DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4766 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joyce 28-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, producten worden netjes en snel geleverd.
Je ziet direct of een produkt op voorraad isn

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veronica 27-10-2018 Via de website gekocht

Ben altijd super tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goed op voorraad en de volgende dag geleverd.Je kunt op ze rekenen en dat geeft een goed gevoel.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

anoniem 27-10-2018 Via de website gekocht

Goede service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De online drogist is dik in orde, ze komen hun woord na, snelle levering, goede producten en scherpe prijzen !
Je kunt er gerust bestellen, is betrouwbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 27-10-2018 Via de website gekocht

Snel en probleemloos

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn ervaring is goed. Ze zijn snel, prijs/kwaliteit is netjes en geen problemen gehad. Kan daarom geen oordeel geven over de service. Heb pas 1x iets besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nishan 27-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles was soepel en snel verlopen. Alleen liet de postbode het pakketje op de grond achter maar dat had zelf niks met OnlineDrogist.nl te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van De Online Drogist 27-10-2018

Beste Nishan

heel erg bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de bezorger zo respectloos met uw bestelling is omgegaan. Dat is zeker niet de bedoeling. Zou u uw bestelnummer kunnen doorgeven aan onze klantenservice, dan kunnen wij zorgen dat de pakketbezorger hierop wordt aangesproken. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
DeOnlineDrogist

Reageer

W. Coops 27-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Belofte was snelle levering, dit was ook zo en ook nog op de gegeven tijd. Prima service en makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje 26-10-2018 Via de website gekocht

Fijne site die 'alles' heeft wat ik zoek

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige website met breed aanbod van duurzame producten die ik zoek. Degelijk verpakt en dus al met al erg tevreden.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Peter Bakker 26-10-2018 Via de website gekocht

super snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de pleisters zijn nergens te koop , bij jullie liggen ze gewoon op de plank.
En om 18.30 uur besteld de volgende morgen in huis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ria 26-10-2018 Via de website gekocht

super snelle goed verzorgde levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
veel produkten die gluten vrij zijn gauw alles binnen,zeer goed alles verpakt glas netjes in bubbeltjes plastic

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doan 26-10-2018 Via de website gekocht

Top service

Algemene score

10,0
ik heb mijn producten altijd snel binnen en de prijzen zijn ook netjes. tevreden over alles Ik blijf vaste klant hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schoneveld Rien 25-10-2018 Via de website gekocht

ze doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de producten zijn gemakkelijk te vinden op de site, met daarnaast een duidelijke omschrijving.
en het afronden van de bestelling gaat ook zonder problemen.
Ook de aangegeven verzending is perfect en men houdt je goed op de hoogte van het verloop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JannaM 25-10-2018 Via de website gekocht

Prima, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Artikel heel moeilijk te krijgen. ( Henna Volume shampoo) online prima te krijgen. Dat doe ik dus in het vervolg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Trijnie Zwaagman 25-10-2018 Via de website gekocht

Super online winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De drogist online is een super website,ik ben bedlegerig en kan op deze wijze zelf winkelen en hpef geen beroep te doen op anderen,bovendien is de service super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert 25-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en scherpe prijzen!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De Online Drogist staat al veel langer bekend voor zijn scherpe prijzen. Ook de levering geschiedt binnen 24 uur. Ook de laatste levering liep zo weer af. Al met al een aanrader dus!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJS 25-10-2018 Via de website gekocht

Onlinedrogist

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De online drogist is een goede site levert altijd op tijd. Nooit een nazending.
Top shop.
Grote keuze.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 24-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en uitstekende verpakking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel heeft een uitgebreid assortiment met goede prijzen. De website is overzichtelijk en het product dat je wilt kopen is snel gevonden. De bestelling, bestaande uit flessen met inhoud, was bijzonder goed en veilig verpakt. De bestelling werd de volgende dag, zonder verzendkosten, geleverd via PostNL en binnen de tijd die aangegeven was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 24-10-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Algemene score

8,0
De website is zeer gemakkelijk in gebruik, de levering was stipt en correct en de producten voldoen ook aan de verwachtingen!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie 23-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb mijn koolhydraatarme producten hier besteld. Super snelle levering, gewoon geweldig.
'S avonds besteld en de volgende dag 's ochtends net na mijn ontbijt al ontvangen. Wij waren zo verbaasd over de snelle levering. Wat ik ook super vind is dat levering gratis is bij een bestelwaarde vanaf € 20,-

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Het bestellertje 23-10-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel hier enkele keren per jaar. En ik moet zeggen: dat gaat tot op heden altijd perfect. Voor een bepaalde tijd besteld, de dag erop thuisbezorgd. Nooit iets verkeerd gegaan zover ik me herinner. Soms zijn de prijzen ook lager dan bij de concurrentie. Alhoewel ik niet voor elk product opzoek ben naar de laagste prijs was de laatste bestelling € 18,00 goedkoper dan bij Kruidvat. Dat was een aangename verrassing.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 23-10-2018 Via de website gekocht

Gewoon super handig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel dingen echt goedkoop als ik het vergelijk met andere winkels . Verder levering snel , goed en gemakkelijk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 23-10-2018 Via de website gekocht

Snelle en prima service Bij Online Drogist

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren kopen wij producten bij de Online Drogist en zijn hier nog steeds dik tevreden over.
De prijs voor de aangeboden artikelen zijn altijd zeer concurrerend en de levering verloopt altijd zeer snel en accuraat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 23-10-2018 Via de website gekocht

Snelle en prima service Bij Online Drogist

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren kopen wij producten bij de Online Drogist en zijn hier nog steeds dik tevreden over.
De prijs voor de aangeboden artikelen zijn altijd zeer concurrerend en de levering verloopt altijd zeer snel en accuraat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Latifeh 23-10-2018 Via de website gekocht

Good service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Delivery of product was on time. Website is easy to navigate through. I GOT mail for delivery status and time.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 23-10-2018 Via de website gekocht

prima voor grootverbruiker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb o.a. liter aceton en rozenwater gekocht, haast nergens kan je dit per liter (dus goedkoper) kopen dan hier voor een goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Amieke 22-10-2018 Via de website gekocht

Een aanrader! Snel en wel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan deze shop aan iedereen aanraden! Geen enkel probleem, niet bij de bestelling, niet bij de levering.
Voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liudmila 22-10-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs, levering netjes op tijd, uitgebreide keuze, goede omschrijving van het product, makkelijk, duidelijk en snel te bestelen. Top bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mars KidV 22-10-2018 Via de website gekocht

Levering pakketje

Algemene score

4,0
Heb pillen besteld; betaald; PostNL zegt dat ze zijn afgegeven maar de winkel (afhaal punt) zegt niets te hebben liggen.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van De Online Drogist 22-10-2018

Beste Mars KidV

heel erg bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de afhaallocatie uw pakketje niet kan vinden. Zou u hierover contact kunnen opnemen met onze klantenservice? Dan kunnen zij uitzoeken wat er aan de hand is met uw pakketje en dit zo snel mogelijk voor u oplossen. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

Reageer

j 22-10-2018 Via de website gekocht

Alles perfect tot nu, na al 30 keer bestellen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect, levering, snel, mooi verpakt, alles perfect, woon in Belgie.
Na meer dan dertig keer bestellen, steeds alles naar wens.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur 22-10-2018 Via de website gekocht

Daar kun je op rekenen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De Online Drogist maak waar wat ze beloven, ook met verzenden naar Belgie.sMiddags besteld dan is het de volgende dag afgeleverd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelly 20-10-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als het niet op voorraad is kun je aangeven dat je een mail krijgt wanneer ze het weer beschikbaar hebben, top! binnen en paar dagen is het er wel en 1 dag later in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Devroey nicole 20-10-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vlugge en correcte afhandeling van de bestelling! De dag na de bestelling geplaatst te hebben, kreeg ik al mijn pot met pilletjes.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greet 20-10-2018 Via de website gekocht

Steeds in orde en supersnel geleverd !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een hele duidelijke website. Het is gemakkelijk dat je ook steeds de voorraad van de producten kan zien. De leveringen gebeuren steeds correct en zeer snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m 20-10-2018 Via de website gekocht

Goede webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en correct verpakt, aan te bevelen webshop...........................................

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 20-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en aantrekkelike prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede shop en snelle levering door PostNL en aantrekkele prijzen ,keurig verpakt, en goede service en telefonisch berijkbaar

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima 20-10-2018 Via de website gekocht

goede service

Algemene score

8,0
Ik deze shop gekozen omdat de levering zo snel en goed gebeurd. En shop opgezocht op internet en deze gevonden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marlou 20-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na bestelling op de website had ik de produkten de volgende dag in huis. Bovendien heeft de online drohist een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 19-10-2018 Via de website gekocht

Hele goede fijne betrouwbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Is heel veel te krijgen wat ik graag wil en nodig heb. En het is een overzichtelijke site. En ik vind het fijn dat ik kan kiezen voor avondlevering vanaf 18u.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pietje 18-10-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online Drogist heeft vaak de beste prijs. That’s all! En de levering is razendsnel. En als iets onverhoopt niet op voorraad is krijg je daar keurig bericht over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiersma 18-10-2018 Via de website gekocht

Goede servies en kwaliteit en felcibele aflevering tijd .

Algemene score

9,0
Grote keuze van assortiment, zeer snelle levering met de mogelijkheid om zelf het tijdstip te bepalen van aflevering. Het geleverde product van De Online Drogist is van goede kwaliteit en voldoet aan de gestelde eisen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton46 18-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede service. Duidelijke en overzichtelijke website en veel goede en betaalbare producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

midas 18-10-2018 Via de website gekocht

goeie service

Algemene score

7,0
Goede en snelle levering. De tandpasta was echter een mini uitvoering en had dit niet gelezen zeker. Kleine tegenvaller.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van De Online Drogist 22-10-2018

Beste Midas

heel erg bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u zich vergist heeft bij het plaatsen van de bestelling. Maar dat kan natuurlijk iedereen een keertje gebeuren. Wanneer u contact opneemt met onze klantenservice hierover, dan gaan zij kijken hoe wij dit zo netjes mogelijk voor u kunnen oplossen.

Met vriendelijk groet
DeOnlineDrogist

Reageer

Willie 18-10-2018 Via de website gekocht

Lekker snel en perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede producten voor mooie prijzen. Vandaag besteld en morgen in huis.dus een gewoon normaal goed bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 17-10-2018 Via de website gekocht

Snelle service alleen bezorging TNT minder

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webwinkel is super snel en regelt alles goed, maar verzenden per TNT laat te wensen over en bezorgt een dag later dan beloofd zonder bericht.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Quality Manager 17-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het valt me o dat deze online shop precies doet wat ze zegt. Dat is een verademing. Wij zijn dan ook erg tevreden over de snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Emma 17-10-2018 Via de website gekocht

Snelle verzending, goede service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en goedkoopste. Goede service, makkelijke site. Veel producten kortom prima!!
Kan ik iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ERL 17-10-2018 Via de website gekocht

Makkelijk, snel en correct geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via deze online shop diverse pillen besteld, omdat ze hier een stuk goedkoper zijn dan bij een andere winkel. Via de EAN code kun je goed zoeken en er voor zorgen dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Bestelling, betaling en aflevering is erg makkelijk en goed. Nu al 2x op deze manier besteld en dat bevalt goed. Bovendien een mooie korting ontvangen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Catolijn 17-10-2018 Via de website gekocht

Service is keurig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Artikelen zijn goed te vinden met zoekfunctie op deze website. Er staat aangegeven hoeveel artikelen van het product nog voorradig zijn. Boven de 20 euro geen verzendkosten. Levering volgende dag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 17-10-2018 Via de website gekocht

Snel en prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd snel en goed verpakt geleverd. Pakket makkelijk te volgen. Ik ben altijd tevreden over de produkten èn de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo 15-10-2018 Via de website gekocht

fijne site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
fijne en duidelijke site, snelle bezorging en keurig verpakt. In de avond besteld en de volgende dag al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 15-10-2018 Via de website gekocht

Zeer zeer te vreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbaar en goedkoop vwb mijn bestelling. Het was mijn eerste bestelling op aanrade van iemand en zeker geen spijt. Super snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews