EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 4112 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1045 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wilfried 25-11-2017 Via de website gekocht

vlotte vriendelijke afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling werd vlot en vriendelijk afgehandeld. Leveringsduur zoals beloofd. Fijne winkel. Deze is te onthouden voor mijn volgende bestellingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S en H Veenstra 25-11-2017 In de winkel gekocht
Pool Surhuisterveen

Goed verhaal, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke winkel. Er wordt alle tijd genomen om dingen uit te leggen. Eerlijk verhaal. Top service,

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Vincent 24-11-2017 In de winkel gekocht
Groenlo

Meer dan 100% service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
EP Groot Zevert denkt goed mee met de wensen van de klant.
Ze luisteren naar de klant en geven hierdoor een erg goed advies.
Daarnaast is de aftersales en service top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nico 24-11-2017 In de winkel gekocht
raalte

goede service!!

Algemene score

8,0
duidelijkheid en service staat hier hoog in het vaandel. Eerlijke mensen en je wordt goed geholpen! Wat ze beloven komen ze ook na.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Wim Romein 23-11-2017 In de winkel gekocht
Weijs Zetten

Goede voorlichting en correcte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke winkel met goede keuze mogelijkheden.
Type TV uitgezocht en deze werd geleverd inclusief montage en instellen

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

J Kruk 23-11-2017 In de winkel gekocht
Zuid Scharwoude

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantvriendelijke winkel. Persoonlijk contact en service staan in een hoog vaandel.
Altijd een eerlijk advies. Snelle levering en plaatsing door vakkundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Herman Pr. 23-11-2017 In de winkel gekocht
EP:Molendijk Lange Voor 2 7591 GE Denekamp

Goed advies en een buitengewone service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze winkel gekozen om deskundig advies te krijgen bij de keuze van de TV en audio apparatuur. Tot onze verbazing ging bij het plaatsen en aansluiten van de apparatuur de service verder dan wij hadden gedacht. Ook nadien werden de vragen goed en correct beantwoord.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Joop 23-11-2017 In de winkel gekocht
Beerepoot Hof van Hoorn, Hoorn

Prachtig verzorgde najaarshow

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er zijn veel deskundige enthousiaste medewerkers aanwezig.
Hierdoor kom je met het juiste product thuis!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

K. Singer 23-11-2017 In de winkel gekocht

Vriedelijke mensen die hun vakverstaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We gaan naar EP Beerepoot om dat wij altijd netjes worden geholpen en wat ook belangrijk is het grote assortiment.

Reageer

Ronald 23-11-2017 In de winkel gekocht
Ep beerepoot Hoorn

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bleek de najaarsbeurs een dag later te zijn, we kregen hem toch voor die prijs, was nog een stuk goedkoper dan alle concurrenten uit de buurt. Super !!!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reuvers 23-11-2017 In de winkel gekocht
Oudeschild Texel

Prettige bediening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer aangenaam, zowel de bediening als de ambiance
Jullie winkel in Oudeschild Texel is fijn winkelen

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jan van der Velde 22-11-2017 In de winkel gekocht
EP Harlingen

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij zijn heel goed geïnformeerd over de aanschaf van een koffiezetapparaat.
De insteek van de verkoper was niet ons het duurste apparaat te verkopen, maar wel het apparaat met de lekkerste kop koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marinaw 22-11-2017 In de winkel gekocht
Dr. Van Aalstweg, Hoorn

Terzakekundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jarenlang zeer deskundig en vriendelijk personeel. Denken mee over de mogelijkheden en adviseren daarin. Service is ook super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jala 22-11-2017 In de winkel gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst zelf rondgekeken toen advies gekregen, was goed. Snelle levering en vriendelijke en kundige monteurs.

Reageer

Agnes 22-11-2017 In de winkel gekocht
Zuid Scharwoude

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel van EP Jack Stet in Zuid Scharwoude is een heel fijne klant vriendelijke winkel.
Ze nemen alle tijd voor je en de service is prima. Ik ben een heel tevreden klant.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

tsjikke 22-11-2017 In de winkel gekocht
EP Kollum

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
na het schrijven van mijn review over de koop van een braun koffiezet apparaat heeft de winkelier contact opgenomen en is het misverstand besproken. En zijn we tot een goede oplossing gekomen.

--- 2017-11-21 ---
service op zich goed maar toen ik het apparaat thuis uitpakte bleek dat er elke 2 maanden een nieuw filter in moet is er NIET bij vermeld.

Review criteria:

Goed

Reageer

Leo G. Witteman 21-11-2017 In de winkel gekocht
EP Zwirs Langeraar

Eerlijke voorlichting en een super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij wonen boven de EP Zwirs winkel en zien dagelijks dat er service wordt verleend op hoog niveau en op een eerlijke wijze wordt geadviseerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 21-11-2017 In de winkel gekocht
EP Mensonides Harlingen

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mensen met kennis van zaken.
Worden hier altijd prima geholpen, nemen de tijd voor de klant.
Bij installatie thuis ook prima uitleg.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tinus 21-11-2017 In de winkel gekocht
EP: Heijnen

Super goed geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super goed geholpen bij EP: Heijnen. Goede uitleg gehad over verschillende producten en de juiste naar mijn gevoel aangeschaft. Heel blij mee!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wissink 20-11-2017 In de winkel gekocht
Hof van Hoorn.

Super geholpen en fijne service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij zijn goed geholpen in een prachtige shop. Alles is thuis op zijn plaats gehangen en de monteur ging pas naar huis toen als werkte. Hij gaf een uitleg hoe alles werkt.
Bij vragen kunnen we altijd terug gaan naar de winkel en zullen ze opnieuw uitleggen hoe het werkt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Winy 20-11-2017 In de winkel gekocht
EP: Mensonides Harlingen

EP; Mensonides. eerlijke en vriendelijke verkopers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij moesten een nieuwe tv, na verschillende winkels te hebben bezocht, hebben we uiteindelijk voor EP gekozen, mooie aanbiedingen. En je krijgt daar duidelijk uitleg over de apparatuur. top winkel en zeerv tevreden over het personeel.
En erg blij met onze tv

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Keunen 20-11-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Perfecte adviezen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Recent de 4e grote aankoop gedaan bij EP Beerepoot in Hoorn. Na een goed advies in de winkel, volgde installatie van e.e.a., alles volgens afspraak.
Vriendelijk en kundig personeel, zowel aan de verkoop als after sales kant.!!!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton E 20-11-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Klant is werkelijk koning

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Winkel in Hoorn heeft een prachtige uitstraling; een genot om er rond te kijken. Personeel is zeer deskundig en altijd bereid je alle info te geven. De service is bovendien meer dan uitstekend. Kortom: een winkel waar ik graag mijn apparatuur koop

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Velderman 20-11-2017 In de winkel gekocht
EP: Raalte

Service uitmuntend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop.heel duidelijk.
Goede voorlichting,brengen,aansluiten en proefdraaien.
Vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marian 20-11-2017 In de winkel gekocht
OUDESCHILD

Inderdaad geweldige service

Algemene score

9,0
Duidelijke en vriendelijke informatie bij aanschaf, duidelijkheid over levertermijn en uitgebreide en vriendelijke service bij het in gebruik nemen van het toestel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri Rinkel 19-11-2017 In de winkel gekocht
EP Volendam

Goede ontvangst en een uitstekend advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd erop gewezen, dat een stofzuiger langer meegaat, als je hem goed behandeld.
Zoals: regelmatig het koolstof filter vervangen
geen "gierige" zakken elders koopt.
Hartelijk dank voor dit advies!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Petra 18-11-2017 In de winkel gekocht
EP:Tol

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij ons in de buurt en goede hulp bij het aanschaffen van het artikel. Al onze apparatuur komt hier vandaan.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos en Hans Plug 18-11-2017 In de winkel gekocht
Tol IJmuiden

Zeer goede service sinds jaren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er wordt de tijd genomen om de wensen te inventariseren en daarna te adviseren.
De grotere aankopen( b.v. TV sound bar etc) worden thuis gebracht en indien nodig keurig geinstalleerd.
Zijn er problemen ontstaan, wat kan gebeuren als je iets ouder bent(verkeerd gebruik), geen probleem om weer even langs te komen en opnieuw in te regelen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 17-11-2017 In de winkel gekocht
Weijs Zetten

Echt een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De persoonlijke service en klantvriendelijkheid is in deze winkel echt TOP. Tijdens de installatie van de wasmachine werd meteen de droger geïnspecteerd en kregen we een zeer goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h jacobs 17-11-2017 In de winkel gekocht
Tegelen EP Tummers

goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
in korte tijd goed besluit na advies inzake diverse merken en systemen l kunnen nemen bij aankoop koel-vriecombinatie die snel geleverd kan worden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

M v Seben 16-11-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel

De Service was zeer goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je winkelt daar pretig en word goed belandeld, een tip er zijn mensen die geen internet
hebben hoe kennen deze mensen mee doen met de actie

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Maria de Jong 16-11-2017 In de winkel gekocht
EP Zwirs in Langeraar

Eerlijk en helder advies, super service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn vorige wasmachines heb ik ook gekocht bij EP Zwirs in Langeraar. Eerlijke en heldere informatie om een juiste aankoop te doen. Service staat hoog in het vaandel en dat is te merken. En mocht er iets loos zijn, hebben ze een eigen reparatie-afdeling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

W. Keijzer 16-11-2017 In de winkel gekocht
Langeraar

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service en dienstverlening is bij EP:Zwirs grote klasse en staat daar dus hoog in het vaandel.
Voorlichting zeer deskundig met een persoonlijke noot.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

sylvia meijers 16-11-2017 In de winkel gekocht
Schagen

vriendelijk en deskundig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We werden vriendelijk en deskundig geholpen,namen alle tijd voor uitleg , volop keuze mooie aanbiedingen, en een vlotte service

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fam Koel 16-11-2017 In de winkel gekocht
EP TOL

Klantvriendelijk en service gericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Behulpzame medewerkers en uitstekende service. De site is naar onze mening duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

F. Nelen 15-11-2017 In de winkel gekocht
Heijen Heerle

Goed advies, kundige installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onlangs Samsung tv met Heos sounbar gekocht bij ep Heijnen in Heerle. Daar ik enkele specifieke wensen had mbt. geluidskwaliteit en de mogelijk wilde hebben ook de cd-speler in het geluidssysteem te integreren zijn we tot het systeem gekomen wat nu vakkundig geinstalleerd met alle bedrading netjes weggewerkt aan de muur hangt.
We zijn er echt blij mee.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

José Bruggeman 15-11-2017 In de winkel gekocht
Raalte

De EP in Raalte is zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg klantvriendelijk en behulpzaam.Correcte benadering en goede uitleg.
Mijn volgend elektrisch product zal ik zeker weer naar deze winkel gaan.
Service is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

WeerAlsNieuw 14-11-2017 In de winkel gekocht
Wervershoof

Prima service,aardig en deskundig personeel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke benadering, goed advies gekregen. Zeer snelle afhandeling. Je bent hier geen nummer, maar een unieke klant.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda Kennes 14-11-2017 In de winkel gekocht

Goede service en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Lange ervaring met deze winkel, service is goed, betrouwbaar, bereidwillig, denken mee en houden zich aan hun afspraken.

Reageer

Piet 14-11-2017 In de winkel gekocht
EP John van de Rijt

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een keukenmachine kwam ik via internet bij EP John v.d. Rijt terecht. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en de door mij op internet uitgezochte machine werd besteld. Na 2 dagen werd ik gebeld dat de machine was aangekomen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rob 13-11-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een Magimix 5200XL premium besteld in de winkel. De afspraak was dat dit produkt op tijd geleverd zou worden omdat het een kado was voor de verjaardag van mijn schoondochter. Helaas was er iets fout gegaan bij de inkoop waardoor ik het kado niet op tijd zou krijgen. Met enig overleg heeft de inkoop het apparaat opgehaald bij de fabrikant zodat ik het toch nog op tijd zou krijgen. Dat vind ik top service! Een fout kan altijd gemaakt worden maar het moet wel goed opgelost worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tini Veerman 13-11-2017 In de winkel gekocht
Volendam

Top service en optimale deskundigheid

Algemene score

9,0
Bij Ep Beerepoot in Volendam word je altijd optimaal behandeld, met eerlijk en deskundig advies, tevens hebben ze daar alleen maar goeie spullen. Als je iets nodig hebt op het gebied van elektronica, dan hoef je niet verder te zoeken !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Groot 13-11-2017 In de winkel gekocht
Makado schagen

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service aardige bediening ,duidelijke winkel,gewoon hoe een winkel hoort te zijn ,en schoon.wat moet ik er nog meer over zeggen ,het is goed zo

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Pool HIFI-VIDEO CENTRE 12-11-2017 In de winkel gekocht
Pool HIFI-VIDEO CENTRE Surhuisterveen

We zijn al jaren bij deze zaak en het is uitstekend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service en bezorging zijn perfect, en prima behandeling, van al het personeel welke in de winkel helpen. We zijn tijdens hun vestiging van Drachten naar Surhuisterveen bij hun gebleven als klant.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jans K. 11-11-2017 In de winkel gekocht
Meppel

Vriendelijke bediening en goede uitleg.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kan niets zeggen van de webshop daar heb ik niet gekeken. We gaan liever naar de winkel omdat je dan kunt zien wat je koopt, maar ook een duidelijke uitleg krijgt over het product.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rianne 10-11-2017 In de winkel gekocht

Fijne service EP: Mulder

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke uitleg over een droger. Ik had veel vragen maar daar werd rustig de tijd voor genomen. Daarnaast erg vriendelijk personeel.

Reageer

Patrick 10-11-2017 In de winkel gekocht
Ep zijlstra heerlen

Goede service klantvriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service echt super klantvriendelijk en goede uitleg en goed behulpzaam
Ook behulpzaam met spullen thuis bezorgen , en wat vergeten gaan ze het halen voor je echt super xx xxx 👍

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

nbvr 10-11-2017 In de winkel gekocht
EP Tol IJmuiden

Vakkundige en bijzonder plezierig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er wordt ruim de tijd genomen om op heel plezierige wijze je te helpen een goede keuze te kunnen maken. Bezorgen en installeren is gratis, snel en vakkundig!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inka Sluiter 10-11-2017 In de winkel gekocht
Ommen

Fijne en prettige sfeer met prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een hele fijne winkel om je aankoop te doen. De medewerkers hebben een goede kennis van de producteigenschappen. Bovendien luisteren ze goed naar de wens van de klant en proberen daarbij aansluitend een juist passend product te verkopen. Kortom zeker een aanrader om hier je aankoop te doen, krijg je geen spijt van!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 10-11-2017 In de winkel gekocht
Electro Piet Gruijters

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Staan altijd voor je klaar en denken mee met de klant. Groot assortiment wat uitgestald staat! Geven duidelijk en deskundig advies!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews