Dyson.nl
Benieuwd naar ervaringen met Dyson.nl? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
2.9
Deze score is gebaseerd op 91 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Dyson.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik heb op 24 mei j.l. een verkeerde dysonstofzuiger besteld en direct contact opgenomen met Dyson met de vraag of ik deze nog kon wijzigen in een ander type. Dit kon helaas niet meer. Ik heb toen hun advies opgevolgd en de stofzuiger niet in ontvangst genomen. Deze is dus weer retour gegaan naar Dyson. Wel heb ik direct de juiste besteld en ook betaald. Tot de dag van vandaag heb ik nog steeds mijn €299 euro niet retour van de eerste bestelling. Hierover heb ik al diverse mailtjes geschreven en telefoontjes gepleegd. Dyson beloofd dan van alles maar er gebeurd niets. Dit vind ik echt niet kunnen. Nu ben ik genoodzaakt juridische stappen te zetten wat mij veel tijd kost en geld. Dit ga ik uiteraard wel verhalen bij Dyson.
20/6 een Dyson Pure hot and cool besteld en betaald bij Dyson online ( met ING rente punten actie) Aangegeven dat deze op maandag 24/6 afgeleverd zou worden. Op maandag echter geen levering.
Bij telefonisch contact met de klantenservice krijg ik te horen dat het apparaat al wel de deur uit is.
Ik moest de track en trace van UPS volgen. Maar daar was het product niet aangeboden.
Woensdag nogmaals gebeld. Toen bleek het product nog niet te zijn verzonden.
Er zou contact opgenomen worden met de administratie.Op vrijdag nog steeds geen verandering bij track en trace. Weer gebeld en te woord gestaan door een medewerker die me van het kastje naar de muur stuurde en nergens een concreet antwoord op kon geven.
Op maandag 1/7 nog steeds niks aangeboden bij UPS. Weer gebeld met de klantenservice.
Er werd gezegd dat dit wel heel erg lang duurde en de persoon zou voor mij uitzoeken wat ik kon verwachten en zou me hierover een mail sturen vandaag. Helaas niks ontvangen.
Ik begin het nu wel echt spuugzat te worden.
Iedereen doet meelevend en alsof ze verrast zijn met deze gang van zaken. Maar als ik deze site lees is dit probleem zeker niet onbekend bij de medewerkers.
Het is geen zak patat die je besteld. Je betaalt €549.
Ik voel me echt voor de gek gehouden.
Het is absoluut de eerste en laatste keer dat ik bij Dyson iets bestel.
Dyson beduveld de boel bewust.
Op de site staat voor 12.00 uur besteld, de volgende dag in huis !
Op de site staat we bezorgen ook op zaterdag !
Bestel op donderdag na 12.00 uur 2 coolers , verteld men op maandag ja, hoe komt u daarbij waar staat dat dan nou heel simpel op de dyson site.
O ja ik zie het nu ook maar ups heeft achterstand meneer als het goed is krijgt u het vrijdag. ( is 8 dagen later )
Zweet me de peentjes dankzij dyson en de valse beloftes en verwachtingen die men schept, en dan aan de telefoon ook nog gaan liegen en draaien.
Daar kan ik dus helemaal niet tegen, wees gewoon eerlijk, dan had ik afgelopen donderdag iets in de stad gehaald en niet als iets betaald wat naar blijkt met geluk na 8 dagen wordt geleverd.
Koekoek jullie beduvel de boel en lopen er daarna ook nog over te draaien en liegen !
xxx .
Ik heb dit product op 20 juni besteld bij Shop.Dyson.nl. Ik kon de datum voor de levering kiezen 24 juni of 25 juni. Ik nu al 2 maal telefonisch contact gehad 3 mails gestuurd maar totaal geen reactie ontvangen. Ik weet niet of het ook heeft te maken dat een voucher van rentepunten heb gebruikt waardoor ik dit product goedkoper is. De ING heb ik hierover ook vragen gesteld of zij vaker klachten hebben gehoord over Dyson wanneer er gebruik wordt gemaakt van een voucher. De ING zou gisteren direct (via de chat bevestigd) contact met mij opnemen maar nu een dag niets vernomen. Ik vind het idioot voor woorden dat ik als klant niet wordt geïnformeerd. Het gaat om een product van € 599,00 en niet om een bruinbrood dat de bakker helaas niet kan leveren.
Naar aanleiding van bovenstaande review heeft Dyson alsnog een track en trace gestuurd en dat de bestelling vandaag op 27 juni zou worden geleverd. 'S morgens om 6.00 uur in de ochtend kreeg ik al bericht van UPS dat het extra filter (gratis bij bestelling) wel wordt geleverd maar dat de Dyson Pure Cool toren luchtreinigingsventilator niet is aangeboden bij UPS. Het lijkt bijna op een soap ! Het gaat nog altijd om een bedrag 599,00 euro. Mijn geduld wordt behoorlijk op de proef gesteld. Ik heb vanmorgen ook al meteen aan Dyson een mail gestuurd en zojuist nog telefonisch een klacht ingediend maar niemand die mij de garantie geeft dat dit snel wordt opgepakt. Aan de telefoon tonen ze wel empathie en vervolgens wordt weer via een terugbel notitie uitgezet naar de betreffende afdeling maar daarmee is mijn frustratie niet weggenomen. Dus wederom geef ik als beoordeling weer een zware onvoldoende namelijk een 1.
Ik heb dit product op 20 juni besteld bij Shop.Dyson.nl. Ik kon de datum voor de levering kiezen 24 juni of 25 juni. Ik nu al 2 maal telefonisch contact gehad 3 mails gestuurd maar totaal geen reactie ontvangen. Ik weet niet of het ook heeft te maken dat een voucher van rentepunten heb gebruikt waardoor ik dit product goedkoper is. De ING heb ik hierover ook vragen gesteld of zij vaker klachten hebben gehoord over Dyson wanneer er gebruik wordt gemaakt van een voucher. De ING zou gisteren direct (via de chat bevestigd) contact met mij opnemen maar nu een dag niets vernomen. Ik vind het idioot voor worden dat ik als klant niet wordt geïnformeerd. Het gaat om een product van € 599,00 en niet om een bruinbrood dat de bakker helaas niet kan leveren.
Mooie woorden en loze beloftes is het handelsmodel van Dyson. Bestelling een week terug geplaatst, met een uiterlijke bezorgdatum die in het bestelproces belooft werd. Eerder digitaal contact gehad met klantenservice voor de tracking code, dat verzoek is doorgegeven "aan de administratie afdeling" waarna je niets hoort.
Vervolgens vandaag gebeld met of ik nog een levering kan verwachten. Je krijgt allereerst een robotische stem aan de lijn wat het geheel nog onpersoonlijker maakt. Vervolgens kon mij aan de lijn niets verteld worden. De bestelling is vertraagd, maar onbekend met hoelang. Geannuleerd worden kon ook niet, want de bestelling is wel al geplaatst, ook al is hij wel zeker vertraagd en staat nu nog op magazijn. Enigste optie is levering afwachten en aan de deur weigeren, waarna hij teruggaat en langs verschillende afdelingen moet om gecontroleerd te worden alvorens geld terug gestort kan worden. Hier konden ze tenminste eerlijk over zijn dat als ik overweeg te annuleren het gerust weken zo niet maanden kan duren voor ik mijn geld terug krijg.
Nooit meer Dyson, volstrekt onbetrouwbaar.
Spijt van mijn bestelling bij Dyson van een pure hot & cool. Het apparaat kan ik niet beoordelen, omdat het niet is geleverd. Ze vermelden dat de bestelling op een bepaalde dag wordt geleverd, maar niets is minder waar. Hele dag gewacht op een levering die niet komt. Dit nog nooit meegemaakt, alle andere bestelfirma’s zijn helder in hun levering en geven aan welke dag en binnen welke tijdspanne het product wordt geleverd en zo hoort het. Ik vind het ongelofelijk (zie ook andere reviews hierover) dat Dyson door dit geklungel het laat gebeuren dat hierdoor zoveel ergernis ontstaat bij klanten. Ik hoop dat ik alsnog door Dyson wordt geïnformeerd of en wanneer dit artikel wordt geleverd. Op mijn mails reageren ze niet, dus de ergernis neemt toe en het vertrouwen in Dyson is tot het nulpunt gedaald.
Een Dyson luchtkoeler gekocht via de webshop. De levering liet op zich wachten. Na bijna een week ontving het product. Omdat ik intussen een koeler gekocht had in de winkel (het was erg warm) wilde ik het product retourneren. Er werd mij door een Dyson medewerker geadviseerd het apparaat meteen mee terug te geven. Ik zou het geld, 349 € twee dagen na ontvangst retour krijgen.
Toen dat niet gebeurde weer met de klantenservice gebeld en ik kreeg vervolgens te horen dat deze informatie niet klopte: het zou twee à drie weken duren! Ik was verkeerd geïnformeerd door de eerste medewerker!!!! Het bleek om een uitzendkracht te gaan.
Maar het goede nieuws was ,dat het produkt in Duitsland was ontvangen. Wat heb ik daar nou mee te maken, hoe Dyson zijn logistiek heeft geregeld!
Na twee weken nog geen geld terug en weer gebeld. Nee, ik moest op drie weken rekenen. Die zijn nu voorbij en nog geen geld retour. Ik ga me nu toch echt zorgen maken of ik mijn geld terug zal krijgen.
Ik had Dyson toch hoger ingeschat! Ze laten je vooruit betalen en je moet maar zien wanneer je je geld terug krijgt! Ze blijken ook niet bij thuiswinkel waarborg organisatie aangesloten te zijn.
Doe je zelf een lol, bestel deze in ieder geval ZEER ZEKER NIET bij de webshop van dyson zelf.
Na betaling en de daarop volgende mail van dyson met de bevestiging hoor of zie je niets meer.
Beloofd word : "de volgende werkdag in huis",
dit is zeker niet het geval, sterker nog je hoort helemaal niets.
Wat doe je dan?,
Na 5 dagen bel je zelf met dyson, uitkomst : ze hebben zelf ook geen zicht op of er wat verstuurd is of hoe het er voor staat..
twee dagen later nog maar eens informeren, dit maal via de chat.
uitkomst? dit was hetzelfde als het contact ervoor,
de klanten service weet niet hoe het er voor staat met mijn bestelling
En of dat al niet bizar genoeg is beindigd de medewerker zelf ineens het chat gesprek met de woorden 'fijne dag nog' inplaats van mee te denken of op zoek te gaan naar waar het nou spaak loopt , nee we kappen het gesprek gewoon af.
oplossings gerichtheid is Ronduit SCHAN-DA-LIG😡 te noemen (zelfs dat is een understatement)
we zijn nu een week verder, en ondanks zij vermelden in hun eigen voorwaarden (onder het kopje bezorgen).. ⬇️
"indien er niet aan de verwachte leverdatum kan worden voldaan vanwege overmacht, zal er contact met u worden opgenomen over een aangepaste verwachte leverdatum."
komt hier in de praktijk helemaal niets van terrecht.
we wachten nog even kort af of we uberhaubt nog wat gaan horen anders word het een gevalletje rechtsbijstand.
vooralsnog wekt dyson alles behalve het idee dat je gehoord wordt door hun klantenservice.
zo jammer
Opgelost! Vandaag is de zending alsnog binnen gekomen via UPS. Jammer dat er géén verzendbevestiging is geweest vooraf.
Volgens website worden stofzuigers welke op werkdagen voor 12.00 besteld zijn de volgende werkdag geleverd.
Hier gaat het helaas al mis.
Donderdag 30 mei besteld inmiddels is het dinsdag 04 juni en tot op heden geen verzendbevestiging mogen ontvangen.
Na bellen klantenservice wordt je helaas niets wijzer met betrekking tot de status van je bestelling. Daar ze daar geen inzage op hebben? Werd afgewimpeld met het excuus dat de verzendbevestiging regelmatig niet verstuurd wordt maar het pakket echter wel. Dan zou ik toch even jullie IT afdeling aan het werk zetten. Het zenuwachtige 'muziekdeuntje' als je in de wacht gezet wordt ervaar ik ook als irritant en dat bij een firma als Dyson. De producten lijken top, maar na het spreken van de klantenservice en de ontbrekende logistieke informatie wekt het helaas de indruk dat ze de zaakjes niet helemaal op orde hebben. En dan dat is spijtig daar ik zojuist ruim 600 euro voor een stofzuiger heb betaald...
Stofzuiger besteld op de website. Betaalmethode Klarna. Geen bevestiging niks. Bij de helpdesk hebben we blijkbaar een bestelnummer gekregen, maar de verschillende medewerkers geven verschillende informatie. Bestelling niet te zien. Komt wel, komt niet, wacht op Klarna. Bestel maar opnieuw, als het dubbel komt kun je gewoon niet aannemen. Dit willen wij niet. We kijken wel of het pakket nog komt en anders maar naar de winkel. Geen probleem, maar niet leuk.
Supervriendelijk geholpen, altijd. We hebben de v8 nu een jaar en er is al heel wat vervangen. Dat is wel jammer voor zo’n duur apparaat. We zien dan ook een beetje op tegen het aflopen vd garantietermijn...
Als je contact opneemt proberen ze het wel te regelen maar moeten telkens overleggen met andere waardoor je telkens een half uur moet wachten !
Een oplossing duurt dagen voor je terug gebeld wordt dus ben niet erg tevreden !!!
Erg slechte service. Op de website staat voor 12.00 bestelt, de volgende dag in huis. Dit klopt zeker niet. En het ergste is dat Dyson niet eens weet wanneer er geleverd gaat worden. Ze kunnen dat niet zien. Dinsdag al bestelling gedaan en nog niets ontvangen. Klantenservice erg slecht.
Klantenservice is onder de maat. Vandaag telefonisch (probleem was al uitgebreid via de mail beschreven inclusief video, maar men wil graag bellers) een nieuw exemplaar van de Pure Cool koeltoren toegezegd gekregen. Dit vanwege rare hoge pieptonen komende uit het apparaat (volgens Google ben ik niet de enige klant die hier last van heeft bij dit model...). De helpdesk verzoekt echter de klant om zelf zorg te dragen voor een doos om de ‘odd size’ koeltoren gereed te maken voor retour.
Het zou Dyson sieren, als ze service echt zo hoog in het vaandel hebben staan als hun site doet vermoeden, zelf zorg te dragen voor de retourverpakkingen wanneer hun ventilator á 500 euro (die qua luchtverplaatsing overigens niet veel indruk maakt) na enkele maanden kapot gaat. Deze gang van zaken draagt niet bij aan de klantenbinding.
DC 52 buiten garantie begon raar geluid te maken en te stinken . Dyson gebeld, zei gaven aan dat in het uiterste geval alles bij elkaar 125 euro zou kosten. Monteur kwam thuis langs na een paar dagen. Hij heeft de motor vervangen en nog een onderdeel voor de zekerheid besteld ter vervanging. Kosten ...... NUL euro!!!! Wat een service ! (buiten garantie termijn) .
Ruim een half jaar na het verstrijken van de garantieperiode van vijf jaar begon de motor van mijn Dyson te haperen en te stinken. Dyson Nederland gebeld waar ik meteen vriendelijk te woord werd gestaan. Ik kon mijn stofzuiger ongefrankeerd naar hun reparatiecentrum zenden.
Precies 48 uren later stond PostNL al met mijn gerepareerde Dyson voor de deur. Er waren een nieuwe motor, een nieuw prefilter, een nieuw postfilter geplaatst en rubberen afdichtingen waren vernieuwd. Kortom, mijn vijfeneenhalf jaar oude, intensief gebruikte stofzuiger is weer als nieuw!
