EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 2700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 680 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

toontje57 20-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
gemakkelijk in de buurt en alle tijd om te kijken naar het juiste product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Hofmeijer 19-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestelling via PC, goed te vergelijken met andere producten.

Service
Prettig contact, zeer vriendelijke medewerker aan de telefoon. En zeer vriendelijke bezorgers. Apparaat aangesloten en duidelijke uitleg gekregen.

Assortiment
prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albertden Hartog 19-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het artikel was makkelijk te vinden en werd goed beschreven

Service
Het was ook de volgendedag al in huis, zoals vermeld.

Assortiment
Goede keuze in dit artikel

Aanbeveling
Ik vind dat ze keurig en eerlijk gehandeld hebben . Het artikel was ook goed en stevig verpakt

Extra toelichting
Kortom, EP lecvert wat het beloofd en doet dat ook nog binnen de afgesproken tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dinant Geuze 18-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
online bestellen in een mum van tijd.

Service
Ze bellen even om af te spreken wanner ze komen en adviseren gelijk of je de goede keuze gemaakt hebt

Assortiment
Ze hadden de machine die ik bestelde niet op voorraad maar wel een goed alternatief. een betere machine ontvangen voor hetzelfde geld.

Aanbeveling
Prima service en communicatie.

Extra toelichting
Zie alle bovenstaande opmerkingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dharma 17-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
met een paar klikken alles geregeld dus zeer gemakkelijk

Service
erg snelle levering en zeer vriendelijke medewerkers ( vervoer) die het apparaat plaatsten , en de oude wegdroegen.

Assortiment
ruime keuze aan apparaten.

Aanbeveling
zeer aan te bevelen.

Extra toelichting
zeer vriendelijk personeel , snelle levering .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jappie dv 17-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Erg handig om via de PC te bestellen en het product met een zeer goede service te ontvangen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

boomstra 17-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via bol.com besteld, supergemakkelijk

Aanbeveling
snel en goede prijs

Extra toelichting
Via bol.com besteld, snel & goede prijs

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Z de Boer 17-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het gemak vanuit je stoel een bestelling doen en voor dat je het weet i je bestelling binnen

Assortiment
Voor elke stofzuiger zijn er zakken in overvloed

Aanbeveling
Toppunt van snelheid zonder dat je de deur uit hoefd

Extra toelichting
Wat goed is moet goed blijven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pgbergsma 17-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Correcte afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.P. Schriemer 17-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vanuit je stoel bestellen!

Service
Vriendelijke mensen en passende oplossing gezocht voor het plaatsen op de wasmachine.

Assortiment
voldoende aanwezig

Aanbeveling
Gewoon goed snel en klantvriendelijk

Extra toelichting
Goed snel en klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin788 16-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Smits1971 16-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Besteld via bol.com

Service
Op tijd geleverd

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Alles is goed gegaan. Dus geen klagen

Extra toelichting
Besteld via bol.com en levering is goed en op tijd gebeurt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

callme1947 15-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke productomschrijvingen en makkelijke bestelprocedure

Service
Snelle levering, keurig verpakt en voldeed aan de specificaties

Assortiment
Ruim assortiment, veel keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Goede eerste ervaring met bestelprocedure en tevreden over geleverd product

Extra toelichting
Meer dan tevreden over bestellen bij- en levering door EP. Alles volgens afspraak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Booches 15-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en gemakkelijke website.

Service
Werd na telefonisch kontakt snel geleverd en naar wens gemonteerd.

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Al met al: prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roblito 14-01-2014

Algemene score

7,0

Service
Bij aankoop op internet werd aangegegeven dat binnen 2 uur telefonisch contact zou worden opgenomen om aflevermoment binnen 3 werkdagen af te spreken. Telefoontje kwam, ondanks mijn emailtjes, pas na enkele dagen en aflevermoment was dus ook niet binnen de beloofde tijd. Op zich voor mij geen probleem dat levering iets langer duurde, maar dat toezeggingen zonder woord daarover vuil te maken, niet werden nagekomen, gaf te denken over betrouwheid van het bedrijf in het algemeen m.b.t. het nakomen van afspraken.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Ruudwar 13-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
fijn zaken doen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

McTre 13-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Nadat wij bij in de winkel in de buurt uitgebreid uitleg hadden gekregen waren de artikelen thuis snel op de website gevonden. Prima artikel omschrijvingen en de financiële afwikkeling ging heel soepel.

Service
Zij hebben in de winkel diverse keren uitgebreid de tijd genomen om ons van informatie te voorzien. Zodra de artikelen in de winkel waren aangekomen kregen we een telefoontje dat we het konden halen. Eerder hadden we al in volle vertrouwen een doos met kabel meegekregen die we na gebruik weer terug konden brengen en de afgenomen meters hebben betaald. Top ga zo door!

Assortiment
In de winkel staan ruim gevarieerde basis apparaten, op de website kun je uit veel artikelen je keuze maken! Top

Aanbeveling
Thuis shoppen duidelijk, veilig en betrouwbaar!

Extra toelichting
EP: Wouters-Faarts, Een goed, netjes en betrouwbaar bedrijf, waar niets nooit teveel is !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo7319 12-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Heb hier een nieuwe philips televisie besteld. Het product was iets later leverbaar en werd hier direct over ingelicht. Met een paar dagen wat ze zeiden was die er ook werd prima geholpen en alles is netjes verlopen. Kan het iedereen aanraden om hier wat te bestellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bloe Ree 12-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke, makkelijk navigeerbare site. Bestellen/betalen is in zeer enkele eenvoudige stappen geregeld.

Service
Kan beter. Soy E-reader gekocht tijdens actie periode. De xtra reislader is echter (nog steeds) niet leverbaar. Terwijl deze bij andere shops wel te leveren is. Hoe kan dit????? Anders had EP hoger gescoord. Reageren op mails wel snel.

Assortiment
De keuze is reuze!!!!!!!

Aanbeveling
Uiteraard als rechtschape hollander is dit afhankelijk van aan te schaffen artikel en of het een aanbieding is.

Extra toelichting
Actie van EP: bij aanschaf van Sony E-reader wordt een gratis reislader bijgelered. Dit moet nog steeds gebeuren. Echter na andere soortgelijke sites te raadplegen, is dze reislader normaal te koop en leverbaar, wacht hier nu al een week of 3 op. EP onwaardig, WAT DOEN ZE ER AAN??? Anders scoren ze zeker hoger.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

nummer 50 11-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet en direkt bij de winkel kun je alles bekijken

Service
zowel in de winkel, als thuis
hebben ze personeel die vakbekwaam zijn

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Altijd, al jarenlang ervaring met E.P., vakbekwaam personeel en altijd een direkte service!

Extra toelichting
E.P. Nijverdal is een zeer prettige zaak, waar het personeel echt de tijd voor je neemt, je niets opdringt en je vakkundige uitleg krijgt bij/over het produkt wat je wilt aanschaffen. Of het nu om een wasmachine, stofzuiger of t.v. gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stanley Verbeek 10-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het gewenste product was snel te vinden.

Service
Was eerst inde winkel geweest in Best.
Ze boden meteen aan het gewenste product te bestellen. Het zou dan de volgende dag in de winkel zijn.
Uiteindelijk gekozen voor een bestelling via internet, met gratis bezorGing aan huis.

Assortiment
Had vooraf mijn keuze voor een bepaald type al bepaald, maar er waren nog wel meer keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Het bestellen, betalen en de bezorging waren naar wens en verwachting.

Extra toelichting
Uitermate tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.2000 10-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vlugge levering

Service
levertijd in de ochtend bekend, en ook binnen die tijd is de levering uitgevoerd. vooraf was er telefonisch contact over de afhandeling.

Assortiment
goed assortiment

Aanbeveling
goede services

Extra toelichting
ben helemaal tevreden over de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HaraldC 09-01-2014

Algemene score

7,7

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ede2014 09-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Top! Bedankt voor de snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mn1975 07-01-2014

Algemene score

6,5

Gemak
lekker vanuit thuis bestellen en je kunt afrekenen in de winkel als je de spullen afhaalt.

Service
op de website stond 1-3 dagen levertijd na 3 dagen gebeld met de winkel zij wisten van niks.
toen een e-mail gestuurd naar EP,kreeg snel reactie dat ze nogmaals contact opnamen met de winkel en dat zij dan mij zouden contacten.
na 5 dagen ben ik zelf maar eens naar de winkel gegaan om te kijken hoe het zat.
en wat denk je "toevallig" was het pakketje net binnen.(zaterdag middag om half 2)

Assortiment
prijs is iets duurder dan andere zaken maar ik vind dat service best iets mag kosten.

Extra toelichting
voorheen zou ik hier een 9 voor hebben gegeven maar heb de laatste maanden 4 dingen gekocht(wasmachine,blu-ray,strijkijzer en deze connector) in deze winkel en waar voor heen een goede uitleg en service gegeven werd kan ik het van de laatste 3 dingen niet meer zeggen. wasmachine heeft de andere verkoper nog verkocht perfecte uitleg en ook service. blu-ray speler was besteld en ook binnen in de winkel maar heb hem zelf moeten zoeken in de winkel tussen de andere bestellingen. strijkijzer mijn vrouw vroeg wat de verschillen waren tussen een paar types het antwoord wat wij kregen was: de prijs verder weet ik het ook niet.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Voldoende

Reageer

Joris Schram 04-01-2014 In de winkel gekocht
Wim van der Steen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk, via internet bestellen, 3 dagen later in de winkel om af te halen.

Service
Winkel regelde alles, zodat thuis installeren
"fluitje van een cent" was.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Zoals hierboven omschreven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 240 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen via internet en vervolgens regelt EP alles en stemt dat telefonisch met ons af

Service
Telefonische ondersteuning is goed en als ze het niet weten gaan ze er achter aan.

Aanbeveling
Ik kan niet bedenken wat er niet goed aan ze is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wil 193 04-01-2014

Algemene score

5,8

Gemak
het is gemakkelijk om thuis te bestellen

Service
Op de site stond dat het product op voorraad was dat was dus niet ik heb er 5 dagen op moeten wachten

Assortiment
Wat prijs bedreft was het product achter af goedkoper bij een ander

Aanbeveling
Na mijn ervaring twijfel ik of ik deze winkel aanbeveel

Extra toelichting
Ik heb bij deze winkel gekocht om het product snel te hebben maar dat is zwaar tegen gevallen ik denk dat ik mijn volgende bestelling niet meer naar deze winkel ga

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Bernadette Woerdman 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
website is toegankelij en duidelijk

Service
medewerkers zijn zeer kundig en bijzonder behulpzaam

Aanbeveling
deze winkel werd mij door een kennis aanbevolen en ik ben zeer enthousiast. zal ieder aanbevelen hier te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DW Den Haag 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Prima afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thonv 31-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede vergelijkingsmethode, correcte levertijd

Service
goede backoffice, wordt op de hoogte gehouden van de bestelling

Assortiment
prima

Aanbeveling
hebben alles waargemaakt

Extra toelichting
Niets op aan te merken, bestelling en levering prima gegaan. Kwaliteit product voldeed prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Emile Vrijenhoek 29-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De tv is thuis geplaatst en geïnstalleerd.

Service
De EP.nl klantenservice heeft mij een paar keer gebeld en goede hulp en informatie vertrekt.

Assortiment
Alle benodigdheden zijn verkrijgbaar.

Aanbeveling
Volledige en perfecte klantenservice en de tv is volledig geïnstalleerd en kant en kaar voor gebruik gemaakt.

Extra toelichting
Nota Bene: De oude tv is van de muurbeugel gehaald en de nieuwe tv is aan de muurbeugel bevestigd. Hiervoor werd € 120,00 gerekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Chrissy1966 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
goede service in de winkel website ook prima en hele goede afhandeling zou EP: zeker aanraden bij andere mensen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bredenhoff9 26-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
kan op elk moment op iedere dag van de week

Service
gelijk bevestigd door de plaatselijke EP vestiging vor bezorging

Aanbeveling
zeer klantvriendelijk personeel vanuit de winkel door verwezen naar de internet site met het hele assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brover 26-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Service
De aflevering duurde 3 werkdagen; donderdags besteld, dinsdag opgehaald in de winkel, na telefonisch contact met de klantenservice, want het pakket is niet te volgen tijdens het bestel/verzendproces.

Aanbeveling
Er zijn zoveel webwinkels met snellere en betere service, ook tijdens de topdrukte voor de feestdagen, dat EP zich misschien moet richten op uitsluitend winkelverkoop, of het proces van de webwinkel verbeteren.

