EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 4112 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1041 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

harskamp 15-06-2017 In de winkel gekocht
ijsselstein

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
altijd alles op voorraad voor ons Jura koffiezetapparaat, goede verkopers en lekker dichtbij, in een woord, top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Sluijs-Aardema 15-06-2017 In de winkel gekocht
Het magazijn in Zwaagdijk -Oost

Aanbieding op aanbieding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdens een magazijn uitverkoop ben ik met mijn moeder naar EP Beerepoot gegaan.
Mijn moeder heeft door haar verplichte verhuizing nieuwe spullen nodig maar haar portemonnee laat niet alles toe.
We hebben een droger, koelvriescombinatie, gasfornuis, magnetron en een mooie radio installatie gekocht.
In plaats van 50,- per artikel te vragen voor het bezorgen hebben ze 1x 50,- gerekend voor alle artikelen. En tegen een kleine meerprijs wordt alles netjes neergezet en geïnstalleerd. En dit allemaal voor 1500,-
Geweldige service tijdens een magazijn uitverkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Beijer 15-06-2017 In de winkel gekocht
Hof van Hoorn.

Goed advies en duidelijke uitleg!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige overzichtelijke winkel, met de juiste mensen, verkopers die hun vak verstaan.
Kom al jaren met veel plezier iedere keer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke Noordegraaf 14-06-2017 In de winkel gekocht
EP Beerepoot, Hoorn

Altijd vriendelijke gezichten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik word altijd prettig te woord gestaan, krijg betrouwbaar advies. Voor al mijn elektrische apparaten, tablets en telefonie ga ik naar deze winkel. Dan weet ik dat ik met iets goeds thuis kom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edwinwillems 14-06-2017 In de winkel gekocht
Echt

Goed advies, duidelijk en verkoper nam ruim de tijd hiervoor

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen, duidelijk de verschillen uitgelegd tussen een aantal apparaten.
afwikkeling keurig. Het betrof de winkel in Echt. In de winkel waren voldoende apparaten aanwezig om een juiste keuze te kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja Otto 14-06-2017 In de winkel gekocht
Langeraar

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij gaan voor alles naar EP Zwirs, altijd vriendelijke mensen en snelle levering.
Ook als je later nog vragen hebt of hulp nodig hebt met installeren of zo staan ze altijd voor je klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Selina 14-06-2017 In de winkel gekocht
Zwaagdijk

Super klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een wasmachine en droger van Miele gekocht in de winkel van Beerepoot. Wij werden serieus geholpen door de verkoper, hij was erg klantvriendelijk. De levering was snel, binnen een week, en werd direct naar zolder gebracht en aangesloten.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemien 13-06-2017 In de winkel gekocht
Swaak, Leiden

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de shop werd ik heel snel en prima geholpen. Ook toen ik zat te wachten op de levering thuis en ik alsnog naar de shop heb gebeld, werd er direct gebeld met de monteur en hoorde ik dat er enige vertraging in de aflevering was. Uiteindelijk was de monteur er toen snel en is er vakkundig geïnstalleerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myra 13-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk geholpen, goede uitleg. Meedenkend met de klant. Wij kochten 2 inbouw apparaten en kregen een mooie korting.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wim rijsbergen 13-06-2017 In de winkel gekocht
Leiden pelikaanstraat

Prima ontvangst in de winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige ontvangst in de winkel en snelle levering van het apparaat.
Goede service! Nadat de reparatie niet aan de verwachtingen voldeed,
Na aanschaf van een nieuwe baak/grill oven kosten vergoed van de reparatie!

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jet 13-06-2017 In de winkel gekocht
Vaassen

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Klantvriendelijk behulpzaam zijn kundige mensen die verstand van wit en bruingoed hebben. Fijn om zo een winkel in het dorp te hebben

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bas van Iersel 13-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Top service, en personeel met kennis van de producten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is top. Ik ga altijd naar de winkel. de winkel is duidelijk, overzichtelijk en altijd netjes.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Dam 13-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Enthousiast en eerlijk personeel, perfecte service !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een super winkel. Als je binnenkomt ervaar je meteen de goede sfeer die in de winkel aanwezig is. Na een vriendelijke begroeting werden we zeer professioneel geadviseerd i.v.m. de aankoop van een nieuwe televisie. De bezorging en montage was ook super. Ze hebben meteen de televisie voor mij ingesteld want daar ben ik zelf een leek in. Kortom de volgende keer ga ik weer naar EP Hoorn !!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 13-06-2017 In de winkel gekocht
EP Beerenpoot Hoorn

wederom geweldig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij komen altijd met veel plezier bij de EP Beerenpoot in Hoorn.
Er zijn maar weinig winkels met zo een goede service.
al onze apparaten halen we daar vandaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Kornman 13-06-2017 In de winkel gekocht
EP Beerepoot Werfershoof

Goed en persoonlijk advies bij aankoop Dyson V6 Trigger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren opzoek naar een oplaadbare stofzuiger voor onze boot en tijdens het winkelen liepen we bij EP: Beerepoot naar binnen en vroegen om advies betreffende oplaadbare stofzuigers en de verkoper vertelde dat Dyson een heel krachtige stofzuiger in het assortiment heeft.
We hebben deze besteld en zodra deze binnen was hebben we een sms bericht ontvangen, wat ook is gebeurd, we zijn heel blij met dit apparaat !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima, snel en deskundig advies 12-06-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel

Prima, snel en deskundig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had enkele specifieke vragen en niet te veel tijd. De verkoper luisterde goed en kon precies antwoord geven op mijn vragen. Met een mooi product stond ik tevreden buiten. en de bose voldoet prima aan mijn verwachting!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 12-06-2017 In de winkel gekocht
Medemblik

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goeie winkel maar heb er te weinig ervaring mee om een goeie beoordeling te geven. Kom dus niet aan hondert karakters toe.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Vonk 12-06-2017 In de winkel gekocht
Elburg

EP ELburg .. toppers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij elke aankoop weer een tevreden en goed gevoel. Goede service, kennis van zaken en altijd oplossingsgericht. Toppers!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 12-06-2017 In de winkel gekocht
Rosies in Veendam

Geweldige service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed geholpen , vriendelijk personeel , snel geholpen , s morgens een TV uitgezocht en s middags nog geinstalleerd . Super !!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ROBERT BLAAUW 12-06-2017 In de winkel gekocht
HOORN

TOP SERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
HET PERSONEEL IS ATIJD VRIENDELIJK EN BEHULPZAAM EN GEVEN GOED ADVIES TEVENS IS HET OVERZICHT EN INDELING VAN DE WINKEL DUIDELIJK EN OVERZICHTELIJK

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.W.Hakkesteegt 12-06-2017 In de winkel gekocht
Schagen

Vriendelijk personeel,deskundig

Algemene score

8,0
Ook als je buiten de garantieperiode komt,wordt er toch gekeken om tot een klant
vriendelijke oplossing te komen..
Als je iets nodig hebt is het eraltijd voor een aanvaardbare prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

WG te W 11-06-2017 In de winkel gekocht
Wervershoof

Uitstekend geholpen met idem service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
EP Beerepoot is voor ons van oorsprong een plaatselijke winkel en die willen we graag houden. Zelf doen ze er ook alles aan om de plaatselijke klanten te behouden zodat die niet weg lopen naar de prijsvechters van de grote stad. Door hun klantvriendelijkheid (meedenken maar niet opdringen), goede service maar ook de prijzen lukt dat ze goed. Chapeau voor Beerepoot !

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

J. Veldhof 11-06-2017 In de winkel gekocht
Eppink Tubbergen

Goede voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel geeft goede informatie. De verkoper heeft verstand van zaken, en geeft een eerlijk advies. Laagdrempelig. Je stapt er gemakkelijk naar binnen.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Frans Vriendjes 11-06-2017 In de winkel gekocht
Makado Centrum Schagen

Vriendelijk en enthousiast personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geen moeite teveel bij deze winkel. Het personeel is erg behulpzaam en meedenkend. Jammer dat er ook geen vestiging in Den Helder is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Maaike 11-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Prima uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vandaag prima en uitgebreide uitleg gehad. Service is altijd goed bij EP Beerepoot.
Met een goed gevoel een aankoop gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Thea 11-06-2017 In de winkel gekocht
Vaassen

Geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende service en advies. Vriendelijk personeel! Groot assortiment en als ze het niet op voorraad hebben is het de volgende dag aanwezig.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André Blankestijn 10-06-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel Grootebroek

Winkel, personeel en service meer dan oké!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Miele wasautomaat en Miele droger gekocht samen met een Miele passtuk met lade.
Uitermate vriendelijke ontvangst en service in een ruime en mooi aangeklede zaak. Het kan dus gewoon ook zonder schreeuwerige muziek en claimend personeel! Goede informatie en prijs. Daarna alles op tijd besteld, geleverd en uitermate professioneel geïnstalleerd met een vriendelijke uitleg nadien.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Remko 10-06-2017 In de winkel gekocht
Beerepoot Hoorn

Persoonlijk en vakkundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mevr Sanne Vlaar heeft ons zeer prettig en persoonlijk geholpen. Dit is de reden dat we juist bij EP beerepoot komen en kopen. Met een goed gevoel en een glimlach hadden we snel de koop van onze vriezer/koelcombi rond. Sanne dank!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 10-06-2017 In de winkel gekocht
EP:Mensones Sneek

Vriendelijk en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel waar je vriendelijk wordt geholpen en het personeel goed weet waar ze over praten. De levering is snel en correct. De service is geweldig, ook na aankoop kun je met je vragen terecht.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ton Cuijpers 10-06-2017 In de winkel gekocht
EP Tummers Panningen

Goede service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor de aankoop informatie ingewonnen op internet en dit samen met de verkoper nog eens bekeken.
Prijs was concurrerend, en het ter zake kundige advies en het op voorraad hebben van het product zodat we het direct mee konden nemen gaf de doorslag voor de aankoop bij EP Tummers

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

hein 10-06-2017 In de winkel gekocht
roermond

echt goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
nog een winkel waar je gewoon binnen kunt lopen en te woord gestaan wordt door deskundig personeel. je komt voor iets goedkopers (om de hoek zit ook MediaMarkt), je wordt goed voorgelicht over betere maar duurdere alternatieven (op verzoek overigens) en gaat vervolgens toch met het product de deur uit waar je voor kwam. je weet het zeker: dat kan nooit een miskoop zijn. En dat was het ook niet!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

paap 10-06-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vanwege uitstekende behandeling hebben echt kennis van zaken en vertrouwd adres
kopen al ons ze spullen bij ep

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jose 09-06-2017 In de winkel gekocht
EP elktro Groot-Zevert Groenlo

Klant vriedelijk en geweldige service

Algemene score

10,0
Klant vriendelijk en een goede uitleg over de producten, goede service, komen afspraken na. zijn vakbekwaam, er worden geen voorrijkosten berekend.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma Zieleman 09-06-2017 In de winkel gekocht
Ommen

Heel goede service, leuk personeel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het advies is altijd goed en het personeel denkt met je mee zodat je niet zomaar een aankoop doet. :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick Thijssen 09-06-2017 In de winkel gekocht
Heinz Van Benthem

super service en persoonlijke aandacht. Gewoon menselijk!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een leuke winkel met een geweldige service.
En een grote persoonlijke aandacht. Het personeel is bekwaam en doet ook moeite voor je

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 09-06-2017 In de winkel gekocht
Schagen

Universele bestekbak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en kwaliteit en goede producten uiteraard om niet te vergeten. Personeel is klantvriendelijk en goed behulpzaam

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. en R. 09-06-2017 In de winkel gekocht
Ommen

1e klas service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2 maand geleden een nieuwe telefoon gekocht bij EP in Ommen. Omdat mijn vrouw en ik hetzelfde type telefoon hebben had ik ze beide aangemeld via bluetooth om handsfree te bellen in mijn auto. Dat ging een maand goed totdat mijn telefoon er uitgegooid werd. Eerst zelf geprobeerd mijn toestel aan te melden maar dat lukte op geen enkele manier. Bij de garage hebben ze van alles geprobeerd mijn toestel weer aan te melden maar ook dat lukte niet. Vervolgens naar EP in Ommen gegaan. Daar hebben ze binnen een uur gefikst dat beide toestellen weer via de handsfree benaderbaar waren. Dit alles kosteloos. Dat noem ik nou service. EP Ommen nogmaals super bedankt voor jullie inzet.

X en x Ommen

Reageer

Willems 09-06-2017 In de winkel gekocht
Ep Eppink Tubbergen

Fantastisch Geholpen!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na meerdere malen Ep Eppink in Tubberegen te hebben bezocht om mij te laten informeren in mogelijkheden over een TV. Besloten om een Samsung TV te kopen.
Tv afgeleverd en geïnstalleerd en een uitgebreide uitleg gekregen over de tv.
Helaas toch storing op de tv en hier melding van gemaakt. Overdag geen tijd om het probleem te verhelpen maar wat schetste onze verbazing tege 21:00 Ep Eppink om het probleem te verhelpen. Top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Bleumink 09-06-2017 In de winkel gekocht
EP Groot Zevert Groenlo

Service en betrouwbaarheid is top.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als klant wordt je niets opgedrongen. Goede service en als iets niet werkt wordt het correct opgelost. Ook zonder extra kosten.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud K. 09-06-2017 In de winkel gekocht
Groenlo

Prima geregeld inbouw nieuwe koelkast Liebherr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super advies gegeven. Inbouw ook laten verzorgen en de heren hebben prima werk afgeleverd. Hier is de klant nog echt KONING!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanSjoerd 09-06-2017 In de winkel gekocht
Grou

Goed en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk,niet opdringerig en ook deskundig. We kopen erg graag bij EP.
Ze komen bij je thuis om de apparatuur te brengen en de oude spulken en verpakkingsmateriaal op te ruimen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

?? 08-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

service is goed

Algemene score

8,0
ik houd van kleinere winkels waar de service goed is, de persoonlijke benadering spreekt me aan. De grote Megastores mijd ik.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

C.Bos 08-06-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel

Wij zijn heel blij met deze winken in onze buurd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is de enige elektrozaak in ons dorp, maar deze winkel dik in orde en we missen ook geen ander.
Service is goed en de leveringen ook.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Guus 08-06-2017 In de winkel gekocht
EP: Mensonides Sneek

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correct geholpen. Juist en passend advies gegeven. Na eerst zelf een onjuiste keuze te hebben gemaakt heeft zeer vriendelijke medewerker van EP Mensonides Sneek ons op juiste pad gezet. Waarvoor onze hartelijke dank. Absoluut de moeite waard om de winkel te bezoeken!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. 08-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn al jaren klant bij EP Beerepoot in Hoorn. Vakbekwaamheid personeel, service en klantvriendelijkheid zijn een reden om daar steeds weer terug te komen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Dekker 08-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Geweldige service vriendelijk, duidelijk en op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke en professioneel personeel, die duidelijke antwoorden en adviezen geeft zonder opdringerig te zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Martin en Elly 08-06-2017 In de winkel gekocht
EP Stet in zuid scharwoude

Dorpswinkel waar als klant word behandeld bij EP Stet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ze rustig de tijd nemen en je de juiste keuze adviseren voor de aankoop van een product,met snelle levering en service bij bij je thuis waar het product ook geplaatst moet worden.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Co en Marian 07-06-2017 In de winkel gekocht
Zuid-Scharwoude

Betrouwbaar en kennis van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over het advies in de winkel, er werd veel tijd genomen om ons de diverse modellen te laten zien en ons te informeren over de mogelijkheden m.b.t. de apps en de diverse abonnementen van Ziggo. De bezorging en het installeren van de televisie is heel goed gegaan. Alles werd geïnstalleerd en goed ingesteld en kabels doorgemeten e.d.
Ook hieraan is genoeg tijd besteed. We konden alle vragen stellen en problemen voorleggen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

J. Boon 07-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Verademing!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een winkel zoals je die graag wilt. Service, kwaliteit en persoonlijke aandacht! Tussen al dat geweld van winkels zoals die met die schreeuwend irritante reclames en het onpersoonlijke internet met recht een verademing.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Elst 07-06-2017 In de winkel gekocht
EP Toon Bergmans

Formidabele service bij Toon Bergmans EP in Zeeland

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na aankoop van mijn Philips scheerapparaat in de winkel van EP Toon Bergmans te Zeeland, had ik moeite met het registreren via de website van Philips.
Telefonisch werd ik net zo lang geholpen tot dat de registratie een feit was.
Nogmaals dank aan Dhr. X voor het geduld en de vriendelijke uiteenzetting hoe het beste te navigeren tijdens het registreren van mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews