DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4766 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Corine Brunen 15-10-2018 Via de website gekocht

geweldige serviceen fijne bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne shop,kon alles direct vinden wat ik nodig had.De dag erna werd alles al bezorgd en netjes ingepakt en als je iets niet kunt vinden je wordt direct geholpen.Heel overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reumers Rita 15-10-2018 Via de website gekocht

Ik ben meer dan tevreden over mijn aankoop+levering+service

Algemene score

10,0
Hiermede bedank ik uw firma voor de snelle, correcte en discrete afwerking v mijn bestelling, grtjs. Ook de wijze van betaling vond ik fantastisch omdat ik mindervalide ben. Dit is een zeer dankbare en schitterende oplossing voor mij en mijn gezondheid. Dank je wel en een dikke pluim voor jullie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Soentjens 15-10-2018 Via de website gekocht

Snelle eenvoudige bestelling en super service@

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg betrouwbaar.Makkelijk om een bestelling te plaatsen. Snelle levering zonder problemen. Overzichtelijke rekening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hadassa 15-10-2018 Via de website gekocht

Mooie klantenbindende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht voor de volgende dag een duimbrace en wilde niet rondrijden voor de juiste maat. Heb deze online besteld, maar helaas het pech gehad dat deze toch niet door de fabrikant geleverd was. Een super service gehad ook naar de toekomst voor het langere wachten! Ik zal er zeker ook in toekomst bestellen en graag verder aanbevelen!!!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 13-10-2018 Via de website gekocht

Hele fijne shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment!!
Super makkelijk bestellen, mooie prijzen en mega snelle levering.
Producten zijn keurig verpakt aangekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 13-10-2018 Via de website gekocht

Perfecte service! Volgens afspraak geleverd! Goede prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop, perfecte levering en je wordt netjes op de hoogte gehouden van de status van je bestelling! Daarnaast concurrerende prijzen! Aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen 13-10-2018 Via de website gekocht

Gewoon eenvoudig en makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geen verplichting tot registratie en wél fijne kortingen op de meest uiteenlopende drogisterij-producten!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Floor 13-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de site alles goed te vinden. Veel artikelen en op voorraad. Verschillende merk artikelen te vinden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenie 12-10-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment ,veel kortingen de prijzen van de bestelde artikelen waren aanziendelijk lager dan in de reguliere winkel .Ik wist niet wat ik zag ,ik had de supplementen snel nodig ze werden de volgende dag al bezorgd ,ik had ze zondag besteld ,maandag in huis .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine 12-10-2018 Via de website gekocht

Altijd correcte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime sortering in glutenvrije en lactosevrije producten. Altijd correcte en snelle levering en prima service

Review criteria:

Reageer

Frieda 12-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering..leuke aanbiedingen en niet duurder dan andere drogisterijen..vanaf 20 euro gratis bezorgen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 12-10-2018 Via de website gekocht

Op de Online drogist kan ik rekenen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Genn gedoe met bestellen,komt afspraak na.Ik heb tenminste 5 online bestellingen gedaan online,altijd snel en volledig geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isa 12-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en klantvriendelijke oplossing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling geplaatst, volgende dag geleverd. Een product voldeed niet en ik heb direct mijn geld teruggekregen.Daarnaast zijn de meeste producten ook nog eens goedkoper dan bij andere winkels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Prins 11-10-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst was het even wennen voor mij, omdat ik nooit online bestel, maar nu weet ik de weg en gaat het prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M 11-10-2018 Via de website gekocht

Top Service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had per ongeluk de verkeerde product besteld. Na contact met de klantenservice, gingen ze meteen de goede product opsturen en was de volgende dag al in huis. Top Service!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 11-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

9,0
Bestel hier regelmatig, altijd een snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede Webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janus 11-10-2018 Via de website gekocht

Goede koop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kort, maar degelijke levering! Jammer dat met product van Klene geknoeid is. Het zoutgehalte is door Klene miniem geworden. PS. Klene heb ik in kennis gesteld hierover

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 09-10-2018 Via de website gekocht

Goede service, bezorging slecht maar lag aan post.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Achteraf betalen is easy en overzichtelijke website, levering was slecht, na 3 dagen maar lag aan post.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Leo86 09-10-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en betrouwbare shop.
Snelle levering en goedkoper dan andere drogisterijen op internet. Ik heb vaker in deze winkel gekocht en ook in andere, maar deze komt het er het beste uit, de site is zeer goed gebouwd en daardoor zin de producten snel te vinden, betalen gaat gemakkelijk per mobile telefoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AH 09-10-2018 Via de website gekocht

Fijne winkel en je krijgt het de andere dag bezorgd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een fijne shop met heel veel artikelen.
Heerlijk als je slecht kunt winkelen en het bij je thuis gebracht wordt.
Super snelle levering.
Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Randolph J. 09-10-2018 Via de website gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment producten in verschillende prijsklassen.
Eenvoudige te bestellen en snelle levering!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

els 09-10-2018 Via de website gekocht

Goeie en niet dure drogist,met veel aanbiedingen .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goeie webshop,Ruime artikel keuze.Snelle bezorging.Ook veel gezondheids produkten !! Atkins e.a. Mineralen en vitamines.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk 09-10-2018 Via de website gekocht

doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doen wat ze beloven alles volgens afspraak ook de levering is op tijd . Verder geen op of aanmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nina 09-10-2018 Via de website gekocht

Snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is goed. Ze houden zich aan de afspraak. Ze leveren snel en correct. Bovendien is drogistonline één van de goedkoopste online drogist.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjon Beijer-Klijn 09-10-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Algemene score

9,0
Ik heb hier nu een paar maal besteld en alles bevalt prima, zowel de producten als de service van het bestelproces.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anja 08-10-2018 Via de website gekocht

Goed en goedkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben hier terecht gekomen doordat ik naar iets specifieks op zoek was en kwam dan ook bij DeonlineDrogist.nl terecht. Merkte meteen op dat het een stuk goedkoper was dan bij de Concurrenten. dus heb ik hier dus besteld de service is echt prima de levering was top en je kan ook achteraf betalen en dat vond ik prettiger en veiliger. Deze webshop DeOnlineDrogist.nl vind ik een aanrader.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke de Jong 08-10-2018 Via de website gekocht

Service is top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een fantastische online winkel , overzichtelijk met duidelijk aangegeven catogorieën vwb de produkten + kortingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 08-10-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare website die zijn afspraken nakomt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website. Duidelijke produktomschrijving met advies.
De betaling verloopt soepel en de bestelling wordt snel bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 08-10-2018 Via de website gekocht

Kan niet beter!. Vaak besteld, zo wil je online iets kopen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Áltijd snel en volledig in leveren. Duidelijke site. Prima online te betalen. Goede verpakkingen, kwetsbaar producten met plastic bubbeltjes omkleed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Selfi 07-10-2018 Via de website gekocht

Helemaal top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
PostNL was mijn pakket kwijt geraakt klein telefoontje naar de klantenservice en er werd gelijk een nieuwe pakket verstuurd. Erg tevreden en ook zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.C. van Veen 07-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb snel kunnen beslissen wat ik hebben wilde en dat was voldoende duidelijk op de site te vinden en de verzending en aflevering is snel en accuraat gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie Steenbergen 07-10-2018 Via de website gekocht

Top Service altijd weer!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig weer altijd snelle levering en top verging van het opgestuurde toppie
Vandaar kom ik met veel plezier altijd weer hier op terug bij jullie
Gezien de prijs gezien de verzorging nogmaals daar word een mens blij van!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul van Kraaij 07-10-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een duidelijke website met snelle levering. Goede contact mogelijkheden. Vragen worden correct afgehandeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke, Utrecht 07-10-2018 Via de website gekocht

Snelle, nette levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Voor het eerst hier iets besteld verleden maand. Snel en netjes geleverd. Per product kijken of de prijs interessant is, het een zeer concurrerend geprijsd, het ander duurder dan hoeft.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wil 07-10-2018 Via de website gekocht

Goede Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super webwinkel, snel bezorgt, volgende dag in huis.
Kortom ze doen wat ze beloven.
Ik spreek uit ervaring bestel met enige regelmaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 06-10-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de leveringen de overzicht van de aantal is ook duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 06-10-2018 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voldoende voorraad snelle levering, ik heb vaker via de site besteld en naar tevredenheid website is een beetje rommelig dat wel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phil 06-10-2018 Via de website gekocht

Uiterst snel geleverd, ook naar België

Algemene score

10,0
Alles verliep zoals het hoort.
Eenvoudig besteld, snel geleverd, scherpe prijs en geen gedoe.
Voortaan koop ik hier online.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C v meel 06-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te gebruiken webshop met goede producten voor een leuke prijs, en een supersnelle levering. Kortom precies zoals het hoort!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 06-10-2018 Via de website gekocht

Vandaag besteld morgen in huis gaat echt wel op.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel vaker iets bij de online drogist en het is altijd van vandaag besteld morgen in huis.
Er is een goed overzicht op hun site en natuurlijk bestel je over de 20 euro dan is het gratis verzenden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 06-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering van de produkten. Produkten komen in goede staat aan.
Duidelijk En goed overzichtelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 05-10-2018 Via de website gekocht

Breed assortiment, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Breed assortiment, snelle levering. Alles is goed afgelopen vanaf begin. Prima producten voor zeer acceptabele prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy 05-10-2018 Via de website gekocht

Altijd snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd snelle levering en goed bereikbaar bij vragen ,heb al meerdere producten besteld .
Duidelijke website en een goede prijs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita 05-10-2018 Via de website gekocht

Vandaag besteld morgen in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overduidelijke Website, heel erg tevreden vandaag besteld morgen in huis. Twijfel niet maar bestel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 05-10-2018 Via de website gekocht

Dik tevreden, keurig verpakt en vlot geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de artikelen die ik nodig had was dit voor mij de beste optie op internet. Extra pluspunt gratis levering boven de €20.-

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Bennekom 04-10-2018 Via de website gekocht

Top Service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hier bij mijn apotheek hadden ze niet meer die ankle brace. Zo kwam ik bij de Online Drogist terecht. Vandaag besteld en de volgende dag in huis. Netjes en snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kasim 04-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ten eerste omdat ik boven €20,- bestelling niet hoef te betalen voor verzendkosten. En.....Ik had dus Semper mix besteld. Maar ik kreeg Semper mix met nieuwe verpakking hierdoor dacht ik dat ik verkeerde had besteld. Ik heb dus gelijk met DeOnlinedrogist opgebeld.
Bleek dus dat er iets fout ging. Ik kreeg netjes mijn geld terug gestort en ik mocht de foutieve bestelling houden.
Mensen bij DeOnlinedrogist zijn eerlijk, behandelen klanten netjes en ook behulpzaam. Ga zo door DeOnlinedrogist. Ik bestel zeker volgende keer bij jullie. En ik zou DeOnlinedrogist zeker aanraden aan iedereen

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.H. 04-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk bestellen; vlotte levering; komen hun beloften helemaal na. Zeer klantvriendelijk. Zij hebben regelmatig goede aanbiedingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger 04-10-2018 Via de website gekocht

Geen grote bedragen kopen om gratis levering te krijgen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben gekozen voor deze shop omdat zij ons produkt verkopen maar ook omdat zij bij bestellingen boven de €20.00 gratis bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 04-10-2018 Via de website gekocht

Top aanbiedingen en snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is zeer gebruiksvriendelijk. Vanaf €20 gratis verzendkosten. Je wordt erg goed van het proces op de hoogte gehouden. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews