EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 3333 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 997 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JJ Kraakman 27-05-2017 In de winkel gekocht
Jack Stet

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine had het begeven. Om 11:00h een nieuwe uitgezocht na duidelijk en objectief advies. Nog dezelfde middag om 15:00h geleverd en dat op de eerste tropische dag met Spaanse temperaturen van het jaar. Top.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jakob Slor 27-05-2017 In de winkel gekocht
EP: Veendam

gewldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
kwam er er wel vaker je wordt goed ingelicht over de produckt die je koopt, in als je vragen hebt over andere pruduckten is ook geen probleem je kunt er met al je vragen terecht en wordt er echt als een klant behandent en nemen de tijd voor jou

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Lenie Mulder 27-05-2017 In de winkel gekocht
Schagen

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette winkel waar we snel en vakkundig geholpen werden. Ik zou mensen zeker aanraden om deze winkel te bezoeken

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Wil van Meijl 27-05-2017 In de winkel gekocht
EP van der Kampen in Budel

Geweldige installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de aanschaf van een nieuwe tv werden we in de winkel goed voorgelicht over de mogelijkheden. Aangezien de tv in een bestaande kast moest worden geplaatst, moesten er nog wat extra werkzaamheden verricht worden om de tv in de kast opgehangen te krijgen. De eigenaar heeft dit keurig gedaan, zonder daarvoor extra kosten te rekenen. Al met al een geweldige service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw M.B. Keizer 26-05-2017 In de winkel gekocht
Meppel

Erg prettig geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt opgemerkt als je de winkel inkomt. Vriendelijke begroeting. Na rustig rond gekeken te hebben werd ik geholpen door een zeer vriendelijk personeelslid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonia Hoekstra 26-05-2017 In de winkel gekocht
Kollum

Goed geholpen, leuke korting gekregen, vriendelijke eigenaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor deze winkel gekozen omdat we graag goeie & vriendelijke service. Super geholpen en wordt ook nog thuis bezorgd. Kan niet beter.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Overeem 26-05-2017 In de winkel gekocht
IJmuiden

persoonlijke aandacht en goede after sales

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vakkundige uitleg over het aan te schaffen product. Ook de after sales is goed op orde: kostenloze aflevering en installatie. Men is bereid om terug te komen bij eventuele storingen, ook als deze niet het gevolg zijn van de installatie van het product, is mij gebleken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Joke van Polanen 26-05-2017 In de winkel gekocht
Leiden, Pelikaanstraat

Fantastische service en uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat het dichtbij is en je kan dan even de winkel binnen wippen met een vraag. En Swaak staat bekend om de uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 26-05-2017 In de winkel gekocht
Roermond

Persoonlijke aandacht en goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb geen gebruik gemaakt van de site dus daar kan ik niet over oordelen. Ik heb een aankoop gedaan in de winkel in Roermond. De persoonlijke aandacht, het advies en het gevoel dat je niets wordt aangesmeerd vind ik top en vind je bijna nergens meer. Geef mij maar EP:Tummers ipv Mediamarkt bijvoorbeeld. Misschien soms iets duurder maar dat vind ik geen bezwaar. Je koopt ten slotte iets voor de langere termijn en dan is service veel belangrijker.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Connie 26-05-2017 In de winkel gekocht
EP Beerepoot Bovenkarspel

Goede uitleg en vergelijking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede uitleg over de prestatie van de samsung tablet, en eventuele vergelijking met andere merken. Voor mij bleek de samsung de beste optie.
Ook goedkopere optie kwamen aan de orde.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

A. S. de Ligt 26-05-2017 In de winkel gekocht
ep voordeelland oudeschild

goed advies en fijn geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
fijne winkel ruim assortiment. vakbekwame medewerkers die de tijd voor ons namen.
het is een goede zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lambert Dohmen 26-05-2017 In de winkel gekocht
EP Tummers Panningen

Prima service goede uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanwege de service en de uitleg heb ik meerdere apparaten bij EP Tummers gekocht.
Je wordt vriendelijk geholpen en daardoor ga ik altijd terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 25-05-2017 In de winkel gekocht
Ep:Ommen

Persoonlijke aandacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In Ommen geweldige service. Denken mee over wat bij jou past. Printer gekocht die niet standaard in assortiment zat. Ze zorgen er dan voor dat ze inkt op voorraad hebben en bij problemen zijn ze zelfs aan huis geweest om mee te kijken naar een oplossing.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

H. De Leijer - Ketels 25-05-2017 In de winkel gekocht
Schagen

Prima service!

