EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 2501 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 484 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

E. Kwakman 11-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

boekel123 10-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maurits de Jong 10-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De bestelling verliep eenvoudig, de website was duidelijk en de betaling verliep eenvoudig en via een beveiligde verbinding.

Service
Zowel mijn vraag vóór de bestelling alsook bij verder contact met de winkel werd ik snel te woord gestaan. De bestelde wasdroger werd zonder extra kosten geïnstalleerd en gedemonstreerd.

Assortiment
Het assortiment is wat kleiner dan de megawinkels, maar in de productgroepen die ik bekeken heb waren kwalitatieve producten te koop voor concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Het is eenvoudig een bestelling te plaatsen en de persoonlijke service vind je niet vaak bij 'webwinkels'.

Extra toelichting
De levering en afhandeling van de bestelling en mijn vragen was uitstekend. Ik zou zo weer bij EP.nl bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yuri75 06-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen en betalen via de webshop en zonder verzenkosten afhalen in de winkel.

Service
Kreeg naast de track&trace code zelfs nog een telefoontje dat de bestelling binnen was.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Goede webshop en vriendelijke mensen in de winkel. Prima service.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de combinatie van bestellen via de webwinkel met afhalen in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Maria van der Aa 06-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb de bestelling gedaan via Bol.com. Het is heel gemakkelijk dat dit mogelijk is.

Service
Ook hierbij grote service dat verschillende web-winkels met elkaar werken.

Aanbeveling
De bestelling kwam op tijd binnen ondanks het feit dat dit via een ander bedrijf besteld is. Grote klasse,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mattemathijs 05-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Klaasen 04-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Onlangs een Sony eReader besteld. Bestelling plaatsen ging zeer makkelijk en was erg duidelijk. Kreeg er zelfs een gratis reislader bij!

Service
Kreeg netjes een track en trace code en factuur nadat ik de bestelling had ontvangen. Dinsdagmiddag besteld, woensdagochtend al in huis.

Assortiment
Prima keuze voor een prima prijs.

Aanbeveling
Ik raad EP.nl bij iedereen aan die simpel en snel wilt bestellen

Extra toelichting
Simpel, snel bestellen zonder voor verrassingen te komen staan, een dag later in huis. Prima service, mijn volgende aankoop is wederom bij EP.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. ten Have - van Dijk 02-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke verwijzingen naar product informatie

Service
Online de bestelling geplaatst en door EP medewerker dezelfde dag terug gebeld om nadere afspraken vast te leggen. Prima service.

Assortiment
Prijsstelling gekocht product voldoet aan prijs/kwaliteits- verhouding

Aanbeveling
Zeker een aanbeveling waard => Prima service en duidelijke communicatie vanuit het filiaal te Zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Marcel vd K 02-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

a.c van Kampen 27-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
reuze simpel om een bestelling te plaatsen en te ontvangen

Service
Prima service het afleveren heeft nog geen 10min geduurd

Assortiment
Er is keus genoeg van goedkoop naar duur

Aanbeveling
Ik zou mijn kennissen en familie zeker aanraden te kopen bij EP Tol

Extra toelichting
Snel in bestellen Optijd gebracht Goede service qa bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mondria 25-11-2013 In de winkel gekocht
Ep stadshagen Zwolle
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
De eigenaar is zeer vriendelijk en deskundig. Artikelen zijn keurig bezorgt en aangesloten. Daarnaast is er ruim de tijd genomen om uitleg te geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.A.M.W.Michels 22-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
De bezorger bracht de spullen boven en sloot alles perfect aan

Service
Hij was behulpzaam en erg vriendelijk.

Extra toelichting
Ik heb alles vooruit betaald, kreeg een mededeling dat het gasfornuis € 20,- goedkoper was, dat zou ik teruggestort krijgen en dat is tot op heden nog niet gebeurd. Wel moest ik de bezorger nog € 20,- betalen voor aansluitingskosten.Ik zou het persoonlijk prettiger vinden dat dat meteen in de aanschafkosten vermeld zou staan.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rita Tjemkes 22-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Zie boven. Verder perfecte telefonische informatie en snelle levering binnen het tijdsbestek dat was genoemd.

Assortiment
Kan ik eigenlijk vooralsnog niet goed beoordelen, want ik was gericht op zoek naar een bepaald type wasmachine.

Aanbeveling
Alles ging makkelijk en perfect.

Extra toelichting
Snelle levering op de afgesproken tijd en als enige leverancier bereid de wasmachine naar de vierde verdieping te brengen zonder lift. In Amsterdam toch vaak voorkomend dat er meer dan twee verdieingen zijn zonder lift.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Bijl 21-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik hoefde zelf niks te doen. Levering en installatie werden perfect geregeld

Service
Erg blij met de leen televisie die in zolang mocht gebruiken

Aanbeveling
Erg klantvriendelijk en een goede produktkennis

Extra toelichting
Kortom alles is geheel naar wens verlopen en ben erg tevreden met de nieuwe televisie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin van hoorn 20-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
voor een computer-onbenul is deze e-reader, prs t3, super simpel.

