DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4766 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ton Janssen 03-11-2018 Via de website gekocht

goede service, snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze in assortiment, gemakkelijke en veilige betaling. Een vergissing door drogist.nl of jezelf, wordt zonder problemen snel opgelost. Verpakking wordt veilig en goed geleverd.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Both 03-11-2018 Via de website gekocht

Altijd op tijd bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je een bestelling plaatst, krijg je al heel snel een mail dat de order is ontvangen. De dag daarna wordt het artikel bezorgd.
Ik heb al heel vaak besteld bij de Online drogist en nooit problemen ondervonden met de levering.
Prima service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

PJM van Sambeek 03-11-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij deze website is het gemakkelijk te bestellen en
Ook wanneer je zelf kan dus ook in de avond
Je krijgt het zeer snel thuis meestal binnen 1 dag of de dag erna. Dus gewoon goede kwaliteit dat de afspraak na komt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen Beij 03-11-2018 Via de website gekocht

Prima webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk zoeken, dus snel vinden.
Alle artikelen worden uitgelegd en ingrediënten worden getoond als ook reviews.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ANNIE ADAMS 03-11-2018 Via de website gekocht

GEWELDIGE SERVICE!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
IK KAN HIER VEEL BIO KOPEN AAN GOEDE PRIJS KWALITEIT.ALTIJD CORRECTE LEVERING!
OOK HEEL VEEL KEUZE IN VERSCHILLENDE NOTEN EN ZADEN.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Online shopper 03-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige online drogist

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik bestel al heel lang bij de online drogist je ken je artikelen bekijken en thuis laten bezorgen of bij een ophaal adres lekker makkelijk toch

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anoniem 03-11-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk online bestellen. Snelle en goede service. Goedkoper dan in winkels. Groot assortiment.
Klantenservice goed bereikbaar. Vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra 03-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit artikel kon ik niet vinden in de winkel, gelukkig online wel vrijdag besteld zaterdag in huis. TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ammie ten hoedt 03-11-2018 Via de website gekocht

Op deze drogist kun je rekenen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling wordt altijd vlot afgewerkt en keurig bezorgd.
Ook wordt bijgehouden wanneer je bepaalde artikelen weer moet bestellen.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

LT 02-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel om te kunnen bestellen en zeer correct verpakt en verzonden. Precies de goederen die we hadden besteld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annet 02-11-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze site is duidelijk en betrouwbaar.
De levering is snel wat altijd prettig is wanneer je iets snel nodig hebt.
Het contact via de chat is prettig.
Wanneer je een vraag hebt wordt je goed geholpen met adviezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosalie 02-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
DeOnLineDrogist heeft een zeer breed assortiment alternatieve geneesmiddelen. Tot nu toe alles gevonden wat ik zocht, tegen een goede prijs.
Levering gebeurt altijd prompt al op de volgende dag.
Ook heel makkelijk bestellingen te herhalen door de snelle zoekfunctie in je account.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos63 02-11-2018 Via de website gekocht

Goede website, scherpe prijzen en snelle levering. Top !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geen toevalstreffer want dit was een vervolgbestelling na eerdere vervolgbestellingen met wederom een scherpe prijs en zeer snelle levering. Top !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Brigitte 02-11-2018 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en een fijn product dat ik nergens anders in een winkel heb kunnen vinden tegen een super schappelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.A. Schot 02-11-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, klantvriendelijk en veel keus binnen productgroepen. Ik winkel liever op bij de online drogist dan dat ik naar de winkel ga. Goede acties!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjada 02-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd de volgende dag de bestelling thuisbezorgd. Bovendien zijn vele producten goedkoper dan in de winkel en zijn er artikelen die niet in een winkel te koop zijn, maar wel bij de online drogist.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcelle 02-11-2018 Via de website gekocht

de online drogist doet wat het belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb reeds diverse malen bestellingen via deze website geplaatst en ben een zeer tevreden klant. De website is duidelijk, bij een bestelling van 20 euro of meer geen verzendkosten, geleverd zoals op de website staat, kortom, de website doet wat het belooft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D3 02-11-2018 Via de website gekocht

Perfect geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
makkelijk online shoppen, veel informatie ter beschikking en duidelijke bestelmethode.
aantrekkelijke prijzen tov concurenten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

han 01-11-2018 Via de website gekocht

te laat en in 2 gedeeltes geleverd, telefonisch onbereikbaar

Algemene score

5,0
goede prijs, maar totaal niet bereikbaar via telefoon, alleen via app, te late levering en in 2 gedeeltes.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van De Online Drogist 05-11-2018

Beste Han

heel erg bedankt dat u een review heeft willen plaatsen. Wat vervelend dat uw bestelling zo slecht verlopen is en u ons niet kon bereiken. Zou u ons het bestelnummer van uw bestelling kunnen doorgeven, dan kunnen wij deze erbij zoeken en nakijken wat er mis is gegaan. U mag ons ook altijd even bellen. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00-21:30 uur, op zaterdag van 12:30 -17:30 uur en op zondag van 12:30-20:30 uur. Ook kunt u via de mail , whatsapp of chat altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

Reageer

Anja 01-11-2018 Via de website gekocht

De perfecte webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vindt het erg fijn om daar iets te bestellen,het is altijd op voorraad en super snelle levering.En als iets een keer is uitverkocht krijg je de volgende keer korting op je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ger 01-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klopt..............gisteren besteld, vandaag al in huis..prijs was gunstig...........50% korting. Fijn dat ik steeds melding krijg van nieuwe aanbiedingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wat is dat? 01-11-2018 Via de website gekocht

Snel besteld en snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind bij de Online drogist wat ik in de winkel niet kan vinden.
Thuis even bestellen en de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marty 01-11-2018 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere website, duidelijke omschrijving, perfecte en snelle service, ruim assortiment en goede prijs voor de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferd. 01-11-2018 Via de website gekocht

prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ruime keuze, gemakkelijk bestellen, keurig op tijd geleverd!
al de vierde keer dat ik probleemloos bestel bij deze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevrant 01-11-2018 Via de website gekocht

Zeer vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De Online drogist heeft een ruime keuze aan artikelen. Door eerdere goede ervaringen gekozen voor deze winkel. De levering van artikelen is zeer vlot en binnen het door Postnl vermelde tijdsblok. De site is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verwachtingen waargekomen, dank God. 01-11-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kort en krachtig, betaalbaar, kwalitetative producten, snelle levering, zoals beloofd, zo gedaan.
zijn blij. Dank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlieke 01-11-2018 Via de website gekocht

Prima shopplekje

Algemene score

8,0
Ideaal voor mijn huishoudelijke producten en vrrzorgingsspullen.. Wel jammer dat ze pas vanaf een bepaald bedrag gratis verzendkosten hanteren. Dat maakt dat ik soms ze toch oversla. Verder altijd goed fijne aanbiedingen.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hesja 01-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, product was wel aardig, niet geweldig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima winkel, bestellen gaat snel en gemakkelijk, zeer snelle levering. De kalender is wel leuk maar de uitvoering is iets te goedkoop. Dan had ik liever iets meer betaald voor een luxer product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nederlof 01-11-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle en goede afhandeling, vandaag besteld en morgen gratis thuisbezorgd dus sneller kan haast niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helen 01-11-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede producten, snel en keurig verpakt geleverd.
Goede communicatie via email over bezorg tijden.
Van harte aanbevolen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 01-11-2018 Via de website gekocht

Duidelijke website - Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lage prijzen, snelle levering, uitstekende service. Deze website zal ik bij mijn vrienden en familie aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 01-11-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle bezorging op het afgesproken tijdstip.
Goed verpakt. Zeker een aanrader. Maak er zeker nog meer gebruik van.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja retera 31-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, snelle levering. Ruim assortiment met een goede duidel8jke omschrijving van de producten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Daphne 31-10-2018 Via de website gekocht

Perfecte servive

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede website, duidelijk. Kan altijd contact opnemen bij eventuele vragen. Zeer snelle service. Drogist aanwezig bij onduidelijkheid over hoeveelheid inname.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vrouw 55-60 jaar 31-10-2018 Via de website gekocht

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nadat de bestelling is gedaan wordt je netjes op de hoogte gehouden over de levering van de producten
Alles wordt keurig verpakt en is in goede staat ontvangen.
Ga zeker vaker bestellen bij deze drogist. Kwaliteit en prijs zijn ook een reden om hier te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henriëtte Boeve 31-10-2018 Via de website gekocht

Goede producten en supersnel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, ze doen wat ze beloven, goede communicatie en snelle levering. Ik doe graag zaken met drogist on line.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolf 31-10-2018 Via de website gekocht

ben zeer tevreden ,snelle levering..

Algemene score

9,0
Zeer gebruiks vriendelijk.ben zeer te vrezen met bestellen én bezorgen én steld veel interesse naar de cliënt..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry 31-10-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs en service , correcte levering. Website is overzichtelijk. Bij je historie kun je je bestelling herhalen, ideaal

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Annemiek Bak 30-10-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Algemene score

10,0
Deze winkel heeft een uitgebreide en gebruiksvriendelijke webshop, volop keuze, vaak met interessante kortingen op merkprodukten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 30-10-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering

Algemene score

9,0
Producten waren hier het goedkoopst en was de volgende dag in huis. Netjes ingepakt en overzichtelijke site.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M 30-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering na mijn bestelling, alles goed binnen gekomen.
De ene dag besteld de andere dag wordt het thuis bezorgd,prima toch?
De prijs is ook lager dan in de winkels en sommige webshops.
Ik bestel al jaren bij deze webshop,nog steeds tevreden, hoop nog een lange tijd hier te kunnen bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

jeanne 30-10-2018 Via de website gekocht

perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service,snelle levering,ben er zeer tevreden over, zou het iedereen aanraden om daar te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelie 30-10-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling gemakkelijk, volgende dag in huis. Het was het goedkoopste adres met gratis verzending.
Pas 1 keer iets gekocht, kan dus niet zeggen of dit volgende keer weer zo soepel gaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Catharina 30-10-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over de shop .wat je nodig heb .dat hebben zei .Snelle levering binnen 24 geleverd. Ben zeer tevreden. het

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Peters 30-10-2018 Via de website gekocht

Correct en snel

Algemene score

9,0
heldere, toegankelijk site met de informatie die ik zocht.
Grote keus, goed gedocumenteerd.
Snelle en correcte levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alet 29-10-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd fijn om hier te bestellen. Grote keus, prima producten, service is uitstekend.Ik heb geen reden om ergens anders dezelfde producten te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marij 29-10-2018 Via de website gekocht

Prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk en goedkoper als in de winkel. En makkelijk je hoeft niet naar de winkel.
En ze hebben veel merken.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Josephine 29-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het assortiment is zeer uitgebreid, de prijzen zijn lekker laag, de levering is supersnel, kortom een uitstekende service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

debeij 28-10-2018 Via de website gekocht

alles prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
voor deze shop gekozen omdat het in winkels niet te krijgen was, nl.zeedoornextract
vooral geen bezorgkosten vind ik erg fijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Atir 28-10-2018 Via de website gekocht

Prima op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemak. Het is niet meer nodig om naar een winkel te gaan. Vooral is dat met grote pakketten heel handig. Geen gesjouw

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews