EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 4077 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1024 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fred 27-10-2017 In de winkel gekocht
EP Rickelman te Best

super hulp, advies en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke uitleg en snelle levering en dat ook nog tegen een aantrekkelijke prijs.
Uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peter op den Kelder 27-10-2017 Via de website gekocht

vriendelijke en kordate klant gerichtheid.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de reden dat we voor deze shop kozen was dat het goed bereikbaar is de winkel en vele artikelen in huis heeft. ook gemakkelijk via het winkel centrum naar binnen stappen van de winkel is mooi en prettig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Elly van der Thiel 27-10-2017 In de winkel gekocht

Echt goed gedaan!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Open, eerlijk en vriendelijk benadering.
Bij het installeren alle geduld. Het mij ook via aanwijzingen het installeren op mobile en ipaid zelf laten doen. Met alle geduld.

Reageer

Ronald Kroeze 26-10-2017 In de winkel gekocht

Advies, snelheid en beste prijs!

Algemene score

8,0
Internetprijzen, maar toch een fysieke winkel. Goed advies gehad in de winkel, altijd fijn om bij een lokale ondernemer te kopen, machine kon uit voorraad geleverd worden, binnen 2 werkdagen gratis bezorgd en gemonteerd!

Reageer

bruinewold 26-10-2017 In de winkel gekocht
wolvega

EP: Hofman heeft een top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
EP hofman uit wolvega is een aanrader en zeer goede service en ze staan meteen voor je klaar met een oplossing en het personeel is klant vriendelijk en nette jongens een top bedrijf al jaren

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Merkus 26-10-2017 In de winkel gekocht
Surhuisterveen ( Pool )

goe service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Deze zaak staat bekend om goede producten. Het personeel is vriendelijk. De levering was ook
op tijd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

paul neefjes 26-10-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

goed geholpen en te woord gestaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
verkoper heeft tijd en kennis van zaken , geeft een goede uitleg plus een demonstratie
kopen graag bij de firma Beerepoot

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ton van Hemert 25-10-2017 In de winkel gekocht
van Bavel in Vught

Goede service en advies.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Klantvriendelijke ontvangst en direct geholpen. De medewerker van de EP winkel gaf ongevraagd goede aanwijzingen om de reparatie zelf uit te voeren.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Melissen 25-10-2017 In de winkel gekocht
Oudenbosch

Prima service!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben bij Jan Verdaas een nieuwe wasdroger gekocht!
Binnen een paar dagen was het geregeld; ze kwamen hem netjes thuisbrengen en namen de oude droger mee. De aansluiting was vlot geregeld. Prima hoor.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wim van Helten 25-10-2017 In de winkel gekocht
EP witgoed Beesd

Klantvriendelijke medewerkers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanaf mei 2016 vier maal in de winkel geweest, 3 aankopen gedaan. Elke bestelling keurig zoals afgesproken uitgevoerd. Medewerkers in de winkel geven goed advies. Bij bezorging van het bestelde geplaatst, aangesloten en nogmaals de werking van de apparaten uitgelegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans en bart 25-10-2017 In de winkel gekocht
Pool Surhuisterveen

aandacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kennen Pool Surhuisterveen al jaren. Sinds kort zijn zij aangesloten bij EP. De winkel geeft gevoel van familie met een professionele aanpak. De aandacht blijft tot alles naar tevredenheid is geplaatst en daarna. Deze winkel aanbevolen bij vrienden en familie. Velen zijn er geslaagd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 25-10-2017 In de winkel gekocht

Weer dik voor elkaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn weer zeer goed geholpen net zoals de vorige keren en ook belangrijk, de service is ook prima.
Komen zeker weer terug.

