nog erg kort dag om hierover een definitief oordeel te vormen
groeten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

lja 05-07-2017 Via de website gekocht

Zeer goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site
Zeer goede prijzen
Makkelijke aankoop en onmiddellijke levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beet Kalsbeek 03-07-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Algemene score

9,0
Was alleen nog maar op de site aan het zoeken toen er al iemand via de chat kwam vragen of hij kon helpen.
Wat mij betreft een perfecte en snelle service en kan ik site zekers aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emma 03-07-2017 Via de website gekocht

Kiezen, kopen en binnen een minuut geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van het product. Met een goede uitleg hoe de software geïnstalleerd dan wel geactiveerd moet worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JanS 30-06-2017 Via de website gekocht

Snel online geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een goede virusscanner en de aanschaf hiervan kwam ik bij licentie2go terecht. Binnen een half uur had ik alles geinstalleerd in een proefversie en stond mijn licentiecode gereed om opgehaald te worden. Na wat globale testen de licentie opgehaald en vanaf dat moment was ik weer helemaal beschermd. Bovendien was de prijs meer dan aangenaam.....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jac 30-06-2017 Via de website gekocht

goede, duidelijk service

Algemene score

9,0
Geleverd wat is beloofd met duidelijke instructies.
Goedkoopste leverancier van contract verlenging Kaspersky Internet Security

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 27-06-2017 Via de website gekocht

Overzichtelijke site, prettig winkelen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is een goede site waar je makkelijk je weg in kan vinden. Daarnaast zijn de producten scherp geprijsd. Bevestiging en download van gekochte product volgt snel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dido 27-06-2017 Via de website gekocht

Snel!

Algemene score

9,0
Volt, snel en goedkoop. Daar doe ik het voor! Makkelijk gevonden via google. Handige website met vlotte bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 26-06-2017 Via de website gekocht

Niet duur, vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betaalbare software, het is heel concurrerend in prijs, en je hebt een snelle levering met duidelijke instructies.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart 23-06-2017 Via de website gekocht

zeer snel en goedkoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Norton antivirus besteld. Binnen 5 seconden de link in mailbox. Werkt perfect en scheelt ruim 10euro met mediamarkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 21-06-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle serivice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op zoek naar een Microsoft Office pakket, zitten behoorlijke prijsverschillen tussen als je via internet vergelijkt. Kwam uiteindelijk uit op Licentie2Go, deze was een van de goedkoopste, werd allemaal duidelijk beschreven en kwam vertrouwd over. Na aankoop meteen via de mail de code voor het installeren van het Office Pakket, al met al binnen 10 minuten alles geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hay Wetzels 20-06-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles eenvoudig te downloaden en te installeren. Ook de betaling van het produkt was zeer eenvoudig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred S 16-06-2017 Via de website gekocht

Vlotte service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Snelle on-line bestelling.
Mooi dat je een proefperiode krijgt, maar hinderlijk dat het aflopen daarvan steeds maar aangekondigd wordt terwijl het vaste abonnement al is ingegaan.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

johan kort 15-06-2017 Via de website gekocht

Service is uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk een kind kan de was doen. Alles wat er staat is duidelijk, waar ieder
mee uit de voeten kan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harry 12-06-2017 Via de website gekocht

Werkt prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteit voor mijn bestelde Kaspersky Antivirus. Duidelijke en overzichtelijke instructies voorhet installeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 11-06-2017 Via de website gekocht

alles snel ter beschikking gesteld, hulde.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van betaling tot en met installatie : Alles snel en correct geregeld, ik kon meteen de antivirus installeren .
Hulde

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 08-06-2017 Via de website gekocht

Goedkoop en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het aangeboden product kost goedkoop en de levering ging heel snel. Ik ben ik blij mee. Prijs/kwaliteit dus uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DVBossche 07-06-2017 Via de website gekocht

Heel gebruiksvriendelijke interface met chat-ondersteuning

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst door voordelig prijskaartje geïnteresseerd, vervolgens overtuigd door heel snelle en accurate chat-ondersteuning. Geen min-punten te noteren, alleen dat het aanbod nog meer uitgebreid zo mogen zijn voor zulks uitstekende web-winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Enzo Paolini 06-06-2017 Via de website gekocht

Spotgoedkoop, bloedsnel... wat wil je nog meer!?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Spotgoedkoop, bloedsnel... wat wil je nog meer!? Bovendien is er veel extra hulp te vinden hoe een en ander te installeren en/of verlengen. En je keys zijn ook nog eens later terug te vinden, dus hoef je je geen zorgen te maken ze kwijt te raken. Helemaal top! Nooit meer iets anders...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

K.Z. te Boekelo 04-06-2017 Via de website gekocht

Installatie instructies van de winkel kunnen beter!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Antivirus s/w gekocht. Niet bij een schimmige Ierse brievenbusfirma maar bij eentje uit Enschede, met een degelijk Hollands BTW nummer. Installatie moest ik echter 2 x uitvoeren omdat na de eerste keer niets was geïnstalleerd. Kennelijk had ik daarbij de stap, in de set met instructies van de winkel, over "platform selectie" overgeslagen, zonder dat het instructie programma van de winkel daarbij protesteerde. Kreeg zelfs aan het eind de melding dat de AV scanner "actief" was. Dit terwijl er niets was geïnstalleerd - gecontroleerd met Configuratiescherm. De tweede keer ging de installatie wel goed maar bleef ik meldingen krijgen van een "account aanmaken". Terwijl ik dat al had gedaan om de installatie te kunnen voltooien. Nogal verwarrend. Toch maar gedaan, met een wachtwoord van voorgeschreven sterkte. De installatie en uiteindelijke ingebruikname ging niet van harte. Hier ligt ruimte voor verbetering van de website.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Licentie2Go 06-06-2017

Beste K.Z.,

Hartelijk dank voor uw feedback. Vervelend om te horen dat de installatie de eerste keer niet direct gelukt is. Licentie2GO is een soort supermarkt op Internet voor vele antivirus-merken. Het kan dus inderdaad voorkomen dat de merken van u vragen om een account aan te maken. Gelukkig (en dat is een belangrijk voordeel) heeft u met een account bij de fabrikant (bijv. een Microsoft-account of een Norton-account) de zekerheid van originele, legitieme software.

We gaan uw verbeter-suggesties bespreken in ons development-team. We voeren de verbeteringen z.s.m. door. Ik hoop u volgend jaar terug te zien bij het verlengen van uw abonnement zodat u de verbeteringen kunt aanschouwen!

Mvg,
Robbin van Licentie2GO

Reageer

Nico Vlaming 02-06-2017 Via de website gekocht

Goede service tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over deze duidelijke, goede en overzichtelijk ingerichte website. Indien nodig kun je gebruik maken van hulp bij installatie mocht het om wat voor reden niet lukken om de software op de juiste manier te installeren.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JZ 02-06-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een W10 licentie gekocht en de software gedownload.
Binnen een half uur (na betaling) kon ik W10 al installeren.
Dus snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 29-05-2017 Via de website gekocht

Strak geprijsd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijs is de reden waarom ik bij Licentie2go heb gekocht. Goedkoper dan de 'aanbieding' die McAfee me zelf deed, strak hoor. Het betreft een verlenging in mijn geval. Wat betreft overzicht/simplicity in deze situatie had het iets duideijker gemogen, verder alles goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 26-05-2017 Via de website gekocht

Goedkoop en snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben via deze website Norton virusscanner tegen een zeer scherpe prijs gekocht en zijn heel tevreden. Direct na de bestelling konden wij de software heel makkelijk downloaden. Wij kunnen iedereen deze website aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews