Electroworld.nl

Electro World is de grootste Elektronica formule in Nederland. Voor Electro World staat kwaliteit, persoonlijk advies en complete service voorop. Met een eigen magazijn en meer dan 150 winkels staan wij dagelijks voor u klaar en heeft u altijd een Electro World winkel in de buurt. Wij hebben een breed assortiment beeld, geluid, huishouden, keuken, computers, elektronica en persoonlijke verzorging. Dit assortiment leveren we niet alleen, we installeren, repareren en bouwen in. Hiervoor hebben wij 350 vakmonteurs in dienst die u kunnen helpen. Mooi voor Elkaar
9.2(1928)
9.2

Deze score is gebaseerd op 1928 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Electroworld.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

H.Terp14-11-2024
Vriendelijke personeel. Snel en vakkundig geholpen.
Pol12-11-2024
Zoals altijd prima geholpen in de winkel en top service met snelle levering.
Huub Mra12-11-2024
Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe wasdroger. De uitleg was goed en duidelijk. De shop Kreutzer in Schaesberg is prima en de service en vriendelijkheid van het personeel is geweldig.

Johan Mondt12-11-2024
Wij komen al meer dan 35 jaar bij Stevens omdat de klant hier echt centraal staat en de service ongelofelijk goed en snel is.
Marian12-11-2024
Prima advies en plaatsing van de koelkast, alles weer netjes achtergelaten
Marina Van Aalst12-11-2024
Prachtige winkel, Groot assortiment. Personeel is behalve vriendelijk, super vakkundig en behulpzaam!!!
Sjef11-11-2024
goede adviezen, nette aflevering van de bestelde goederen. Lokaal kopen heeft gewoon voordelen. De verkoper kent je en weet wat je wil.
Geert Mouthaan11-11-2024
Fijn om nog een dergelijke winkel te hebben, zo vlak in de buurt in een klein dorpje. Los daarvan is de winkelier/ondernemer ook goed in staat om de behoefte te pijlen en ook het bestellen en leveren en desnoods monteren van reserve delen gaat vlot en vlekkeloos. Het predikaat "Koninklijk" waardig!
Willem11-11-2024
Uitstekend meegedacht met ons en topservice !
Anneke11-11-2024
Snelle levering en plaatsing. Vriendelijke en betrokken medewerkers
T v.d S11-11-2024
Wat moet ik zeggen, prima degelijke webshop. Ik kwam hier terecht via een vergelijkingssite. Wij waren al een poosje opzoek naar een hetty of Henrie stofzuiger. Een hele mooie actie, dit scheelde behoorlijk wat op de adviesprijs. Bezorging netjes en correct, sneller dan de site aangaf. Op basis van onze ervaringen is een volgende aankoop hier zeker een optie!
Pensionado's Johan & Wilhelmien11-11-2024
De site geeft het vertrouwde gevoel van persoonlijk, klant vriendelijk en is zelfs meedenkend over het te leveren en installeren van apparaat thuis. Meer dan 50 jaar het vertrouwde adres dat uitnodigt om lijfelijk de winkel te bezoekenen en persoonlijk vakkundige uitleg te krijgen.
Tonnie vissers11-11-2024
Allereerst is het kort in de buurt. Nette winkel met vriendelijk personeel. Behulpzaam met keuzes maken. Goede service. Kortom een aanrader voor iedereen.
ton.m11-11-2024
gewoon een top zaak! altijd bereikbaar! al jaren onze leverancier
Joy11-11-2024
Stiphout, mijn locale electronicawinkel van Electro World, is behulpzaam en betrouwbaar. Ze streven naar om overal een goede oplossing voor te vinden.
Sylvia11-11-2024
Eerst gebeld over een kapotte wasmachine en netjes en eerlijk antwoord gekregen en later in de winkel zeer netjes en eerlijk geholpen en me nieuwe wasmachine is netjes thuis afgeleverd en aangesloten
GJG11-11-2024
Erg vriendelijk geholpen en gedegen advies!! Ik komen we zeker vaker terug wanneer dit nodig is.
Van veghel11-11-2024
We zijn zeer goed geholpen, alles goed uitgelegd, en super snelle bezorging.
Radio Vos11-11-2024
Altijd vriendelijke medewerkers die je te woord staan en zoeken naar de oplossing.
Jos Kuipers11-11-2024
Super goed geholpen en snel. Droger geinstalleerd en tevens afvoer aangesloten zodat het waterreservoir niet iedere keer geleegd hoeft te worden.
D.A.M. Zagers-Huijbregts11-11-2024
Dit bedrijf staat al bekend om de bijzonder goede service. Bij aankoop goed advies gekregen, en komen even langs of het apparaat geplaatst kan worden. Even telefonisch contact, ook bij levering. Korte levertijd. De monteur had het apparaat snel geinstalleerd met duidelijke uitleg over gebruik en onderhoud. Prima bedrijf. Nogmaals daar staan ze om bekent.
Miranda11-11-2024
Denken goed mee, goede aankoopbegeleiding.
Mw. Jonkers-van Meeteren11-11-2024
De medewerker hadden een rustige houding, namen de tijd en gaven een goede en duidelijke uitleg.
Zonneveld11-11-2024
Het is een mooie winkel met goede service. Kundige mensen met goede reparatie service.
Elles11-11-2024
Goede hulp bij keuze voor het juiste product. Snelle levering, met perfecte plaatsing. Persoonlijk contact en klantvriendelijk!