DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4766 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hulshof 20-09-2018 Via de website gekocht

Een goede en betrouwbare webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik doe al jaren zaken met deze webshop! Als iets niet in orde is dan wordt alles in werking gesteld om het herstellen.
Heb je advies nodig mbt het product of advies over een gezondheidsklacht dan proberen zij mee te denken. Ze komen altij met een gefundeerd advies.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinie Scheilen 20-09-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Algemene score

10,0
Snelle levering, goedkoper als in de winkel, alles wordt keurig bezorgd, ben tevreden over de online drogist.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly de Jong - van Zuijlen 20-09-2018 Via de website gekocht

Zelf kopen in een winkel gaat bijna niet sneller!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop veel bij DeOnlineDrogist: van olie om te bakken tot en met supplementen. Het maakt niet uit wat ik wil hebben, ik heb het altijd snel in huis! Erg fijn voor mij, want lichamelijk ben ik niet sterk en mijn therapeut vult nog al eens wat supplementen aan. Bovendien is de prijs van mijn supplementen vaak lager dan in andere online winkels.
De bezorger is inmiddels een bekende man aan de deur geworden. Zo bekend dat hij toetert als hij me op straat ziet lopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José 20-09-2018 Via de website gekocht

Blij met de Online Drogist

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn bestelling was de eerste die ik bij deze drogist deed ik ben zeer tevreden. Goed geregeld, snelle en duidelijke informatie en keurig op tijd geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gp 19-09-2018 Via de website gekocht

goede service

Algemene score

9,0
snelle levering en op afhaallokatie afgehaald, helaas miste er 1 artikel. Na 1 mailtje werd dit netjes en direct opgelost.
2 dagen later stond ook dat pakketje klaar.

Reageer

Els 19-09-2018 Via de website gekocht

Groot assortiment, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een zeer ruim assortiment en een snelle levering. Ook bij een afleverpunt de volgende dag in huis. Neutrale verpakking zonder reclame.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irwin 19-09-2018 Via de website gekocht

goede prijzen, en snelle afhandeling en levering

Algemene score

9,0
veel keuze goede prijzen, en snelle afhandeling en levering De web shop is ook heel overzichtelijk ingericht. Dus goede prijs prestatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A. Brouwer 19-09-2018 Via de website gekocht

De makkelijke drogist

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via online zoeken voor een bepaald product bij deze site terecht gekomen. Snel verzonden, goede kwaliteit en prijs. Voor 20 euro besteld, geen verzendkosten.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 19-09-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelgemak en een snelle levering maakt dat ik bij een volgende bestelling weer weet waar ik naar toe ga.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greet 19-09-2018 Via de website gekocht

Dit is kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer scherpe prijzen op merkproducten en de levering is super.
Een aanrader,s avonds besteld ,volgende dag in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

els 18-09-2018 Via de website gekocht

DeOnline drogist kan ik van harte aanbevelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De Online drogist heeft een ruim assortiment , snelle levering een goed bereikbare klantenservice die van mij 10 sterren krijgt .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mien 18-09-2018 Via de website gekocht

Webshop met groot assortiment en persoonlijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij toeval vond ik de website van DeOnlineDrogist en sindsdien bestel ik er regelmatig. De website heeft een grotere sortering dan menige supermarkt en zelfs drogist. De bestelling wordt snel en goed verpakt en thuis bezorgd. Voor vragen kan ik altijd bellen en word dan vriendelijk en correct te woord gestaan. Kortom, ik winkel graag op de website van DeOnlineDrogist!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 18-09-2018 Via de website gekocht

Snelle reactie en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze en goede/goedkope prijzen.
Maandag besteld, dinsdag in huis.
Bij bevestiging keurige informatie over hoe en wanneer informatie (track & trace) nummer beschikbaat zou zijn. Deze informatie 's avonds ontvangen met keurige link naar webpagine post.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.C.W. Paulij 16-09-2018 Via de website gekocht

gewoon snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
makkelijk on line bestelen, ook voor paracetamol, e.d. maar ook de dubbel zoute drop van klene is bijna nergens te krijgen, alleen 12 zakken in 1 keer is een beetje veel, maar komt ook wel op.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews