Deze score is berekend op basis van 2097 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.
EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.
Geachte heer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend dat het niet is gegaan zoals wij dat wensen.
U heeft een mail ontvangen met daarin wat vragen omtrent uw ordernummer. Graag willen we kijken waar het niet goed is gegaan zodat een en ander opgehelderd kan worden. Graag wachten we uw reactie af.
EP:Klantenservice
En meneer of mevrouw NeeP? Heeft u zoals verzocht door EP al teruggemaild? Volgens mij vragen ze dat toch? Om te helpen?
Geachte heer Wieringa,
Hartelijk dank voor uw feedback, dat nemen we ter harte! Er gaan wat veranderingen plaatsvinden op termijn waaronder vermelding van levering. Fijn dat EP:Oje u verder goed heeft geholpen, veel plezier met uw aankoop.
Geachte heer Nolet,
Hartelijk dank voor uw feedback, stellen we op prijs! Het is inderdaad heel vervelend dat er geen duidelijkheid werd gegeven vanuit DHL omtrent uw pakket. Gelukkig is het goedgekomen en wensen u veel plezier met uw aankoop!
Geachte heer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback. Een vaatwasser of ander witgoed, wordt altijd geleverd door een EP:Ondernemer. Die hebben niet altijd apparaten op voorraad en moeten wel eens bestellen bij een leverancier, ook op eigen magazijn staat niet alles, daardoor kan het iets langer duren, dat wordt wel vermeld in de winkelmand hoeveel dagen ongeveer. De ondernemer neemt wel contact met u op voor het uitleveren en de status van de order.
Het feit dat u per ideal betaald heeft geen invloed, mocht een order geannuleerd worden door u als consument, betaald de EP:Klantenservice u altijd direct terug. Fijn dat het goed is gekomen, uiteraard veel plezier van uw vaatwasser!
Geachte heer, mevrouw,
Wat een mooie feedback voor EP:Beerepoot, zijn ze erg blij mee. Fijn dat u zo tevreden bent!
Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw feedback. EP:Beerepoot vindt het prettig te horen dat u zo tevreden bent. U had natuurlijk altijd kunnen vragen bij afleveren of het alsnog mogelijk was om de wasmachine aan te sluiten. Uiteraard veel plezier van uw aankopen!
Geachte heer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend dat de winkel u niet op de hoogte heeft gehouden van de levertijd, dat had u heel veel meer duidelijkheid kunnen geven. Daarvoor excuses. We wensen u wel veel plezier van uw aankoop. Tevens hebben we u nog een persoonlijke mail gestuurd.
Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw feedback. Uw product is verzonden via onze distributeur, het is gebruikelijk dat ook zij een mail sturen met track en trace, waarschijnlijk is dat om onbekende redenen niet gebeurd, dit is inmiddels teruggekoppeld met deze distributeur. Wij nemen uw feedback zeker ter harte, fijn dat u tevreden bent over onze prijzen.