Service
op maandagochtend vroeg besteld, op dinsdagmiddag al afgeleverd.

Aanbeveling
door de overzichtelijke website en de accurate levering

Extra toelichting
Als zelfs mijn oude moeder van 92 jaar spontaan uit zichzelf zegt: ik geniet van deze e-reader, hij is makkelijk, licht en ik kan zonder loep lezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcLC 17-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site en makkelijk bestelproces.

Extra toelichting
Weinig woorden aan vuil te maken, gewoon zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

herm65 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het te kopen product echt zien

Service
Alle vragen deskundig en vakkundig beantwoord

Assortiment
Ruime keuze mogelijkheid met het attenderen op het op korte termijn uitkomen van nieuwe modellen

Aanbeveling
Prettige,rustige,vakkundige uitleg met demonstratie

Extra toelichting
Voor ons was het een "eye" opener omdat naast de goede voorlichting ok nog de prijzen gelijk of lager waren dan bij de zgn. grote prijsvechters (waar de verkoper zelf alle informatie van het internet moet halen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quirinus70 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Producten uitgebreid en duidelijk aangegeven

Service
Telefonisch op de hoogte gehouden van de bestelling.
Aflevering netjes op zolder gebracht aangesloten en gedemonsteerd.

Assortiment
Gevraagde modellen niet in voorraad

Aanbeveling
Medewerkers enthousiast en behulpsaam.

Extra toelichting
Heb een week moeten wachten, omdat gevraagde model niet op voorraad was, maar de bezorging werd niet door een transportbedrijf gedaan maar door eigen personeel dat deskundig was en de tijd nam om het product te demonstreren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ausiapp 12-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen ging eigelijk zonder problemen

Aanbeveling
Keurig de volgende dag binnen, houd het de volgende keer zeker in het achterhoofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

famoort 09-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harten4 08-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via Bol.com besteld, eenvoudig en deels betaald met airmiles

Service
Ondanks de latere levering dan gepland was de service meer dan top, het plaatsen van de bestelde droger in en het weghalen van de oude droger uit de kelder werd op een zeer vanzelfsprekende wijze uitgevoerd

Aanbeveling
Zowel telefonisch als ook thuis was de afhandeling zeer klantgericht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroenKeus 07-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel geregeld en klaar gelegd.

Service
TOP afhandeling, aardige mensen.

Aanbeveling
Dat wel ja.

Extra toelichting
Bijzonder goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.P.M van Rooijen 06-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is soepel verlopen

Service
Bezorgers waren zeer aardig
en de afgesproken tijd is ook nagekomen

Assortiment
Wat ik zocht was het assortiment prima

Aanbeveling
Het was mijn eerste ervaring en een volgende keer zal ik het weer zo doen.

Extra toelichting
E.P. heft ook een winkel in IJsselstein dat lijkt mij prettig als er iets is met het apparaat. Dit geeft een extra meerwaarde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rikie Diesveld 06-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je bestelt vanuit je woning en kunt alles via internet opzoeken.

Service
De service is prima. We hebben nog telefonisch info gevraagd en dat ging prima.

Assortiment
Dat is prima.

Aanbeveling
Het is vertrouwd met goede service.

Extra toelichting
We zijn tevreden en zullen bij een volgende aankoop zeker aan EP denken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan'38 06-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
in het begin was het moeilijk
om direct de bestelling te plaatsen;
niet duidelijk hoe dat ging.
uiteindelijk toch gelukt.

Service
n.v.t.

Assortiment
ruim assortiment artikelen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

paul perreijn 01-11-2013 In de winkel gekocht
heerlerheide
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
mijn zoon regelde alles het was volgens hem eenvoudig

Service
correct

Assortiment
heb geen g

Extra toelichting
heb geen goed idee ervan

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

BemmelGld 30-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simone7530 29-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via internet bestelt, ging makkelijk met bestelling plaatsen en betalen.

Service
Klantvriendelijkheid een dikke tien!
Helaas was mijn product toch niet op voorraad, hoewel dit niet gemeld was op de website.Zodra het product, bij hun binnen was
werd het product ook meteen geleverd thuis, woensdag besteld, maandagmorgen in huis.

Assortiment
Wij zochten een philips led tv, en bij ep was hij de goedkooopste!
Daar waren wij erg blij mee.
Dicht bij huis ook!

Aanbeveling
klantvriendelijk, word echt de tijd genomen voor de klant.

Extra toelichting
Vind het een zeer goede winkel, toen de led tv later binnen zou komen dan de bedoeling was, wilde ze een leentv mee geven, maar wij haden al een nood tv neergezet. Maar was wel fijn om te horen, dat ze toch een oplossing hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

SLuc 27-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wist wat ik wilde en niet wilde

Service
Gaf de voorkeur aan een lokale leverancier.
Alles is goed uitgevoerd, vriendelijke en vakkundige mensen

Assortiment
Minder van toepassing. Wist precies wat ik zocht

Aanbeveling
Gewoon goed, snel, klantvriendelijk en professioneel.
Oh ja, nog iets Scherp geprijsd.

Extra toelichting
Wat moet in meer schrijven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Looman 26-10-2013 In de winkel gekocht
EP Trip Smilde
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Winkel in dorp. Snel contact

Service
Stoering oude machine snel gevonden. Reparatie mogelijk, maar kosten o.i. Te hoog, gelet op de ouderdom van het apparaat. Ter plekke op computer nieuw apparaat uitgezocht.
Levering en insstallatie binnen enkele dagen.

Assortiment
Het totale aanbod is groter dan via EP

Aanbeveling
Apparaten iets duurder, maar dat wordt gecompenseerd door de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anet01 20-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via internet bestellen ging eenvoudig. 'S avonds besteld en de volgende morgen voor 9.30 uur al EPApeldoorn aan de telefoon voor een bezorgafspraak.

Service
Bezorging was keurig op tijd, heeft alle afval meegenomen en het apparaat aangesloten. Zelf een extra t-stukje op de afvoer werd kosteloos geregeld.

Aanbeveling
Geen redenen om dit niet te doen.

Extra toelichting
Wasdroger bleek achteraf defect, maar ook dit werd door EP-Apeldoorn snel en netjes opgelost. Apparaat werd zonder problemen omgeruild binnen 1 dag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

lcor 18-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel onkine bestellen, veel overzicht. Bestelling wordt geleverd door de winkel

Service
Droger van samsung besteld. Volgende dag gebeld en afspraak gemaakt op zaterdag geen probleem voor de winkel. Droger naar boven gebracht en kreeg zelfs een korte uitleg.

Assortiment
Veel keuze en veel informatie over producten

Aanbeveling
Zeker aanrader voor aanderen. Gemak van online en service en garantie van winkel

Extra toelichting
Alles gewoon erg goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap-knol 18-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling gedaan genoeg opties gegeven om te betalen. Website is erg duidelijk

Service
Winkel neemt duidelijk initiatief. Je wordt goed ingelicht en er wordt duidelijk gecommuniceerd

Assortiment
Prijs van het gekochte product is super, nergens goedkoper kunnen vinden.

Aanbeveling
Fijne bestelling, super snelle afhandeling. Daags van te voren besteld, rond 22.30, volgende ochtend opgebeld dat de bestelling waarschijnlijk de volgende dag binnen komt. smiddags weer gebeld dat ik de bestelling kon komen ophalen! Fijne service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivy Joy 16-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Besteld bij bol.com. 's Middags werd ik al gebeld door de zaak. Volgende dag had ik de tv in huis

Service
Werd 's middags gebeld, wanneer de tv afgeleverd kon worden. Mocht de volgende ochtend bellen hoe laat ze die dag kwamen. Keurig op de afgesproken tijd en hij nam ook de oude tv mee.

Aanbeveling
Goede service en het gemak met bestellen

Extra toelichting
Dankzij de snelle en goede service had ik binnen een dag m'n nieuwe tv binnen en werd m'n oude tv zonder kosten meegenomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Deuzeman 14-10-2013 In de winkel gekocht
Jack Stet Noord Scharwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Jack Stet is voor mij geen onbekende, vandaar dat ik bij hem terecht kwam.

Service
Wat ik vroeg deed B.

Aanbeveling
Service en afhandeling prima voor elkaar.

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

JoostSt 12-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke webwinkel met goede uitleg.

Service
Snel en op tijd geleverd.
Aardige en nette bezorger.

Assortiment
Ruim assortiment.
Zowel voor goedkopere als de betere merken

Aanbeveling
Helemaal prima. Niks mis mee.

Extra toelichting
Goede webwinkel. Keurige gewone winkel. Aardige en nette bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ememwee 11-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's Avonds in alle rust vanuit huis, diverse tv's en de aanbiedingen bekeken en vergeleken.

Service
Supersnelle levering en plaatsing door de plaatselijke "fysieke" winkel van EP.
Het oude product is direct door hen meegenomen.

Assortiment
Een hele uitgebreide keuze aan degelijke merk artikelen en rand apparatuur.

Aanbeveling
Overzichtelijke website met een groot bestelgemak.

Extra toelichting
Tijdens een speurtocht op het web, kwamen de tv's van EP regelmatig langs. Uiteindelijk, er geen eindeloze zoektocht van gemaakt en de knoop doorgehakt, omdat EP er voor mij al snel als beste uit naar voren kwam. Heel tevreden over de gang van zaken en het product. ordernummer 132581011456

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steehouwer 11-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima service op zondag besteld en op dinsdagmiddag netjes afgeleverd.

Assortiment
Alles op het gebied van elektronica en zeer overzichtelijk op de site.

Extra toelichting
Ik kan niet oordelen over het assortiment in de winkel maar de site is duidelijk en de aflevering snel en netjes .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stephan Kloppers 10-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig en doeltreffend

Service
Vrij snel na mijn bestelling via het internet had ik al contact met mijn lokale leverancier van EP

Assortiment
Ruimschoots voldoende keus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

petra294 09-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Perfecte service en een snelle levering. Had de spullen binnen een half uur in huis. Echt helemaal toppie.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Vriendelijke mensen en je wordt ook goed en eerlijk geholpen.

Extra toelichting
Had een probleem met de wasmachine en samsung konden op hun manier niks vinden en kreeg van EP Jansen direct een nieuwe wasmachine. Echt een top service en zou de winkel ook echt aanbevelen bij andere mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diabelli 09-10-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Plaatselijke winkel, goede service. Bezorgers nemen alles netjes mee en sluiten de machine aan.

Service
Levering pas op werkdag 7 terwijl op de website 1 tot 3 werkdagen stond aangegeven.

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
vanwege de lange wachttijd op het maken van een afspraak voor levering

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

h.b.vink 08-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig via internet dat uitzoeken wat je nodig hebt.

Service
Goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling en de leverdatum.

Assortiment
De keuze is ietwat beperkt c.q. uit het assortiment zijn producten tijdelijk niet leverbaar. Daar wordt op dat moment ook niet aangegeven wat de te verwachten levertijd is.

Aanbeveling
Eenvoudig te bestellen op het moment dat het mij uitkomt en op te halen bij de winkel die ik zelf uitkies.

Extra toelichting
Het gemak van online en de te verwachten service om de hoek.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Boeien 06-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel te vinden om prijsvergelijking te maken

Service
De dichtstbijzijnde EP- winkel(Bouwmans Zeeland)nam zelf contact op na de bestelling,
informeerde naar een gechikte leveringsdatum en adviseerde over nog niet aangeschafte C1 module en uitgebreid garantiepakket

Assortiment
Prijsstelling: zeer gunstig
Wat nodig was, was direct leverbaar

Aanbeveling
Zie boven

De aflevering was op de afgesproken tijd en men was servicegericht.
Lukt de aansluiting zelf niet,bel ons en wij komen meteen de TV inregelen.

Extra toelichting
Gewoon prima in alle opzichten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry en Esther 05-10-2013 In de winkel gekocht
EP Kuik Hollandscheveld
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vrij parkeren en een redelijk assortiment waar men uit kan kiezen.

Service
Super ook bij helpen van problemen en het oplossen daar van.

Assortiment
Product is niet altijd aanwezig maar is wel te bestellen.

Aanbeveling
Personeel is zeer vriendelijk en zeer hulpvaardig.
En weet waar men over spreekt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

S80 05-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Prima service! Kreeg een telefonische bevestiging toen de bestelling binnen was en een paar dagen later werd ik gebeld om het moment van levering te bevestigen.

Extra toelichting
Prima winkel met een uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ijsennel 04-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ideaal Apperaat

Service
Personeel is zeer behulpzaam

Aanbeveling
Fijn dat deze winkel op ons dorp aanwezig is!

Extra toelichting
Via de mail artikelen bestellen en af te halen in de winkel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

k.snoeij 02-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ajgm 01-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht. Prima prijs. Snel besteld

Service
Duidelijke statusmeldingen wanneer het product geleverd wordt, en op afgesproken tijd geleverd.

Assortiment
Prima keuze in het assortiment waar ik een bestelling heb gedaan.

Aanbeveling
Wanneer iemand mij vraagt waar een tv te kopen zal ik zeker ep noemen Om daar eens te kijken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Co de Kam 01-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling via internet met informatie en gebruiksgemak.

Service
Correct en snel

Aanbeveling
snel, correct en efficient

Extra toelichting
Tot nu toe goede service Product werd zelfs als cadeau ingepakt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Eefje17 29-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site.
Makkelijk gevonden wat ik zocht. Makkelijk te sorteren op prijs, etc.

Service
Werd goed en vlug geholpen bij de klantenservice. Aardige, behulpzame medewerkster aan de lijn gehad.

Assortiment
Het assortiment was groot genoeg. De prijs lag iets onder de prijs van de concurrenten.

Extra toelichting
Makkelijk op de site kunnen vinden wat ik zocht. Had nog wat vragen. De klantenservice was prima (en gratis !!!) te bereiken. Werd vriendelijk en vlug geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews