EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 3339 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1001 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerlinda 07-05-2017 In de winkel gekocht
Epe

Fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed bereikbare winkel. Aardig, betrouwbaar personeel met de juiste kennis van zaken. Je wordt op een prettige manier geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 06-05-2017 In de winkel gekocht
Pelikaanstraat, Leiden

betrouwbare zaak, prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afspraak tijden van te voren gemeld via SMS. Op tijd volgens afspraak. Nieuwe koelkast gebracht en netjes geïnstalleerd . Oude meegenomen. Alles prima geregeld.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruurd 06-05-2017 In de winkel gekocht
Grou

Goede service en prijs kwaliteit verhouding is goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede bereikbaarheid vriendelijke bediening en de prijs
Kwaliteit is bij deze winkel in goede handen zo ook het assortiment

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Annemie Aalderink 06-05-2017 In de winkel gekocht
Panningen

Service, uitleg en persoonlijke betrokkenheid is prima

Algemene score

9,0
Hetgeen ik al in de titel weergaf service en goede uitleg en behandeling van de verkopers.
Deze winkel zal door mij zeker worden aanbevolen.
En uiteraard kom ik zelf ook terug als er weer wat vervangen moet worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Astrid Straathof 06-05-2017 In de winkel gekocht
schagen

Heldere zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helder en open, indeling ruim en overzichtelijk , aardig en vriendelijk personeel, kopje koffie stond klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Verhoeven 06-05-2017 In de winkel gekocht
Volendam

Goede uitleg over de verschillende mogelijkheden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Verkoper Jack heeft duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren en ons stap voor stap uitgelegd wat we moesten doen om onze aansluitingen in orde te krijgen. Hij is daarvoor zelfs bij ons thuis komen kijken hoe de oude aansluitingen waren, zodat hij ons juist kon adviseren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 05-05-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Verstand van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen de juiste machine aan te schaffen,overwogen met alle voors en tegens. Er werd tijd genomen om tot de juiste beslissing te komen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

LED 05-05-2017 In de winkel gekocht
Vaassen

Gewoon goede service

Algemene score

8,0
Je wordt altijd aardig geholpen en ze weten waar ze het over hebben. Ik vind een dergelijke winkel in ons dorp Vaassen belangrijk.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Peter van Dorst 05-05-2017 In de winkel gekocht
Heijnen Heerle

Super goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is prima. De verkopers weten waar ze het over hebben. Dus is de keuze gauw gemaakt . Mocht het niet lukken om zelf iets aan te sluiten word het gratis en voor niks voor je gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José 05-05-2017 In de winkel gekocht
EP:Faarts

Ideaal in elk opzicht!

Algemene score

10,0
Ik vind deze winkel gewoon ideaal in elk opzicht, zowel de service, de hulp, de betaling, het assortiment, noem maar op. Het personeel doet er alles aan om de klant tevreden te stellen.
Hier voel je je als klant echt koning.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry 05-05-2017 In de winkel gekocht
Udenhout

Fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sinds kort wonen wij in de buurt van deze winkel. Nu er een paar keer geweest om iets te kopen. Je wordt heel vriendelijk en vakkundig geholpen. Nog een groot voordeel vind ik dat het assortiment groot is. Niet alleen van het witgoed, maar ook van de kleinere artikelen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Boots 05-05-2017 In de winkel gekocht
Kollum

Geweldige Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor ons de dichtstbijzijnde Elektrozaak. Met een zeer goede naam! Kennis van zaken, goede prijs kwaliteitsverhouding en geweldige service aan huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tablet 05-05-2017 In de winkel gekocht
schagen

Enthousiasme

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ervaring in de winkel in Schagen is prima geweest..
Heel enthousiast en deskundig advies gekregen waardoor onze eigen onderzoeken en vergelijkingen werden gestaafd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien 05-05-2017 In de winkel gekocht
Mierlo

Absolute topwinkel!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met heel veel plezier ga ik steeds weer aankopen doen bij deze winkel in Mierlo. Men is bijzonder klantvriendelijk, er heerst mede daardoor een aangename sfeer en met heeft enorm veel kennis van zaken! Van harte aanbevolen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jens 05-05-2017 In de winkel gekocht
Mierlo

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk en correct in de winkel geholpen. Levering vindt ook snel plaats en wasmachine wordt naar boven gedragen en aangesloten.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

mevrouw A. Rudolph 05-05-2017 In de winkel gekocht
EP: Voordeelland in Oudeschild op Texel.

Hét adres op Texel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
EP: Voordeelland is dé winkel op het eiland Texel voor huishoudelijke apparaten, televisie's en meer. De medewerkers zijn behulpzaam, geduldig, vriendelijk en geven alle tijd die je nodig hebt. De service is uitstekend. In de middag gekocht, de volgende ochtend in huis.
Het enige minpuntje is dat het een mannen bolwerk is. Maar daar staat tegenover dat het bijzonder aardige mannen zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

chris koomen 05-05-2017 In de winkel gekocht
ep streekhof bovenkarspel

toch een beetje extra

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
bij ep zijn ze deskundig en heb ik een goed gevoel als ik de deur uit stap.
daarbij bieden ze uitstekende service

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P vd Putten 04-05-2017 In de winkel gekocht
Tol in IJmuiden

Vakkundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website, aanbieding in de winkel wezen bekijken. Na goed doorvragen een zeer goed advies gekregen om voor andere tv te kiezen. Daarnaast allerlei "technische" vragen mijnerzijds gesteld en uitvoerig antwoord gekregen. Mooie winkel, verkopers met vakkennis en zeer klantvriendelijk. Kortom ouderwetse klantbehandeling maar moderne prijzen. Ik ga nooit meer via internet aanschaffen, prijzen zijn gelijk of minimaal verschil wat ruimschoots goedgemaakt wordt door deskundig en vriendelijk advies. Echt een topzaak, wat een verademing!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peet 04-05-2017 In de winkel gekocht
Groesbeek

Altijd nette service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben al een aantal spullen bij EP gekocht zoals tv's, Amerikaanse koelkast, tv standaard etc. Altijd vriendelijk personeel bij EP van Benthum en fijne service.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J.E.Balk 04-05-2017 In de winkel gekocht
EP:BEEREPOOT in Hoorn

Superieur service!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkelmedewerker kwam de wasmachine dezelfde dag dat wij hem kochten na zijn werk bij ons brengen en installeren. Dit is super service voor ons.
En wij kopen graag bij EP:Beerepoot Hoorn omdat we ervaring met dit service verlenend bedrijf hebben. alle lof voor de winkelmedewerker die onze wasmachine bracht.( invaller in Hoorn voor zieke verkoper )

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Hendriks 04-05-2017 In de winkel gekocht

Goed advies en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom al 30 jaar in de winkel Total Electronics ( voorheen Bosch ) te Vaassen.
Voor mij is verstand hebben van de produkten en service heel belangrijk.
En dat krijg je bij Total Electronics.

Reageer

Huub 04-05-2017 In de winkel gekocht
Mierlo

Excellent

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service, vriendelijk en adequaat! Na telefonisch contact lag het gevraagde klaar. Al eerder gebruik gemaskt van deze super service, tot volle tevredenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daisy 04-05-2017 In de winkel gekocht
EP: Knol te Haarlem

Prettige winkel, goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg prettige winkel, goede service en de verkopers weten waar ze het over hebben. Deze keer een wasmachine van Bosch gekocht, goede uitleg over alle opties en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Christien 04-05-2017 In de winkel gekocht
Jack Stet zuid scharwoude

Fantastische service,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben gekozen voor deze shop, omdat je geweldig geholpen wordt, nemen echt de tijd voor je, ook met thuis installeren, wordt goed geadviseerd

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Wim Heiwegen 04-05-2017 In de winkel gekocht
vaassen

ontzettend blij mee, hier heb ik 2 weken op gewacht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij zijn erg blij met deze winkel in ons dorp, dit komt door hun klantvriendelijkheid en vakmanschap. ook hebben zij alles op voorraad. ik persoonlijk koop alles in deze winkel.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab. 04-05-2017 In de winkel gekocht
Stede Broek.

Geweldig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende uitleg van de aankopen en voorlichting welke produkten het beste keus voor ons was dus de raad van Jeroen op gevolg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J. Blom 04-05-2017 In de winkel gekocht
EP: Beerepoot Hoorn

Uitstekende service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
EP:Beerepoot Hoorn heeft deskundig personeel, regelmatig mooie aanbiedingen en het is gewoon een mooie zaak! Hier doe ik graag mijn aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Elly 04-05-2017 In de winkel gekocht
wervershoof

perfecte winkel met veel kennis van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt echt als een "klant" geholpen en krijgt uitstekende informatie en advies. Snel geholpen en met het juiste artikel de winkel verlaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. Keizer 04-05-2017 In de winkel gekocht
Hoorn (Hof van Hoorn)

Geweldige medewerkers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is altijd prettig bij EP Beerepoot te winkelen omdat je er zo prettig te woord wordt gestaan door de medewerkers. Ook het assortiment is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Sanders 04-05-2017 In de winkel gekocht
EP Robben Udenhout

Doen waar ze voor staan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima snelle service (al was het probleem nog niet opgelost) Toch fijn geholpen. Voorzien van enkele goede tips mbt internet thuis tevreden naar huis gegaan in afwachting van een telefoontje van de dealer dat eea wordt opgelost.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anja Koen-van Leenen 04-05-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

EP maakt zijn slogan waar: EP die doet het

Algemene score

9,0
Wij gaan altijd naar EP vanwege het uitgebreide assortiment, het deskundige advise en de goede prijs. Het personeel doet altijd zijn uiterste best om dat wat jij graag wilt te regelen of te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RANDA 04-05-2017 Via de website gekocht

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Komt belofte na en de machine werd keurig op tijd geleverd. De wasmachine was ook niet duur. Kortom een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ten Thije 04-05-2017 In de winkel gekocht
Ep Semmekrot Hengevelde

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede duidelijke uitleg in de winkel.
Snelle levering zonder beschadiging aan de verpakking of het product.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Joop 04-05-2017 In de winkel gekocht
Kollum

Top service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de grote problemen met mijn Philips tv van net iets meer dan 3 jr oud heeft EP het prima opgelost. Dat het restbedrag doore Philips aangeboden (net 2 maanden uit de garantie) wel erg laag was is EP niet aan te rekenen maar Philips des te meer..

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne 04-05-2017 In de winkel gekocht
Roermond

Geweldige service

Algemene score

10,0
De winkel van EP Tummers in Roermond is een lust om naar toe te gaan. Je wordt er altijd zeer correct en goed geholpen. Ze stellen alles in het werk om je ook maar te kunnen helpen alvorens ze je een nieuw apparaat moeten adviseren. EP Tummers in Horst kan hier nog heel veel van leren, zij haalden nog lang niet alles uit de kast om een klant tevreden te stellen. We rijden daarom graag naar Roermond voor onze aankopen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truus van Riel 03-05-2017 In de winkel gekocht
John van de Rijt EP Tilburg

goede service + duidelijke uitleg over de gebruiksaanwijzing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tot op heden ben ik zeer tevreden over de klantgerichte service en behulpzaamheid.
Ik kan altijd terug komen en ze komen zelf bij je thuis langs om steeds opnieuw uit te leggen hoe het apparaat moet worden bediend. Vooral voor oudere en afhankelijke mensen is deze winkel een uitkomst. Mijn ouders zijn er dus ook vaste klant.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

pauline 03-05-2017 In de winkel gekocht
Witgoedhuis Beesd

Geweldige service !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een snelle service en levering, wanneer er iets kapot is. Ze zijn zeer behulpzaam en telefonisch goed bereikbaar voor advies .

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kitty Veldhuizen 03-05-2017 In de winkel gekocht
EP Schalkwijk

vakkundige service. hulpvaardige en vriendelijke medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze van de nieuwste apparatuur. Medewerkers zijn goed op de hoogte en spannen zich in om aan je wens tegemoet te komen. Niet opdringerig

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sijbrand Krul 03-05-2017 In de winkel gekocht
Winkel centrum Streekhof

Service geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop niets aan te merken.
IK koop altijd bij EP. Beerepoot.
Word goed uitgelegd en geholpen.
Al jaren klant

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

i.m.meijer-bruijntjes 03-05-2017 In de winkel gekocht
v. aalstweg hoorn

vriendelij, personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim opgezet,licht gewoon een mooie zaak. Je wordt er goedgeholpen, de voorlichting is goed. Ga in het vervolg naar Beerepoot.goed

Reageer

Lian Benders 03-05-2017 In de winkel gekocht
EP: Tummers in Panningen.

Heel goed en deskundig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel deskundig geholpen goede begrijpelijke uitleg werking apparaten.
Hele goede service met eigen service monteurs.
Gratis bezorging en aansluiten van de apparaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 03-05-2017 In de winkel gekocht
EP: van Otterdijk

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is altijd een goede service en goed advies bij EP. Er wordt tijd voor je gemaakt. Ook als de monteur moet komen is dit altijd op korte termijn.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ab 03-05-2017 In de winkel gekocht
Ep beerepoot

Altijd goede en vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zou deze winkel sterk aanbevelen. Goede en vriendelijke service door het personeel. De tv en tablet werken precies zoals verwacht. Wij zijn erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bambach 02-05-2017 In de winkel gekocht
Harlingen

Goede service. Leuke prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede shop. Breed assortiment.
Fijn en deskundig personeel die luistert naar de wensen vd klant.
Mooie aanbiedingen en goede service.
Producten worden aan huis geleverd en geïnstalleerd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 02-05-2017 In de winkel gekocht
Ep.tummers in panningen

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg goed geadviseerd en dan kies je toch een vakhandel boven het internet. Kennis van zaken in deze is belangrjk en zo zie je dat je altijd een beter passende machine koopt dan je zelf had bedacht.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.de Weerdt 02-05-2017 In de winkel gekocht
te Brandwijk

klantvriendelijk en deskundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
je wordt er altijd vriendelijk behandeld, daarnaast deskundig en met eerlijke voorlichting omtrent het te kopen produkt, is het er niet dan wordt het besteld en gebeld als het er is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 02-05-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen door een medewerker, ik wist precies wat ik wilde, hij pakte het artikel, ik reken af en dat was allemaal goed.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Elsbeth Olde Hampsink 02-05-2017 In de winkel gekocht
EP Eppink in Tubbergen

Super snelle service

Algemene score

9,0
Als we bellen over een probleem komen ze gelijk en ook krijgen we gelijk een vervangend artikel zodat we niet zonder zitten.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Linda 02-05-2017 In de winkel gekocht
Schagen

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat de service ontzettend goed is. De medewerkers nemen alle tijd om spullen te laten zien en uitleggen hoe het werkt, wat de voor- en nadelen zijn en ze komen zelfs langs in hun vrije tijd om het gekochte artikel te installeren! Nooit meer een andere elektronica winkel.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Guus 02-05-2017 In de winkel gekocht
Musselkanaal

Vriendelijke mensen

Algemene score

8,0
Nette en vriendelijke behandeling !
Goed assortiment.
Al vaker in deze winkel iets gekocht en goede ervaring ermee

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews