Electroworld.nl

Electro World is de grootste Elektronica formule in Nederland. Voor Electro World staat kwaliteit, persoonlijk advies en complete service voorop. Met een eigen magazijn en meer dan 150 winkels staan wij dagelijks voor u klaar en heeft u altijd een Electro World winkel in de buurt. Wij hebben een breed assortiment beeld, geluid, huishouden, keuken, computers, elektronica en persoonlijke verzorging. Dit assortiment leveren we niet alleen, we installeren, repareren en bouwen in. Hiervoor hebben wij 350 vakmonteurs in dienst die u kunnen helpen. Mooi voor Elkaar
9.2(1928)
9.2

Deze score is gebaseerd op 1928 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Electroworld.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Theo Lieftink25-08-2023
Nette Levering - Op Tijd - Keurig Geplaatst - Oude Wasmachine Meegenomen - Goede Uitleg -
Heleen25-08-2023
Zeer goed geholpen. Nadat onze oude oven niet meer te maken was, hebben we een nieuwe oven uitgezocht en werden de kosten van het onderzoek naar de oven in mindering gebracht.
Anieta24-08-2023
Ik ben bij Electro World van Kan geweest en vind het een fijne overzichtelijke winkel. Ik ging voor een wasmachine en wist niet welke. Die meneer heeft me van alles verteld over de functies en zo van verschillende wasmachines. Toen was de keuze voor mij een stuk makkelijker. De jongens die hem gebracht hebben neem ik mijn petje voor af. Een wasmachine bezorgen in een flat zonder lift met heel warm weer. Ze hebben alles aan gesloten, me uit gelegd hoe hij werkt en tussendoor een praatje gemaakt. Super lief. Ik ben helemaal blij met mijn wasmachine, wat een luxe.

Willem24-08-2023
Altijd een belevenis om binnen te stappen.Vriendelijk,kennis in huis,welgemeend advies.Zijn er onvolkomenheden,kan,maar wordt opgelost.Het gaat om het filiaal in Barendrecht,voor alle duidelijkheid.
Mies24-08-2023
Prima productkennis, goede voorlichting, nemen de tijd voor je als klant. Snelle en correcte afhandeling, werken efficiënt. Komen afspraken na , geen gedoe.
De heer en mevrouw Veenman uit Naaldwijk.24-08-2023
Snelle service duidelijke uitleg. Vakwerk geleverd.
RENÉ JANSSEN24-08-2023
Reparatie verricht aan CREATIVE computerluidsprekertje, goed gesoldeerd en andere plug er aan gezet. Goed werk verricht,
ja24-08-2023
Snelle service, en oude machine weer meegenomen. En nog enkele tips gekregen voor in werking stellen.
a.komrij24-08-2023
Aloys Nooijen24-08-2023
Vriendelijke en vakkundige voorlichting. Tevens nemen ze alle tijd voor de klant.
Michel van Bennekom24-08-2023
Perfect voorzien van technische informatie. Zeer kundig personeel heel fijn om hier je producten te kopen. Mannen denken goed mee en zijn zeer oplossing gericht.
Annemiek Killaars24-08-2023
Ik had een sledezuiger nodig. Geweldig advies en de auto aan de deur parkeren . De Miele is super.
Jeroen De Block24-08-2023
Prettige communicatie, goeie bereikbaarheid en dienstbaarheid, zorgvuldigheid van werkzaamheden heel goed, openheid en opgewektheid monteurs...
Betrouwbaar24-08-2023
Winkel met ervaring en goede en snelle service. Wij kopen al jaren bij van de Broek ElectroWorld in Boekel
Tilburg24-08-2023
De klant is koning. De verkoopmedewerker geeft duidelijke uitleg en neemt de tijd. Vakkundige installatie van apparaten en zeer goede service.
Jeanette24-08-2023
Het is een goede winkel met vriendelijke werknemers Er was alleen iets mis gegaan Het zou vrijdag of maandag binnenkomen en ik zou een sms krijgen maar dat is mis gegaan dus ben ik zelf woensdag naar de winkel gegaan om te vragen of het binnen was Werknemer bood zijn excuses en dat was prima
pcj Kox24-08-2023
Ze denken met je mee, vriendelijk personeel ook aan de telefoon, en erg behulpzaam. Prima.
Frans Lindhout24-08-2023
Alles verliep perfect, zowel bij het uitzoeken in de winkel, perfect voorgelicht. Een ruime keuze en geholpen door een winkelmedewerker die wist waar ze over sprak. ook het afleveren en plaatsen verliep snel en vakkundig met goede uitleg voor gebruik en onderhoud van de apparaten. Zelfs de laatste snipper papier werd opgeruimd en meegenomen.
M.Borghuis24-08-2023
snelle levering,grote voorraad en, een man die ook repareren kan, dus echt service kan leveren
jack24-08-2023
Goede service, klantvriendelijk personeel, produkt aanschaf word niet gepushed, maar vragen en uitleg word gewoon gegeven.
Mariska24-08-2023
Fijn en aardig geholpen zowel in de winkel als de bezorger. En omdat het zo kleinschalig is krijg je niet met heel veel verschillende mensen te maken. Super fijn NOOIT meer die grote winkelketens
Rianne24-08-2023
Heel fijn geholpen door Tim! Hij gaf ons een uitgebreide uitleg over de verschillende tv's en gaf advies over wat in onze situatie de beste televisie was (i.v.m. veel lichtinval). Ook heel fijn dat we de tv daar nog even konden laten staan totdat we de sleutel van ons huis kregen. Heel erg bedankt!
Hans Kok24-08-2023
Heel goed geadviseerd en geholpen zonder enige tijdsdruk. Duidelijke offerte en afspraken over de levering.
Lenie24-08-2023
Ik ben grandioos geholpen in de winkel door een hele aardige en lieve medewerker en toen de wasmachine gebracht werdt door twee ook weer hele aardige mannen ze waren zeer behulpzaam en deden hun werk perfect. Ik kom op zeker weer terug voor een condensdroger bij jullie want de klantvriendelijkheid in een kleinere winkel is toch wel honderd keer beter ze besteden meer aandacht aan je en dat is toch wel heelerg prettig dank je wel voor deze leuke ervaring bij jullie en ik kom zeker terug
Kortman Glanerbrug23-08-2023
Bezorgen en aansluiten van de tv geweldig, heel goed vakmanschap. Fa. Kortman is zeker een aanrader.