Expert

Benieuwd naar ervaringen met Expert? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.9

Deze score is gebaseerd op 5068 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Expert zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Ali07-02-2025
Zeer goed geholpen en de bezorgers waren top alles netjes geplaatst en de rommelMeegenomen
Rino Tatje07-02-2025
Goede mensen met veel ervaring prettig om daar iets te kopen en je hebt niet het gevoel dat ze je iets willen verkopen maar heel veel aandacht voor de klant
Ludo07-02-2025
We zo zochten een nieuwe combi-oven. En die zijn er heel veel...Na bezoek in de winkel en advies het juiste product gekozen die vervolgens netjes is ingebouwd.

Gerben Sinjewel07-02-2025
Ik had een stofzuiger in het hoofd welke ik wilde kopen qua prijs en sterkte. Dit werd snel en deskundig besproken. De verkoper dacht mee, wees een geschikt product aan en ik ging hiermee akkoord.
Ria06-02-2025
We zijn deskundig en netjes geholpen bij Expert Oldenzaal.
Miranda06-02-2025
Zeer tevreden zowel de klantvriendelijkheid zowel in de winkel al thuis de aansluiting
René Metz sr.06-02-2025
Geduld en kennis van zaken. Uitleg geven over een eerder aangeschaft product.
Fam Nijenhuis06-02-2025
Heel veel producten bij expert vandaan, altijd goed, eerlijk en duidelijk advies. Geweldig team wat er werkt in Bolsward.
C.06-02-2025
Na bestelling werd snel telefonisch contact opgenomen en een leveringsafspraak gemaakt. Wijziging van tijd werd tijdig doorgegeven. Kortom goede communicatie, kwalitatief goede producten en nette levering.
fam. Pille, Hardinxveld-Giessendam05-02-2025
Goed advies en mee denken om tot een afgewogen keuze te komen.
Bertine 05-02-2025
Altijd een eerlijk en bovendien goed advies van ervaren medewerkers. Dit geeft een betrouwbare indruk.
Leo Huisman05-02-2025
Na veel leveringen en vragen om advies zeer servicegericht en klantvriendelijk geholpen.
Marcel05-02-2025
Snel en vakkundig geholpen korm maar krachtig prettige winkel voor al je houhoudeljke zaken en aanverwante artikelen
Jan Verschoor05-02-2025
Al jaren klant bij deze goede winkel. Zeer vrinedelijk personeel en deskundig advies. Zeer goede service.
Rien B.05-02-2025
Zag direct wat ik zocht. Ruime sortering. Deskundig personeel. Goede aflevering.
Peter05-02-2025
Quooker laten installeren en geen enkele moeite was te veel. Keurig werk geleverd en uitgebreide toelichting gehad. Volgende aankopen gaan zeker via Expert.
Rob van Leijsen05-02-2025
Tv online besteld. Expert heeft de tv geleverd en keurig opgehangen en ingesteld.
Amphara01-02-2025
2.0
2.0
21/01/2025 inbouwvaatwasser besteld via de website Expert, zou geleverd worden door vestiging Roden inclusief de montage service van 119.95. Krijg na bestelling mail, leveringsindicatie is zaterdag de 25e.Verder geen communicatie..zaterdag gebeld rond 12 uur hoe het zit met de vaatwasser?Medewerker vertelde dat de monteur op de hoogte is maar hun niet gaan over de planning vd monteur..Ik vroeg of hij enig idee had wanneer de vaatwasser gemonteerd gaat worden hij zei ik ga uit van volgende week..Dinsdag 25 eind vd dag Expert Roden gebeld hoe het zit met de levering vd vaatwasser. Wederom zegt de medewerker vd winkel dat het apparaat er al staat maar dat de monteur een afspraak moet inplannen..Aangezien ik de bui al zag hangen vroeg ik hoe het apparaat te annuleren, waarop hij zei het retourformulier in te vullen en ik mij geld terug zou krijgen.. Kort na het tel gesprek krijg ik telefoon vd monteur, gezegt het te willen annuleren, tenzij hij deze week nog komt. Hij beloofde mij vrijdag 28/01 te komen na half 3 en belde doodleuk om 1700 ik ga het niet redden wil je een nieuwe afspraak dan bel ik jou zaterdag of misschien maandag om een nieuwe afspraak in te plannen??? Wat?? Expert? Dit is toch niet normaal ? Hoe jullie het regelen met het monteren is toch niet mijn probleem. Verder vind ik het schandalig dat je zo met mensen om gaat en ik een andere in de tussentijd heb moeten aanschaffen bij een concurrent die wel binnen 12 uur kan leveren! Maar eigenlijk sta je met je rug tegen de muur wie kan tegenwoordig in een korte tijd ff paar honderden euro's aftikken? Echt een waardeloze service!
Vera30-01-2025
16 oktober 2024 heeft Expert Purmerend de spullen voor het nieuwe appartement van onze dochter geleverd. Helaas was de koelkastdeur beschadigd. Er zou direct een nieuwe deur besteld worden. Terugkoppeling van Expert bleef echter uit. Onze dochter heeft meerdere malen zelf contact opgenomen met de winkel. Afspraak voor vervanging van de deur blijft maar uitgesteld worden. Zaterdag 25 januari in de winkel van Expert Purmerend geweest omdat we er nu wel klaar mee waren. Maandagochtend zouden we horen wanneer de deur nu echt geleverd zou worden. In de ochtend werden we gebeld met de mededeling dat de deur niet geleverd kon worden maar dat ze een deur van de nieuwe koelkasten die opvoorraad dtaan, vrijdag 31 januari in de ochtend gebracht zou worden. Donderdag 30 januari op het allerlaatste moment worden we gebeld dat ook deze deur beschadigd is. Weer met de winkel gebeld waar ik eerst een paar keer gewoon wordt weggedrukt. Daarna een medewerker gesproken. Werd echt zeer onbeleefd ter woord gestaan (hoezo klant is koning!). Al met al geen nieuwe deur. Hier word je toch echt aan het lijntje gehouden. Ik ga maar contact opnemen met het hoofdkantoor. Weet wel dat wij geen aankopen meer bij Expert zullen doen
Kos27-01-2025
Uitstekend geholpen en geadviseerd door Expert Deurne. Ook de levering en plaatsing verliep volledig baar onze wensen.
Adje25-01-2025
Expert Eliesen in Zutphen. Aardige en duidelijke verkoper. We kochten wasdroger en wasmachine lang voor levering. Een paar weken later komt de wasmachine in de aanbieding. Ze gaven ons ter compensatie een waardebon voor de helft van het verschil. Goed en snel geinstalleerd. Wel jammer dat ze bezorgkosten rekenen bovenop de toch al niet allerlaagste prijs.
Jos22-01-2025
Goede uitleg. Luisteren goed naar je vragen en geven een goede aanbeveling. Niet gelijk het beste en de duurste, maar juist waar je om vroeg. Ze kennen ook alle details van de te verkopen apparaten.
Tevreden klant19-01-2025
Wij hebben onze apparatuur in Pijnacker gekocht en zijn zeer tevreden over informatie en levering
J. O19-01-2025
Al meerdere producten in deze winkel in Venray aangeschaft. Verkopers zijn vriendelijk en geven goed advies. Recent een Tefal strijkijzer gekocht. Blijkt echter al binnen 2 weken een storing te hebben. Retour naar winkel die het (nieuwe) apparaat moet opsturen ter reparatie. Na ongeveer 3 weken is het strijkijzer weer terug. Gelukkig in tussentijd wel een vervangend strijkijzer meegekregen. Vanwege garantie waren er geen kosten.
Rinus14-01-2025
Uitstekende service. Goed geholpen