EP.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 5622 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2097 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Janette 07-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service en afhandeling. Gebeld wanneer het gasfornuis geleverd zou kunnen worden en een half uur later stond het gasfornuis al in huis. Super!

Reageer

Liesbeth Slettenhaar. 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service. Behulpzaam personeel.Meedenken om je problemen op te lossen,

Reageer

Vegelin 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende service altijd bij EP POOL! Al jarenlang tevreden! Duidelijke afspraken en nooit geen verassing achter af.

Reageer

Faber 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een hele fijne winkel in grootebroek prettig personeel goede service staan altijd klaar voor je. Koop graag in deze winkel .

Reageer

J.middelkamp 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
EP Nijverdal, goede keuze mogelijkheid, goed advies, goede prijs, uitstekende service.
Koelkast En vriezer, correct geïnstalleerd.
Niks meer aan doen, houden zo!

Reageer

Ineke 06-02-2019

Algemene score

10,0
Ik koop alles bij EP Heinz van Benthum in Groesbeek, ooit een uitstapje gemaakt naar de Mediamarkt, maar mijn produkt werd zo slecht afgeleverd dat ik dit nooit meer ga doen, voortaan alleen nog EP Groesbeek vanwege de mega service!!!!! Voorbeeld.....mijn wasmachine ging kapot en binnen 1,5 uur stond er een nieuwe in mijn huis, binnenkort weer 2 tv’s nodig,niks shoppen of het ergens anders goedkoper kan, gelijk naar Heinz en Henry!!!

Reageer

M. Goedegebure 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ontzettend aardig en behulpzaam personeel! Mijn vragen worden altijd geduldig beantwoord.

Reageer

Mans Naber 06-02-2019

Algemene score

10,0
Deze shop is door mij gekozen vanwege de duidelijke volledige artikelomschrijving, voorwaarden en prijs. Verder werd ik keurig op de hoogte gesteld van de leverdatum en uur van levering. Afspraken werden stipt nagekomen.

Reageer

M. Roozendaal 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wederom toch weer bij EP Beerepoot in Hoorn beland voor 2 televisies voor onze kinderen. Ze ondervinden grote concurrentie van de tegenoverliggende Mediamarkt maar voor de service en afhandeling moet je toch bij EP Beerepoot zijn. Ze zijn daarbij ook nog zeer klantvriendelijk. Heb ook nog gevraagd voor een korting op de aankoop van de 2 tv's maar dat ging helaas niet lukken we hadden daarbij ook nog 1 tv steun nodig voor aan de wand. En hier konden ze wel een scherpe aanbieding voor doen. Deze hebben wij natuurlijk geaccepteerd. Heel erg bedankt hiervoor. We komen graag weer bij jullie terug voor een volgende aankoop.

Reageer

Frank 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al jaren klant bij EP Beerepoot te Hoorn en nog altijd tot volle tevredenheid.
Je wordt prettig en vakkundig bediend. Beerepoot heeft ook een prima aanbod aan allerhande
artikelen. De prijzen zijn ook zeer concurrent dus hoef je daarvoor ook niert naar een andere winkel.

Reageer

H vd Zanden 05-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer klantvriendelijk we komen er al jaren goede service en in het dorp .
Er zijn wel meerdere zaken en het kan wel wat prijsverschil hebben maar wij kiezen voor een betrouwbare zaak .

Reageer

Marcel 05-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vakkundig personeel, goed geholpen. Ik kom hier zeker weer terug voor mijn volgende aankoop

Reageer

Marthy 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Medewerkers staan altijd voor je.klaar
Zeer geduldig als er iets uitgelegd moet worden.
En de service is 100%.
Wij komen en kopen.al ruim 20 jaar bij EP:BEEREPOOT

Reageer

Tevreden tv kleine koper 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Samsung tv gekocht van 80cm diameter (linksonder naar rechtsboven gemeten). Gekocht bij EP omdat zij de goedkoopste leken te zijn. Volgens mij was dit ook zo. Opvallend detail is dat het pakket in zonder extra doos (eromheen) bezorgd werd. Overigens geen nadelige gevolgen van gehad. Verder prima, product zelf ook.

Reageer

Arthur van Leeuwen 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben vorige week een Samsung televisie gekocht en zijn zeer tevreden over de verkoper, die exact bij alle types kon aangeven wat de voor- en nadelen waren t.o.v. de 'eisen' die wij hadden gesteld. Ook kon hij op een geloofwaardige manier uitleggen waarom de televisies in het weekend afgeprijsd waren en dat er nu een andere prijs vermeld stond. Uiteindelijk hebben wij een prima prijs aangeboden gekregen en tenslotte werd de televisie in de originele verpakking door twee verkopers keurig in de auto geholpen.

Reageer

KJ van Batenburg 04-02-2019

Algemene score

7,0
Bestellen gaat makkelijk alleen volgende dag leveren al het op voorraad is moet je niet van uit gaan.
zelf een kookplaat besteld op vrijdag en werd pas dinsdag geleverd.
als het bijv je koelkast is zou ik daar niet blij mee zijn in verband met medicijnen.
en zou daar door niet zulke dingen bestellen bij EP
Officiele reactie van EP.nl 13-03-2019

Geachte heer, mevrouw,

Helaas worden bestellingen die op vrijdag worden geplaatst, pas op maandag verwerkt [afhankelijk van de tijd van de bestelling]. Daarbij komen de kookplaten meestal bij leveranciers vandaan. Daar hebben wij geen invloed op qua snelheid van leveren, al hebben we eventueel de bestelling op vrijdag WEL direct verwerkt. Wij streven naar levering de volgende dag, maar zijn wel afhankelijk van meerdere partijen daarbij.
Advies is bij zulke zaken om eventueel de winkel die bij uw woonplaats te bellen en vragen of zij het wellicht op voorraad hebben, zodat u niet oploopt tegen vertraging. Evengoed hopen wij dat u veel plezier heeft van uw aankoop.

EP:Klantenservice

Reageer

Carolien 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je kan online heel scherp witgoed etc. kopen, maar de servive van EP: Beerepoot is onbetaalbaar! Goed advies (waardoor wij toch een andere droger kochten wat beter bij ons paste en energie zuiniger is) , goede servive ook na de koop. Waardoor je zekerheid hebt. Onze droger wordt bezorgd en naar zolder gebracht en aangesloten. Totaal geen omkijken meer na
En heel erg vriendelijk personeel! Ook hebben ze leuke workshop waar je aan mee kan doen, ook leuke extra service. Kortom!! Dikke 10

Reageer

Jos Olde Reuver of Briel 03-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjesgebeld na de bestelling en op het afgesproken tijdstip gebracht. Top geregeld EP Ommen

Reageer

Wendy 03-02-2019

Algemene score

9,0
Ik kom al jaren bij EP: Beerepoot in Hoorn. Deskundigadvies en vriendelijk personeel. Kort geleden diverse artikelen gekocht: van laptop tot stofzuiger tot witgoed. Ook al lijkt het soms goedkoper te zijn bij een concurrent, niet doen, maak gebruik van de goede service en kennis in deze winkel. Het bespaart veel tijd en zorgen.

Reageer

Laura 03-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en goede levering. Goede service. Gewoon goed zoals het hoort! Zal deze winkel zeker aanbevelen.

Reageer

Linda Dekkers 03-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn review gaat over EP Piet Gruijters in Stiphout (Helmond). Ik vind de service daar helemaal top. Er wordt met me mee gedacht en als er iets is staan ze meteen voor me klaar om te helpen.

Reageer

Mick 02-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alhoewel online besteld en afgehaald in de winkel, zeer vriendelijk geholpen. De bestelde TV stond keurig netjes klaar en ik werd vooraf gebeld. Prima service dus.

Reageer

Johan Treur 02-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkels van EP vind ik super. Het aanbod van artikelen is zeer uitgebreid. Vele bekende merken zijn van de partij. De artikelen staan netjes en overzichtelijk uitgestald en het kost weinig moeite om een artikel van je keuze te vinden. De klantvriendelijkheid van het personeel is zonder meer hoog te noemen. De voorlichting en kennis van producten is zonder meer goed. Het personeel laat je niet direct het duurste artikel zien, maar wijst wel op de voordelen van een hoger prijssegment. Ik vind de service van het personeel zeer goed en ben daar zeer tevreden over.

Reageer

Amber 02-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service! Altijd vriendelijk en goede uitleg bij producten. Wij komen altijd daar!

Reageer

S. Driessen 02-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top winkel en top personeel. Nemen de tijd om je te adviseren, zoeken uit eigen beweging zaken voor je uit en denken met je mee. Service is ook top. Drie generaties kopen nu bij deze zaak.

Reageer

Janine 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd goede informatie, ze nemen de tijd voor je, houden rekening met je budget.

Reageer

Fam. Buis 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij EP:Beerepoot in Wervershoof een kleuren tv gekocht. We werden zeer professioneel geholpen, de verkoper wist heel goed uit te leggen wat de voor en nadelen van diverse modellen zijn.
Ook het kleinschalige en persoonlijke aandacht en goede service sprak ons enorm aan.

Reageer

Cor de Jong 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij EP Beerepoot hebben we altijd goede ervaringen. Zij denken mee, zijn klantvriendelijk en zeer servicegericht. Vooral aflevering en installatie als prima ervaren

Reageer

Wendy van Son 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk website met leuke producten tegen een lage prijs. Een hele goede service de bestelling werd gratis thuisgebracht en kon ook achteraf betalen dat is in deze tijden ook heel fijn. Een echte topper is EP zou het iedereen aanraden die van kwaliteit en service houdt.

Reageer

Stefanie 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij EP van Benthum in Groesbeek een nieuwe vaatwasser gekocht.
Gelijk goed geholpen, goed naar onze wensen geluisterd en na een paar minuten waren we er al uit. Eerst besloten zelf de vaatwasser aan te sluiten maar later gebeld of ze toch in konden plannen om alles voor ons te doen, en dat was gelukkig geen probleem. Volgende dag al afspraak staan om aan te sluiten. Bellen ze na 10 minuten of het mogelijk is om toch vandaag nog te komen, want ze hadden een gaatje. Super top!! Alles netjes aangesloten en de oude vaatwasser mee genomen. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden!

Reageer

Nisa 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
WoW erg tevreden over mijn aankoop👍🏽, is de beste haarstyler ooit. Bestelling was ook snel bezorgd en ben erg tevreden. Elke dag met plezier naar mijn werk en heb weinig tijd nodig voor mijn haar in model te brengen. EP super bedankt !👍🏽

Reageer

Ans 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een fijne winkel goed advies en personeel met kennis van de producten kom er graag !

Reageer

Henk 31-01-2019

Algemene score

10,0
Bij EP heb ik prima advies gekregen door deskundig personeel.
De prijs is ook concurrerend met bv Mediamarkt en BCC maar daar is de service stukken minder dan bij EP.
Ik ga er zeker weer kijken als ik wat nodig heb.

Reageer

Lieve 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop heeft een groot assortiment. Ruime keuze. Snelle en goede service, klantvriendelijk. Verschillende serviceaanviedingrn om de klant het nog gemakkelijker te maken.

Wij hebben een vaatwasser gekocht. Snel geleverd. Vriendelijk personeel. Helemaal tevreden.

Reageer

Tania Nelen 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn al jarenlang klant van EP Beerepoot dit gezien hun service altijd perfect is. Goed en klantvriendelijk personeel en ook bij klachten zijn zij de eerste die meedenken en je er niet mee laten zitten. Kortom top!!

Reageer

Piet de Vries 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, personeel heeft veel kennis van zaken en is bereid om alle vragen te beantwoorden. Neemt echt de tijd voor de klant. Ook goede service bij levering. Tevreden over onze aankoop.

Reageer

Japio 31-01-2019

Algemene score

9,0
Bij EP winkel niet leverbaar en doorverwezen om op de website kijken, daar wel aanwezig en besteld, reeds de volgende dag in huis.

Reageer

Stefan 31-01-2019

Algemene score

10,0
Wij hebben meerdere apparatuur gekocht in één keer, we waren eerst naar Media Markt geweest in Leeuwarden, hiervoor maar werden niet goed geholpen en service was er ook niet.
Wij zijn toen naar EP Mensonides in Harlingen geweest, uitstekende service, was 1persoon die ons alles kon vertellen wat we wilde weten en niet voor elk product een andere persoon.
Bezorging ook heel erg goed, alles netjes neergezet en aangesloten. Als ik weer iets nodig heb dan ga ik zeker weer terug.

Reageer

Remco van der Hoeven 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel is goed overzichtelijk, het personeel is aardig en geeft goed advies. Je kan ook nog onderhandelen over de prijs mocht het product ergens anders goedkoper wezen. Ik ben zeer tevreden met alle aankopen die ik bij EP:HEIJNEN heb gekocht. Top 👍🏼👍🏼👍🏼

Reageer

Hendrik R 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastische deal gekregen met een Was-drooset van AEG !

Mocht ik in de toekomst weer iets nodig hebben kom ik zeker terug !

Reageer

J. Schipper 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, scherpe prijzen, duidelijk op de hoogte gehouden en snelle levering. Zeker een aanrader. Had nog nooit van ep.nl gehoord, maar alles bij elkaar een dikke 10!

Reageer

HB Bakker 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben bij een concurrent van EP geweest om te kijken en luisteren naar een soundbar en sub en wist nog niet van welk merk en wat een slechte service van die verkopers daar ging voor sonos of bose systeem.maar zeiden dat is echt slecht vergelijken bij de Harman Kardon maar ik vond die qua uiterlijk niet mooi en ze zetten de Sonos of Bose niet aan voor me dus naar EP Boelaars in Hilgersberg en je word daar wel effe heel anders geholpen diverse merken gehoord onder het genot van een heerlijk bakkie koffie. Nadat mijn vragen waren beantwoord door Kees ben ik met de soundbar en sub 700 van bose weggegaan ,thuis aangesloten, app gedownload en alles zo gedaan, wat een geluid zeg super.
EP BOELAARS bedankt toppie

Reageer

Jehike 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
EP Mensonides is deskundig en geeft goed advies. De bezorging van mijn wasmachine gebeurde op afspraak . De bezorger pakte het apparaat uit en nam het verpakkingsmateriaal weer mee. Prima service. De winkel ziet er ook zeer verzorgd uit en er zijn regelmatig mooie acties en aanbiedingen. Wij komen er zeker terug!

Reageer

Yaron 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service en goeie prijs/kwaliteit verhouding. Altijd vrolijke werknemers en super aanbieddinge

Reageer

N.e.Warmenhoven 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Miscommunicatie keurig opgelost. Op de dag van de levering was het product niet aanwezig. Volgende dag kregen wij als compensatie vermindering van het aankoopbedrag.

Reageer

Rolf 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
EP van Bavel is een begrip in Vught. Marcel is ongelooflijk klantvriendelijk . Of het nu gaat om stofzuigerzakken een wasmachine televisie of gewoon advies. Altijd vriendelijk en behulpzaam! Daar kunnen veel winkeliers nog iets van leren!!

Reageer

Yves janssen 30-01-2019

Algemene score

10,0
Wij kopen altijd onze electra en witgoed bij ep zijlstra in Heerlerheide.
Zij geven heel goed advies en een top service.
Daar kan geen zaak tegen op.

Reageer

A hartman 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben er al aardig wat spullen weg gehaald en tot nu toe nog steeds tevreden. We hadden een fout gemaakt met de grote van onze tv en het was totaal geen probleem om de maat te wijzigen. Ook als er een probleem is met bijv vaatwasser of wasmachine staan ze altijd voor je klaar. Ze zijn snel en eerlijk. Ze helpen je met het vinden van het juiste apparatuur en nemen daar ook de tijd voor.

Reageer

Lisanne 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service en de kennis van mensonides in Harlingen vind ik dikke klasse.
Zo gastvrij nemen altijd de tijd voor je en geven goed advies etc.
Dikke pluim voor al deze toppers!

Reageer

Ruud 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, mooie locatie, groot aanbod. De eigenaren denken goed mee en adviseren het juiste product

Reageer

Toon meer reviews