EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 3376 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1005 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nelleke 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen en betalen was erg duidelijk en eenvoudig

Service
Er werd kort erop al gebeld om te bedanken voor de bestelling en een gewenste afleverdatum/ tijdstip af te spreken: Keurig.

Assortiment
1 artikel was niet op voorraad maar werd direct besteld en was er twee dagen later al.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Veronique 11-01-2016 In de winkel gekocht
IJmuiden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ep tol is een kwaliteitsmaatregelen met goede producten en klantgericht, deskundig personeel

Aanbeveling
Nier schreeuwerig of trendy,maar kwaliteitsdienst uitstraling en geduldige deskundige service

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nijntje 06-01-2016 In de winkel gekocht
Groesbeek.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Is in onze woonplaats

Service
Bij vragen duidelijke beantwoording.

Assortiment
nvt

Aanbeveling
Correct,duidelijk en vriendelijk.

Extra toelichting
Blijf zo doorgaan.Geen op of aanmerkingen verder gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Auke 06-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Het is een webwinkel als zo vele, niet goed niet slecht.

Service
De aangegeven afleverdatum werd lang niet gehaald. De TV werd woensdag bezorgd, terwijl ik hem in het weekend al besteld had. En daardoor kon ik hem niet cadeau doen op dinsdagavond. En ik had hem bewust zo laat besteld om hem niet al die tijd te hoeven verstoppen.

Extra toelichting
De EP zaak bij ons in de woonplaats geeft prima service. Maar de trage aflevering is voor mij een minpunt.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Anke 31-12-2015 In de winkel gekocht
Bunschoten Spakenburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is duidelijk waar je alle producten kan vinden. Ik mis wel de prijskaartjes op de producten.

Service
Je wordt goed en netjes geholpen!

Assortiment
Er is niet heel veel keus, maar dat ik ook wel weer prettiger voor het overzicht en jullie hebben een kleine winkel dus dan kan er ook niet meer.

Aanbeveling
Het is gewoon een goede winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

henk van heumen 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen en ophalen

Service
Precies op tijd en goede service ga zo door

Assortiment
Wij kopen alles bij lunenburg

Aanbeveling
Hele fijne mensen die nog iets voor je doen.

Extra toelichting
Ga zo door met de service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Hele snelle en keurige levering

Assortiment
Uitgebreid

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Oma 21-12-2015 In de winkel gekocht
Bovenkarspel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wij hadden interesse in een nieuwe TV. Dat was gemakkelijk te vinden.

Service
De TV die in de advertentie werd aangeboden was niet meer voorradig. Wij kregen een nieuwer model tegen dezelfde prijs aangeboden. Klasse

Assortiment
Teveel keus. Er werd goed naar ons geluisterd wat wij precies zochten.

Aanbeveling
Prima service, aandacht en een uitstekende levering.
De tv werd voor ons geïnstalleerd zonder extra kosten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renata en Wil 20-12-2015 In de winkel gekocht
Hoorn / Bovenkarspel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar met de auto.

Service
Op basis van ervaring in het verleden, hele goede service.

Assortiment
Grote verscheidenheid aan producten.

Aanbeveling
Zeer mooie winkels en vriendelijke deskundige personeelsleden!

Extra toelichting
Wij kunnen deze winkels zeer aan bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abvogt 19-12-2015 In de winkel gekocht
EP Schalkwijk IJsselstein

Algemene score

4,5

Gemak
Veel keus

Service
Zeer slechte service en kennis van zaken.
Lange levertijden.
Verkopen producten die niet of nauwelijks leverbaar zijn.
Kunnen geen goede informatie geven over hetgeen ze verkopen.
Zijn niet in staat om producten te vinden die met elkaar aangesloten en/of verbonden kunnen worden.

Assortiment
Veel keuze maar kunnen deze producten niet of na lange tijd pas leveren.

Aanbeveling
Ik zou alleen producten kopen die in de winkel voorradig zijn en waarvan je zeker weet dat je ze wilt kopen omdat hun kennis van zaken minimaal is.
Helaas hebben ze weinig in voorraad.
Indien niet voorradig, niet kopen.
Wordt een drama!

Extra toelichting
Deze review gaat over EP Schalkwijk in IJsselstein. Eens maar nooit meer! Met andere EP winkels geen ervaring

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Gerrit Jan 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
via internet besteld, had het vlot binnen

Aanbeveling
kan geen slechte dingen ontdekken....

Extra toelichting
winkel oke... Samsung BD-H6500/XN Blu-ray Speler valt wat tegen, mis wat opties......

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Rutger 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis lekker winkelen.

Service
Goede en vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de graaf 16-12-2015 In de winkel gekocht
Heinen in spakenburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed overzichtelijk

Service
je wordt netjes te woord gestaan als je vragen hebt

Aanbeveling
er is altijd ruimte voor verbetering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marieke 15-12-2015 In de winkel gekocht
Bunschoten/Spakenburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bijzonder goede voorlichting en er wordt niets opgedrongen.
Vriendelijk en betrokken personeel.
Men kent je ook.

Service
Vooraf een prijsindicatie en bij meer kosten wordt je gebeld

Assortiment
genoeg verschillende apparaten om een goede keus te maken.

Aanbeveling
zie 1e motivatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke van der Pouw Kraan 14-12-2015 In de winkel gekocht
Wolvega
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Sowieso is het super makkelijk. En ik hoef hiervoor niet te reizen. De dichtbijzijnde Ep is voor mij 21 km ver

Service
Ik heb eerst de EP winkel in Wolvega gebeld , of ik de aankoop van een smartphone kon doen via de website en toch de service in Wolvega kon behouden. Dat was dus geen probleem.

Assortiment
was gewoon goed

Aanbeveling
IK heb hele goede ervaring met Ep ook voor min vorige aankopen, en de service is TOP

Extra toelichting
Hele goede winkel, betrouwbaar personeel en een fantastische service, en daar gaat het nu juist om!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cpcees 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ging met veel gemak

Service
Veron geeft de beste service

Assortiment
Een rijk assortiment

Aanbeveling
Ze nemen de tijd voor je in de ruime winkel

Extra toelichting
Veel beter dan media markt of Bcc. Hier geven ze echt advies en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ter Linden 13-12-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvo 11-12-2015 In de winkel gekocht
volendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
goed geholpen en tv goed geinstalleerd

Aanbeveling
service is niet te evenaren

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dieneke Jansen 10-12-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We wilden een wasmachine kopen. De omschrijvingen en prijzen waren erg laag bevestigd zodat je steeds moest bukken. Gelukkig lukt dit nog goed maar het is lastig voor oudere mensen.

Service
Erge goede en eerlijke uitleg ! Prettige verkoper waar je eigenlijk meteen alles bij wil kopen, wat we ook gaan doen bij een volgend product.

Assortiment
Gewoon goed

Aanbeveling
Zie service; de verkoper is voor ons bepalend. Dan mag het zelfs iets meer kosten!

Extra toelichting
Nee, alles verliep uitermate prettig. De beste reclame was de verkoper voor ons, wat we ook aan onze vrienden hebben vertelt. Mijn man heeft de verkoper uiteraardt gecomplimenteerd!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk

Service
snelle levering

Aanbeveling
vooral de snelle levering gaf voor mij de doorslag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JOLO 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De volgende dag geleverd zoals afgesproken!

Service
Negen dagen na de aankoop was het product 20 euro afgeprijsd in verband met sinterklaas. Heb de klantenservice een email gestuurd, en ik kreeg binnen 24 uur bericht dat het verschil op mijn rekening werd teruggestort. Echt super service!!

Assortiment
Ik heb er alles kunnen vinden dat ik nodig had.

Aanbeveling
Alleen maar goede ervaring met dit bedrijf!!

Extra toelichting
Klantenservice bedankt voor de perfecte service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 04-12-2015 In de winkel gekocht
EP Heinen Spakenburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het gemak van een winkel in het dorp waar je woont.

Service
de levertijd is nagekomen en voor vragen word je goed te woord gestaan.

Assortiment
Het assortiment was voldoende waar wij voor kwamen.
We hebben alles kunnen vinden en de prijs was goed.

Aanbeveling
Vriendelijk en goed geholpen. Dat is ook de reden dat er in het verleden ook aankopen zijn gedaan. Als er problemen zijn met apparatuur wordt dat altijd correct afgehandeld. Een erg fijne winkel voor ons.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jop 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Supersnel

Service
Goed en snel

Assortiment
Prima keuze

Aanbeveling
Onverwacht goed voor onbekende partij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroenderuiter1986 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bestelprocedure was makkelijk en er waren voldoende betaalmogelijkheden.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, maar niet de uitgebreidste.

Aanbeveling
Prima winkel! Snelle bezorging en gemakkelijk bestelproces.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

maandag 29-11-2015 In de winkel gekocht
IJsselstein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
0verzichtelijk, goede uitleg

Service
alles aan huis geregeld

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tinie verdoold 28-11-2015 In de winkel gekocht
ep : schalkwijk in ijsselstein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ep beerepoot 28-11-2015 In de winkel gekocht
bovenkarspel/grootebroek
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk te bereiken

Service
goede service en uitleg

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zeer prettig geholpen

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EP Beerepoot Hoorn 25-11-2015 In de winkel gekocht
EP Beerepoot Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Alles wordt aangesloten en je krijgt er nog uitleg bij ook!

Assortiment
Heel veel keuze. Super!

Aanbeveling
De medewerkers weten veel. Je krijgt goede uitleg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cpnooij 25-11-2015 In de winkel gekocht
Wervershoof
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Beerepoot is een oud adres waar je met kennis wordt geholpen

Service
Als je een vraag stelt dan wordt je goed geholpen

Assortiment
Alles op huishoudelijk gebied is er te koop en als Beerepoot het niet voorradig heeft wordt het in notime geregeld

Aanbeveling
Hier hoef ik niets aan toe te voegen

Extra toelichting
Lekker doorgaan op de ingeslagen weg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans 24-11-2015 In de winkel gekocht
Bunschoten - Spakenburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Top

Assortiment
Genoeg

Aanbeveling
Niels is teveel voor het personeel als er iets is wordt het op gelost.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sonja 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
Ze hebben ons snel uit de brand geholpen

Extra toelichting
Fyi

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Read 23-11-2015 In de winkel gekocht
Filiaal Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik voel mij op mijn gemak, omdat de winkel ruim is ingedeeld

Service
Men informeert duidelijk en neemt de tijd hiervoor.

Assortiment
Vind ik ruim voldoende wat er staat aan assortiment, geeft mij een rustige indruk.

Aanbeveling
Ik koop sinds 1972 bij EP Beerepoot.

Extra toelichting
Neen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 21-11-2015 In de winkel gekocht
EP Beerepoot Volendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prettig behandeld

Service
Zeer goed

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Zij geven een goed advies en goede nabehandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark 21-11-2015 In de winkel gekocht
Bovenkarspel en Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke indeling in de winkel van aanbod.

Service
Duidelijke adviezen van vakbekwame verkopers en medewerkers.

Assortiment
Je weet wat je er kunt verwachten.

Aanbeveling
Goed totaalplaatje.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
thuis op het gemak uitzoeken bekijken en vergelijken

Service
op een zaterdag besteld en via track en trace vanaf maandagmorgen al te volgen ,levering op dinsdag precies volgens de aangegeven tijdsbestekken

Assortiment
voldoende om uit te selecteren

Aanbeveling
zie bovenstaande motiveringen

Extra toelichting
Ondanks de aankoop van een all in one printer ( geschikt voor netwerk en usb aansluiting )wordt de printer geleverd zonder printerkabel ( JAMMER!! )

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicolette 21-11-2015 In de winkel gekocht
Hoorn

Algemene score

7,0

Gemak
Vakkundige info van de verkoper gekregen.

Service
Snelle levering en installatie.

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hanna 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Geen oneindig gezoek. Gewoon meteen vinden wat je hebben wilt

Service
Omdat we een winkel in de buurt hebben ga ik daarheen voor advies. De beste deal maak ik dan via de webwinkel.

Assortiment
Liever een selectie van de beste opties, zoals dus bij EP, dan een ellenlange lijst aan keuze.

Aanbeveling
Het afgelopen jaar heb ik 2x electronica moeten aanschaffen en via google en kieskeurig kwam ik bij EP uit voor de beste deal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nikki 19-11-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prettig om te winkelen

Service
al jaren klant en gezien de ervaring zijn we zeer tevreden over de service.

Assortiment
het assortiment is divers.De verhouding kwaliteit en prijs
is goed.

Aanbeveling
Vriendelijk en klant gericht personeel.
Goede service voorwaarden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John 19-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Het bestellen gaat snel en eenvoudig

Service
Beloofd wordt levering 1-3 werkdagen. Na zelf gebeld te hebben zou de diepvriezer 4 dagen later geleverd worden. Echter gebeurde dit niet. Na telefonisch contact zou de levering over het weekend heen getild worden stond nu op dinsdag. 'S-maandags werd de vriezer onverwacht geleverd.

Assortiment
Assortiment is verder in orde

Aanbeveling
Ik heb hier gekocht omdat het bij mij in het dorp is en over het algemeen de service in orde is. Deze keer kon het beter

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Luursema 18-11-2015 In de winkel gekocht
Hoorn Beerepoot

Algemene score

7,0

Gemak
Groot met veel keus, dus niet altijd overzichtelijk

Service
Wisselende adviezen van medewerkers. Uiteindelijk goed geadviseerd (waarschijnlijk)

Assortiment
Ruim voldoende voor ons

Aanbeveling
gewon

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Cees 17-11-2015 In de winkel gekocht
EP:Beerepoort van Aalstweg, hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ruim opgezet, veel verschillende modellen netjes naast elkaar.

Service
Ook ongevraagd advies gekregen.

Assortiment
Ik zocht een wasmachine en daar stonden er echt heel veel van.

Aanbeveling
Ruim, netjes en overzichtelijk.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Wijnie Budding 17-11-2015 In de winkel gekocht
Wervershoof
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed geholpen makkelijk te vinden,dicht in de buurt

Service
goede service,goed geholpen

Assortiment
een goede sortering

Aanbeveling
ik ben erg goed geholpen,en dit is voor mij de beste zaak in de buurt

Extra toelichting
alles is wel duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 15-11-2015 In de winkel gekocht
EP : Beerepoot Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Televisie die ik wilde kopen snel gevonden.

Service
Prima service en goede toelichting van de aangekochte televisie bij thuisinstallatie!

Assortiment
Uitstekend assortiment

Aanbeveling
Goede bereikbaarheid vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 15-11-2015 In de winkel gekocht
Beerepoot Volendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke winkel en vriendelijk personeel

Service
Prima service

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Prima winkel, met divers assortiment en vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Prima service en goede toelichting van de aangekochte televisie bij thuisinstallatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een aanrader 15-11-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruim opgezette winkel

Service
Vakkundig, vriendelijk personeel

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Ook nog een goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen en veel winkels om de spullen zelf op te halen.
Betalen kan in de winkel.

Service
Snel geleverd

Assortiment
Vol op keuze, voor iedereen wat.

Aanbeveling
goede service en klant vriendelijk.

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Huijgen 14-11-2015 In de winkel gekocht
Bunschoten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar, goed overzichtelijk

Service
Staan altijd voor me klaar
Denken mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gisteren een wasmachine besteld via de website omdat de mijne kapot was en vandaag is hij al aangesloten.

Service
Heel snel geleverd en een goede uitleg.

Assortiment
Ze hadden de wasmachine die ik zocht voor een goede prijs.

Aanbeveling
Goede snelle service,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der zwaag 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ruime keuze

Service
goed

Assortiment
volledig

Aanbeveling
ruime parkeergelegenheid buiten de stadsdrukte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Klok 11-11-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
Goede professionele hulp in de winkel. Correcte aflevering.

Assortiment
Ondanks dat de aanbieding uit de folder niet aanwezig was toch een prima vervanging kunnen kopen voor een goede prijs

Aanbeveling
Prettige verkopers, goede service

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews