EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 3376 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1005 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nico Heek 22-03-2016 In de winkel gekocht
Bunschoten-Spakenburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel flexibel en meedenkend!

Service
Keurig levertijd na gekomen!

Assortiment
Er stond genoeg om te kijken wat perfect bij ons zou passen.

Aanbeveling
Wij zijn fan van EP! Lekker dichtbij en altijd een goede prijs en service!

Extra toelichting
Nee, helemaal tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Bestellen via internet en afhalen in de fysieke winkel ging heer gemakkelijk.

Service
Het artikel was snel bezorgd. Ik werd door een medewerker van de fysieke winkel gebeld dat het apparaat was aangekomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marmara 20-03-2016 In de winkel gekocht
Genderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Gewoon lekker in de buurt, de producten zelf aanschouwen, voelen en vergelijken.

Service
Prettig als je vragen hebt even bellen en direct antwoord of je wordt teruggebeld.
Vertrouwd is ook , mocht er iets aan mankeren, reparatie of garantie zie je steeds dezelfde vertrouwde monteur. Wel zo fijn !

Assortiment
Prima assortiment, kan uitgebreider, maar keuze genoeg .

Aanbeveling
Altijd fijn om goede voorlichting te krijgen.

Extra toelichting
Het maakt wel heel erg uit, wie je treft van het personeel. Ik heb ook wel eens een herrieschopper/ betweter getroffen . Dat had me bijna doen besluiten . Nooit meer te komen. Maar dat is gelukkig opgelost ! Zonde zou het zijn, van een winkel waar je al heel lang komt, met heel veel plezier

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

anoniem 19-03-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is gemakkelijk om even lang te komen en wat te kopen

Service
De service is top voor mijn gevoel gemotiveerde werknemers

Assortiment
Een mooi assortiment hebben ze

Aanbeveling
Als jij wat wil hebben dan is deze winkel een aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Schepers 19-03-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Je word deskundige geholpen

Service
Er word goed geluisterd en bekeken wat het probleem is en verholpen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

John van de Rijt 18-03-2016 In de winkel gekocht
Tilburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijke site en bezorgen wanneer het ons uitkomt !

Service
Gratis nr en gratis bezorgen en ruilen en retour binnen 14 dagen geen probleem.

Assortiment
Kan hoger

Aanbeveling
Fijne online winkel,klantvriendelijk en lid van de Nederlandse Thuiswinkel organisatie dus betrouwbaar wat tegenwoordig erg belangrijk is

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Floor 17-03-2016 In de winkel gekocht
Musselkanaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Wat een geweldige service heet E.P. Paar jaar terug daar een wasmachine gekocht en naar een paar maanden kregen wij gaatjes in kleding, ik dacht dat het door de wasmachine kwam en heb de winkel toen gebeld, ik durfde niet meer te wassen.Hun zouden contact opnemen met Bauknecht...ik vond het prima, maar ik zei erbij dat wij de eerste 2 week op vakantie zouden zijn, paar minuten later belden ze terug van E.P dat ze met een half uurtje de wasmachine kwamen omruilen voor een nieuwe en dat hij het zelf met Bauknecht zou regelen wat betreft de kapotte wasmachine, hij zei je gaat met vakantie en je wil dan graag schone was mee en als je er weer bent willen de dames graag de wasmachine weer vullen. Kijk daar word ik nou vrolijk van 👍🏻

Aanbeveling
Goed en vriendelijk personeel met een uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Melinda 16-03-2016 In de winkel gekocht
Beerepoot te wervershoof
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik voel me heel erg bij jullie op me gemak wand ik word altijd goed geholpen

Service
Om dat er altijd iemand voor ons klaar staat als er wat aan de hand is met onze spullen

Assortiment
Jullie hebben ook een heel ruim assortiment waar ik uit kan kiezen dus zit er altijd wel wat bij

Aanbeveling
Ik geef jullie een dikke 10 om dat er altijd iemand is die je helpt en jullie geven ook heLe goed survice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeepee 16-03-2016 In de winkel gekocht
EP Mensonides
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Je wordt altijd goed geholpen, deskundig advies. Doen moeite om bepaalde onderdelen te bestellen binnen korte tijd.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, goede service en mooie apparatuur.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Carla 16-03-2016 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is goed te vinden en super georganiseerd

Service
Altijd behulpzaam en zoekend naar een oplossing, meedenkend.

Assortiment
Top!

Aanbeveling
Soms kijken we toch bij andere winkels maar komen 9 van de 10 keer weer uit bij Beerepoot. Service staat bij ons hoog in het vaandel 😃

Extra toelichting
Volgens mij genoeg toelichting gegeven 😉

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huijgen 16-03-2016 In de winkel gekocht
EP Heinen in Bunschoten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Wij hebben 2 jaar terug een warmtepomp droger aangaschaft en deze beviel helemaal niet. Na krap een jaar terug gegaan naar de winkel voor een nieuwe droger. De oude kon ik inruilen en ze gaven nog goed geld terug en heb een andere bij ze gekocht. Top service!

Aanbeveling
Wij hebben 2 jaar terug een warmtepomp droger aangaschaft en deze beviel helemaal niet. Na krap een jaar terug gegaan naar de winkel voor een nieuwe droger. De "oude" kon ik inruilen en ze gaven nog goed geld terug en heb een andere bij ze gekocht. Ze komen hem netjes aansluiten en hebben de oude meegenomen. Top service!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Jan en Ina 16-03-2016 In de winkel gekocht
Dokkum
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle artikelen in de winkel zijn overzichtelijk te bezien

Service
Men staat altijd klaar

Assortiment
Is voldoende

Aanbeveling
Alles bij elkaar is het een fijne winkel om te komen en te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hoef niet thuis te blijven, kan mijn bestelde spullen op halen in de winkel, 1 dag later al.

Service
Nemen alle tijd voor je, en zijn deskundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franke 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fons Loos 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel en goed

Service
Alle duidelijk

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mieke Verhoeve 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk om on line te bestellen.

Service
Ik kon de factuur niet vinden en belde, direct werd deze opnieuw gestuurd en ik kreeg uitleg over de eerder ontvangen factuur.

Assortiment
ruim assortiment (niet te ruim)

Aanbeveling
Alles verliep vlotjes en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Sr 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gebruiksvriendelijke website

Service
's-morgens half tien besteld > 13:30 u. bezorgd. Zeldzaam!

Assortiment
Zeer divers

Aanbeveling
Compleet geheel.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Albert 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudig bestellen zonder account aan te maken, prima!

Service
Volgende dag in huis zoals beloofd, ik wist alleen niet op welke tijd het pakketje aan zou komen. Tijdsindicatie zou nog beter zijn, zodat je er niet voor in huis moet blijven (stond alleen aangegeven in de Track & Trace dat het 'vandaag' bezorgd zou worden).

Assortiment
Goede prijs/kwaliteit verhouding, gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Erg tevreden over zowel het product als ook de bestelprocedure. Bezorger van EP was vriendelijk en het product werd op tijd bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

BEN 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles staat en is duidelijk op de web-site

Service
Doen wet ze beloven.

Aanbeveling
10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 28-02-2016 In de winkel gekocht
Filiaal Hoorn die het produkt niet voor de juiste prijs kon verkopen, maar vervolgens bij de webwinkel.

Algemene score

5,8

Gemak
De winkel heeft een luxe uitstraling en is uitnodigend

Service
We zijn in Hoorn geweest voor de aanschaf van een IPhone 6plus. Deze stond op de website voor een prijs +/- €680. We wilden hem in de winkel aanschaffen, maar in de winkel werd de telefoon aangeboden voor een prijs ad. €739. e hebben de verkoper er op gewzen dat de prijs op de website lager is, mar daar werd niks meegedaan. Dit is de prijs en daar moet u het mee doen. Jammer van de slechte behandeling aangezien ik ook nog aan het kijken was voor een nieuwe televisie. Dus in plaats van een nieuwe telefoon en wellicht een interesse om een televisie hier aan te schaffen , zijn we met lege handen de deur uit gelopen.
We zijn de winkel uitgelopen en de telefoon via de website voor de winkel besteld. Dinsdags kon de telefoon opgehaald worden. Dit aan het eind van de dag gedaan en keurig geholpen. Aan de verkoper het verhaal verteld met daarbij aangegeven dat ik teleurgesteld ben over de manier waarop dit is gegaan en dat ik dit jammer vind hoe dit is gelopen. Verkoper heeft aan gegeven dat dit niet zo had hoeven lopen, gezien de telefoon voor de prijs op de website verkocht had kunnen worden en bood excuses aan voor hoe het is gegaan.
Service maakt je in de winkel onderscheidend en de eerste verkoper heet dat toch niet begrepen.

Assortiment
Luxe uitstraling en een breed assortiment

Aanbeveling
Zuiver op basis van assortiment en behandeling van de tweede verkopen. Als de cijfer op basis van de eerste verkoper gegeven zou moeten worden, dan wordt het een onvoldoende.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Martijn Meester 29-02-2016

Hallo Albert,
Spijtig te lezen dat je een vervelende ervaring hebt gehad in onze winkel. Wij streven naar 100% tevredenheid dus willen ook graag de achtergrond van deze klacht weten. Graag kom ik persoonlijk met je in contact om dit door te spreken. Wellicht zou je me een mail kunnen sturen met contactgegevens.
Met vriendelijke groet,
Martijn Meester
EP:Beerepoot Hoorn

Reageer

Marjan 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Stofzuiger was makkelijk te vinden op de website, was in voorraad en kwam zoals afgesproken de volgende dag.

Service
Ik heb een Miele stofzuiger gekocht, was goed te vinden op de website, goed geprijsd, was in voorraad en kwam de volgende dag.

Aanbeveling
Alles was zoals ik dat graag wil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LK 24-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
overal te bezorgen

Service
snelle levering

Assortiment
alleen specifiek gezocht

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

mvh 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles wijst zich vanzelf.

Service
Ze hebben zelfs gebeld toen ze in de buurt waren. Prima!

Assortiment
We waren op zoek naar een bepaalde wasmachine dus heb niet echt naar het assortiment gekeken. Volgens mij zit dat wel goed.

Aanbeveling
Duidelijk, er wordt gelijk een afspraak gemaakt en alles is op tijd geleverd

Extra toelichting
Het was fijn dat een webwinkel direct contact opneemt om een afspraak voor aflevering te maken. Ik was hier heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HvM 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en gemakkelijke bestelprocedure.

Service
Dag na bestelling netjes contact opgenomen voor afspraak levering. Levering iets later dan gehoopt, maar reden duidelijk toegelicht.

Aanbeveling
Alle moeite gedaan om nog zelfde dag te leveren. Bij levering gratis allerlei tips gekregen op eigen initiatief van bezorger winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Boompjebeestje 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Ruime betalingsmogelijkheden. Ook is het webshop makkelijk toegankelijk.

Service
Een grote pluim voor de service. EP houdt je goed op de hoogte van de status ook indien het product niet op voorraad is.

Assortiment
Ruime keuze in hun assortiment.

Aanbeveling
Top winkel, zou het zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik M 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer eenvoudig en duidelijk is de website van EP,via de telefoon afspraak gemaakt voor de levering.

Service
De levering was keurig op tijd,en vriendelijk personeel.

Assortiment
Over het assortiment kan ik niet een oordeel geven,heb niet verder gekeken naar andere producten,de prijs voor het gekochte product was goed te noemen,kon goedkoper maar voor een betrouwbare winkel heb ik altijd wat extra voor over,service kost nu eenmaal geld.

Aanbeveling
Ouderwetse service blijft de beste,persoonlijk en duidelijk.
Volgende product koop ik weer via EP.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mandy 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Toen onze wasmachine stuk was, hebben wij een nieuwe besteld via de website. De website is overzichtelijk en bood alle benodigde informatie. De bestelling was gemakkelijk en snel te doen.

Service
Omdat we elk moment ons tweede kindje verwachten, en er twee gezinsleden met griep op bed lagen, was een goed werkende wasmachine onmisbaar. Toen de oude het begaf, hebben we 's avonds meteen een nieuwe uitgezocht en besteld. EP belde direct de volgende ochtend, en kwam 's middags al om de nieuwe wasmachine te brengen en installeren. Om twee uur stond onze nieuwe aanwinst te draaien, en konden wij weer opgelucht ademhalen. En heel fijn: de oude werd direct meegenomen, zodat we zelf niets hoefden af te voeren.

Assortiment
Ruime keuze en mooie aanbiedingen.

Aanbeveling
Prettig online winkelen en een hele snelle en prettige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ria 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk,

Service
De volgendedag al in huis

Assortiment
De keuze is reuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Janse 11-02-2016 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is zeer duidelijke en makkelijk te vinden.

Service
IK heb een ruime ervaring met deze winkel alles wordt altijd keurig afgewikkeld.

Assortiment
Ik ben zeer tevreden over het assortiment en kom met de verkoper altijd wel tot een prijsafspraak.

Aanbeveling
Zeer professioneel winkelpersoneel en altijd behulpzaam gewoon een top zaak.

Extra toelichting
Ik zou iedereen aanraden om naar de zaak te gaan. De verkoop eindigt niet zodra je de deur uit loopt maar staan daarna altijd nog klaar voor je. Gewoon een top services.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

weet niet wat ik in moet vullen 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
buitengewoon tevreden

Service
niks op aan te merken

Assortiment
voor ieder wat wils

Aanbeveling
al met al een prima winkel

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patty 10-02-2016 In de winkel gekocht
Nijverdal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk omdat het een zaak is die bij ons dichtbij zit. Niet alleen voor aanschaf maar ook voor reparatie werkzaamheden!

Service
Service met een glimlach! Nooit te beroerd om even tijd te maken en je te voorzien van het juiste advies. Hoop niet dat grote jongens EP straks bij mij in de buurt wegblazen, want ga graag naar EP toe.

Assortiment
Het assortiment is natuurlijk niet zo groot als online, maar er is voldoende en de extra service die verleent wordt en af en toe de hele leuke aanbiedingen schelen een hoop!

Aanbeveling
De persoonlijke contacten, het advies en gemak om toch even naar binnen te stappen geeft mij een 9 voor deze winkel!

Extra toelichting
Ik heb online nog nooit wat gekocht, misschien toch maar eens proberen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Angelina L. 10-02-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
-Overzichtelijk.
-In het geval van vragen is er altijd personeel beschikbaar.

Service
-Kwaliteitsproducten met goede garantie.
-Vriendelijk en goed adviserend personeel.
-Regelmatig acties.

Assortiment
-Breed assortiment van allerlei electronica voor in huis.
-Producten in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Ik ben een meer dan tevreden klant!

Extra toelichting
Wat ik een absolute pre vind ten opzichte van andere shops is jullie gratis klantenservice-nummer!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maickel 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zowel een winkek waar je het apparaat kunnen zien vielen horen en vragen kunt stellen als de handigheid van deze tijd de webshop met scherpe prijsen

Service
gedegen eerlijk advies gehad en nazorg bij vtagen mbt aansluiten

Assortiment
riant en niet eindeloss maar wel van alles wat in alle prijs en kwaliteitsklasses

Aanbeveling
cimbinatie van biven staande score op diverse vlakken

Extra toelichting
ElectronucPartner is een passende naam ze helepn de klant waar nodig met informatie advies tips en dat is service van deze zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Milou 10-02-2016 In de winkel gekocht
Volendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
goeie service, uitleg en de wasmachine werd naar boven getild.

Assortiment
Hoorn heeft veel te bieden

Aanbeveling
Proffesioneel komen ze over, weten waar ze over praten, scherp geprijsd, vriendelijke service

Extra toelichting
Nee eigenlijk niet, ga door met jullie winkel en hou de vriendelijk heid/ klant vriendelijk heid vast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geertje Hoekstra 10-02-2016 In de winkel gekocht
Wolvega
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Altijd in de buurt

Service
Je weet wat je hebt, en als je het niet hebt, dan krijg je hulp tot je krijg wat je wilt :)

Assortiment
altijd verrassend, leuke aanbiedingen en je vind altijd wat je nodig hebt

Aanbeveling
Je hoeft nooit ver te zoeken, er is altijd een EP in de buurt. Daarom raad ik iedereen deze winkel aan!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Visser 10-02-2016 In de winkel gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Goede overzicht van elektrisch apparatuur

Service
Goede uitleg over de artikelen die worden gezocht

Assortiment
Mag wel wat meer assortiment in de winkel

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

I Geenen 10-02-2016 In de winkel gekocht
vd kampen Budel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
simpel overzicht

Service
Gewoon zoals het hoort

Assortiment
redelijk goed gevarieerd aanbod

Aanbeveling
Fijne service en kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ocin 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Winkel dichtbij en daar afhalen is erg handig

Service
Uitstekende service. Dat geeft de doorslag voor mij om terug te komen bij EP

Assortiment
In de winkel geen groot assortiment, online wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ron 09-02-2016 In de winkel gekocht
Capelle aan den IJssel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb gekozen voor afleveren in de winkel. Echt ideaal. Ophalen wanneer jij tijd hebt

Service
Prima, veel informatie verstrekt in de winkel

Assortiment
Niet alles aanwezig, maar wel datgene dat ik nodig heb. Dus toch goed.

Aanbeveling
Neemt alle tijd voor je mbt info

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans van der Linden 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Extra toelichting
Gisteren bestelt vandaag geleverd. Vooraf telefonisch contact over de levering. Geen wazig antwoord zoals ergens in de ochtend of middag. Neen tussen 13.00 en 15.00 uur. Om 13.15 uur stond EP Mensonides voor de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vince 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijk en makkelijk

Service
Snel en goed

Assortiment
Veelzijdig

Aanbeveling
Vriendelijk geholpen

Extra toelichting
Ik vond de keuze uit filialen talrijk, wel zo makkelijk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Marco 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prime site, makkelijk zoeken op product.

Service
Product bleek niet direct leverbaar. Na een duidelijke communicatie tot een prima oplossing gekomen.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Door de aangeboden oplossing m.b.t. levering heb ik het volste vertrouwen in de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima bestelwijze

Service
Had iets verkeerds besteld. Zonder mankeren vlot geld terug.

Aanbeveling
Prima contact en levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen1977 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen, overzichtelijk

Service
Goede service en after care indien nodig vanuit de vestiging middelburg

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Goede service en after care indien nodig vanuit de vestiging middelburg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carin 29-01-2016 In de winkel gekocht
Eethen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ondanks een foute lage prijs op internet kregen we de tv toch voor de afgesproken prijs mee.

Aanbeveling
Vriendelijk bediening. Deden veel moeite bij uitleg.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Peter Witteman 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het zoeken van het artikel en het plaatsen van de bestelling verliepen soepel.
De mogelijkheid om in een winkel af te halen is een prettige optie.

Service
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.
Nadat ik de bestelling geplaatst had, was het artikel bij een andere winkelketen voordeliger leverbaar. Het verschil werd zonder discussie verrekend!
Super!

Assortiment
De winkel heeft een ruim assortiment, maar op het gebied van electronica is zeer veel te koop. Daarom zul je toch wel eens elders moeten shoppen.

Aanbeveling
De after-sale service, zoals deze door mij ervaren is èn de eenvoudige mogelijkheid om een artikel dat niet bevalt te retourneren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dineke 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb via internet mijn bestelling gedaan

Service
Keurig

Assortiment
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 20-01-2016 In de winkel gekocht
Groesbeek

Algemene score

6,2

Gemak
duidelijke website, ik kon goed vinden wat ik zocht

Service
Product kwam 1 dag later dan aangegeven

Assortiment
het assortiment voldoet aan verwachtingen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jac1972 14-01-2016 In de winkel gekocht
EP Veendam

Algemene score

4,0

Gemak
groot assortiment en scherpe prijs

Service
ik ben niet te spreken over de service en ben zeer teleurgesteld in de winkel en hoofdkantoor.

Assortiment
ik heb mijn twijfels over de producten die men verkoopt en heb het idee dat deze buiten de EU worden ingekocht daar waar de kwaliteitscontrole minimaal is vanwege de lage prijs.

Aanbeveling
Het ontbreekt de winkel aan daadkracht en inlevingsvermogen en dit komt de service niet ten goede.
Dit zelfde geldt voor de hoofdvestiging van EP want na telefonisch contact loop ik aldaar ook tegen een muur.

Extra toelichting
Nee, want datgene wat ik zou schrijven zal dan niet geplaatst worden door Kieskeurig.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

André 13-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,3

Service
Product 1e week december besteld, is pas geleverd eind december, levertijd 2 maal uitgesteld. Moet eigenlijk niet kunnen voor dit product. Ik zal dit ook niet meer via website EP bestellen.

Aanbeveling
Lange levertijd voor producten.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews