Electroworld.nl

Electro World is de grootste Elektronica formule in Nederland. Voor Electro World staat kwaliteit, persoonlijk advies en complete service voorop. Met een eigen magazijn en meer dan 150 winkels staan wij dagelijks voor u klaar en heeft u altijd een Electro World winkel in de buurt. Wij hebben een breed assortiment beeld, geluid, huishouden, keuken, computers, elektronica en persoonlijke verzorging. Dit assortiment leveren we niet alleen, we installeren, repareren en bouwen in. Hiervoor hebben wij 350 vakmonteurs in dienst die u kunnen helpen. Mooi voor Elkaar
9.2(1928)
9.2

Deze score is gebaseerd op 1928 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Electroworld.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Gerard.28-11-2024
Mooie winkel om apparatuur uit te zoeken. De mensen zijn vriendelijk en denken met jou mee over het aanschaffen van je apparatuur.
Hannie28-11-2024
Ook deze keer weer erg vriendelijk geholpen en altijd deskundig advies!
P.Krediet28-11-2024
De verkoopmedewerker wist ons goed te adviseren, er werd ruim de tijd voor ons genomen en goed doorgevraagd naar onze wensen. Ook de levering was heel vlot en netjes, alles verliep volgens afspraak. Hele fijne winkel met vriendelijke en kundige mensen.

H. Dekker28-11-2024
Goede service, prettige winkel en prettig personeel. Ze hebben kennis van zaken en geven goede en eerlijke voorlichting. Communiceren goed.
Ruud28-11-2024
Plaatselijke winkel met vriendelijke en deskundig personeel.
Van Vugt28-11-2024
Duidelijk en persoonlijk advies gekregen.
Marion Wagemakers28-11-2024
Fijne stofzuiger, zuigt goed, licht in gebruik en lang snoer. Zonder meer de beste die ik ooit heb aangeschaft. Snel geleverd door Electro Workd
A.Hadderingh28-11-2024
Bij Rookes Rietman zijn ze zeer klantvriendelijk.
Elektrische tandenborstel27-11-2024
Voor elektrische apparaten zal ik -als het even kan- altijd voor Hagedoorn kiezen: goede service en een klant vriendelijke benadering.
B. Michel27-11-2024
Prima service, goede uitleg van de betreffende apparaten en snelle installatie.
kees27-11-2024
Vriendelijk, meedenkend personeel dat adviseert maar aan jou de keuze laat.
Joke26-11-2024
Ik koop bijna altijd AvaElectro, een heel fijne winkel, volop aandacht en alles keurig regelen.
Maurits25-11-2024
Op aanraden van vrienden geshopt bij Electroworld. Er werd in de winkel alle tijd genomen om ons te adviseren, nadat de buitendienst langs was geweest om één en ander op te meten. Wel jammer dat de levertijd van veel vaatwassers/vriezers/koelkasten niet bekend was. Installatie is goed uitgevoerd en de monteurs vroegen zelfs om een stofzuiger om op te ruimen. Fijn dat er nog zulke zaken zijn!
D. van Es25-11-2024
Mijn vaatwasser was stuk gegaan en moest een onderdeel ervoor hebben. Dit onderdeel jad ik dinsdag einde van de werkdag besteld en had donderdag in ons dorp moeten aankomen, helaas is het donderdag op een andere vestiging aangekomen, hierom geef ik maar een 8 ipv een 9 en een 10 geef ik sws nooit, anders is er nooit ruimte voor verbetering. Al met al zou ik ze altijd blijven aanraden, want ze doen echt wel hun best altijd om je zo goed mogelijk te helpen.
Toon Poppe25-11-2024
Al heel wat jaren komen wij bij AVA in Souburg. Diversen aankopen gedaan en zo nu en dan ook wel eens een beroep moeten doen op een monteur. Het is een super goed bedrijf met echte service en ze staan u bij in de keuze met advies op uw wensen. Bezorging en aansluiting horen bij de service. Voor ons geen grote winkels maar de echte service winkel in de buurt
Baps Kalter25-11-2024
Fijn om hier direct bij mensen te kunnen kopen in plaats van via een onpersoonlijk platform. Het contact met de verkopers verloopt prettig en duidelijk.
Marco25-11-2024
Prima advies gekregen met ruime keus aan producten.
Renie Crouch25-11-2024
Sony tv gekocht.we werden uitstekend geholpen met kundige informatie.De aflevering werd met 2man gedaan en alles geïnstalleerd en de oude zware tv van boven gehaald en meegenomen. Absoluut TOP.
Electro world25-11-2024
We zijn zeer vriendelijk ,deskundig enthousiast geholpen!!! Kan het iedereen aanbevelen!!! En dicht bij huis…
Rk24-11-2024
Prettige winkel . Zeer goede uitleg over het aan te schaffen produkt. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om vragen en opmerkingen te beantwoorden. En als ervarings deskundige een uitstekrnde service. Zeer aan te bevelen electro winkel
Marian24-11-2024
Vriendelijk personeel, goed geholpen met mijn vragen. Aankoop netjes thuis gebracht.
T.Geertsma24-11-2024
Prima voorlichting in de winkel en heel goede installatie van de TV. Mooie TV en alles werkt uitstekend.
ALBERT LIST24-11-2024
Zeer goed meedenkend bedrijf koop er al meer dan 35 jaar al mijn electrice huishoudelijke apparatuur zeer vriendelijk personeel en ze verkopen mij apparatuur wat jaren mee gaat top bedrijf wat het verdiend om nog jaren blijven te bestaan
Julite Jansen24-11-2024
Al jaren koop ik al mijn 'electro-artikelen' bij Electro World Grootaarts. Niet alleen omdat de winkel bij mij in de buurt is, maar vooral omdat ik bij al mijn aankopen steeds weer ervaar dat beide broers niet alleen zeer deskundig, maar vooral zeer betrouwbaar zijn. En dat blijf ik waarderen ...
Anne de Baat23-11-2024
Op de site gereserveerd zelfde middag gebeld dat hij besteld moest worden en de andere week thuisbezorgd Mooie vriezer v Liebherr