EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 3376 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1005 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nathalie 22-03-2017 In de winkel gekocht
Rickelman Best

Supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vaatwasser op dezelfde dag van aankoop al geplaats.
Combi/magnetron oven moest besteld worden, maar werd ook direct vakkundig geplaats bij binnenkomst.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fam Damen 04-03-2017 In de winkel gekocht
EP Zeeland gemeenteLanderd

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hadden een wasmachine van Siemens
Van enkele jaren oud
Maar door verhuizing gebruiksaanwijzing kwijt
Ineens kinderbeveiliging er op
Kon eniet meer af
Telefonisch via Jannes Jan uitstekend geholpen
Toppie

Reageer

R. Mos 05-02-2017 In de winkel gekocht

Beerepoot Schagen Makadocentrum

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kochten 2 maanden terug een nieuwe Samsung Cycloon Stofzuiger in de aanbieding, wat we ook probeerde we konden er niet aan wennen. Afgelopen week toch maar weer een Stofzuiger met zak gekocht bij Beerepoot en verteld dat we niet tevreden waren maar dat het zeker niet aan Beerepoot lag maar gewoonweg aan ons. De vrouwelijke medewerker vond het toch een uitdaging en vroeg ons de Samsung langs te brengen om te testen. Uiteraard mankeert het toestel niets maar wat gebeurd??? Toch geld terug betaald om ons het juiste gevoel te geven!!
Hulde aan de medewerking ondanks een eigen foute aankoop
Vriendelijke groet Familie Mos Schagen

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 27-01-2017 In de winkel gekocht
EP Stadshagen Zwolle

Top service bij EP Stadshagen Zwolle

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
L. en zijn team staan altijd voor je klaar en hebben nu voor ons een probleem met onze Horizon Box van Ziggo opgelost. Hier zijn in eerste instantie meerdere monteurs van Ziggo zelf mee bezig geweest en hebben het niet kunnen oplossen. Een collega van L. van EP Stadshagen heeft in ons probleem in totaal in nog geen 1,5 uur opgelost! We wisten al van eerdere aankopen dat EP Stadshagen (en haar team medewerkers) een hele prettige winkel was, maar dit was weer eens een bevestiging van de top service. Heel erg bedankt en ga zo door!

Pluspunten

  • Uitmuntende service
  • Goede en duidelijke uitleg
  • Aandacht voor de klant
  • Snelle levering

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LJ 26-01-2017 In de winkel gekocht
EP Meppel

Goed advies en service EP Meppel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een andere TV ook een bezoek gebracht aan EP Meppel, de medewerkers staan je goed te woord. Wijzen op voor-nadelen van andere modellen en zijn niet opdringerig. Zijn ook bereid een scherpere prijs te maken als product elders goedkoper besteld kan worden.
Toen de TV binnen was (eerder dan verwacht) is deze aan het eind van de dag nog snel bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 23-01-2017 In de winkel gekocht
EP Stadshagen (Zwolle)

Uitstekende service

Algemene score

9,0
Bij EP in Stadshagen (Zwolle) weten ze wat klantcontact en service is. Ze hebben alle tijd voor je om alles netjes uit te leggen. De verschillen tussen de in ons geval wasmachines, de voors en tegens. Eerlijke verkoop en niets duurder dan de concurent.

Pluspunten

  • Verkoper heeft alle tijd voor je
  • Goede heldere uitleg van producten
  • Snelle levering
  • Bozorging + installatie aan huis

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

trouwe klant 23-01-2017 In de winkel gekocht
EP, Oosterwechel, Raalte

wasmachine gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
oude wasmachine was overleden. met 1 telefoontje na een bezoek aan de webshop, hebben we een goed advies gehad van |EP Raalte. deze stond een paar uur later al geïnstalleerd op de plek. voor een paar tientjes hebben we er 5 jaar garantie bij kunnen kopen. top weer een tevreden klant

Pluspunten

  • goed en eerlijk advies
  • betrouwbaar
  • deskundig over alle producten

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas van Gelder 19-01-2017 In de winkel gekocht
Meppel

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De klantvriendelijkheid van EP Meppel is top! Ze denken met je mee, maken een scherpe prijs en leveren zo snel mogelijk!

