EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 3377 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1005 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B1973 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Prima service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

peterloef 09-06-2014

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Bestellen ging snel. Leveren duurde een week. Dat verwacht je niet als je online bestelt. De service tijdens leveren was perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

geen media markt voor mij 05-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

esmeevosje 04-06-2014 In de winkel gekocht
EP lambeek ,uithuizen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Zeer persoonlijke service.

Extra toelichting
In de winkel neemt men uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en bij levering is alles tip top geinstalleerd en tevens het gebruik gedemonstreerd. Goede service. Op de leverdatum bleek er ook nog een actie te zijn zodat we goedkoper uit waren. Dat bedrag konden dezelfde dag bij de winkel ophalen. Dank je wel ep lambeek in uithuizen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelis7 03-06-2014

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen

Service
Gsteren besteld. Vandaag goed geleverd.

Assortiment
Wat gewenst was, was ook leverbaar.

Extra toelichting
Overzichtelijk en prijsgunstig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kwartjes 01-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
eenvoudig via website en door kontakt met EP hoofdkantoor telefonies wat het versschil was met dit nieuwe model (niet) en of de vaatwasser als onderbouw gebruikt kon worden. netjes en snel teruggebeld na navraag

Service
op de opdracht stond levering 1-3 werkdagen en dat binnen 2 uur kontakt zou worden opgenomen om een afspraak te maken.
na 3 dagen zelf gebeld : nog niet binnen, zou terugbellen. de vijfde werkdag werd om 9.30 gebeld, dat hij direkt zou bezorgd worden en niet over een uur. het werd dus drie kwartier, verder geen probleem en de oude vaatwasser werd meegenomen en ook een oude looiige combi-magnetron

Assortiment
nieuwste model beschikbaar

Extra toelichting
1-3 werkdagen bevestigde levering werd 5 werkdagen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Fam Oostdijk 31-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Via internet besteld en goede communicatie met EP Minet te Middelburg over tijd en datum levering

Service
Netjes geplaatst en alle verpakkingsmateriaal meegenomen door de chauffeur

Extra toelichting
Goede service nadat de bestelling geplaatst en betaald was. In goede overleg de koelvries combinatie geleverd

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

ReedsInGebruik 31-05-2014

Algemene score

3,7

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Beloofd wordt dat het bestelde artikel de volgende dag in huis is. Nu al een week niets gehoord, ook niet dat de bestelling is vertraagd of zo. Helemaal niets. Maar wel meteen aftikken. Zeer, zeer slecht. Je moet ze zelf weer bellen of mailen wat er nu aan de hand is. Kan ik net zo goed naar een winkel rijden.

Aanbeveling
Als je iets beloofd, moet je dat waar maken. Levering blijft uit, en berichtgeving eveneens.

Extra toelichting
Beloofd wordt dat het bestelde artikel de volgende dag in huis is. Nu al een week niets gehoord, ook niet dat de bestelling is vertraagd of zo. Helemaal niets. Maar wel meteen aftikken. Zeer, zeer slecht. Je moet ze zelf weer bellen of mailen wat er nu aan de hand is. Kan ik net zo goed naar een winkel rijden. Hier niet kopen dus!

Review criteria:

Voldoende
Slecht

Reageer

Lia de Bruin 29-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
EP zou gisteren onze nieuwe wasmachine,Zanussi,installerenIk kreeg een telefoontje vooraf,netjes.Maar toen liep er toch iets mis.Ik had aangegeven,dat mijn man en ik om uiterlijk 16.00 uur moesten vertrekken van huis,geen EP,zelf gebeld,toen bleek de wasmachine beschadigd te zijn er is een vervangende wasmachine neergezet in onze schuur(dat kan op Texel)en de nieuwe wasmachine komt pas volgende week.Ons is niet duidelijk,waar de beschadiging is opgelopen.Natuurlijk vonden we dit heel erg vervelend,maar EP heeft wel meteen de vervangende wasmachine neergezet.

Extra toelichting
Wij hebben eerder bij EP gekocht nooit een probleem gehad.We hebben even pech lijkt het,dat kan gebeuren.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

DTJ 27-05-2014

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen vlot en gemakkelijk. Niet meer gegevens vullen dan nodig.

Service
Geen bijzonderheden. Zoals beloofd werd het product de volgende dag bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Albers20 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering. bellen en binnen 10 minuten aanwezig !

Service
Snelle reactietijden

Assortiment
Wat duurder assortiment tegen over mediamarkt maar een veel betere service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin1023 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Alles verliep gladjes, vriendelijke bediening. Alleen... nog steeds biedt u volgens mij interne SSD's aan terwijl deze op uw website worden betiteld als 'externe harde schijf'. Ik heb dat vóór ik mijn interne SSD bij u kocht met uw klantenservice gecommuniceerd, er is nog niks veranderd. Dat is vlgs mij niet goed voor uw omzet, zaait verwarring.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HP USB MULTIMEDIA SPEAKERS 2.0 21-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

miribosscher 20-05-2014

Algemene score

5,0

Service
Na mijn bestelling heb ik een tevredenheidslijst gekregen en ingevuld incl een vraag over onduidelijkheid voor mij over de cashbackactie en duidelijk gevraagd om contact met mij op te nnemen. Ik heb tot aan vandaag niets meer vernomen en de actie is voorbij en ik ben 50 euro kwijt!

Aanbeveling
Ik zou deze online winkel niet aanbevelen. Er word gesuggereerd dat ze klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben. Bij mij hebben ze het tegendeel bewezen en dat heeft mij veel geld gekost.

Extra toelichting
Alles verliep soepel, alleen word er geen na service verleend indien gevraagd en dat is het slechtste wat een bedrijf kan doen voor klantenbehoud.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Anita Ekker 19-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles geregeld binnen 24 uur

Service
werden netjes gebeld dat de bestelling er was

Aanbeveling
Altijd goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron Manders 17-05-2014

Algemene score

5,8

Gemak
website kan duidelijker

Service
Ik koos voor afhalen en betalen in de winkel. Blijkt daar dat ik nog 6,05 thuiskopie heffing moest bijbetalen... Als ik via de website betaald had was dit niet gebeurd.
Klacht ingediend via de ep website, maar nog steeds geen reactie gehad.

Aanbeveling
Vanwege de onverwachte en niet gemelde thuiskopie heffing die pas bij het afhalen uit de mouw kwam, en geen reactie op de klacht daarop, kan ik ep.nl niet aanbevelen.

Extra toelichting
Ik koos voor afhalen en betalen in de winkel. Blijkt daar dat ik nog 6,05 thuiskopie heffing moest bijbetalen... Als ik via de website betaald had was dit niet gebeurd. Klacht ingediend via de ep website, maar nog steeds geen reactie gehad. Dus vanwege de onverwachte en niet gemelde thuiskopie heffing die pas bij het afhalen uit de mouw kwam, en geen reactie op de klacht daarop, kan ik ep.nl niet aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

viltje 14-05-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede uitleg in de winkel en meedenken met behoefte klant!

Service
Bezorging tot in huis, praktische tips mbt installatie. Oude apparataat kostenloos afgevoerd.

Assortiment
Ruime keuze en indien niet aanwezig snel te leveren.

Aanbeveling
Goede service en marktconforme prijzen!

Extra toelichting
Prima geholpen bij filiaal Foto Bouw te Doesburg. Al meerdere apparaten hier gekocht en voor eventuele volgende aankopen kom ik hier zeker terug!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cees van de Wouw 14-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de site kun je alles op je gemak bekijken en beoordelen

Service
We werden gebeld dat de bestelling onderweg was, en zodra deze binnen was werden we weer gebeld.

Assortiment
Voor mij voldoende keus

Aanbeveling
Bij een zo goede levering en service meld ik dit graag aan andere

Extra toelichting
Service en contact zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RonaldB77 13-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Majon 09-05-2014 In de winkel gekocht
EP Witgoedhuis Beesd
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Locatie dicht in de buurt

Service
Deze mensen komen hun gemaakte afspraak na

Aanbeveling
Vriendelijk behulpzaam en verstand van zaken.

Extra toelichting
Mijn man prettig geholpen bij de aankoop van de machine, en bij een storing, nog dezelfde dag opgelost! Dat is pas service met een grote S, erg belangrijk. Dank-je wel J en M Blom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gelukkige koop' 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet besteld. De volgende dag afgehaald in een winkel!

Aanbeveling
Prima klantvriendelijk opgelost!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

marloesc1989 30-04-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden via bol.com

Service
Verwachte levertijd was langer dan de daadwerkelijke levertijd

Extra toelichting
Makkelijk en eenvoudig te bestellen. Jammer dat de levertijd iets langer was dan vooraf vermeld stond.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

rasli04 30-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Snel besteld, goede site

Service
vandaag besteld, morgen in huis

Assortiment
Ja hoor, prima

Aanbeveling
Niet altijd de goedkoopste

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RvV023 30-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
online bestellen en het wordt thuis bezorgd!

Service
werd gebeld wanneer ze mochten komen bezorgen, netjes

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
zie hierboven

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dwarf321 29-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Makkelijk besteld via bol.com en snel geleverd

Service
vriendelijke mensen en duidelijke antwoorden op mijn vragen

Aanbeveling
goeie webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Grootveld 28-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Netjes bezorgd en geplaatst. De 2 vriendelijke en nette heren moesten met een zware Miele wasmachine 4 trappen op en de machine in de woning in een kast plaatsen.

Service
Ik had na de eerste start van de wasmachine een melding op het scherm waar ik niet van wist wat te moeten doen. Binnen 30 minuten waren de heren weer terug om alles weer aan de praat te krijgen. Het was waarschijnlijk kalk in mijn kraanleiding omdat deze ruim anderhalve week dicht had gestaan. Echt top dat ze zo snel al te hulp schoten.

Assortiment
Meer dan genoeg keus.

Aanbeveling
Zeer netjes, klantvriendelijk, behulpzaam goede uitleg over product en mega snelle hulp na 1 telefoontje. In een woord: SUPER!!!!

Extra toelichting
Als ik weer iets nodig heb dan zal dit de eerste zaak zijn waar ik zal gaan kijken. Ben zeer tevreden over hun service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

woppie01 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede zoekfunctie, producten makkelijk te vinden met duidelijke beschrijving

Service
Vriendelijke en professioneel advies over levering en retour oude machine. Zelfs oude 2e machine werd gratis meegenomen.

Aanbeveling
Deskundigheid, vriendelijkheid en ook professioneel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Huisvrouw74 20-04-2014

Algemene score

5,0

Service
Via ****** waar ik bestelde
stond dat het de volgende dag bezorgd zou worden.
Nou werd het apparaat 5 dagen later bezorgd.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Ron Poland 20-04-2014 In de winkel gekocht
Utrechtsestraat 80 - Amsterdam

Algemene score

7,0

Gemak
online bestellen.

Service
daar de stofzuiger na 3 werkdagen nog niet binnen was moest ik er zelf over telefoneren ipv dat ik gebeld werd.

Assortiment
(bijna) alles op huishoudelijk gebied is vinden/bestellen

Aanbeveling
vriendelijk personeel

Extra toelichting
goed assortiment en prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

sjoton 20-04-2014 In de winkel gekocht
bol.com

Algemene score

6,0

Extra toelichting
Heb mijn spulletjes gekocht bij bol.com dus heb geen ervaring met de EP site De bezorging was inderdaad 1 dag later maar ik vond het wel bezwaarlijk dat je geen track en trace nr. kreeg dus ook geen idee had wanneer mijn pakketje geleverd zou worden. Daardoor kwam het dat ik zelf niet tbuis was voor de bezorging zodat mijn pakket bij de buren afgegeven moest worden.

Review criteria:

Voldoende

Reageer

josje1963 19-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
op de aangegeven tijd bezorgd
vriendelijke bezorgers

Assortiment
uitgebreid assortiment
prijs is vergelijkbaar met andere winkels
zelfde produkten in verschillende prijsklassen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erna aaeen 19-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Super om een producte te kunnen bestellen op de site en te kunnen afrekenen en afhalen in de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

helen van beek 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
een hele goede service en keurige mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pieters12 18-04-2014

Algemene score

6,8

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Joanvd 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Na één telefoontje werd ik keurig terug gebeld met een heel goede oplossing voor het probleem (de stofzuiger die ik had gekocht bleek niet meer leverbaar)

Extra toelichting
De service van EP is buitengewoon. Ik had een stofzuiger in de aanbieding gekocht die kort na mijn bestelling niet meer leverbaar was. Toen hij de volgende dag niet bezorgd werd was één telefoontje voldoende: ik werd terug gebeld met excuses en het aanbod zsm een duurder model te sturen voor de aanbiedingsprijs. 2 dagen later had ik deze inderdaad in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

josyahoo 16-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen op internet en bezorgd door de bekende winkel uit het dorp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk wuis 16-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
online bestellen en in de winkel afhalen wanneer het je uitkomt.

Service
netjes afgeleverd

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
duidelijke informatie

Extra toelichting
zou de volgende keer weer zo doen is prima gegaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

karinS60 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
bestelling via bol.com

Assortiment
lage prijs

Aanbeveling
ze maken hun belofte waar

Extra toelichting
prima prijs kwaliteit. Prima apparaat voor gebruik door mensen met handproblemen. Eerder uitgeprobeerd bij iemand anders

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

H geurtse 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijk te bestellen . Overzichtelijk en oogt goed .

Service
Werd netjes gebeld wanneer mijn bestelling binnen kwam en overlegt wanneer te brengen . Netjes tot op de plek .

Assortiment
Keuze genoeg !

Aanbeveling
Prima en netjes behandeld en afgehandeld .

Extra toelichting
EP Nijverdal , top zaak , met nog van vroeger uit goede service .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk van-den bosch 15-04-2014 In de winkel gekocht
nuland en rosmalen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
overzichtelijk

Service
kan volgens mij beter iets meer tijd besteden bij klanten thuis

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
gemotiveerd personeel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

chris1900 13-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
na bestelling werd ik direct gebeld en on ik een afspraak op dag en tijdstip maken

Service
prima service, installatie apparatuur en meenemen verpakking. kreeg goede uitleg en een onderdeel kon ik nabestellen

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
gioede service, alerte reactie na bestelling en op maat afspraak voor levering

Extra toelichting
prima bedrijf. werd direct gebeld na de bestlling via internet. kon een maatwerk afspraak maken voor dag en tijdstip en alles werd prima geleverd en aangesloten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

19mg72 12-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel besteld en geleverd via de lokale winkelier echt top

Service
netjes van alles op de hoogte gehouden en een zeer vriendelijke bezorger van EP

Assortiment
groot assortiment van alles

Aanbeveling
goede service en aardig personeel zowel bij de webshop als bij de winkel zelf

Extra toelichting
goed en snel geleverd en ik vind het makkelijk dat de lokale winkelier het product leverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KoenK1982 12-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

een familie uit wehl 06-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
site staat voldoende keus op en produkten zijn goed vergelijkbaar.

Service
op dinsdag 25 maart een stofzuiger ebsteld. op de site staat dat de levering 1 a 3 werkdagen is. op donderdag 3 april was de stofzuiger pas in het filiaal. dat is niet prettig. ik heb geen 2 stofzuigers maar waar het om gaat, 1 a 3 werkdagen klopt niet. doe anders bericht naar de klant dat produkt later komt.

Assortiment
zie antwoord 1.

Aanbeveling
prima service van martin en rinie tiemissen.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Mike1970 06-04-2014

Algemene score

6,0

Service
Aanvankelijke keuze van bezorgen of afhalen kon niet worden gemaakt, enkel afhalen bleek mogelijk. Aanvankelijke levertijd van 1-3 dagen bleek ook niet waar, dat werd een week. Verder prima contact met winkel/afhaalpunt, maar verbaasd over de verkeerde info vooraf.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

heinen31 05-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

G. van Noorloos 04-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Bestellen via internet en na 2 dagen af te halen in de winkel

Service
Ik zou gebeld worden door EP maar dat is niet gebeurd dus heb ik zelf gebeld.

Assortiment
Ruim assortiment en daardoor ook voldoende keuze

Aanbeveling
De winkel heeft voldoende assortiment van goede kwaliteit. Prima dus.

Extra toelichting
Jammer dat ik toch zelf moest bellen ipv. dat ik gebeld werd. En ik had de bestelling graag kosteloos thuis afgeleverd gekregen ipv. dat ik het zelf in de winkel moest ophalen. In eerste instantie stond dat zo ook vermeld op de site. Echter toen ik de bestelling had geplaatst las ik dat ik hem zelf moest afhalen in de winkel.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

gtwigt 04-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website waardoor het te bestellen product op een gemakkelijke manier is te bestellen.
Betaling liep vlot via IDEAL

Service
levertijd vandaag besteld morgen in huis werkte niet ,bestelling dag later geleverd .Volgens klantenservice welke dmv email gemakkelijk en snel te bereiken is, werd daarvoor exuses gemaakt en gemotiveerd

Assortiment
voor zover ik kan beoordelen uitgebreid assortiment

Aanbeveling
gemakkelijk en betrouwbaar

Extra toelichting
Betrouwbaar adres voor uw electrische en electronische aankopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramon CR 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vandaag besteld volgende werkdag in huis

Service
altijd bereidt mee te denken met klant.

Extra toelichting
gewoon erg tevreden..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Suzanneevers 04-04-2014 In de winkel gekocht
Boxtel

Algemene score

1,0

Service
Service1
Vaatwasser reparatie heeft 8 maanden zin gehad. Dat was heel normaal en de reparatie van 85 Euro was dus de moeite waard geweest volgens de chef. Geen enkele tegemoetkoming werd gedaan, veel geschreeuw en weinig wol van Rickelman Boxtel

Aanbeveling
Dit bedrijf heeft mij laten zien iig in dit geval geen acht te slaan op de opmerkingen van haar klant. Met heel veel woorden heeft de chef me duidelijk gemaakt dat het niet hun verantwoordelijkheid was....en dat het mijn probleem was......zoek het maar uit eigenlijk, of betaal opnieuw 85 euro voor de nieuwe reparatie voor 8 maanden. Service 0

Review criteria:

Slecht

Reageer

Toon meer reviews