En de kosten, die ik toch al gauw richting €250,00 schatte? Op de bijgesloten werkbon waren alle bedragen en het woord betaalwijze doorgestreept en onder het kopje garantie stond geschreven: goodwill.
Dus nul euro voor een totaal vernieuwde stofzuiger die ook nog eens supersnel terugbezorgd werd!
Een beter bedrijf heb ik nog nooit meegemaakt en ik raad heel Nederland aan hier hun eerstvolgende stofzuiger te kopen: die gaat dus echt een leven lang mee!
Snelle levering en goede service. De website geeft uitgebreide informatie over de producten weer zodat ik makkelijk de juiste stofzuiger kon kiezen.
Vier jaar geleden een Dyson V6 gekocht bij BCC , nu problemen na de garantie , stopt na heel kort gebruik twee seconden in de oplader en weer heel even kunnen gebruiken. Contact opgenomen met de winkel deze heeft de Dyson opgestuurd naar de Dyson reparateur en wat verbaast me , na een week krijg ik te horen dat de Dyson gereed is, de accu en een filter zijn vernieuwd en de kosten nul. Super wat een aangename verrassing.
Qua innovatie progressie style en onderneming niets meer als winstgevend ga ik van uit,waarom geen dyson airpurifire zo groot als n windmolen dat is een win win win situatie als je ook nog eens N heleboel KW per dag produceert terwijl je heel milieubewust bezig bent als coöperatie en ook lucratief als voorloper denk ik dan maar. Vriendelijke groet g
De Dyson V8 Absolute besteld. Pakketje kwam keurig op de vooraf aangegeven dag binnen. Enige probleem is dat er een totaal ander product in de doos zit, waar ik mijn huis Absolute niet schoon mee krijg.
Kan natuurlijk gebeuren.
Echter is de manier van afhandelen niet wat ik van Dyson had verwacht.
Je denkt: Even bellen met de klantenservice (welke overigens wel goed bereikbaar is) en zij zorgen dat het juiste product gelijk mijn kant opkomt.
De realiteit is dat je niet met een klantenservice belt, maar met een doorgeefluik. Zij leggen het probleem neer bij de daarvoor bestemde afdeling en de klant heeft als taak om erg veel geduld te hebben. Er wordt namelijk verteld dat de afdeling, welke dit probleem afhandelt, contact met je opneemt, Wil je meer duidelijkheid, dan heb je pech gehad. Het is namelijk op geen enkele manier mogelijk contact op te nemen met deze afdeling. Kennelijk werkt hun telefoon slechts één kant op.
Mijn tip aan Dyson: Wanneer de klant door jullie fout een verkeerd product ontvangt, zorg dat dit vanuit jullie kant zo snel mogelijk wordt hersteld. Het juiste product opsturen is snel gedaan. Wanneer jullie het verkeerd verzonden product weer kunnen ophalen moet geen zorg zijn van de klant.
Ik wacht nog even geduldig af samen met mijn nieuwe huisdieren. Muizen lijken namelijk geen enkel probleem te hebben met een vies huis.
Na 3 weken had ik al storing met mijn nieuwe V10 Motorhead. Na het uitwassen van het filter viel de motor uit. Men adviseerde motor en filter 48 uur te laten drogen en opnieuw te proberen. Als dit niet zou werken zou er prompt een nieuwe worden gebracht. En zie: precies na 48 uur liep het motortje weer prima. Over het zuigen was ik al zeer tevreden, en de service blijkt nu ook uitstekend: men kent het eigen product blijkbaar door en door. Dyson: kost wat, heb je ook wat!
tot nu toe slechte ervaring!
Heb gister een bestelling gedaan en betaald. Kreeg van Dyson een mail dat ik niet heb betaald en dat mijn order is geannuleerd. Er is toch echt 399 euro van mijn rekening naar de rekening van Dyson gestuurd. Na half uur in de wacht bij de klantenservice, kreeg ik te horen dat ik moet afwachten tot mijn geld wordt terug gestort. Heb ze ook een mail gestuurd maar hierop nog steeds geen reactie.....399 euro best spannend