Extra toelichting
Het enige bericht wat wij ontvingen na de bevestiging, was een verzoek om een review te schrijven, terwijl wij geen idee hadden, wat de status van onze bestelling was. Dus dan maar een review.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Goof 279 23-12-2013

Algemene score

10,0

Assortiment
Zeer goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelly65 22-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb me eerst via google georienteerd. Vervolgens in de EP winkel. Daarna via de website besteld. Fijne manier van orienteren en beslissen.

Service
Geduldig en deskundig in de EP winkel voorgelicht. Tijdens installatie wederom goede voorlichting en tips.

Assortiment
Betreffende wasmachine kon snel besteld en geleverd worden.

Aanbeveling
Deze EP winkel in Haarlem Noord is een vertrouwd adres voor velen in mijn buurt. Het is mij aanbevolen en ik beveel EP Knol ook graag aan.

Extra toelichting
Weer een fijne AEG Lavamat in huis. 23 jaar nieuwer. Ik ben weer een gelukkige huisvrouw.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pesan2003 21-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Het bestelde item de volgende werkdag al in huis, super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christianvdwetering 21-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
Gewoon, makkelijk. Kort en bondig dus goed.

Assortiment
Voldoende keus in merken en types

Aanbeveling
Men zoekt zijn eigen winkel wel via de diverse zoekmachines

Extra toelichting
EP krijgt bij mijn bestelling complimenten wegens snellere levering dan aangegeven op de website, keurig verpakt en precies zoals verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

wilma van der donk 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel bestelt maar i.v.m maandag sluiting pas leveren op donderdag

Service
perfect aansluiten uitleg top

Assortiment
beste keus

Aanbeveling
goede service

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Spring in 't Velt 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk aan te sluiten, zowel op de tuner-versterker als rechjtstreeks op de computer voor overzetten op CD

Service
Mierlo-filiaal: prima !

Aanbeveling
Goede service en komen betrouwbaar over.

Extra toelichting
Helemaal tevreden over winkel en over het apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harsta 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk

Service
Bestelling volgens opgave vooraf afgeleverd

Assortiment
Normaal assortiment

Aanbeveling
Waarom naar de mediamarkt, als deze koppeling aan lokale ondernemer prima werkt

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rinthof 17-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Na het (voor mij de eerste keer) aanloggen van de site kreeg ik een hele duidelijke goed verzorgde webwinkel te zien

Service
Natuurlijk nog wat lastig vast te stellen, maar gezien de beloofde snelle levering (die ook inderdaad snel werd uitgevoerd) heb ik daar wel vertrouwen in.

Assortiment
Ik kon het niet zo gauw bedenken en opvragen, maar het was er gewoon.

Aanbeveling
Gezien bovenstaande informatie is dit denk ik vanzelfsprekend.

Extra toelichting
Ik was zoekende naar dit product en vond via Kieskeurig de goedkoopste webwinkel (NIET ZIJNDE EP) daar werd in eerste instantie medegedeeld dat het artikel na twee dagen leverbaar zou zijn, twee dagen werden er 4, daarna 6, toen 9 en vervolgens de mededeling dat het nog wel 5 dagen kon duren. Mijn ergernis was inmiddels zo groot dat ik door heb gelinkt naar EP. Wel € 30,--duurder (jammer natuurlijk), maar de levering werd ten minste normaal uitgevoerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

haringstaart 17-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
werkt zoals bedoeld

Service
snel

Assortiment
kan beter, maar voor mij goed

Aanbeveling
gratis bezorging en snel

Extra toelichting
ik ben een dik tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gies10 13-12-2013

Algemene score

7,5

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Joyce Snijders 13-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de telefoon bevalt erg goed bij mevr

Service
snel bezorgd en netjes

Aanbeveling
goed aankope

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sann 12-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Via bol.com. Snel en makkelijk

Service
Niet nodig gehad.

Assortiment
Ze hadden waar ik naar zocht.

Aanbeveling
Prima, geen bezwaren

Extra toelichting
Snelle levering, mogelijkheid tot achteraf betalen, verwerking via bol.com. Geen problemen, dus geen bezwaren. Tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

S. Moolenschot 12-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Vlak bij huis als er technische problemen zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dio2000 11-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

E. Kwakman 11-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews