Expert
Benieuwd naar ervaringen met Expert? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.9
Deze score is gebaseerd op 5068 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Expert zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Expert zonder meer goed, die bezorgdienst niet. Slechts een keer aangebeld en dan weggelopen naar de auto waarschijnlijk? Niemand te zien voor ons. Kaartje in de brievenbus.
Er is geen afhaalpunt, je moet zelf een tweede bezorgafspraak maken. Doet de chauffeur dan hetzelfde, dan heb je pech en dan gaat het pak retour afzender, staat er dreigend.
Wij kopen al jaren bij expert , ook onderhoud van apparatuur zijn we zeer tevreden . Blij mee .
Goede service/levering. Beugel is robuust en stijf genoeg voor tv + soundbar. Afdek kappen zijn wat goedkoop en passen niet na montage.
Zeer goede zaak snel behulpzaam goede uit leg.ik ben echt goede klant geworden.bij expert
Ik kan niet anders zeggen dat ik
al heel veel jaren zeer tevreden ben over al mijn aankopen bij expert
Bezorger kwam binnen, zeer gehaast.
Hij werd constant gebeld, door andere bezorgers? Dit viel niet bij hem in de smaak. Nam al vloekend op.
Bezorger heeft vrouwonvriendelijke opmerkingen over andere vrouw gemaakt richting mij. Zeer bijzonder gedrag.
Ik moest zelf de stekker uit de energietoevoer halen?
Apparaat was wel snel geïnstalleerd
Opnieuw prima service , scherpe prijsstelling en deskundig/ vriendelijk advies
Goede ervaringen, vooral wanneer er iemand van expert zelf op bezoek komt. Ipv post nl
je hoefde geen afspraak te maken, kon zo even langskomen en in gesprek gaan met deskundige verkoper over de gewenste aankoop
Expert Dongen is een winkel waar je goed, professioneel en vriendelijk geholpen wordt.
Bij zowel de service in de winkel als de bezorging en installatie van onze nieuwe tv is alles verlopen zoals een goede klant hoopt en hoort te krijgen. Onze complimenten
Heel beperkt assortiment voor printers waar ik voor kwam. Eigenlijk te verwaarlozen of niet voorradig
Goede stofzuiger, wel een korte slang, waardoor de trap stofzuigen niet lukt, zonder optillen, wat voor mijn rug te zwaar is. Dus in combinatie met een kruimeldief is dat probleem opgelost. En met de kruimeldief kan ik ook de auto doen.
Wij hebben een wasmachine besteld en die werd prima bezorgd ook de bezorgers waren heel vriendelijk en deden het afgesproken werk prima. Totaal geen klachten over.
Expert Breukelen is en prima winkel met aandacht voor de Klant en met kwaliteit producten.
Netjes en zeer snel te woord gestaan in de winkel. Goed geadviseerd en ook de bezorging en het op de plek zetten was snel en zeer netjes. Ik ben zeer tevreden.
Expert (Klazieneveen), deskundig en vriendelijke medewerkers. Geven ook ongevraagd advies en denken mee, dat waardeer ik
als klant zeer!
Als ik een review zou willen schrijven dan is deze goed. Maar ik schrijf geen reviews
Goede uitleg gekregen over het apparaat, bezorgers vriendelijk en behulpzaam
Ben blij met Expert Heemskerk! Petra super klantgericht en dus ook haar collegae!!!
Ik heb een inductiekookplaat gekocht met geïntegreerde afzuiginstallatie.
Op dat moment was het product bij Expert het goedkoopst. Achteraf ook helemaal goed gegaan met opmeten, installeren en in gebruik nemen.
Het was vóór de Kerst. Heb ook aangegeven dat ik het vóór de feestdagen het graag wil geplaatst hebben (agendatechnisch). Ik had de indruk dat ze hun best hadden gedaan. Want ik kreeg het vóór de Kerst gedaan!
Dank aan iedereen die in dat proces zat, voornamelijk Ronny!
Wat een service hier! Fantastische ervaring gehad. Vaatwasser ingemeten en ze hebben zelf uitgezocht welke vaatwasser goed zou passen. Daarna ingebouwd door een zeer vriendelijke monteur. We werden steeds keurig telefonisch op de hoogte gehouden. In 1 woord: top! Als we weer wat nodig hebben dan gaan we zeker weer naar Expert.
Ik heb een paar Experts gebeld, maar vond de verzendkosten best wel hoog. Uiteindelijk kwam ik uit in Nuenen. Dichtbij, mooie winkel, ruime oarkeerplaats meedenkend personeel. 👍 top!
De Rowentakachel is prima. Snel lekker warm en weinig lawaai. Bezorging via DHL is matig. Men legt het pakket zichtbaar ergens neer tijdens onze afwezigheid en niet op de aangegeven plaats. En verder neemt DHL ook het oude kacheltje niet mee.
Prima zaak, vriendelijke mensen...keurige levering...tussen 09.30 en 12.00 uur, ze waren er om 09.25 uur dus dik in orde.