Pluspunten

  • Service
  • Efficiency

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henk Jager 12-01-2017 In de winkel gekocht
EP Stadshagen Zwolle

Opnieuw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na eerdere aankopen o.a. inductieplaat , stofzuiger , tv , nu nog een TV weer een TV bij EP Stadshagen in Zwolle dit is een bedrijf waar Service met Hoofdletter wordt geschreven .

Pluspunten

  • SERVICE
  • TIJD voor je

Minpunten

  • Bestaan niet bij EP Stadshagen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hekman 08-01-2017 In de winkel gekocht
Ommen

Was@

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk, behulpzaam, denken goed mee , snelle levering eerlijke voorlichting, . Nemen de tijd , l

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Zo tevreden! 02-01-2017 In de winkel gekocht
EP Verdaas te Oudenbosch

EP Verdaas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een geweldig mooie tv gekocht bij EP Verdaas te Oudenbosch
De tv is zeker niet de eerste aankoop. Wij zijn zeer tevreden over de EP Verdaas. Wij worden steeds goed geholpen bij onze aankoop. Alles wordt steeds netjes afgeleverd, geplaatst en geïnstalleerd. Maakt niet uit waar er moet worden geleverd en men hoeft niet bij te betalen. Dit is "onze winkel"

Pluspunten

  • Perfecte service
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G. Leemhuis 30-12-2016 In de winkel gekocht
EP Eppink Tubbergen

EP Eppink te Tubbergen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en deskundig advies, waarbij adviezen werden gegeven over het te kopen product, afgestemd op het wensenpatroon van de klant. Eerlijk advies en geen eigen (verkoop)belang.

Pluspunten

  • eerlijk advies
  • afstemming op de vraag
  • op voorraad, direct leverbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrits 29-12-2016 In de winkel gekocht
Hardenberg

Goed voorgelicht en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hebben wasmachine en droger gekocht bij EP in Hardenberg. Goed geholpen, alle tijd en netjes aangesloten thuis. No nononsens

Pluspunten

  • Goede voorlichting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Neels 28-12-2016 In de winkel gekocht
EP van den Berg Ooltgensplaat

Prima service EP van den Berg Ooltgensplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Denken graag mee om de beste oplossing te bieden voor de klant. Prijs/kwaliteit is prima in orde. De apparatuur wordt thuis bezorgd en geïnstalleerd, daarna volgt een instructie en tips over het gebruik. Mocht er iets zijn met de apparatuur wordt dit vlug opgelost.

Pluspunten

  • Prima service en advies
  • Prijs / kwaliteit
  • Thuis bezorging en installatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk schenkel 23-12-2016 In de winkel gekocht
Best

Goede voorlichting

Algemene score

9,0
geeft prima voorlichting denkt mee en ook achteraf zeer goede service oplossing gericht
Bij problemen een keer bellen en ze komen langs. zonder echt duur te zijn waar voor je geld.

Pluspunten

  • prima service
  • denkt mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gert 15-12-2016 In de winkel gekocht
EP Nijverdal

Miele Wasmachine WKE130WPS

Algemene score

9,0
Vakkundig en goed geholpen. Weten goed uit te leggen hoe een wasmachine werkt en wat de voordelen en nadelen zijn van de verschillende type wasmachines.

Pluspunten

  • vakkundig
  • vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden63jaar 06-12-2016 In de winkel gekocht
EP Schalkwijk IJsselstein

goede voorlichting

Algemene score

9,0
In de winkel van EP Schalkwijk in IIsselstein hebben we keer op keer uitgebreide informatie gekregen over het apparaat dat we wilden kopen, zoals laatst de wasdroger. Als het toch niet goed uitpakt (wat we één keer hebben gehad) dan is men uiterst coulant om ons toch tevreden te stellen.

Pluspunten

  • zeer goede voorlichting
  • prima nazorg
  • bezorging zit in de prijs inbegrepen

Minpunten

  • prijs lijkt hoog, maar is inclusief alles
  • niet meer in Houten
  • parkeren lastig en niet gratis

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Tonnie Keizer 01-12-2016 In de winkel gekocht
EP Apeldoorn Korianderplein

EP Apeldoorn Betrouwbaar en Klantvriendelijk

Algemene score

9,0
Voor EP Apeldoorn op het Korianderplein heb ik gekozen omdat ze betrouwbaar en klantvriendelijk zijn.
Daarom kom ik ook al jaren in deze winkel.
Ook de gemaakte afspraak in de winkel over de levering werd perfect nagekomen.
Bovendien gaf de bezorger nog een korte uitleg over de werking van de droger.
De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Houden zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MR 29-11-2016 In de winkel gekocht
Nijverdal

Een echte klantenwinkel

Algemene score

10,0
Prima winkel, goed en nuttig assortiment. Fijne, accurate en kundige bediening en service. Bereidwillig om ook voor de kleinere apparaten een klant tevreden te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klaasd 18-11-2016 In de winkel gekocht
EP.Tol IJmuiden

Siemens koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede voorlichting en uitstekend afgestemd op de wensen van de klant. Levering en plaatsing van de koelkast was uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Beerling 16-11-2016 In de winkel gekocht
Oudeschild - Texel

Texelse service bij EP-Voordeelland

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel met veel keuze.
Deskundig en vriendelijk personeel met een klantgerichte instelling. Komen hun afspraken na en doen graag iets extra's na een aankoop, desnoods ook bij je thuis. De winkel heeft regelmatig leuke acties.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hein 10-11-2016 In de winkel gekocht
Leiden

EP Swaak Leiden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
EP:Swaak in Leiden is een mooie winkel met vriendelijk personeel en kennis van zaken. De baas staat zelf ook in de winkel en de kleinschaligheid spreekt mij aan. Servicegericht en redelijke prijzen in een mooie showroom.

Pluspunten

  • Mooie showroom
  • Kennis en kunde
  • Vriendelijk en niet opdringerig

Minpunten

  • Prijzen op website zijn soms hoger dan in de shop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees Jan 03-11-2016 In de winkel gekocht
schagen

EP Beerenpoot filiaal Schagen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
aardig personeel goede uitleg en topservice ik heb bij deze winkel een wasmachine gekocht van siemens na wat vragen en uitleg over diverse functies die vereist waren werd mij een wasmachine aangeraden van siemens niet eens de duurste na deze besteld te hebben werd hij zonder extra kosten op zolder aangesloten en de vriezer naar beneden gebracht echt top een grote winkel met de service van een kleine winkel echt super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AvB 07-10-2016 In de winkel gekocht
Rickelman Boxtel

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
EP heeft een duidelijke site waar de producten goed op te vinden zijn. Ze bieden altijd de laagste prijs conform de meest actuele prijzen van Kieskeurig. Hier hoef je niet eens om te vragen. Daarbij biedt EP een geweldige goede service. Goed bezig EP!

Pluspunten

  • Goede service
  • Overzivhtelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zaza13 30-09-2016 In de winkel gekocht
EP Maxwell Echt

Prettige winkel en personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig om de gelegenheid te hebben gehad om in de fysieke winkel op mijn gemak alle draadloze speakers (ze hadden een goed assortiment staan) uit te proberen. Geholpen door iemand die de tijd nam en goed doorvroeg naar wat ik zocht en waarom.

Gemak
Ondanks kleine winkel alle rust en ruimte om de toch nog behoorlijke selectie speakers te kunnen uitproberen en beluisteren.

Service
Ondanks drukte netjes uitleg gekregen over garantie en locatie dichtsbijzijnde EP winkel bij mijn woonplaats.

Assortiment
Ik kwam puur voor de draadloze /draagbare speakers en ze hadden een zeer ruim assortiment, min of meer de top 10 van waar je naar zou willen kijken en luisteren.

Pluspunten

  • Prettige winkel, vriendelijk personeel
  • Rust om zelf uit te proberen en te beluisteren
  • Heldere uitleg en advies

Minpunten

  • Het was wat druk in de winkel...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marcel 16-08-2016 Via de website gekocht

Koelkast Samsung RB29FERNCWW

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Via de website besteld levering was goed,netjes geholpen en snelle levering. Bezorgers plaatste netjes de koelkast op zijn plek wel vind ik het bedrag wat ervoor betaald moet worden aan de hoge kant.

Pluspunten

  • Goede service
  • Snelle levering

Minpunten

  • Hoge kosten bezorgen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

SuzanneB 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik heb online een fornuis besteld en er werd snel contact met mij opgenomen om een bezorgmoment in te plannen. Was erg snel en gemakkelijk.

Service
De bezorgers waren erg vriendelijk en brachten het fornuis naar de tweede verdieping. De meneer die het fornuis aansloot was ook erg vriendelijk en behulpzaam. Hij gaf ook nog uitleg over het gebruik van het fornuis en over tips voor het eerste gebruik.

Assortiment
Er was voor mij voldoende keuze!

Aanbeveling
Het was gemakkelijk, snel en ben (tot nu toe in ieder geval) erg tevreden met het product!

Extra toelichting
-

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans196450 04-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Gemak
Tv besteld bij ep zeewolde stond bij 1 a 3 dagen levertijd
heb hem besteld en betaald op 28 juni en heb nog niks zou ook email krijgen. Veel gebeld zouden terug bellen maar niks.
Ep slogan is EP doet het maar er hoort achter te staan niet.
Ik weet 1 ding zeker eens maar nooit weer naar ep

Service
Ze Beloven terug te bellen maar je hoort gewoon niets meer.
Als iets niet op voorraad is bel klant dan dat het langer gaat duren dat noem ik service

Assortiment
Assortiment is goed levering en afhandeling zwaar onder de maat.

Aanbeveling
Zoals ik al zei eens maar nooit weer
Als het geld maar binnen is doen ze geen moeite meer
Ik kan gewoon kwaad worden als er bij staat op voorraad met 1 a 3 dagen levertijd.
En je krijgt het niet en belt je suf maar komt geen stap verder

Extra toelichting
Nee anders word ik nog kwaaiier

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend

Reageer

letje 30-06-2016 In de winkel gekocht
udenhout
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke uitleg en goede keuze

Service
vaatwasser niet goed gemonteerd kwamen meteen

Assortiment
op de website veel in de winkel weinig

Aanbeveling
goede service en dat is zeer belangrijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geralde 27-06-2016 In de winkel gekocht
Harlingen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ziet er goed en overzichtelijk uit

Service
De mensen zijn altijd vriendelijk

Assortiment
kan er alles krijgen en zo niet dan wordt het besteld

Aanbeveling
zie bovenstaande antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 21-06-2016 In de winkel gekocht
EP Elburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik moest er wel een kwartier voor rijden, maar dat was geen probleem.

Service
Vriendelijk personeel, nam de tijd om alles uit te leggen. Printten zelfs verschillende wasmachines uit, zodat ik thuis alles kon vergelijken. Brachten de wasmachine gratis thuis en op zolder.

Assortiment
Genoeg keus. Wat er niet stond, kon besteld worden.

Aanbeveling
Het bezoek en de bestelling gaf een heel goed gevoel.

Extra toelichting
Kom zeker in deze winkel terug als ik iets nodig heb. Mijn product was misschien iets duurder, dat was wel jammer, maar als de service zo goed is als ik van bekenden hoorde, is het het alles waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lie 21-06-2016 In de winkel gekocht
IJmuiden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Medewerkers goed in omgang. Producten goed te vinden. Product snel gevonden en snel beslist.

Service
Goed geholpen/geadviseerd. Alles volgens planning geleverd. Ook tevreden over product.

Assortiment
Op website gekeken en in winkel advies ingewonnen. Prijs is gemiddeld wat hoger dan andere internetaanbieders, maar ik vind advies en service erg belangrijk. Als er wat is wil ik ook fysiek iemand spreken i.p.v. alleen mailen/telefoneren.

Aanbeveling
Ben al meer dan 10 jaar een tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

th lensen 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fijn dat je online kunt bestellen

Service
netjes en beleeft

Assortiment
ze hebben van alles

Aanbeveling
zal wel goed zijn zo als de rest

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascalle Sanders 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via internet vergelijken en bestellen is zo simpel!

Service
Kreeg mijn artikel meteen geleverd want ik woonde niet zo ver.

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Super service en klantgericht denken. Grandioos.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
afhandeling en levering is perfect verlopen

Assortiment
Wij zochten een koel/vriescombinatie met een grote vriezer en deze hebben wij bij EP gevonden

Aanbeveling
goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liverpool59 18-05-2016 In de winkel gekocht
Arnhem Presikhaaf
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk en evt gratis thuis te laten bezorgen

Service
Product was snel bestelbaar en de volgende dag al verkrijgbaar en behulpzaam en vriendelijk personeel.

Assortiment
Veelzijdig assortiment

Aanbeveling
Nette uitstraling en goed georganiseerd.
Personeel was enorm behulpzaam en duidelijke uitleg.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Nieuwpoort 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
EP-Knol Haarlem (Rijksstraatweg) is vlakbij

Service
Meerdere artikelen gekocht bij EP-Knol Haarlem en altijd goed en deskundig geholpen.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
In de buurt, deskundig en vriendelijk personeel, goede (back)service.

Extra toelichting
Ik heb op advies van de winkel EP-Knol Haarlem het artikel via de webshop gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H L Kroes 08-05-2016 In de winkel gekocht
EP Mensonides Harlingen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime winke, prettige bediening, overzicht op het hele assortiment.

Service
Goede service. Geen opdringerig personeel.

Assortiment
Ruim voldoende, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Overzicht goed, bediening fijn. Lekker winkel op rond te kijken zonder opdringerig personeel

Extra toelichting
Nee alles is omschreven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

egbert 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je krijgt een mailtje als het artikel in de plaatselijke winkel is
en dan ophalen op een moment dat het je past

Service
ligt klaar als je binnenkomt

Assortiment
voldoende keus voor de apparatuur die wij nodig hebben

Aanbeveling
makkelijk, thuis rustig uitzoeken, vertrouwd adres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vd Wardt 30-04-2016 In de winkel gekocht
Maarssen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke winkel (filiaal Maarssen)

Service
In de winkel goede uitleg, online iets besteld, wordt op tijd in de winkel klaargezet.

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
Filiaal Maarssen heeft een persoonlijke benadering met personeel die weten waar ze het over hebben

Extra toelichting
Vergeleken met de megastores van andere winkels is dit een verademing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tiny Versendaal 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keuze maken, aanklikken, gegevens en afleveradres invullen, betalen en afsluiten. Bevestiging van bestelling, betaling en order bevestiging volgt automatisch.

Service
Na het gereedmaken van bestelling komt melding en daarna melding van aanbieding bij vervoerder met de gegevens voor traceren van bestelling.

Aanbeveling
Bestelling snel gedaan, bevestigingen correct en op tijd geleverd zoals ze aan geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke beschrijving van het apparaat

Service
volgens afspraak snel bezorgd

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
alles klopte

Extra toelichting
Had al ervaring met de fysieke winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen van Keulen 19-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Bestellen ging gemakkelijk en snel, zelfs via mijn mobiel.

Service
De service bij bestelling ging niet zo vlot, duurde 4 dagen voor ik een order bevestiging kreeg (nadat ik zelf Heb moeten bellen ervoor. Kreeg hem daarna wel netjes. Bezorgen was dikke prima! Werd tot in de keuken bezorgd. Chapeau voor de bezorger die het fornuis met mij naar boven getild heeft!

Assortiment
Prima assortiment! Genoeg keuze en uitleg bij de producten.

Aanbeveling
Prima om te winkelen online, personeel was vriendelijk aan de telefoon, klein minpunt was dan over de order bevestiging. Maar al met al toch een 7. Prima cijfer.

Extra toelichting
Ik wil de meneer die ik aan de telefoon gehad heb, bedanken voor zijn goede en snelle handelen toen ik belde voor de order bevestiging. En dat hij ook meteen de desbetreffende winkel gebeld heeft wanneer hij bezorgd werd. Het betreft Arnout Corbeek! Dankjewel voor je service. En natuurlijk de bezorger die met mij het fornuis 3 hoog getild heeft!

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Toon Rutgers 18-04-2016 In de winkel gekocht
Harlingen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke winkel. Altijd deskundig personeel beschikbaar.

Service
Kwam voor een soundtrack vanwege slecht geluid TV, terwijl ik een goede versterker met boxen heb. Geholpen met digitaal naar analoog-kastje: 300 euro bespaard. Ook bij installeren telefonisch geholpen. Klasse!

Assortiment
Dat loopt niet over.

Aanbeveling
Spreekt voor zich...

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marian Essenstam 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles was duidelijk en ging snel.

Service
Ik had een afvoerdroger besteld, dat moest een warmtepompdroger zijn, ze kwamen dus met de verkeerde, maar ze bleven even aardig en de volgende dag kwam de goede droger, ik hoefde niet eens 2x bezorgkosten te betalen, had ik wel willen doen, wat een service!

Assortiment
Prima prijs voor het product.

Aanbeveling
Aardige mensen en goede service!

Extra toelichting
Alleen maar lof!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk alles te vinden.

Service
Vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
Alles wat je nodig hebt. Veel verschillende merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jari van gool 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk in gebruik

Service
ideale service

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
de winkel heeft een goeie service en uitstekende producten, dit is andere zeer aan te raden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wasvrouwtje 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
lekker vanuit je luie stoel keurig gerangschikt

Service
Al veel gekocht bij EP juist om die goede service

Assortiment
er is voldoende keus uit goede kwaliteit dingen

Aanbeveling
perfect

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sprunnie 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
lekker snel opgelost vanachter je computer

Service
de winkel heeft een goede geschiedenis

Assortiment
groot genoeg het assortiment er zit altijd iets tussen

Aanbeveling
Goede ervaringen met de winkel in het verleden

Extra toelichting
Nee eigenlijk niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 26-03-2016 In de winkel gekocht
EP Schalkwijk te IJsselstein

Algemene score

3,0

Service
In 2009 een droger gekocht van het merk Bosch met een opgedrongen serviceplan. Inmiddels is de afvoerpomp al 3x vervangen. Bosch zou hiervan, volgens EP, op de hoogte zijn. Bosch zou, volgens EP, geen coulance kennen nu de afvoerpomp voor de vierde keer kapot is. Zelf naar Bosch gemaild en werd vriendelijk geholpen en werd de zaak keurig afgehandeld.

Aanbeveling
Deze winkel wijst je rechten als consument af. Moest VIJF weken wachten, voordat er een antwoord kwam. Dit antwoord kwam na een telefoontje van mijn zijde en nadat wat gedreigd met mijn rechten. Wijst alle verantwoordelijk af en verwijst naar de fabrikant.

Extra toelichting
Koop nimmer een serviceplan.

Review criteria:

Slecht

Reageer

Toon meer reviews