DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4766 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karin 04-10-2018 Via de website gekocht

Top aanbiedingen en snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is zeer gebruiksvriendelijk. Vanaf €20 gratis verzendkosten. Je wordt erg goed van het proces op de hoogte gehouden. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellie Bekker 04-10-2018 Via de website gekocht

Fijne site en een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze site gevonden, want ik was op zoek naar theelichten, 6 uren, en deze winkel had ze toevallig en niet duur ook. Ben er zo blij mee, want ik brand iedere dag kaarsjes bij mijn overleden moeder en vriend. De levering is ook altijd spoedig en mocht het wat later worden dan gepland krijg ik netjes een bericht toegezonden, Een uitstekende service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saïda Agourram 04-10-2018 Via de website gekocht

Duidelijk en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb de bezorgkosten en de voorraad vergeleken met andere webshops. Sommige zijn de bezorgkosten gratis pas bij 50 of 60 euro. Deze was 20 euro.
En natuurlijk prijsvergelijking

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

O O da Paixao 04-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de webshop is klantvriendelijk, de service is goed geweest, de aanbod is goed en wordt steeds breder.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

----- 04-10-2018 Via de website gekocht

gewoon goed

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, veel keus. Snelle, juiste en volledige levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

D. Erkelens 04-10-2018 Via de website gekocht

Prima webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle verzending, prima service als blijkt dat je pakket niet is aangekomen, en er wordt een onderzoek gestart, sturen ze toch nog een keer je bestelde producten op zodat je niet zonder zit. Let wel, dit doen ze alleen als je een vaste klant bent (dus, vaker bij ze besteld hebt).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van De Online Drogist 05-10-2018

Beste D. Erkelens

heel erg bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons en onze service. Wij maken echter in onze service gelukkig geen onderscheid tussen vaste klanten en nieuwe klanten. Ook wanneer bij nieuwe klanten hun pakketje niet wordt geleverd, of iets anders mis gaat, zoeken wij direct naar een passende oplossing. Maar nogmaals bedankt en fijn dat u onze service zo weet te waarderen.

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

Reageer

Mas 03-10-2018 Via de website gekocht

Snel en makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had al eerder wat besteld. Het is betrouwbaar en discreet. Er is snelle levering en bestellen is eenvoudig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Adrielle 03-10-2018 Via de website gekocht

Geweldig bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Breed assortiment, snelle levering en super service! Telefoon wordt netjes beantwoord, klant is er koning!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annette 03-10-2018 Via de website gekocht

Prima online shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudige invulformulieren. Snelle reacties en volgende dag in huis.
Geweldige service. Houden zo !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie 03-10-2018 Via de website gekocht

Super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op dinsdag middag besteld en de volgende dag al in huis. Heel fijn aangezien het op advies van een arts was om dit te bestellen. Snel maar ook de correspondentie die ik heb gehad was zeer goed!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 03-10-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne webshop. Goede prijzen en ruime keuze. De producten had ik snel in huis.
Ik bestel hier vaker en elke keer is het prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josje 02-10-2018 Via de website gekocht

Goede kwaliteit/prijsverhouding!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede winkel! Groot assortiment! Zeer snelle en correcte levering!!! Deze internetwinkel kan ik van harte aanbevelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 02-10-2018 Via de website gekocht

Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik bestel regelmatig mijn multivitamine hier en altijd goede ervaringen. Op tijd en keurig netjes geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

HansS 01-10-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webshop en prompte levering. Bestelling mogelijk zonder een account hoeven aan te maken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Langevelt 01-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Vriendelijke afhandeling bij foute bestelling!
Zeer tevreden. Al een paar jaar een tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anneke Groeneveld 01-10-2018 Via de website gekocht

Fantastisch goede service. Zo goed dat ik hier ga bestellen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Producten zijn goed omschreven. Ook of er aanbiedingen zijn en wanneer de verzendkosten gratis zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Htc 01-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service, snelle levering (binnen een dag) vriendelijke werknemers. Ik raad deze winkel zeker aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J. Oranje 30-09-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
decubal shampoo en conditioner kocht ik altijd bij de Tuinen. Op enig moment had de Tuinen dit niet meer in het assortiment. Toen op internet gezocht en de Online Drogist gevonden, die mij wel aan deze shampoo en conditioner in een verpakking kon helpen; ook nog voor een lagere prijs. 's Middags besteld, de volgende dag afgeleverd. Prettig dat ik daar niet voor thuis hoefde te blijven, maar dat het pak werd afgeleverd bij de Karwei, waar ik het op een voor mij gunstige tijd kon afhalen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lou Janssen 29-09-2018 Via de website gekocht

Geen op of aanmerkingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze website is voor iedereen aan te bevelen , goede service en een ruime keuzen en ook de merkprodukten voor een lage prijs.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

marian 29-09-2018 Via de website gekocht

voordelige drogist

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering en uitzonderlijk lage prijzen van supplementen en vitamine druppels.Site is overzichtelijk en het is betrouwbaar kopen.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mour 29-09-2018 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service. Zeer snelle levertijd! Gemakkelijk te zoeken wat je nodig hebt. Duidelijk wat er in voorraad zit en dus geen verassing achteraf

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mevr. L. Kessels 29-09-2018 Via de website gekocht

BLIJ MET DE ONLINE DROGIST! Service en betrouwbaarheid!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben geen 'online' besteller. Een half jaar geleden heb ik het erop gewaagd. De dag erna kreeg ik het pakketje keurig afgeleverd per vriendelijke bezorger. Nu, een half jaar later koos ik opnieuw voor de Online Drogist. Natuurlijk, wie anders? Voor mij is dit Service en Betrouwbaarheid. Belangrijk! Mevr. L. Kessels

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MK 29-09-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De producten waren makkelijk online te bestellen en werden de dag erna reeds geleverd. Dat is zeker niet bij elke online drogisterij het geval.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 29-09-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijzen, snelle levering dat zegt al genoeg!
Website zeer gebruiksvriendelijk met een ruim aanbod. Gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d. 29-09-2018 Via de website gekocht

prima produkten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
deze shop had alles wat ik nodig had.
en hele goede levering.
en wat belangrijk is dat je kan kiezen waar en wanneeer de levering plaatsvind.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Willy 28-09-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor deze shop gekozen omdat met 20 euro gratis verzending is. Je kunt online vragen stellen over producten of advies over iets . Ben erg blij dat ik de site ontdekt heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny 28-09-2018 Via de website gekocht

Heel goed bedrijf met prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer correct en altijd stipt op tijd met de levering van de producten. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 28-09-2018 Via de website gekocht

Snel en makkelijk

Algemene score

10,0
Makkelijk. En snel duidelijk omschreven en een ruime keuze ,en wat fijn is dat ik gratis verzending had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 28-09-2018 Via de website gekocht

Snelle sevice

Algemene score

10,0
Snelle service, goeie aanbiedingen, goede prijs kwaliteit verhouding.
De producten voldoen aan de verwachting.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 27-09-2018 Via de website gekocht

Vind de Online drogist een hele klantvriendelijke webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kan artikelen makkelijk vinden, verhouding prijs/ kwaliteit is prima, alles goed verpakt en snel in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoyM 27-09-2018 Via de website gekocht

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een winkel met een uitgebreid assortiment. Daarnaast per product goede beschrijving en advies en uiteindelijk een snelle levering met een gemakkelijk betaalproces!
Top jongens. Goeie webwinkel!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke Ravelli 26-09-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij het zoeken van een webshop voor hetgeen ik nodig had, trof ik deze shop.
De verwerking van mijn bestelling verlief gesmeerd en de levering was enigszins vertraagt door Post.NL maar door de track and trace werd ik prima op de hoogte gehouden over het tijdstip van bezorgen. Keurig netjes allemaal. Dank

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sylvia 26-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, strakke prijs.

Algemene score

9,0
Koop vaker bij deze shop en krijg spullen altijd snel en goed verpakt geleverd. Aanbod is groot en prijs is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy van Leeuwen 26-09-2018 Via de website gekocht

Zeer Ruime Keuze Artikelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gigantisch veel keuze in artikelen; zelfs artikelen die niet in een winkel verkrijgbaat zijn;
snelle levering en prima service....Helemaal Geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van Berkom 25-09-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer snelle levering en goed verpakt en prijs goedkoop ik beveel deze firma aan bij u en u zal er geen spijt van krijgen een grote pluim voor deze online winkel .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcofoto 25-09-2018 Via de website gekocht

fijne webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel artikelen voorradig, aangenaam geprijsd, snelle levering, goed verpakt. Afterpay werkt langzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kleemans 25-09-2018 Via de website gekocht

Pakketje kwam kapot aan, klantenservice hielp direct en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In mijn pakketje zaten 2 flesjes massageolie. Bij aankomst van het pakketje was de doos helemaal doorweekt van de olie. Alles zat eronder, ook de andere pakketjes. De klantenservice hielp direct en stuurde dezelfde dag nog een nieuwe toe. Erg snelle en goede service. Dit maakt wel het verschil!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valerie 24-09-2018 Via de website gekocht

Snel in huis en goede kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat ik de bestelling in de avond nog had geplaatst, was het de volgende ochtend al in huis. Netjes verpakt, niets op aan te merken en ook nog eens relatief goedkoop!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Flonkelien 24-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering van goede producten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van producten met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Ruime keuze tussen verschillende soorten producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 24-09-2018 Via de website gekocht

Top service

Algemene score

10,0
Altijd snel en correct geleverd. Zelfs bij een klein probleem staat men altijd voor je klaar. Echt goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 24-09-2018 Via de website gekocht

Prima levering zonder verzendkosten (20 euro)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima site. Levering zoals verwacht. Informatie over bestelling prima (mails). Pluspunt gratis verzending bij aankopen voor meer dan 20 euro.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

p.Cromboschj 23-09-2018 Via de website gekocht

Kan niet beter en vlugger

Algemene score

9,0
Geweldige sortering en prima kwaliteit prijs verhouding. Zeer snelle levering
Is zeer goed en zeker aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ekiam 23-09-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service. Niets mis mee. Maar de bezorgdienst post.nl heeft veel verpest. Zouden bezorgen was thuis zat te wachten op post nl maar ze geven dan een bericht dat ze aan de deur zijn geweest. Met als gevolg dat ik het tig dagen later in huis had en dat ik het zelf moest halen bij een postagentschap.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Officiele reactie van De Online Drogist 24-09-2018

Beste Ekiam,

Heel erg bedankt voor het schrijven en plaatsen van uw review.
Erg vervelend te horen dat de bezorging niet zo ging, zoals het hoort te gaan. Dit is uiteraard niet de bedoeling geweest. Indien u dat wenst kunt u een mail sturen naar onze klantenservice met daarin het ordernummer. Zij kunnen het dan laten uitzoeken door PostNL en een klacht indienen. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

DeOnlineDrogist

Reageer

Katerina 22-09-2018 Via de website gekocht

Keuze zat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Nergens goedkoper dan bij online drogist had ik mijn shampoo gevonden, servies was goed ik zou wel nog eens daar nog een keer kunnen bestellen

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

D.voorthuis 22-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs, snelle levering, volgende dag in huis. Goede online drogist. Vaak aanbiedingen en goede wervice

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

R.j van limbeek 22-09-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Had verkeerd besteld stuurde op zaterdag een bericht kreeg dezelfde dag nog antwoord dat productomgeruold werd zonder extra kosten prima service van online drogist

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uitstekend 22-09-2018 Via de website gekocht

Prijs en snelheid van leveren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website is zeer duidelijk. Artikelen zijn snel te vinden. Goede prijs en snelle levering. Verpakking is discreet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Syl 22-09-2018 Via de website gekocht

Snelle betrouwbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle en betrouwbare service. Soms kortingscode als vaste klant. Goed verpakt wat breekbaar is. Gemakkelijk bestellen :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 22-09-2018 Via de website gekocht

Goede service. Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn vraag via de chat werd snel beantwoord. De levering was ook snel.De website is duidelijk en overzichtelijk. De prijs is goed.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem, Den Haag, vrouw 22-09-2018 Via de website gekocht

Makkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb makkelijk kunnen vinden wat ik zocht.
Al eerder bestelling gedaan toen ook in alles in orde.
Bestelling ging vlot. Website ook ok.
Aflevering snel.
Volgende keer weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews