Electroworld.nl

Electro World is de grootste Elektronica formule in Nederland. Voor Electro World staat kwaliteit, persoonlijk advies en complete service voorop. Met een eigen magazijn en meer dan 150 winkels staan wij dagelijks voor u klaar en heeft u altijd een Electro World winkel in de buurt. Wij hebben een breed assortiment beeld, geluid, huishouden, keuken, computers, elektronica en persoonlijke verzorging. Dit assortiment leveren we niet alleen, we installeren, repareren en bouwen in. Hiervoor hebben wij 350 vakmonteurs in dienst die u kunnen helpen. Mooi voor Elkaar
9.2(1928)
9.2

Deze score is gebaseerd op 1928 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Electroworld.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Ruud23-11-2024
Goed geholpen. Mooie ruime winkel.
Karin en Leo23-11-2024
Bewust een televisie gekocht bij deze lokale elektronicawinkel. Geholpen door een enthousiaste vrouw met kennis van zaken. Aangezien wij wisten welke televisie we wilden, hebben we naar andere niet gekeken. In plaats daarvan kregen we uitvoerige uitleg over het apparaat dat we graag wilden (en dat ook in de winkel hing). Na besluit tot koop heeft de verkoopster uitvoerig gezocht naar leveranciers die de televisies ook aanboden en de prijzen vergeleken. Vogel Elektroworld biedt de televisie vervolgens aan voor de laagste prijs die wordt gevonden. Uiteraard worden daarbij appels met appels vergeleken. Bij de snelle levering hebben we het aansluiten meebesteld. Daarbij werd het apparaat zeer vakkundig geïnstalleerd door een rustige en vriendelijke installateur met heel veel kennis van zaken. Kortom: onze gedachte een nieuwe televisie te kopen bij een lokale leverancier bleek een volledig juiste.
marinus bloem.23-11-2024
Hebben al meerdere artikelen heer gekocht zeer vriendelijk en kundig personeel .

Marco C Krijnsen23-11-2024
Ik koop al mijn electrisch bij ava altijd al gedaan vriendelijk personeel en je word gelijk geholpen
Martien van Marwijk23-11-2024
Ik ben goed geadviseerd door de medewerker van Elektro World, super blij met mijn aankoop.
prima winkel met een goed advies23-11-2024
zeer goed en vriendelijk personeel
Jacobus23-11-2024
Deskundig en klantvriendelijk
Dirk Jan23-11-2024
Zeer tevreden: prima service, zowel bij het advies over welke koelkast/vriezer passend is, het inmeten en plaatsen.
Paul23-11-2024
Revue: Electro World Verberkt - Uitstekende Service in Bakel Ik heb recentelijk een combi-oven magnetron aangeschaft bij Electro World Verberkt in Bakel, en mijn ervaring was ronduit uitstekend. Vanaf het moment dat ik de zaak binnenliep, werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. De medewerkster nam uitgebreid de tijd om me goed te informeren over de verschillende opties die binnen mijn wensen en budget pasten. Wat vooral opviel, was de deskundigheid: ik kreeg een heldere uitleg over de functies, kwaliteit en duurzaamheid van de verschillende modellen. Hierdoor kon ik met vertrouwen een keuze maken. De prijs was ook een aangename verrassing. Na een vergelijk met andere winkels bleek dat Electro World Verberkt niet alleen de beste service biedt, maar ook een zeer concurrerende prijs. Wat het plaatje compleet maakte, was de service na aankoop. De plaatsing van het apparaat werd verzorgd door de eigenaar zelf, wat een persoonlijke en betrokken indruk gaf. Alles werd netjes geïnstalleerd en getest voordat hij vertrok, en hij gaf ook duidelijke uitleg over het gebruik van het apparaat. Kortom, bij Electro World Verberkt in Bakel kun je rekenen op uitstekende service, deskundigheid, en een eerlijke prijs. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare elektronica en een prettige winkelervaring!
Karin23-11-2024
De monteur kwam op tijd en was kundig en zeer behulpzaam.
Marcel22-11-2024
Goed en eerlijk advies, ze weten waar ze over praten, en snelle levering.
Marja22-11-2024
Bij binnenkomst in de winkel was er gelijk kontakt op een zeer neutrale en vriendelijke manier. Je werd niet overweldigd door info, maar ook niet dat ze geen interesse toonden. Precies goed. Toen wij besloten even verder te kijken, was dat ook geen enkel probleem en was de mevrouw nog steeds even vriendelijk. We zijn toen een eindje verder op een hapje wezen eten en nog even samen doorgenomen en vinden dan toch dat je iets moet kop[en in je eigen stad en niet on-line. Misschien 50 euro goedkoper, maar als er iets is, zijn ze wel dichtbij. Voordat we naar de autoparkeerplaats terug liepen zijn we de winkel in gegaan en hebben de droger gekocht. Ze kwamen hem keurig thuis brengen en sjouwden hem ook twee trappen op. Goede ervaring!
Rema22-11-2024
Prima winkel met fijne duidelijke hulp bij het nemen van je beslissing.
Coppens22-11-2024
Fijne winkel, goed , vakkundig en vriendelijk personeel.
Ronald en Sandra22-11-2024
We worden altijd vriendelijk en kundig geholpen. Of het nu om een grote of een kleine aankoop gaat dat maakt geen verschil. Dit keer ging het om een televisie, korte levertijd en vakkundige montage.
Eef197222-11-2024
Zeer snelle service met ophalen en terug thuis bezorgen van apparaat wat gerepareerd moest worden. De kosten waren wel een afweging omdat het onderdeel flink aan de prijs is maar daar kan Electro World niets aan doen. Ook heel handig om zo'n winkel op het dorp te hebben met fijne eigenaren.
martijn22-11-2024
Ruimte keuze en scherpe prijzen. levering was ook prima
väös22-11-2024
mensen hebben verstand van zaken en maken je ook nog erop attent als er van een product aanbiedingen komen, thuisbezorgen op afspraak perfect geregeld en goede service
Hans22-11-2024
Mooie winkel, supergoed advies en snelle professionele service!
Maan22-11-2024
5.0
5.0
Wasmachine bij hun gekocht, is net 6 weken oud. Gaat deze al stuk, hij zit nog in de garantie! Ik ga langs om te vragen of dit verholpen mag worden? Kreeg als antwoord, wij willen wel een monteur langs sturen, maar als de monteur vind dat het u eigen schuld is dat hij is stuk is gegaan, dan draait u alsnog voor de kosten op van de reparatie en voorrijkosten?? Weird!!
Helga21-11-2024
Mooie overzichtelijke winkel. Vriendelijk personeel en behulpzame bezorgers.
Erica Spandaw21-11-2024
De monteur was keurig op de juiste en samen met de werknemer hebben ze een hele mooie en fijne vaatwasser geplaatst
Babet20-11-2024
Wij zijn super tevreden. We kregen hele goede service en extra hulp bij het installeren van de kookplaat. Fijn dat er zulke meedenkende mensen zijn!
Christian20-11-2024
Nette winkel en ook goed geholpen door de verkoper. Levering zoals afgesproken en ook netjes afgeleverd
Rick20-11-2024
Fijne winkel, vriendelijk personeel en goed geholpen. Alles werd vlot thuis bezorgd, en oude spullen namen ze weer mee. We kregen nog wat uitleg en werden gewezen op de garantieregistratie. Wij zijn erg tevreden.