Reageer

Rudi Vos 25-10-2017 In de winkel gekocht
Gieten

We zijn blij dat we in Gieten zo'n bevlogen EP'er hebben!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Of je nou komt voor een setje batterijen, een melkopschuimapparaat, een waterkoker of voor advies over een nieuwe tv-set, we worden er altijd heel prettig geholpen door een enthousiast team van verkopers/adviseurs! En dat zo dichtbij, gewoon bij ons "op" het dorp!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Raïsh 25-10-2017 Via de website gekocht

Prima afwikkeling

Algemene score

8,0
Goede shop. Duidelijke informatievoorziening, geen onnodige (spam)mails en mooie beloningen in ruil voor goed onderbouwde feedback.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NJK 24-10-2017 In de winkel gekocht
EPKNOL

100 % tevreden over de plaatsing en levertijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koop al jaren al mijn apparaten bij EP. Zeer vertrouwd en eerlijke voorlichting. Vriendelijk en alle tijd voor je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schoenmaker 24-10-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel

Prima service

Algemene score

9,0
Prima geholpen door personeel van EP Beerepoot te Bovenkarspel. Tijdens de inruilweken goeie afspraak kunnen maken over ons ingeruilde apparaat.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. van de Beek 24-10-2017 In de winkel gekocht
Boskoop

Deskundige verkoper, goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt uitgebreid geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden van de artikelen. Snelle levering.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia Mc Cullough 23-10-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel

Service goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Wij wilde graag een witte Sonos 5 maar die waren niet in voorraad in het EP winkel in Hoorn, wat wel jammer was.
Wij kon wel naar Bovenkarspel rijden en daar hadden ze een witte Sonos 5.
Wijn erg blij het is geweldig.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gerrit Veldkamp 23-10-2017 In de winkel gekocht
Raalte

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Combi-magnetron gekocht bij EP Raalte. Perfecte bediening, goede uitleg en hulp bij het dragen van de aankoop naar mijn auto. Sjapoo!!!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

B. Tijssen 23-10-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze hebben we hier gekocht omdat de service en de prijs helemaal in orde zijn. Ook als je belt met de klantenservice dan wordt er alles aan gedaan om het maar zo goed mogelijk te regelen. "Super".

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

zeer goed 22-10-2017 In de winkel gekocht
Schagen

correct en duidelijk

Algemene score

8,0
Goede indruk van de winkel. Correct personeel .Goed assortiment Personeel weet waar hij het overheeft.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

joop barkmeyer 22-10-2017 In de winkel gekocht
meppel

goede bejegening/ goed uitleg product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
begrijpt direct de wens/ goede garantiestelling/ kan er direct mee aan het werk. Presentatie is netjes, rustige zaak, goede service. blijf het ook belangrijk vinden het product in de winkel te halen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolein 21-10-2017 In de winkel gekocht

Nette winkel en top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke verkoper. Ik was opzoek naar een nieuwe tv en een stofzuiger. Goed geslaagd en voor een goede prijs. Ik dacht dat internetshoppen goedkoper zou zijn maar die gedachte neem ik terug. Super service en goed advies. Een aanrader!

Reageer

corrie bakker 21-10-2017 In de winkel gekocht
Stet zuid scharwoude

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel goed woensdag naar de winkel donderdag thuis gebracht.De wasmachine werkte niet en direct een andere geplaatst

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan en Karin 21-10-2017 In de winkel gekocht
Schagen, Makado Centrum

Vriendelijk personeel, uitstekende voorlichting en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Oriëntatie nieuwe wasmachine via internet, ook de site van EP: Beerepoot, daarna voorlichting in de winkel, zeer uitgebreid en kundig geholpen. Uiteindelijk wasmachine in de winkel besteld, snelle levering en prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk en Marjo 21-10-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Ze zijn er nog: Prima verkoopster Trijntje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn vandaag, bij Beerepoot Hoorn, geholpen door Trijntje Laan. Ze zijn er nog de verkoopsters die weten hoe het hoort: Klant die binnen komt ook gedag zeggen, meerdere klanten? even een collega halen. Maar vooral een hele prettige verkoopster die weet waar ze over praat en daar zij verder keek scheelde ons dat €40,- . Helemaal Top, bedankt Trijntje

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

B.Mooij 21-10-2017 In de winkel gekocht
Schagen

goede service en een nette afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte behandeling en een goede voorlichting.
De gemaakte afspraak goed nagekomen en het plaatsen van de wasautomaat door de monteurs zeer correct en netjes gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

hulscher 20-10-2017 In de winkel gekocht
E P Zwirs

dorpse service dus gewoon super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bij ep zwirs binnen gelopen en een nieuwe wasmachine gekocht alles word netjes uitgelegen afspraak gemaakt voor leveren keurig op tijd en netjes aangesloten de oude weer mee (trap op trap af ) en de was weer super schoon

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rein Vogel 20-10-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

een hele goede service en denken goed met je mee

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
we hadden een product uitgekozen en die was in heel nederland uit de handel maar epbeerepoot belde ons op met een mooie deal en we zijn geweldig goed geholpen en zijn zeer tevreden met onze soundstage van bose

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Bakker 20-10-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de 1e keer iets gekocht bij EP Beerepoot. Hele mooie zaak, zeer ruim assortiment, snel en vriendelijk geholpen. Volgens afspraak geleverd door deskundige monteurs. Na installatie nog even met ze gebeld over een klein probleempje i.v.m. het geluid. dat heb ik telefonisch snel kunnen oplossen. Kortom: EP heeft er weer een zeer tevreden klant bij.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 19-10-2017 In de winkel gekocht
Heythuisen

Gewoon en goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al jaren vaste klant. Altijd eerst bij Tummers kijken,... zelden niet geslaagd.
Service en klantvriendelijkheid is perfect, zowel van verkopers als bezorgers.
Verbeterpunten:
Duidelijke tijdafspraken van de levering.
Niet iedereen kan de rekening scannen, en daarna inladen op de PC. Mogelijkheid toevoegen om rekeningnr. in te vullen.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jo 19-10-2017 In de winkel gekocht
Corona

Goede service en erg mooie winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel en ondernemers met verstand van zaken. Alles producten staan overzichtelijk en netjes in de winkel. Vriendelijke medewerkers die je zelfs bij kleine aankopen met alle aandacht helpen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 19-10-2017 In de winkel gekocht
Schagen

Prima Service

Algemene score

9,0
Goede voorlichting. met prettige verkopers. Goede aflevering. Prima aflevering. Concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Angelien 19-10-2017 In de winkel gekocht
Schagen

Super service! Aardig personeel en een mooie winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onder het genot van een verse bak koffie hebben we een black basterd large gekocht. Personeel was super behulpzaam en hij werd ook snel geleverd kortom dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine Swart 19-10-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Gewoon alles is kundig en goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd uitermate plezierig en kundig geholpen in de winkel. De verkoper had verstand van zaken, luisterde goed naar wat ik wel en niet wilde kopen. Gaf duidelijke uitleg. Helemaal ok! Verder was de service aan huis ook meer dan goed. De heren stelden zich netjes voor. Alle rommel weer mee (verpakkingsmateriaal) en ook nu weer duidelijke uitleg.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nvf 19-10-2017 In de winkel gekocht
hoorn

perfecte service en deskundigheid

Algemene score

6,0
prijs en service is gewoon goed verkopers hebben verstand van zaken
en proberen je niets aan te smeren
en voor de prijs hoef e het zeker niet te laten

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

hannie meinema 18-10-2017 In de winkel gekocht
schagen

Goed gemotiveerde en vriendelijke bezorgers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed ogende winkel; behulpzaam en vriendelijk personeel. Prima service. snelle levering.
Een dikke tien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van Lammeren 18-10-2017 In de winkel gekocht
Boxtel

Deskundig, klantvriendelijk, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ep Rickelman Boxtel geeft deskundig advies, is zeer klantvriendelijk en hanteert een goede prijs kwaliteit verhouding en heeft ruim aanbod.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gerry 18-10-2017 In de winkel gekocht
Jan Verdaas Oudenbosch

Vakkundige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting en advies in de winkel. Korte levertijd. Wasdroger werd vlot bezorgd en geplaatst. Goede uitleg over gebruik apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

mevrouw H.A. Moeijes 17-10-2017 In de winkel gekocht

Echt geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg goed geholpen door verkoper. Kon stofzuiger goed uitproberen. Verkoper
had goede kennis van zaken. Was erg duidelijk in uitleg. Hierdoor viel de keuze op een Dyson. Ben er erg tevreden mee.