Algemene score

8,0
Ik werd goed geholpen in de winkel en ze komen de wasmachine brengen en aansluiten. Dat is erg prettig als je ouder bent.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Leo Ansing 25-05-2017 In de winkel gekocht
IJmuiden

Prettige zaak met deskundig advies en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige zaak met een vaste groep medewerkers. Deskundig en uitstekende service!
Qua prijs t.o.v. Internet zeer scherp en zeker gezien de service zeer aan te bevelen.
Wij kopen alle spullen bij deze mooie zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria Kalis 24-05-2017 In de winkel gekocht
Ep Tol IJmuiden

Topgozers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben blij met de mannen ( en vrouw van Han) van Tol!!
Goede en snelle service. Hartelijke mensen , altijd met een lach!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruurd van der Veen 24-05-2017 In de winkel gekocht
Hollandscheveld

Luisterd goed naar wat je wilt, uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop heeft een uitstekend assortiment, maar het belangrijkst is dat er naar je geluisterd wordt. Verder redelijk prijzen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hprins 24-05-2017 In de winkel gekocht
total electronics

zeer goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Verstand van zaken
BedieningPrettig overzichtelijk en keuze genoeg is het niet aan wezig zoeken ze hetop en bestellen zehet

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

c m 24-05-2017 In de winkel gekocht
HEINZ VAN BENTHUM in groesbeek

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een fijne winkel en vriendelijk en behulpzaam personeel en goede service en een voldoende voorraad e

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans en Joke Pinkster 24-05-2017 In de winkel gekocht
EO: Prieto Zuidhorn

Service is geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van te voren de 'beste koop' uitgezocht (afwasmachine) op het internet. Deze was binnen een paar dagen geleverd in ons appartement op de 2e verdieping en zelfs ook aangesloten. Super service, dus!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Ramakers 24-05-2017 In de winkel gekocht
Echt

Goede voorlichting over de aanschaf van de apparatuur

Algemene score

9,0
Mooie winkel, overzichtelijk, alles binnen handbereik, niet te lang zoeken, verkoper snel
ter plekke, goed en betrouwbaar advies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

J.A.K. Bossen 23-05-2017 In de winkel gekocht
W.v.d. Steen Electro

snelle actie goede informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke uitleg waarom onze koelkast niet meer gemaakt kon worden. Daarna direct offerte met verschillende mogelijkheden met uitleg. Na onze keuze is de koelkast al na paar dagen op zeer prettige en deskundige wijze geplaats. We zijn tevreden met onze aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Daisy ☀️ 23-05-2017 In de winkel gekocht
Tegelen

Top bedrijf met kennis van zaken!

Algemene score

10,0
Kwaliteit en kennis loopt bij deze zaak singroon!
Het mag beloond en bekroond worden met een 10.
Vriendelijkheid wordt niet appart gescoord maar ook hierin heeft de zaak in tegelen een streepje voor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 23-05-2017 In de winkel gekocht
EP: BEerepoot

Klantvriendelijk, eerlijk en deskundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijk, betrouwbaar en deskundig. Dit is de reden waarom wij de laatste 4 jaar naar EP: Beerepoot gaan voor ons huishoudelijke apparaten. Vandaag onze nieuwe TV laten bezorgen en installeren. De monteur heeft zijn werk meer dan netjes gedaan.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ans vd hoek 23-05-2017 In de winkel gekocht
EP John vd Rijt goirkestr 48 tilburg

erg goede service eerlijk advies, en betrouwbaar.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ruime keuze en erg goede voorlichtingen op elk gebied je word er persoonlijk geholpen,
geen voorrijkosten

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

arie 23-05-2017 In de winkel gekocht
EP: Rosies veendam

Leuke spontane geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke spontane geholpen met kennis van zaken.

Wij waren niet perse gericht op zoek naar iets toen wij de winkel van EP Rosies binnen wandelden tot ons oog viel op de stof zuiger henry plus na goede en vakkundig advies dat gepaard ging met een grap en grol is henry verhuisd van Veendam naar Bierum .

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jacco Feld 23-05-2017 In de winkel gekocht
Beerepoot Hoorn

goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel , goeie service en altijd klantgericht..! goeie uitleg en weten waar ze het over hebben... ! ik zou deze winkel andere ook aanraden ..

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Dhr. Roosendaal te Enkhuizen 23-05-2017 In de winkel gekocht

Zeer goed & deskundig geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundig geholpen, De verkoper luisterde goed naar de wensen en gaf daar een goed begrijpbare uitleg bij. Over "de laagste prijs garantie" werd totaal niet moeilijk gedaan. (hetzelfde product was bij de Mediamarkt 200,- goedkoper). De korting werd zonder meer gegeven.

Reageer

gerald schrooten 23-05-2017 In de winkel gekocht
enter

super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een mooie winkel met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De prijs staat voor een goede kwaliteit en service

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Eerden 23-05-2017 In de winkel gekocht
Horst

Geweldig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na op zoek te zijn gegaan voor een nieuwe televisie zijn wij uitstekend geslaagd.
Mede dankzij de medewerkers van EP Tummers in Horst hebben we er een gevonden naar onze wens, er is zoveel keus!! 😄
We hebben genoten van onze filmavond op een prachtig scherm..
Helemaal blij mee!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kowsila 23-05-2017 Via de website gekocht

Super tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag bestelt en was al de volgende dag binnen! Werd goed door de medewerkers op de hoogte gehouden over de bezorging! En de bezorgers waren echt Gentlemans!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braaksma 22-05-2017 In de winkel gekocht
Faber in Kollum

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel goed geadviseerd en geholpen. Mijn oude wasmachine was stuk gegaan. Ik ging op een ochtend naar de winkel en diezelfde middag werden de nieuwe wasmachine en droger bezorgd en geïnstalleerd. De machines werken geweldig en mijn was is weer heerlijk schoon!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Harnold 22-05-2017 In de winkel gekocht
De Treffer Winschoten

Doet wat hij zegt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De Treffer Winschoten.
Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet.
Erg hoog service level.
Altijd naar behoren geholpen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander Jansen 22-05-2017 In de winkel gekocht
EP: van der Kampen Budel

Snel geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke winkel. Veel keus en goede uitleg gehad. De keuze was hierdoor snel gemaakt. En ook nog heel netjes ingepakt ook!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Cintha Wijbenga 22-05-2017 In de winkel gekocht
vd Steen in Bergen NH

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is geweldig, het is in mn eigen dorp en het personeel is top en erg behulpzaam. Als er iets is komen ze de zelfde dag nog kijken. Dus ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philips smart tv 6201 22-05-2017 In de winkel gekocht
schagen

Beste service van nederland

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zoals altijd weer uitstekend geholpen door het zeer vakkundige personeel van Beerepoot, en zeer tevreden de deur uitgegaan
schitterend beeld op de philips smart tv 6201

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

katar 21-05-2017 In de winkel gekocht
EP Tol, IJmuiden

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij EP Tol staat men voor snelle service en kwaliteit! Iedereen is enorm vriendelijk en servicegericht, zowel in de winkel als de medewerkers die het product komen aansluiten en installeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Maas 21-05-2017 In de winkel gekocht
Jan Verdaas

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed overzichtelijke site, de aparaten zijn prima geleverd en aangesloten. Zeer behulpzaam en klantvriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ja 21-05-2017 In de winkel gekocht
Oudenbosch

Goede service door ep aangesloten topteam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winkel bekend in omstreken vanwege service ep folder in brieven bus ep elecctronics was stukkuen goedkoper dan concurrentie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca Voolstra 21-05-2017 In de winkel gekocht
Vaasse, EP Total Elecktronics

De service is helemaal Toppie !! Vriendelijk en behulpzaam!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ze zij Vriendelijk en behulpzaam en gelukkig hebben we in ons dorp nog zo'n mooie winkel waar alles te koop is.

Reageer

Marjolein 21-05-2017 In de winkel gekocht
EP: Beerepoot BV Hoorn

Goede informatie en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden over het filiaal waar wij onze wasmachine en droger hebben gekocht.
Service vind ik belangrijk en daarom ben ik weer naar Beerepoot gegaan. We werden netjes en vakkundig geholpen en kregen goed advies van de verkoper.
We hebben de nieuwste apparatuur van Siemens gekocht en dat is de Extra Klasse.
Na 14 jaar Siemens te hebben gehad, wilde ik weer voor Siemens gaan. Ik heb nooit problemen gehad. Mijn oude set deed het nog prima en daar heb ik weer iemand blij mee kunnen maken. Ook deze set kwam bij Beerepoot vandaan.
Dus raad ik het filiaal van Beerepoot in Hoorn iedereen aan!!

Marjolein.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Annie Vermeulen 20-05-2017 In de winkel gekocht
EP van der Kampen Budel

Prima service, komt de afspraken na.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn artikel stond niet in de winkel, ik ben meteen gebeld toen t binnen was.
Snelle service door EP van der Kampen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Tummers Panningen 20-05-2017 In de winkel gekocht
Tummers Panningen

Eerlijk, deskundig en betrouwbaar super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uit eigen onderzoek blijkt het verkoopverhaal eerlijk en deskundig. Dat geef vertrouwen bij de koop. Fijne en Prima verkoper! super

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bep 20-05-2017 In de winkel gekocht

Zeer prettige winkel, goede producten en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede uitleg, altijd de tijd nemen, vriendelijk personeel, zoeken altijd naar een goede oplossing ,koop er altijd, mijn winkel

Reageer

Pieter Faaasse 20-05-2017 In de winkel gekocht
EP Swaak, Pelikaanstraat 22, Leiden

Klantvriendelijk, professioneel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn in de winkel langs gegaan en kreeg gelijk een goed advies, afgestemd op onze wensen. Ik kwam eigenlijk voor een Smart TV, maar heb ook nog een Bose Soundbar en een Koptelefoon er bij gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 20-05-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Zeer goede Service, Behulpsaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nu ik op mijzelf ga wonen, heb ik een hoop spullen (electronica) nodig.
Ik werd zeer goed geadviseerd over zowel multimedia als de koelkasten of wasmachines.
Als eerst heb ik de TV gekocht, ik ben goed geholpen om een goede beslissing te maken.
De koelkast en wasmachines zal ik ook zeker hier kopen wanneer ik er straks plek voor heb in mijn huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

EP-Zwirs 20-05-2017 In de winkel gekocht
EP-Zwirs-Langeraar.

Fijn, dat die geplaatst wordt.

Algemene score

8,0
Als senior hoort het niet tot mijn talent, de koelkast in te bouwen. Heerlijk, dat alles uit handen genomen wordt door Zwirs-Langeraar, ook de afvoer van de oude koelkast.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Y.Janse 20-05-2017 In de winkel gekocht
EP Beerepoot Hoorn

Goede uitstraling zowel winkel als personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is meer als 100%. Heeft deskundig personeel weet waar ze het over hebben. Kom hier al meer dan 30 jaar. EP Beerepoot staat altijd klaar voor zijn klanten. De web site is erg overzichtelijk net zoals de winkel. Deze winkel is echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie Schonk 20-05-2017 In de winkel gekocht
Vught

Deskundig en eerlijk advies

Algemene score

10,0
Omdat we moe worden van het giga aanbod, de reclames, de stuntprijzen en tenslotte altijd prima ervaring hadden en hebben met EP van Bavel te Vught, besloten we wederom de te vervangen wasmachine juist daar te kopen.
Resultaat: een Miele. Na gedegen persoonlijk advies in de winkel, keurig thuis bezorgd (naar de zolder!), aansluiting, uitleg en demo, afvoer van oude machine en we mogen wederom rekenen op no-nonsense service, zoals het hoort.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw. Ans Kuiper- Conijn 19-05-2017 In de winkel gekocht
EP Beerepoot Hoorn

Een ware belevenis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
EP biedt een groot assortiment, geeft vakkundige voorlichting, geeft een mooie presentatie en goede service. Wij rijden er graag een stukje verder voor deze fijne winkels. EP is een echte belevenis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews