Knives and Tools - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 1930 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Knives and Tools.

Knives and Tools stelt zich voor

Knivesandtools.nl staat al sinds 1999 voor je klaar als betrouwbare webshop op het gebied van keukenmessen, zakmessen, multitools, messen slijpen, zaklampen, batterijen, accu’s, outdoorproducten en nog veel meer. We zijn echte liefhebbers en testen de producten zelf uit. Hierdoor weten we heel goed wat we verkopen. Alleen echte kwaliteit redt het tot onze website, inmiddels ruim 15.000 producten. Wanneer je bij ons bestelt wordt jouw pakketje zorgvuldig verpakt en verzonden. Klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 762 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jones 01-07-2021

Algemene score

10,0
Het ruimste aanbod, goede prijzen en snel verzonden.
Simpelweg niets te klagen.

Reageer

Siebren van der Zee 30-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Niet alleen de levering is snel en correct, maar dat is ook van toepassing op de service.👍👍👍

Reageer

Derk-Jan 30-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne website omdat niet alleen de producten makkelijk te vinden zijn, maar er ook heel veel uitgelegd wordt.
Snelle levering.
En scherpe prijzen.

We hebben het mes laten graveren en dat ziet er prachtig uit.

Reageer

Kees 29-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Jammer dat de slijpstaaf zolang niet leverbaar was, maar ik ben wel heel blij dat hij er nu eindelijk is. Is erg goed, mooi fijn resultaat.

Reageer

Mark 29-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2 messen gekocht, beide van heel goede kwaliteit, heel snel en goed verpakt bezorgd.

Reageer

Jos v d P 27-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit, beter dan de concurrent.
Geven goede /reële informatie over de levertijd.

Reageer

doddendaal 27-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service om alles netjes voor elkaar te krijgen, na een probleempje met de website om graveren te regelen. Snel en correct geleverd.

Reageer

Daniel 26-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top producten en goed gecommuniceerd bij vragen.Snel geleverd(volgende dag).Top

Reageer

mac 26-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en snelle service. Nette email om je op de hoogte te houden. Het product is van hoge kwaliteit. En last but not leest voor een betaalbare prijs.

Reageer

Alex 26-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Snelle levering maar wel erg grote doos voor een pincet wat erg jammer is gezien te kort aan karton wel uitgebreid assortiment

Reageer

Leon 25-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er is een uitgebreid assortiment met goede beschrijvingen en beeldmateriaal, de site is overzichtelijk. De afhandeling van bestellingen is correct en snel.

Reageer

Tinus 25-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super handige en veelzijdige website, bevat heel veel informatie. Bestelling was dezelfde dag (!) nog geleverd. Heel tevreden.

Reageer

Rob vd H. 25-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Inmiddels “vaste” klant bij Knives & Tools. Kwaliteits artikelen en duidelijke omschrijvingen. Ook op vragen (telefonisch of email) krijg je deskundig antwoord. Kortom een fijne webshop👍🏼

Reageer

Irene Weltevreden 24-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website met groot assortiment.
Supersnelle levering van mijn messenslijpers. Prima product.

Reageer

Casquette 24-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De takkenschaar die ik gekocht heb is van een zeer degelijke kwaliteit. Hij werd goed beschreven op de site. De bestelling en levering gingen vlot.

Reageer

Revieuw k en t 24-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, makkelijk te navigereb. Snelle levering, goed verpakt, kleine items gaan ook in een kleinere doos. Snelle bezorging, kortom niets te zeuren

Reageer

AJvH 24-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De opbouw van de webshop is helder, werkt prima.
Het aanbod is ruim, er staat heldere en helpende tekst per categorie en bij ieder product.
De betaling gaat soepel.
De verzending wordt snel, accuraat en betrouwbaar verzorgt. Daarbij blijft Knives and Tools tot het moment van bezorgen communiceren.

Kortom, een heel prettige webshop!

Reageer

Sara 24-06-2021

Algemene score

10,0
Goed overzichtelijke shop, makkelijk te navigeren en ook het bestellen was prima. Vlotte levering zonder problemen of lastige toestanden en het product is zoals getoond was, van goede kwaliteit en goed bruikbaar. Kortom een 10 want ik ben erg blij met de manier van werken van dit bedrijf

Reageer

R A Meulman 23-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima kwaliteit producten en snelle aflevering zonder enig probleem goed om naam te onthouden voor andere producten.

Reageer

Marc 23-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg veel keuze, altijd zeer snelle levering, vriendelijk personeel en de prijzen zijn o.h.a. lager dan andere webshops. Ik raad Knives&Tools absoluut aan.

Reageer

Jacco 23-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke, informatieve webshop. Uitgebreid aanbod. Snelle levering (in dit geval de volgende dag). Artikelen goed verpakt. Aangeschaft artikel: Japans tuinmes.

Reageer

Renée 23-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
s'Ochtends vroeg een mes besteld voor een zeer goede prijs en schappelijke verzendkosten. s' Avonds had ik het mes al in huis. Werd goed op de hoogte gehouden van de bezorging. Alhoewel ik een stuk of zes berichten wel wat te veel vond.

Tevreden.

Reageer

Jan Tolsma 23-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim aanbod van kwaliteitsmessen.
Goede service en snelle levering.
Mijn volgende mes komt hier zeker vandaan.

Reageer

Kim 23-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een aantal jaar geleden heb ik een pan gekocht bij deze winkel. Ik was daar erg tevreden mee, het was mijn favoriete koekenpannetje. Helaas ging de pan kapot doordat ik zelf iets stoms deed: ik stopte 'm in de vaatwasser. Op de website van de fabrikant stond dat dat gewoon zou moeten kunnen, maar mijn pannetje was onherstelbaar beschadigd. Dankzij de goede service van Knives & Tools kreeg ik kosteloos een nieuwe pan. Een warme douche en een pluim voor zoveel klantvriendelijkheid!

Reageer

Harro 23-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed werkende website, duidelijk en overzichtelijk, top prijs/kwaliteit en snelle levering!

Reageer

Marco 22-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door de bomen het bos niet meer zien op de site.
Advies gevraagd advies gekregen. Super.

Reageer

Niels 22-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte, correcte service. Prettig contact met hulpdesk aan de telefoon. Ik ga hier zeker weer gebruik van maken.

Reageer

Patty 22-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel had het artikel wat ik zocht. Duidelijk beschreven.
Op tijd ontvangen en goed verpakt

Reageer

Jan W 21-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekend bedrijf die zijn afspraken nakomt, goede kwaliteit/prijs verhouding en uitstekende service.

Reageer

A-J. de Wit 21-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is echt een top web-site. Heel veel duidelijke foto's maar ook heel veel informatie om tot een goede keuze te komen of over onderhoud, gebruik etc. Snelle levering, goed verpakt. Vriendelijke service.

Reageer

V Bajnoczi 21-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gigantische voorraad, behulpzaam personeel, snelle service en gave socials zijn maar een paar van de sterke punten van knivesandtools. 100% een aanrader!

Reageer

Jeroen Terpstra 21-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment aan diverse producten, van goede tot zeer hoogwaardige kwaliteit in alle prijsklassen. Zeer goede service.

Reageer

Harry 20-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Knicks and Tool heeft een uitgebreide keuze op het gebied van messen en slijpstenen. Hierdoor kon ik een goede keuze maken en op eenvoudige wijze kon ik deze bestellen en Knives aan Tools zorgde voor een snelle en goede levering. Ik ben er erg blij mee.

Reageer

Linda 20-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk. Er staan mooie en bijzondere producten op die je ergens anders niet kan vinden. Bestekset van titanium gekocht. Ziet er mooi en stevig uit, handig met magneten in elkaar te schuiven. Snelle levering.

Reageer

Iris 19-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestelling is snel en nauwkeurig geleverd. Ik vond de website helder en alles verliep zoals gewenst.

Reageer

sven 19-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niet alleen n geweldig product, maar ook perfecte afhandeling. Direct na bestelling een e-mail. Product binnen twee dagen in huis. Top! Maar bovenal: een geweldige rasp. Dikverdiende 10 dus!

Reageer

Richard 18-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk, meedenkend en super!
Ik had vervangende onderdelen nodig en dat hebben ze keurig voor me geregeld! Klasse!!
Een dikke 10

Reageer

Gemma van Dijk 18-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, correct, goed verpakt en volgens afspraak. Waar vind je dat heden ten dage nog? BIJ Knives and Tools! Aanrader!

Reageer

Steven 17-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed bedrijf met mooie producten. Ik koop er graag en word altijd goed geholpen.

Reageer

Truusje 17-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op aanraden van onze buren heb ik een Eden verrekijker gekocht.
Vooralsnog heel tevreden over het product.
Wel jammer dat de winkel gesloten is anders had ik graag wat modellen met elkaar kunnen vergelijken.

Reageer

Emroos 17-06-2021

Algemene score

10,0
Snelle levering, in perfecte staat. Overtreft alle verwachtingen en is het geld zeker waard.

Reageer

zaklamp 17-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zaklamp onder garantie perfect gemaakt.
Klant is zeer tevreden, kan Knives and Tools iedereen aanbevelen!

Reageer

Joost de Krey 17-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijk en goed verpakt en ook nog snelle levering. Was mijn eerste keer dat ik hier wat besteld heb. Maar ben zeer tevreden en ook mooi dat ze na de tijd nog tips sturen hoe je hget gekochte product hget beste kunt gebruiken.
Als ik weer wat nodig heb op dit gebied zal ik hier zeker weer wat bestellen.

Reageer

knives and tools 17-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een 10 omdat alles klopte zoals het altijd zou horen te lopen. Makkelijk online bestellen en betalen, overzichtelijk wanneer de levering plaatsvindt. Overigens voor de liefhebber echt een leuke online winkel....

Reageer

Hendrik 16-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
kwaliteit, proffesioneel en zowaar de laagste prijzen! Ik vergelijk veel maar KAT heeft meestal de bodemprijs.

Reageer

Siebren van der Zee 16-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een uitgebreide en zeer overzichtelijke website. Hierdoor kon ik direct alle benodigde en gewenste informatie vinden.
Daarnaast een snelle levering. Top service.

Reageer

John 16-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Knives and tools is een betrouwbare leverancier per post. Ze zijn betrouwbaar.

Reageer

Akke 16-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed overzicht en goede prijzen. Mooie artikelen en voor ieder wat wils. Goede kwaliteit en heel veel opties.

Reageer

Riekelt 16-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
service, communicatie en aanlevering uitstekend
De service is uitstekend, communicatie per mail snel en duidelijk, pakketjes mooi aangeleverd en ingepakt, al met al een prima shop voor al je gear en meer stuff!

Reageer

Anoniempje 15-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, goed verpakt, goed product, komt overheen met de foto.
Ik ben zelf erg tevreden met de twee paracord armbanden die ik heb mogen ontvangen.

Reageer

Toon meer reviews