Reageer

Sjaak Bosch Abbekerk 17-10-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Prettig, professioneel advies en prima prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie winkel met ruim assortiment. Goed meedenkende verkoper en nog scherpe prijs ook. Koelkast keurig thuisbezorgd en oude meegenomen. Prettig.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Yvonne 17-10-2017 In de winkel gekocht
Tummers Horst

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had gehoord van de goede service en dat in combinatie met feit dat de winkel bij mij in de buurt lag maakte dat ik er naar binnen ben gegaan.
de hulp bij het kiezen van mijn tv toestel was goed maar de hulp achteraf (telefonisch en bezoek aan huis) was super. Men had alle tijd voor mijn vragen en probeerde om mij goed op weg te helpen. wat uiteindelijk ook gelukt is:)

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

tim 17-10-2017 In de winkel gekocht
EP: Heijnen Bunschoten

Korte lijntjes en gegarandeerde service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Rechtstreeks overleg met eigenaar en specialist. Betrouwbare mensen die een probleem - hoe goed een apparaat af fabriek ook mag zijn, kan altijd een tekortkoming vertonen - meteen zonder vervelende vragen oplossen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

noci 17-10-2017 In de winkel gekocht
EP Beerepoot Wervershoof

betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mijn aankoop was niet zo spannend hoor de service bij ep beerepoot in wervershoof is prima en zeer betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Arnoud 16-10-2017 In de winkel gekocht

Klantgericht , vakkundig met een goede prijstelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geven goed advies neemt tijd voor je aankoop. Het is voor ons belangrijk als je iets koopt dat je daar als klant goed wordt geadviseerd en na het gesprek een goed gevoel van overhoudt . klantgerichtheid is hoog... De prijssteling is marktconform. De after sale is ook goed.

Reageer

C Holscher 15-10-2017 In de winkel gekocht

goede service en je word altijd goed geholpen.

Algemene score

8,0
ze hebben alle tijd voor je en mocht je thuis niet uit de gebruikershandleiding komen dan word je telefonisch ook geholpen.
levering was in orde.

Reageer

Elly Versluis 15-10-2017 In de winkel gekocht
EP van der Kampen Budel

Prima service, goed meedenken in oplosssingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een winkel waar je goed wordt geholpen, vriendelijke medewerkers en goede service.
Denken ook mee en zoeken naar passende oplossingen.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Jordy en Nina 14-10-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn heel goed geholpen door EP Beerepoot. We zaten met ons handen in het haar toen het deurglas van onze wasmachine op onverklaarbare wijze was gesprongen en de machine onherstelbaar beschadigd bleek te zijn. Toen de fabrikant geen oplossing bood heeft EP Beerepoot een vergelijkbare machine aangeboden en zelfs geplaatst.
We zijn EP Beerepoot voor deze service zeer dankbaar!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bruinpet 14-10-2017 In de winkel gekocht

Bijzonder goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundige mensen, die je goed en duidelijk adviseren. Afspraak is afspraak. 2 TV's geïnstalleerd, waarvan 1 op de slaapkamer. Zeer zorgvuldig gedaan en prima uitleg. Top!

Reageer

Monique 14-10-2017 In de winkel gekocht
Den Hoorn zh

Maatwerk top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze inbouwkoelkast had het begeven. EP dealer Corona in Den Hoorn gaf aan dat je niet zo maar een nieuwe met dezelfde afmetingen kunt bestellen. Hij is vrijblijvend bij ons komen opmeten en heeft 2 mogelijkheden gepresenteerd. Top, dit heeft ons een boel ellende bespaard omdat hij de nieuwe ook zelf geeft geplaatst. Keurig werk, de klant is hier duidelijk koning!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews