EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 3376 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1005 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ted 2047 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sleeuw 12-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

4,7

Service
Artikel op verkeerde dag geleverd, dan TELEFONISCH was overlegd
Verkeerd artikel geleverd

Aanbeveling
Slechte service en twee keer miscommunicatie gehad, niet erg netjes

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

Evert28 11-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
snel te bestellen op de site

Service
snelle aflevering, alleen bevestigingsmail ontbrak

Assortiment
gewoon ruim voldoende

Aanbeveling
Behulpzaam personeel in plaatselijke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hetty1965 10-08-2014 In de winkel gekocht
Beesd
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Dinsdag om 17.45 uur wasmachine gekocht en om 20.15 werd de wasmachine bij ons afgeleverd en gemonteerd. Tevens werd het verpakkingsmateriaal meegenomen.

Extra toelichting
Geweldige service, afgelopen dinsdag om 17.45 uur wasmachine gekocht en om 20.15 uur werd de wasmachine bij ons afgeleverd en gemonteerd. Tevens werd het verpakkingsmateriaal meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R vd Oetelaar 10-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je loopt gewoon de stappen door en klaar!

Service
Na een dag belden ze op dat de tv binnen was en dat ik hem kon komen ophalen.

Assortiment
Precies het product wat wij zochten voor de juiste prijs!

Aanbeveling
Goed en snel goede service en klantvriendelijk.

Extra toelichting
Al met zijn wij zeer tevreden en daarom hebben wij er ook een dag later ook nog een tweede tv bij gekocht voor onze zoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Liesaugustus2014 09-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via internet besteld; direct een bevestiging per mail en de dag erna een telefoontje om de levering af te stemmen.

Service
Vriendelijke bezorger; goede adviezen voor ingebruikname. Hij nam de tijd en je voelde je echt klant in plaats van een afleveradres. Chapeau!

Assortiment
Voor ons voldoende keus.

Aanbeveling
Ik zou iedereen adviseren te kopen bij de lokale middenstand. Zeker als je, zoals wij, in een dorp wonen. De service is naar onze mening echt van hoger niveau.

Extra toelichting
Ik heb bij de diverse onderdelen mijn motivatie weergegeven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

1108 08-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed bereikbaar via internet en telefonisch.

Service
Vriendelijke gedegen service met goed advies.

Aanbeveling
In hoge mate vanwege de goede service en vakmanschap.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ato 08-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
product was makkelijk te vinden en voldoende goed omschreven om direct juiste keuze te maken

Service
service was goed... helaas bij de verzending een dag te laat geleverd wegens foutje anders was het een 10 geweest

Assortiment
ik zocht een wifi adapter en daarvan was een ruime assortiment aanwezig

Aanbeveling
goede winkel, goede prijs/kwaliteit verhouding... dat raad ik graag aan

Extra toelichting
beoordeling is bij elke vraag voldoende gemotiveerd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hvd250452 07-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is zeer goed toegangkelijk. Ruim aanbod.

Service
Zeer snelle bezorgservice.

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Prijstechnisch zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.van L 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles kopen op één adres is het gemakkelijkst

Service
Hele goede service, vandaag bellen is vandaag of morgen maken.
Ook in de winkel is de service goed

Assortiment
Alle huishoudelijke artikelen zijn er verkrijgbaar

Aanbeveling
Hele gemoedelijke mensen met veel kundigheid,
Staan altijd voor je klaar!
Je wordt er goed behandeld.

Extra toelichting
Zie vorige vraag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

p. geerlings 06-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
bestellen, betalen en ontvangen makkelijker kan niet.

Service
Dus toch niet gratis bezorgd maar zelf op moeten halen.
niet een dag na de bestelling maar na drie werkdagen.

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
voor een simpele aanschaf oke maar anders toch liever naar een winkel met persoonlijk advies en contact.

Extra toelichting
Kort gezegd voor een eenvoudige aankoop en goede aanbieding gebruik ik een webshop, maar voor grotere aankopen ga ik toch liever naar een winkel voor persoonlijk contact en een goed advies en service achteraf!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Oberon2000 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
ivm vakantieperiode kon niet op regulier tijdstip op dinsdag geleverd worden doordat er onderbezetting in de winkel was. Daarom heeft de medewerker 's avonds in prive tijd met eigen auto de tv afgeleverd. Top service EP Mulder Leek!

Extra toelichting
Het product is prima in orde. Op de website werd vermeld dat voor 17.00u besteld de volgende dag in huis. Deze belofte kon niet worden nagekomen. Ik heb vrijdagavond besteld, maar de TV kon pas dinsdag geleverd worden. Enige minpuntje van de bestelling. De aflevering was zoals gezegd prima in orde. Ik ben netjes (telefonisch) op de hoogte gehouden over de gang van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger002 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Winkelier is goed bereikbaar en lost probleem goed op.

Assortiment
Artikel leek aanwezig te zijn maar bleek niet leverbaar te zijn.

Extra toelichting
De EP-website en de leverancier (Samsung) gaven aan dat de door ons gewenste koel-vriescombinatie leverbaar was (telefonisch nog bevestigd dat er drie stuks aanwezig waren). Maar na de daadwerkelijke bestelling bleek dat de koelkast helemaal niet leverbaar was. EP-Bergmans heeft toen alle moeite gedaan om ons dezelfde dag nog een vergelijkbaar artikel te bezorgen, waarvoor alle lof. Voordeel van persoonlijk contact, wat de service ten goede komt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

elmindreda 04-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima webshop om te bestellen. Het enige wat ik miste op de site was de mogelijkheid de producten in een lijst aan te vinken en meerdere tegelijk te bestellen.

Service
Een van de producten stond geen levertijd bij, dus wachtte ik op een verzendbevestiging voor wanneer ik het pakket kon verwachten. Ik werd echter de volgende dag meteen verrast door de postbode. Ik heb dan ook niet een track&trace code gekregen.

Assortiment
Niet alles is online bestelbaar (maar alleen ophalen in de winkel), dat is wel jammer.

Aanbeveling
Afgezien van de kleine puntjes een prima webshop.

Extra toelichting
Zie de motivatie bij de verschillende punten. Een prima online winkel met mogelijkheden om lokaal af te halen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Heleen078 03-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

4,2

Gemak
Betalen via iDeal is altijd erg praktisch, verder was het gemak hetzelfde als andere webshops.

Service
EP belooft dat je het bestelde product binnen 24 uur in huis hebt. Op woensdagochtend had ik een product besteld. Toen donderdag het product nog niet binnen was heb ik diezelfde donderdag nog een mail gestuurd. Pas maandagmiddag is de mail beantwoord. Doordat EP verzendt met DHL (die geen pakketjes bij de buren afgeven) had ik pas woensdag het product binnen.

Aanbeveling
Absoluut niet tevreden over de service. Als je 5 euro verzendkosten betaald, zou je kunnen verwachten dat je daar ook service voor 5 euro bijkrijgt, ik was erg teleurgesteld.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

SEH 01-08-2014

Algemene score

8,5

Gemak
Was snel en eenvoudig te kiezen

Service
Snelle levering.

Extra toelichting
Apparaat wat ik zocht kon door EP direct worden geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

a.schouten de jel 01-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te bestellen en overzichtelijk assortiment.

Service
na aankoop niet tevreden. kon zonder vragen worden omgeruild

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
service was top. zeker bij ep stevens in 's-gravenzande

Extra toelichting
ruime keuze. snelle service. mooie prijs. online de philips en later bij EP stevens de samsung

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Butt 31-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede duidelijke site direct gevonden wat ik zocht

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede service, snelle levering

Extra toelichting
ook al heb je online gekocht, voor vragen kan je altijd bij een EP winkel terecht en wordt je vriendelijk geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein1957 31-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke pagina

Service
snelle bevestiging en levering binnen een paar dagen

Assortiment
zeer compleet met mooie aanbiedingen

Aanbeveling
zeer klantvriendelijke afhandeling. Ik heb al eerder goederen gekocht die thuis werden bezorgd en professioneel werden geïnstalleerd.

Extra toelichting
Goed assortiment (betrouwbare en bekende merken). Correcte afhandeling van de order. Goede, correcte en professionele installateurs van de apparaten. Ideaal winkelen dat veel tijd bespaart. Goede aanbiedingen (scherpe prijzen).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

www canon pictures com 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Afhalen van bestelling in winkel vlak bij is handiger dan thuis wachten op aflevering

Service
Ik kreeg bericht wanneer de bestelling in de winkel afgehaald kon worden. Dit klopte ook

Aanbeveling
Bij een vorige bestelling in deze winkel zelf van een wasdroger was het geen probleem om de bestelling weer af te zeggen (ondanks dat de droger al in de winkel was aangekomen). De defecte droger bleek een defecte stekker te zijn achteraf.

Extra toelichting
Zeer goede service en kennis, jarenlang al een familiebedrijf (nee, niet mijn eigen familie :-) )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rimpelconsult 28-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
snel en gemakkelijk bestelen

Assortiment
ruime mogelijkheden voor diverse producten

Aanbeveling
goede site

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

N Molenaar 27-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Met de zoekfunctie heb ik mijn product gevonden. Binnen een paar muisklikken heb ik mijn bestelling geplaatst en betaald.De Kärcher WV 75 Plus witgrijs Ruitenreiniger

Service
Keurig volgens afspraak op tijd geleverd!

Assortiment
Ik wilde graag de Kärcher WV 75 Plus witgrijs Ruitenreiniger omdat hier naast de grote zuigmond ook een kleine bij zit. (en die heeft niet iedere winkel in zijn assortiment! EP.nl dus wel)

Aanbeveling
Goed assortiment, eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Dit kan ik iedereen aanraden!

Extra toelichting
Zoals al ik al eerder heb vermeld, een goed assortiment, eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Dit kan ik iedereen aanraden! Ik heb een hele positieve ervaring gehad met EP.nl Het leuke van de Kärcher WV 75 Plus witgrijs Ruitenreiniger is dat mijn vriend nu de ramen wast. Omdat het zo'n leuk apparaat is :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GEPA 24-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Na telefonisch contact snel het gewenste product kunnen kopen.

Service
Helaas was het product ondanks mijn verzoek en toezegging, 1 dag later.
Hierdoor moest ik later vertrekken dan was gepland, wat overigens geen probleem opleverde.

Assortiment
Voldoende aanbod

Aanbeveling
Makkelijk bestellen, scherp met de prijs, nette aflevering.

Extra toelichting
Over het algemeen genomen ben ik zeer tevreden hoewel het de eerste keer was om een aankoop bij EP op deze manier te verrichten. De mogelijkheid die zij bieden om het ok bij een geselecteerde winkel af te halen is een waardevolle toevoeging.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

imqqmi 22-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Gemak
Website is overzichtelijk, echter het bestellen via ideal gaat via een link na de bestel procedure. Het is was onhandig maar werkt op zich wel.

Service
Ik had een airco op zondag besteld. Er stond op de site dat deze binnen 24 uur geleverd kon worden maar helaas kon men dit niet waarmaken. Het zou 2 weken later worden. Ik heb de bestelling geannuleerd. Er werden geen alternatieven geboden.
Ik had aangeboden eventueel van hun filiaal in Zuidhorn zelf het product af te halen maar daar werd niet op gereageerd.

Aanbeveling
Check van te voren de beschikbaarheid en haalbaarheid van de snelle levering voordat u uw geld aan dit bedrijf toevertrouwd. Ik zal deze review updaten wanneer het geld is terug gestort. Mocht ook dat weken duren gaat mijn waardering naar beneden.

Extra toelichting
Algehele indruk is niet professioneel. Status updates zijn traag, betaling via iDeal gaat klungelig, men kan de levertermijn niet waarmaken en er worden geen alternatieven geboden.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

RichardHot 19-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het werkt gewoon. IDEAAL dus

Service
Ze leveren wanneer ze beloven

Assortiment
Ruime keus hoor.

Aanbeveling
Goede prijs en uitstekende kwaliteit

Extra toelichting
Ik kan iedereen aanraden bij EP zijn bestelling te plaatsen. Echt top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eddy jol 19-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk zoeken op de website

Service
Goed advies, snelle levering op afspraak

Assortiment
Veel keus in elk prijsniveau

Aanbeveling
Ook service en onderhoud, ep in de buurt

Extra toelichting
Handig, thuis uitzoeken bij bedrijf in de buurt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik dera 17-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Goede winkel met goede service. Staan altijd voor je klaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert van Veldhuijsen 16-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
De site zit goed in elkaar en ziet er goed uit.

Service
Het begin, de bestelling en betaling waren makkelijk en goed geregeld, na een telefonisch contact over een kleinigheid werd me verzekerd dat de tv er binnen 3 dagen zou zijn, nou nee dus.
Nu ruim een week gelden en nog geen tv, erger nog niemand weet iets over een eventuele levering.
Hij is op voorraad, ja hoor meneer, maar wanneer u hem krijgt geleverd ????????

Assortiment
Zie gemak

Aanbeveling
Nooit, ik zal het zeker gezien de huidige staat van mijn bestelling aan niemand kunnen aanbevelen.

Extra toelichting
Bij de bullit "hoe lang in bezit" mis ik een mogelijkheid: nog niet in bezit Omdat niemand iets over service en klantvriendelijkheid weet.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Tovenaar 77 16-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit de luie stoel.

Service
Even langs de shop PRIETO in Zuidhorn voor een heldere uitleg en service.

Assortiment
Ruim en groot

Aanbeveling
Altijd prima.

Extra toelichting
Voor het praartje en advies naar de winkel en bestellen via de site. Werkt prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Oosterbaan 12-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Jammer dat veel artikelen uit de winkel verdwijnen (waaronder bloeddrukmeters). Gewoon in de winkel kunnen kopen blijft voor mij de voorkeur.
Wel snel te zien wat er allemaal te krijgen is.

Service
Winkel was vlakbij geweest.
Pakjes bezorger was iets te enthousiast; ik had aangekruist het pakketje in de winkel wel op te halen, maar hij bracht het thuis.
Personeel van EP zat nog op het pakje te wachten en belde me erover.

Assortiment
Genoeg keus; diverse prijsklassen en diverse extra mogelijkheden. Had voor mezelf al bepaald dat extra mogelijkheden niet nodig waren.

Aanbeveling
Al eerder goede ervaringen gehad met EP

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Closee 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Nadat ik informatie in de winkel zelf opgehaald heb, was het éénvoudig om de bestelling online te plaatsen.

Service
Zeer goed want in de winkel zelf kreeg ik goede informatie en werden al mijn vragen beantwoord net als telefonisch.
Hierna werd ik netjes geïnformeerd dat wanneer ik die dag nog voor 16:00 uur bestelde, het product dinsdag afgeleverd kon worden. Op donderdag had ik telefonisch contact met ze. Vind het dus een snelle levering voor zo'n apparaat bij een voor mij in oog ogende kleine winkel, want het assortiment in de winkel zelf vond ik erg mager.

Assortiment
In de winkel zelf erg mager, want er stond van deze merk die ik dan gekocht heb, maar 1 soort. Nu begrijp ik dat een vriezer met één of twee lades minder hetzelfde eruit ziet als het showmodel van 8 bladen; doch hou ik van alle producten in die lijn te kunnen besnuffelen.

Aanbeveling
Kwa service in de winkel als via de telefoon; zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Ben ook bij de andere witgoedverkopers geweest, maar die kunnen niet tippen aan de communicatieve service van Rosies. Telefonisch en in de winkel zelf een hele gerichte persoonlijke service.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

4xM 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website, alleen werd de beloofde levertijd overschreden

Service
Goed contact met winkelier Zwirs in Langeraar, hier word je nog als klant behandeld. Ging gelijk achter levering aan toen bleek dat de levertijd niet gehaald ging worden.

Aanbeveling
Als de webwinkel werkt met dit soort winkeliers zoals Zwirs dan heb je de voordelen van de webwinkel en de service van een goede winkel

Extra toelichting
makkelijk bestellen goede service van winkelier

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

schobbejac 05-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
tv om 12 uur besteld de volgendemorgen in huis bezorging gratis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ascona -b 04-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Service
op intern staat voor 17.00 besteld de volgende dag bezorgd.de bestelling op zaterdag geplaatst dus mag er verwacht worden dat de bestelling maandag bezorgd wordt.dinsdag gebeld met winkel wordt er verteld dat het een week later komt.vervolgens wordt zaterdag zonder bericht de bestelling geleverd.tip ,geef bij bestelling aan dat het product niet voorradig is of de juiste leverdatum.

Aanbeveling
winkel hoorn is correct

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Mevr.J.Koning v.d.Zande 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel handig om zo 'n T V online te kunnen bestellen

Service
Correct op tijd geleverd en ge"installeerd

Assortiment
Goed aanbod op de site

Aanbeveling
Van wege bovenstaande hoge beoordelingen

Extra toelichting
Alles verliep volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene Gomvis 01-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website

Service
Keurig gebeld over de wat langere levertermijn (1 week)

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
maakt de verwachtingen waar

Extra toelichting
Enig minpunt is dat ik op de site heb gekozen om de wasmachine niet aan te laten sluiten. Dat kan ik zelf wel. Ik werd keurig gebeld dat dat betekent dat de machine door 1 persoon afgeleverd wordt, en dus ook niet naar boven gesjouwd zou worden. Maar dat had op de website wel duidelijker gemogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rwb 30-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was heel confortabel de bestelling via uw internetsite te kunnen plaatsen. En het bij bezorging met de pinpas te kunnen betalen.

Service
Ik werd vóór de bestelling deskundig te woord gestaan door de winkel en kon mijn (technische) vragen prima kwijt. Het op de hoogte houden van het moment van bezorging verliep ook prima.
En het was een heel prettige monteur die alles helemaal heeft aangesloten en een compleet werkende televisie achterliet.

Aanbeveling
De manier waarop ik deze televisie heb kunnen bemachtigen (helaas stopt men met het produceren van neoplasma tv 's)verliep heel prettig.

Extra toelichting
Het bestellen via internet was prima te doen. Het was fijn bij de bezording via de pin te kunnen betalen. En dat het voor de afwikkelduur niet uitmaakt of je voor- of achteraf betaalt. De monteur die alles aansloot en een compleet werkende tv achterliet was een heel vriendelijke man waarmee het ook heel prettig communiceren was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jur Wijsman 29-06-2014 In de winkel gekocht
Piet Gruijters
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles verliep vlot.

Service
Uitstekende antwoorden en alternatieven. Een tien vanwege de levering binnen een paar uur en de gratis aansluiting.

Assortiment
Prima, gezien de relatief niet al te grote winkelruimte. (geen bezwaar)

Aanbeveling
Ondanks, dat ik geen reclamejongen ben, aanbevelenswaardig vanwege de service. Mogelijk iets hogere prijs (niet vergeleken) is geen bezwaar.

Extra toelichting
Reeds gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pfdg 24-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
De wasmachine is keurig volgens afspraak op zijn plaats gezet en aangesloten. Het verpakkingsmateriaal is meegenomen.

Assortiment
Relatief beperkte keus.

Aanbeveling
We zijn tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hoes 65 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en snel bestellen

Service
Prima, voor problemen met onze aankoop kan ik gewoon bij de lokale winkel terecht, erg makkelijk!

Assortiment
Ruime keuze in alles wat je zoekt.

Aanbeveling
Je kunt erg makkelijk bestellen, prima service en snelle levering!

Extra toelichting
Makkelijk en snel bestellen, snelle levering goede service! En.dit voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ausiapp 21-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima webshop en product op tijd geleverd gekregen. Kon gelukkig een afspraak maken omdat ik niet veel thuis ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fire7777 20-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk aanbod

Service
Snel, alleen geen indicatie bezorg tijd

Assortiment
Brede keus en prijd

Aanbeveling
2e koop prima overzicht

Extra toelichting
Prijs kwaliteit goed Makkelijk bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique81 20-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vind het een heel fijn apparaat om mee te werken! Snel en gemakkelijk!

Service
Snel!

Aanbeveling
Geen problemen ondervonden! Snel en correct geleverd zoals afgesproken!

Extra toelichting
Ben super blij met mijn apparaat! De levering was snel en correct! Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GEERT BLOKZIJL 20-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via google de website gevonden.

Service
klantenservice juffrouw was zeer correct en behulpzaam,
bij een vraag over voorradigheid.

Assortiment
was zeer gericht opzoek naar een printer, niet verder gekeken.

Aanbeveling
Duidelijkheid,overzichtelijk,
snelheid.

Extra toelichting
Bij een volgende aankoop eerst kijken bij EP.nl. Was binnen 24 uur geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

De Wit036 20-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had telefonisch advies gevraagd omtrent wasmachines bij EP Knol uit Haarlem. Na een deskundig advies werd ik op de website gewezen. Deze was duidelijk en gebruiksvriendelijk. De aankoop was snel gedaan. De levering zou vervolgens gedaan worden door EP Heijnen uit Bunschoten-Spakenburg.

Service
EP Heijnen nam snel contact op om een afspraak te maken om mijn nieuwe wasmachine te leveren. De machine werd gratis geleverd. Ook voor het plaatsen op zolder, het aansluiten en de oude machine weer naar beneden tillen werden geen extra kosten gerekend.

Assortiment
Er was een ruime keuze. Ik ben echter wel voor de machine gegaan die geadviseerd werd.

Aanbeveling
Er werd voor mijn gevoel gewoon ouderwetse service verleend, zoals ik vind dat het hoort. Daarom zou ik anderen ook naar deze keten verwijzen.

Extra toelichting
Ik ben gewoon zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia Hamel 17-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel gevonden wat ik wilde hebben

Service
Werd kostenloos bezorgd

Assortiment
Keus genoeg

Aanbeveling
Goede service, snelle en prettige afhandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R Tijsma 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keurige Side goed te vinden ook voor een leek zoals ik

Service
Alles verstuurd wat afgesproken was

Assortiment
Ook nieuwste artikelen aanwezig

Aanbeveling
Door correcte afwerking. Precies wat afgesproken was. Geen vervelende mails later. Niet opdringerig.

Extra toelichting
Correct,goede site,alles aanwezig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Jong OW 16-06-2014

Algemene score

6,5

Gemak
Ik heb het artikel via Bol.com besteld en dat is een gebruikersvriendelijke website.

Aanbeveling
De prijs was erg goed, dus dat gaf de doorslag dit artikel te bestellen.
Daarbij er stond er op de website dat ik het artikel de volgende werkdag in huis zou hebben. Helaas heb ik er twee weken op moeten wachten. Dat vond ik erg vervelend.

Extra toelichting
Het is een goed product, voor een uitstekende prijs, maar helaas is er denk ik bij de verzending iets mis gegaan want ik heb twee weken op het product moeten wachten. Nadat ik een mail gestuurd had, kreeg ik alleen als reactie dat het product de volgende dag aangeboden zou worden en werd geen reden voor de vertraging gemeld. De volgende dag werd het product inderdaad geleverd al stond er op de pakbon wel de datum van de dag er voor en niet van twee weken er voor. Dus ze waren het denk ik gewoon vergeten.

Review criteria:

Goed

Reageer

Mevr. Arts 14-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, bestelling makkelijk te plaatsen

Service
Geweldige service, snelle levering.

Assortiment
Genoeg keuzes

Aanbeveling
Ik zou zeker de winkel aanbevelen aan andere mensen en zal dat zeker doen. Fantastische service. Als er achteraf problemen zijn hoef je maar te bellen en staan meteen voor je klaar, zelfs op zaterdag naar sluitingstijd. Topwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B1973 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Prima service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews