EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 3339 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1001 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chantal Thijssen 13-05-2017 In de winkel gekocht
Geleen

Prettige service met verstand van zaken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige zaak met mensen die verstand hebben van zaken. Er wordt met je meegedacht welk aanbod het meest passend is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

I. Hansen 13-05-2017 In de winkel gekocht
Jack Stet Zuid Scharwoude

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik dacht dat mijn nieuwe wasmachine na 1 dag geleverd zou worden, maar dat bleek nadat ik getelefoneerd had, 1 dag later te zijn. Nou is dat normaal geen probleem maar ik zou die dag voor enkele dagen op reis gaan en ik had een berg was die ik graag weg wilde hebben. Mij werd toen gelijk een leen-machine aangeboden. En de dag erna, vlak voordat ik op reis ging, werd mijn nieuwe machine geleverd. Super service!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

joke 13-05-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Spontaan en vriendelijk personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitgebreide sortering en goede uitleg. Wij komen graag in de winkel in Hoorn.
Hebben al meerdere keren aankopen gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jobing 12-05-2017 In de winkel gekocht
Rosies Veendam

geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn professioneel geholpen, zeer hulpvaardig!!
Ook de installatiemonteur heeft zeer goed werk geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ans van Tol de Bruijn 12-05-2017 In de winkel gekocht
Langeraar

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
EP Zwirs is een perfecte EP dealer, het heeft een klantvriendelijke winkel met deskundig personeel, het personeel geeft een geweldige goede service en staan altijd met raad en daad voor je klaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter hoffer 12-05-2017 In de winkel gekocht
grootebroek

top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ten eerste de winkel is heerlijk dicht bij. hoef er niet veel kilometers voor te rijden.. de winkel ziet er keurig en opgeruimd bij. de bestelling die heb gedaan bi ep beerepoot in grootebroek had ik een dag later binnen volgens afspraak. was keurig netjes geholpen. het artikel wat ik besteld heb was niet in grootebroek voorradig. werd tegelijk naar een filiaal gebeld en besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jeanet Heinen 12-05-2017 In de winkel gekocht
Breezand

Snel en flexibel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij maken altijd gebruik van ep dorrestijn voor alle apparatuur in huis en installatiewerk. Zo nu ook gistermiddag besteld en vandaag geinstalleerd. Hoe fijn. En kwaliteit!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

? 12-05-2017 In de winkel gekocht
EP Tol IJmuiden

Alleen EP Tol IJmuiden voor al mijn aankopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is dat je niet hoger kan waarderen dan een 10,alles van EP Tol is geweldig het vakmanschap, de bediening,de service tot achter de komma,superlatieven.
Let wel ik heb geen enkele connectie met EP Tol

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Janet 12-05-2017 In de winkel gekocht
EP Gruijters in Stiphout

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
EP Gruijters in Stiphout / Helmond is een fijne winkel waar kwaliteit en service vooraan staan!! Prettig personeel met vakkennis. Alles wordt keurig aangesloten en uitgelegd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabiene 12-05-2017 In de winkel gekocht
EP: Total Electronics Vaassen

Fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aangezien EP Total Electronics dichtbij is gaan we er regelmatig heen voor onze kleinere en grotere aankopen. Snelle levering en installatie aan huis door prettige medewerkers. De winkel is klein, maar ze hebben vrijwel altijd de produkten die we zoeken, ook bijzondere kabels voor de geluidsinstallatie bijvoorbeeld.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Daniel Vos 12-05-2017 In de winkel gekocht
Jack Stet

Iedere keer weer netjes geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nu aan aantal keer nieuwe spullen voor ons nieuwe huis gekocht bij EP Jack Stet. De service is super. Ze nemen de tijd voor je, leggen alles duidelijk uit en laten je ook rustig een beslissing nemen. TOP!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud Smit 12-05-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Altijd thuis bij EP Beerepoot Hoorn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
2 uur binnen geweest voor advies over een wandmeubel, een versterker om uiteindelijk de deur uit te gaan met een snoerloze stofzuiger. Alle tijd, geen haast, goed advies

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerrie 11-05-2017 In de winkel gekocht
ep electro piet gruyters

leuke winkel is vertrouwd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vriendelijke bediening zijn goed op de hoogte van de techniek en de prijs is ook oke je kan er ook inruilen prima hoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p.koomen 11-05-2017 In de winkel gekocht
ep beerepoot bovenkarspel

top verkopers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
open en eerlijk personeel wat duidelijk is en NIET opdringerig . ze geven je vertrouwen en daarom ga ik er steeds naar toe .

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 11-05-2017 In de winkel gekocht
EP Meppel

Echt een geweldige winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gelijk toen ik binnenkwam al een hele leuke sfeer, personeel is aardig, en alles goed geordend. Wij weten er zelf niet zoveel vanaf, maar de mensen die er werken helpen je gelijk! Goed aan te raden, zeker het kijken waard!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

j.a.heins 10-05-2017 In de winkel gekocht
roermond

solide service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
werden door de verkoper juist en zakelijk geïnformeerd over het aan te schaffen product
waarbij hij een geweldige vak- en productkennis bleek te hebben.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaassen 10-05-2017 In de winkel gekocht
Groesbeek

Goede service

Algemene score

8,0
Deze winkel heeft altijd een goede service, we komen hier al jaren! Het is een winkel bij ons in het dorp en we hebben hier al verschillende goede producten gekocht. Je koopt hier goede producten voor een goede prijs. Ook het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bob 10-05-2017 In de winkel gekocht
EP Knol Haarlem

EP Knol (Haarlem) is gewoon de beste!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mij nooit meer een andere firma! EP Knol (Haarlem) is en blijft gewoon de beste.
Ze zijn goed op de hoogte van alles en een super mooie overzichtelijke winkel. Beide broers zijn erg servicegericht en denken voortdurend met je mee en dat scheelt dus ook in onze portemonnee! Heel fijn bedrijf, ik kan het iedereen aanraden, in de winkel of de aanschaf online ze doen wat ze zeggen!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laurens broenink 10-05-2017 In de winkel gekocht
ep denekamp molendijk

vriendelijk, deskundig en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima winkel. ligging is goed. parkeergelegenheid is goed. kennis van zaken. goede service en klantvriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Chantal 10-05-2017 In de winkel gekocht
Udenhout

Super goede service je bent zeker geen nummer,maar klant!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitgebreid assortiment en als het product niet aanwezig is wordt dit zsm voor je besteld zonder verplichte afname.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Monique Erdkamp 10-05-2017 In de winkel gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb deze winkel gekozen voor haar klantvriendelijkheid en goede service. En de producten op voorraad.

Reageer

T. Somsen 09-05-2017 In de winkel gekocht
Total Electronics - Vaassen

Pria service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vertrouwde zaak in Vaassen, met vakkundige en klantgerichte medewerkers!
Mooie winkel ook, schoon en overzichtelijk.

Reageer

Luc 09-05-2017 In de winkel gekocht
Meijel

Goede service, correct geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb bij EP een Koffiezetapparaat besteld welke volgens afspraak op tijd is geleverd. Een prima product voor een prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 09-05-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Goed advies en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor EP Beerepoot, Hoorn gekozen in verband met eerdere goede ervaringen. Dat is nu ook weer bevestigd geweest met de aankoop van een TV. Goed advies gehad. Er is ook zoveel keuze en daarom is goed advies onontbeerlijk. De installatie van de TV is ook prima verlopen. Dus weer een goede ervaring met EP Beerpoot opgedaan.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

perfect !! 09-05-2017 In de winkel gekocht
EP. Tummers in Horst.

deskundige perfecte uitleg , bovendien heel vriendelijk!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prachtige overzichtelijke winkel , met heel vriendelijk personeel en heel duidelijke
en goeie uitleg over de aangekochte artikelen !!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gubbels 09-05-2017 In de winkel gekocht
Roermond

Zeer goede en betrouwbare informatie met oderbouwing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb hier gekocht omdat ik hier eerlijke en duidelijke informatie krijg over wat ik wil kopen. Met gewoon prijzen via internet te vergelijken super

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Henriette van Wijk 09-05-2017 In de winkel gekocht
EP van Houwelingen

Super snelle service!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toen ik vanmorgen de winkel in kwam lopen, om een USB stick te gaan kopen. Waren alle medewerkers bezet, gelukkig had er eentje heel goed opgelet. Hij vroeg mij tussen neus en lippen door.......Mevrouw waar komt u zoal voor? Hij hielp mij stil en met gemak, zodat ik snel weer weg kon met de USB op zak. De service is uitstekend zoals u aan mijn review kunt zien en daarom krijgen ze van mij een dikke Tien!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden klant 09-05-2017 In de winkel gekocht
Denekamp

Goede voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuze. Nette bediening en goede voorlichting.
Het product was kapot met aflevering, maar direct voor een vervangend product gezorgd

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marcel 09-05-2017 In de winkel gekocht
BP Berepoot Hoorn verkoper ...

Altijd top service tegen zeer scherpe prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De service van EP Berepoot is altijd constant, ik hoef en wil nergens anders meer kopen. Bij binnenkomst voelt het al goed, alles netjes en geen opdringerige verkopers. Over de prijs valt vaak te praten en ze zullen altijd een goed voorstel doen. Nogmaals top zaak!

Reageer

Patrick 09-05-2017 In de winkel gekocht
Volendam

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel van EP zit dicht in de buurt en er staat vriendelijk en deskundig personeel. Daarbij zijn de prijzen van wasmachines en drogers vergelijkbaar met die van andere webshops. Ook de bezorg en installatie service aan huis is erg fijn. Het enige minpuntje was dat ik vooraf geen belletje of smsje kreeg hoe laat ze precies mijn bestelling kwamen brengen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jan van Oostveen 09-05-2017 In de winkel gekocht
Doctor C.J.K. van der Aalstweg 16b in Hoorn

Perfecte en vertrouwde service, maar dat is al jaren bekend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We komen hier al jaren. Juist de behandeling en vertrouwde service is de reden om telkens terug te komen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LUUSENKEES 09-05-2017 In de winkel gekocht
EP BEEREPOOT HOORN

GOEIE SERVICE MAAR VOORAL VRIENDELIJK PERSONEEL

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De keuze is enorm maar het belangrijkste is de vakkundige informatie over de produkten en dat op een zeer vriendelijke manier.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisa Strating 08-05-2017 In de winkel gekocht
EP RadioTol IJmuiden

Service van winkel tot zoldernok!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij EP Radio Tol IJmuiden werd ik al goed geholpen, toen ik voor een onderdeeltje voor mijn wasmachine in de winkel kwam. Er werd helemaal niet direct naar een nieuw apparaat toe gepraat. De machine bleek ook met een nieuw onderdeel niet meer te maken. Vervolgens kwam ik met een lijstje met geteste wasmachines in de winkel en werd direct voor mij uitgezocht welk model het meest geschikt zou zijn. Er werd contact opgenomen met Siemens en al snel waren we er uit. De wasmachine zou de volgende dag al geleverd worden; heel fijn! Gelukkig kwam twee man de volgende dag aan de deur, want mijn wasmachine staat op de zolderverdieping..... twee trappen met een draai erin. De oude wasmachine naar beneden brengen was al wat lastig, maar dit bleek nog moeilijker te gaan bij de nieuwe, omdat het nieuwe model iets dieper is. De mannen gaven niet snel op, draaiden nog eens op een andere manier en ja hoor...de klus was geklaard. Het kostte hen wel wat zweetdruppeltjes, maar het enige dat ze nog wilden was een glaasje water! Met recht service van de winkel tot de zoldernok!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 08-05-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel winkelcentrum streekhof

Helemaal top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen, en als vrouw alleen, werd mijn nieuwe tv keurig in de auto geladen door de verkoper! Daar kunnen de grote ketens niet tegenop! Super!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Beerepoot 08-05-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Wij zijn goed geholpen zoals altijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze winkel ziet er netjes en overzichtelijk uit. Je wordt goed en duidelijk geholpen in een prettige sfeer.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

René Voors 08-05-2017 In de winkel gekocht
EP Beerepoot te Hoorn

Vertrouwd adres voor al uw electronica

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben al onze elektronica bij EP Beerepoot gekocht vanwege de goede service en bovendien beslist niet duurder is dan de concurrentie.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

vdT 08-05-2017 In de winkel gekocht
Vaassen

Deskundigheid boven veel///

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De medewerkers zijn deskundig en helpen de juiste keuze te maken. Geen probleem om artikel te bestellen en het wordt, afhankelijk van het formaat, ook thuis geleverd. Installeren mogelijk.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Roosen 08-05-2017 In de winkel gekocht
Tummers Helden-Panningen

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk personeel en goede service en over de prijs is altijd te onderhandelen.niks duurder dan via internet.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Peter 08-05-2017 In de winkel gekocht
Holten

Goede service, snelle levering en goede prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben onze vaatwasser aangeschaft bij EP van Bruggen in Holten omdat we erg tevreden zijn over eerdere leveringen en service. Mooie combinatie van persoonlijke service en toch profiteren van goede aanbiedingen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Raymond 08-05-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

sneller dan verwacht

Algemene score

9,0
het meeste van onze electronica komt bij EP Beerepoot Hoorn vandaan.
Uitgebreide uitleg gehad over de Sonos Playbase, verkoper wist er veel van en werd daarin ondersteunt door zijn collega.
Sonos Playbase besteld in de kleur zwart,was niet op voorraad en moest besteld worden. Na een week geinformeerd naar de status. De leidinggevende van de winkel nam de moeite om met Sonos contact te leggen en gaf aan dat de Playbase pas half juni komen maar afgelopen week kreeg ik keurig een sms dat de Playbase binnen was.
Kreeg nog keurig uitleg waarom het product eerder dan verwacht binnen was.
De Sonos speelt inmiddels en ben er zeer content mee. Nu sparen voor de volgende Sonos speeltjes.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

wendy flos 08-05-2017 In de winkel gekocht
ep Tegelen.

superrr service,.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
top winkel,heb er al veel gekocht,en de service en adviezen zyn fyn,ook zyn de verkpers niet opdringerig,dat vind ik top. gr Wendy.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Familie de Rijk 08-05-2017 In de winkel gekocht
IJmuiden

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijn dat mijn nieuwe Miele wasmachine zo snel geinstalleerd kon worden! De oude werd meegenomen, vanaf de zolde en de nieuwe aangesloten, r, zonder bezorgkosten. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

EP Elburg 07-05-2017 In de winkel gekocht
Elburg

Kennis van zaken en service: uitmuntend

Algemene score

9,0
Goed uitgeruste winkel. Veel keus. Deskundig personeel. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Heb er al heel veel artikelen aangeschaft. Nog nooit spijt gekregen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Bruinsma 07-05-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Zeer deskundig advies en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette winkel met vakkundige verkoop adviseurs die kennis van zaken hebben. Kunnen ze bij menig concurrent nog wat van leren!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

Arnold Disveld 07-05-2017 In de winkel gekocht
EP filiaal te Horst

goede service en uitleg over het aan te schaffen artikel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
groot assortiment, overzichtelijk , en goede uitleg over het aan te schaffen artikel en vriendelijke verkopers

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

rutten gcl 07-05-2017 In de winkel gekocht
tegelen

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
vooral goede informatie kan er altijd terecht als er problemen zijn word een goede oplossing voor gezocht en goede prijzen.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

E. Zandvoort 07-05-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Flexibel en vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Personeel in de winkel is flexibel en vriendelijk. Er was wel een wachttijd omdat het druk was maar dat is natuurlijk ook een goed teken.
Vorige week een koelkast besteld maar die bleek te hoog te zijn. Gelukkig ontdekte ik dit op tijd en kon ik eenvoudig omwisselen naar een beter model. Ook een oven besteld. Bij het afleveren werd alles correct geplaatst en was het helemaal gebruiksklaar. De oude koelkast werd zonder mopperen weer meegenomen. Prima service!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

marc van der wal 07-05-2017 In de winkel gekocht

Klant vriendelijke winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel heeft een goede uitstraling en het personeel is vriendelijk en behulpzaam en de winkel heeft een goed assortiment.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fam Kriesels 07-05-2017 In de winkel gekocht
Heijnen te Heerle

Zeer goede service

Algemene score

9,0
De aankoop en montage van de vaatwasser, aangekocht bij firma Heijnen te Heerle verliep zeer soepel en netjes en naar onze verwachtingen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jan 07-05-2017 In de winkel gekocht
Mierlo

EP:Excellent Mierlo prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
meedenkend, oplossings gericht, duidelijke uitleg. goed assortiment en een prima service.
Voor aankoop van witgoed, tv en geluid zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews