EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 3377 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1005 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Teun Brouwers 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via Bol.com besteld, erg prettig deze samenwerking.

Service
Prima geregeld, prima product

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Prima zaken gedaan!

Extra toelichting
Fijne samenwerking met bol.com, gaat goed. Goed geleverd product. Geen problemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

miek3110 04-04-2014

Algemene score

4,8

Gemak
besteld via Bol.com en zag pas later dat levering via EP zou gaan.

Service
voor 17.00 besteld volgende dag in huis..... zelf bevestiging dat het verstuurd zou worden die dag maar 2 dagen later nog niks in huis (en TNT is al geweest). gemaild om track & trace nummer maar nog niks ontvangen. Alles wat via Bol.com zelf gestuurd zou worden is nl wel netjes volgende dag afgeleverd. Echt Jammer zou als Bol.com mijn naam niet verbinden aan dit bedrijf

Assortiment
ze hebben echt van alles maar zal niet meer bij hun bestellen daar ze niet waar maken voor 17.00 besteld volgende (werk) dag in huis

Aanbeveling
daar ze hun levertermijn niet waarmaken. zeg dan gewoon levertijd 1 week dan ben je blij dat het er met 2-3 dagen hopelijk is. Ik wacht nl nog steeds op bestelling

Extra toelichting
Als ik geweten had dat ze levertermijn niet zouden waarmaken had ik dit product nooit via hun besteld maar via ander bedrijf. Maar daar site van Bol.com zij volgende dag en BOL.com wel altijd alles op tijd levert had ik er vertrouwen in. maar helaas en daarnaast enquête krijgen terwijl spullen nog niet binnen zijn maakt je alleen maar meer teleurgesteld en krijg je juist een negatieve beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

Verschoor123 04-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestelling ging gemakkelijk. Duidelijke website. Snel en makkelijk contact gelegd met winkel in Coevorden. Fantastisch dat ik niet naar dure 0900-nummers hoefde te bellen!

Service
Na een zeer slechte ervaring omtrent de service met Mediamarkt was ik zéér tevreden met de service van E.P. De heren uit Coevorden waren op tijd en hebben de wasmachine prima geïnstalleerd en getest.

Aanbeveling
In het verleden heb ik ook zeer goede ervaring gehad met de EP winkel in Coevorden - zonder gebruik van webshop. Ik zou deze winkel en de webshop sterk aanbevelen in mijn omgeving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

H.G.Naarden 01-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestelproces was makkelijk en overzichtelijk.
Alleen de volgende dag in huis
was niet helemaal gelukt.

Service
Bij mijn bestelling van een stofzuiger ontbrak een meubelborstel. Na telefonisch contact hierover hebben zij
mij het ontbrekende artikel nagestuurd en me daarvan ook nog telefonisch goed over op de hoogte gehouden. Top service!

Assortiment
Het Bestelde product was bij EP goedkoper dan bij andere winkelketen.

Aanbeveling
Vooral vanwege de goede service.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de site, de service en gemak van EP. Dat mag dan ook wel eens gezegd worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Boerenkamp-Capello 29-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
Het bestellen ging via bol.com,met een link naar EP.
Er was volop keuze

Service
We hadden via bol.com besteld en betaald. Er stond 2-3 werkdagen levertijd. Na een kleine week maar eens tel contact gelegd met EP. Wasmachine was niet op voorraad! Wel met excuses erbij. We zouden iets horen. Na een week nog maar eens gebeld, mogelijk was hij er maar dat was niet zeker?! Na nog een week gewacht kregen we eindelijk telefoon dat hij geleverd kon worden.
Bijzonder dat er op de site 2-3 werkdagen staat wat er uiteindelijk 21 geworden zijn!

Assortiment
Er was genoeg te kiezen

Aanbeveling
Zie bovenstaande!
Als je iets niet op voorraad hebt, schrijf dan niet dat er een levertijd op zit van 2-3 werkdagen.
Maar schrijf dan eerlijk dat hij momenteel niet leverbaar/ voorradig is.
En als er een bestelling binnen komt en niet te leveren is bel dan de klant even op. En wacht niet tot de kant zelf contact opneemt

Extra toelichting
Denk dat bovenstaande genoeg informatie geeft over onze ervaring om online bij EP een wasmachine te bestellen. Hopelijk een opsteker voor EP

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

liesbeth-62 29-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk

Service
telefonisch contact om uitleg was heel goed.

Assortiment
keus genoeg

Aanbeveling
altijd een goed gevoel

Extra toelichting
ik 'ga wel eens vreemd', loop soms zomaar een andere winkel in maar toch, als het op aanschaffen aankomt, loop ik altijd weer binnen bij EP. Voelt gewoon beter.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Fernandes 29-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Gemak
Bestellen niet moeilijker dan andere webshops

Service
Product niet tijdig geleverd, enquête vóór levering èn Klanten geen antwoord op leverantie datum na de beloofde leverantie in week 13 op wanneer eventuele leverantie

Aanbeveling
Beloften omtrent leverantie worden niet nagekomen door EP website en helpdesk

Extra toelichting
Slechte leverantie en informatie service Hoe lang in je bezit !!!????? Vraag klopt niet........ Nog NIET ontvangen tegen beloften in !!!!!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

adjeaa 29-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te bestellen

Service
goede service en binnen gestelde tijd geleverd

Assortiment
groot assortiment verkrijgbaar in webwinkel

Aanbeveling
zeer goed

Extra toelichting
alles word keurig netjes bezorgd en rekening is ideaal via web

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hulze001 28-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,3

Gemak
Makkelijk bestelling plaatsen en betalen met VISA.

Service
Bij de bestelling stond aangegeven: voor 17 uur besteld de volgende dag in huis. Het artikel werd echter pas 3 dagen later bezorgd.

Aanbeveling
Als je niet afhankelijk van snelle levering bent kun je hier prima zaken doen voor een aantrekkelijke prijs.

Extra toelichting
Aangezien ik niet afhankelijk was van snelle levertijd vond ik de aankoop prima gaan. Maar als ik het product echt snel nodig had, dan was ik zeer ontevreden geweest. Met uitzondering van de levertijd ging alles perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

pvantol 28-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Super snelle levering. Binnen 24 uur was het artikel geleverd.

Assortiment
Ruim assortiment. De keuze is voldoende

Aanbeveling
Snelle levering en scherpe prijzen

Extra toelichting
Wij waren toch nog zo stom om een winkel van de concurrent binnen te stappen voor een bepaald product. Ja, precies dat artikel was niet meer op voorraad. Uiteraard had de verkoper wel een ander "beter" product liggen. Wij niet gek natuurlijk en vervolgens het artikel op internet gezocht. EP was daarbij de goedkoopste met de snelste levertijd. En dat is ook uitgekomen. Volgende keer bestellen wij weer hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaspers5 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker makkelijk online bestellen

Service
het is makkelijk maar wist wat ik wilde hebben, ben voor informatie eerst in de winkel geweest.

Assortiment
een hoop maar vindt het fijner om te woord te staan met mijn vragen

Aanbeveling
fijn en veelzijdig personeel. die echt heel veel weten.

Extra toelichting
het blijft voor mij een hele fijne winkel met een goede webshop.groot assortiment en heel veel kennis van het personeel. top dus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M_E_ 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Online bestellen via bol.com

Service
Vandaag besteld, morgen bezorgd!

Assortiment
Keuze uit diverse modellen van dezelfde leverancier

Aanbeveling
Bestelling via bol.com verloopt altijd prima. Geen enkele klacht over de geleverde producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kees hartkoorn 27-03-2014 In de winkel gekocht
ijsselstein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je kan er redelijk makkelijk komen

Service
je hoef maar te kikken en ze staan klaar voer je

Assortiment
ze hebben redelijk wat op voorraad.en anders is het zo binnen

Aanbeveling
klant vriendelijke mensen

Extra toelichting
een mooie winkel .met goed tot zeer goed personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edyce 27-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via de website besteld. Heldere informatie, binnen een paar muisklikken geregeld

Service
De volgende(werk)dag meteen gebeld om de bestelling te verifiëren. Leveringsafspraak in goed overleg. Bezorger was zeer vriendelijk en hulpvaardig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nederlander2014b 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen ging gemakkelijk via de ep website

Service
Ik had de bestelling snel en goed verpakt in huis

Assortiment
Het assortiment is ruim genoeg

Aanbeveling
Goede winkel met ruime keuze. snelle levering. Geen verzendkosten bij mijn bestelling was ook prettig.

Extra toelichting
Ik heb een neus en oortrimmer bij EP besteld, en had die snel en zonder verzendkosten in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

123Hester 26-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering, geen verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celtas 25-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig en snel

Service
snel

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Grootste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophertje 25-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Omdat het via internet is gegaan.

Service
Na dat de eerste printer niet goed was stuurde ze meteen een nieuwe.

Assortiment
Je hebt genoeg keuze aan printers.

Aanbeveling
Als er iets niet goed is staan ze je altijd goed te woord.

Extra toelichting
Kan niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcovs65 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kon gemakkelijk vinden wat ik zocht.
Maar bij het bestellen kon ik niet kiezen voor betalen in de winkel waar ik het product wilde ophalen.
Dit was wel snel opgelost door email naar klanten service.

Service
Hele goede service.
Netjes geholpen bij vragen en bestelling via service lijn.
In de winkel werd ik netjes geholpen en men zet het apparaat netjes in de auto.

Assortiment
Kon precies vinden wat ik wilde.

Aanbeveling
Gezien de ervaring die ik heb zal ik de winkel zeker aanbevelen bij bekende.

Extra toelichting
Snelle en correcte hulp door service afdeling en mensen in de winkel. Een aanbeveler volgens mij

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter_S_ 25-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Ik kreeg mijn product de volgende dag toegestuurd.

Assortiment
Ze hebben ruime keuzes

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Pieter1907 23-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
lekker thuis bestellen

Service
3 dagen levering

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
ruime keus

Extra toelichting
Volgende keer weer bij EP bestellen vanwege het gemak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jorz 22-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super overzichtelijke site.

Service
Snelle levering en goede informatie via email

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Super goede ervaring en service.

Extra toelichting
Erg makkelijke overzichtelijke site. Gemakkelijk bestellen en laten leveren in de winkel. Ophalen in de winkel super makkelijk. Erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tugbam 22-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein de Wasser. 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk producten vergelijken.

Service
Snelle reactie van verkoper toen bestelde model niet snel leverbaar bleek. Voor zelfde geld luxere uitvoering geleverd.

Assortiment
Uitgebreid maar overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

n de vries 18-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
ep is heel erg goed en ook de winkel in zeeland-nbr- zou mensen vertellen hoe goed ep is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven I Visser 17-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De keuze om het bestelde artikel af te halen bij de EP dealer is gewoon ideaal. Niemand hoeft er voor thuis te blijven en geen verzendkosten.

Service
Zowel de klanten service als het EP filiaal waar ik mn bestelling heb opgehaald, uitermate vriendelijk. Soms vinden bedrijven het nogal vervelend wanneer je een pakketje daar komt afhalen. EP shop Tol dus niet, gewoon vriendelijke en correcte medewerkers

Aanbeveling
Prijzen wijken niet te veel af van internet en daarbij klantvriendelijkheid en goede service ook van hoog niveau.

Extra toelichting
Zeer te spreken over het filiaal in IJmuiden als de klantenservice van EP.nl. Vriendelijk en klantgericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bvan Voorst 15-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het gemak van bestellen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

liesbeth-62 14-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
bij telefonisch contact een goed en vriendelijk antwoord.

Assortiment
er was voldoende om een keuze uit te kunnen maken en de prijzen waren ook prettig.

Aanbeveling
Het winkelen op de site zowel als in de winkel is altijd erg prettig. Je weet gewoon dat het goed zit.

Extra toelichting
Nooit geen problemen gehad met deze winkel en de service. Altijd vriendelijk, altijd correct, altijd behulpzaam en een hele duidelijke site, dat is ook belangrijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

c.swertz 13-03-2014

Algemene score

8,5

Gemak
was overzichtelijk, duidelijk en de voordeligste prijs. De informatie bij het product was helder en gedetailleerd.

Service
De service vond ik geweldig. Hoewel ik geen recht had op het in de woning brengen van de koelkast bracht de bezorger deze toch naar binnen toen hij zag dat ik (vrouw) alleen thuis was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Klaartje 47 13-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dicht in de buurt.
Ze bellen, en ik bepaal wanner ik het ophaal

Service
Zeer goed, ze bellen en de bon kwam ook nog via de mail

Assortiment
Zelf via internet produkt opgezocht

Aanbeveling
Zeer zeker een aanrader, om je produkt via de winkel te laten aankomen, en niet via postbedrijf waarvoor je een dag thuis kan zitten wachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renenaam 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site met goede en complete specificaties van het product.O.ok het bestellen gaat simpel

Service
Onze vertrouwde dealer staat altijd voor ons klaar en ook nu. Geeft goede adviezen en helpt als het nodig is.

Assortiment
Keuze is voldoende maar mag nog uitgebreider.Prijs is niet de laagste maar ivm de goede service van de dealer is het toch een reeele prijs.

Extra toelichting
In het installeren gaat veel tijd zitten en de gebruiksaanwijzing mag completer en duidelijker. Maar eenmaal werkend is het een fijne printer. Hoe lang en hoe goed hij uiteindelijk is, is pas na paar maanden te beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van Wees 11-03-2014 In de winkel gekocht
v.d. steen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het was makkelijk om vanuit de huiskamer een laptop te bestellen, geen gesleep.

Service
gebracht volgens afspraak

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
omdat het zo makkelijk is.

Extra toelichting
zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Schoones 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima

Service
Zeer goed

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Goed

Extra toelichting
Zeer goed, ruim assortiment en een zeer snelle en goede levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Auke P. 09-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De service was uitstekend. EP regelde alles. Afsluiten oude machine, installatie van de nieuwe en instructie. Zelfs onze bestaande diepvries werd nog even waterpas gezet. Klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

martinslotman 08-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede, makkelijke en duidelijke website.

Service
Zelf na twee dagen moeten bellen met lokale dealer (web bestelling was niet aangekomen), daarna is alles perfect verlopen.

Aanbeveling
Prima prijzen, goed assortiment en goede service.

Extra toelichting
Prima website, goed assortiment, goede prijs en top installatie service inclusief retour nemen oude machine va zolder (mee bestellen voor 19 Euro).

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

bertje1967 07-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ideaal

Service
prima

Assortiment
goed

Aanbeveling
prijs kwaliteit verhouding goed. zeker aanbevelen.

Extra toelichting
prijs kwaliteit verhouding goed. zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dokwerker 06-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
op een misverstand na waar geleverd zou worden is alles vlekkeloos verlopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kaatje83 06-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bij EP besteld. Supersnel in huis!

Assortiment
Ruim assortiment tegen lage prijzen.

Aanbeveling
Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Extra toelichting
Razendsnel in huis tegen de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WLittel1975 06-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op de website makkelijk via diverse filters mijn keuzes kunnen maken

Service
Snelle levering

Assortiment
uitgebreid assortiment voor een hele nette prijs

Extra toelichting
goede duidelijke website, nette prijs en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bos56 04-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Was een kado, dus kon ik het mooi afhalen in de winkel in mijn eigen dorp, na de online bestelling

Service
Prima service
Winkel lekker dichtbij
Nog retourservice hoeven te ervaren

Assortiment
Bijbestelde accessoire van mijn keus was helaas niet voorradig

Aanbeveling
Prima winkel
Prima service
Klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Albers20 01-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede bediening, duidelijk en zeer gemakkelijk

Service
Snelle levering, service goed. nette uitleg

Extra toelichting
Snelle bestelling, snelle levering. eigenlijk niks op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.NK 28-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Op de website zocht ik een wasmachine en kwam ik 1 tegen waar ik nog wat vragen over had. Ik ben toen naar de winkel gegaan en heb mijn vragen kunnen stellen en er antwoord op gekregen. Dit hielp mij meer met het maken van de keuze of ik de wasmachine wou of niet. Uiteindelijk heb ik hem gekocht en is deze goed afgeleverd. Ik kreeg een mail waarin stond wanneer hij afgeleverd werd en werd van te voren 2 keer gebeld om zeker te zijn of ik thuis was. Helaas kon ik niet opnemen maar hebben ze de wasmachine toch geleverd (er was iemand anders thuis). Dit vond ik erg prettig, anders moest ik langer wachten.

Aanbeveling
Goede service, veel showmodellen in de winkel, nette overzichtelijke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.NK 28-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Op de website zocht ik een wasmachine en kwam ik 1 tegen waar ik nog wat vragen over had. Ik ben toen naar de winkel gegaan en heb mijn vragen kunnen stellen en er antwoord op gekregen. Dit hielp mij meer met het maken van de keuze of ik de wasmachine wou of niet. Uiteindelijk heb ik hem gekocht en is deze goed afgeleverd. Ik kreeg een mail waarin stond wanneer hij afgeleverd werd en werd van te voren 2 keer gebeld om zeker te zijn of ik thuis was. Helaas kon ik niet opnemen maar hebben ze de wasmachine toch geleverd (er was iemand anders thuis). Dit vond ik erg prettig, anders moest ik langer wachten.

Aanbeveling
Goede service, veel showmodellen in de winkel, nette overzichtelijke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. van Tienhoven 27-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Van achter de pc bestellen is erg makkelijk

Service
Bezorging keurig op tijd

Assortiment
Is denk ik voldoende

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MarWess 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de website van EP kan je verschillende keuzes aanvinken welke voor u belangrijk zijn, waardoor er een geselecteerd aantal producten overblijft.

Service
Omdat ik nog aanvullende vragen had mbt tot de aankoop van een Samsung wasmachine heb ik het gratis nummer van EP gebeld en ben uitermate netjes te woord gestaan. Geen gevoel dat alles even snel moet.

Assortiment
Ik had alle keuzes die ik wilde, maar ik spreek dan alleen voor de samsung wasmachine. Verder weet ik het assortiment van EP niet, maar ik vermoed dat dit wel ok is.

Aanbeveling
Ik zal zeer zeker weer terug gaan naar EP omdat de de keuze ruim is, de klantenservice is goed en de prijs is scherp.

Extra toelichting
De Samsung Eco Bubble WF705P4SAWQ gekocht en deze bevalt erg goed. De service van EP is prima en ik kom zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Didam 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
snel geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joost-64 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen op de site gaat vlot alles staat logisch en uitgebreid vermeld

Service
Service is uitstekend contact met klantenservice is erg vriendelijk

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Zeker weten dit is de 2e keer dat ik bij EP. Bestel en dat is me opnieuw goed bevallen. Niet alleen huishoud apparaten maar ook mijn bestelling van een sony tablet werd snel geleverd. Niks op aan te merken

Extra toelichting
Alles hierboven!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yannie 24-02-2014 Via de website gekocht

Algemene score

5,3

Gemak
Met '1 druk op de knop' kan er besteld en betaald worden.

Service
Heb EP gekozen omdat de levertijd 4 a 5 dagen zou zijn. Nu, 2 weken later heb ik nog steeds mijn droger niet binnen maar heb wel al 2 weken geleden ruim €600 betaald.

Aanbeveling
Levertijd vind ik niet OK. Nu moet ik deze regels vol schrijven om 50 tekens te krijgen ander wordt het formulier niet verstuurd. Opnieuw min-puntje

Extra toelichting
Nog steeds niet in mijn bezit! Bij onderstaande keuze is dat niet aan te geven.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Margret144 23-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Werd goed meegedacht naar het zoeken van een geschikte wasmachine met snelle levertijd

Extra toelichting
Via internet wasmachine uitgezocht inclusief plaatsen en instaleren. Perfect!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

berendhkwant 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via internet een goede vergelijking kunnen maken en de goede consumentenbond beoordelingwoog ook zeker mee.

Service
Bij aflevering heel vriendelijke "jongens" die goed hun best deden.

Assortiment
Uitgebreid en voldoende divers.

Aanbeveling
Heel vriendelijke tewoordstelling en tijd nemend. Ik had me welliswaar vooraf op internet georienteerd.

Extra toelichting
De waardering vooraf gegeven spreekt dunkt me voor zich.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews