DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4766 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 583 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marianne 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een snelle levering, een vriendelijke klantenservice en een uitstekende service!

Reageer

Ans Lobler 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik hoorde op een donderdagmiddag van de Online Drogisten. K stond op het punt naar de drogist te gaan, maar nu heb ik een vrij grote bestelling Online gedaan! De volgende dag werd alles al bezorgd, keurig verpakt, geweldig! Deze houden we er in! Tot de volgende keer.....

Reageer

Zeer tevreden 02-12-2018 Via de website gekocht

Zeer goede en snelle levering

Algemene score

10,0
Het product was nergens meer tekijgen maar hier wel en ook noch eens niet duurder wij kopen nu hier vaker zijn zeer tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mia 02-12-2018 Via de website gekocht

Service is in alle opzichten goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed! Dit wil zeggen dat ik helemaal tevreden ben.Een tevreden klant en dat is het draagvlak van een onderneming!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron 01-12-2018 Via de website gekocht

Zeer goed bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima zaak om je artikelen te bestellen, snelle service en prima aanbiedingen meestal de goedkoopste. Gewoon kopen hier.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathilde 29-11-2018 Via de website gekocht

Service was super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Daar waar ik het niet bij de plaatselijke drogisterij kon vinden, vond ik het wel bij De Online Drogist! Net even iets meer dan bij mij in de buurt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gea 29-11-2018 Via de website gekocht

Lage prijzen, razendsnelle verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Telkens als ik voedingssupplementen nodig heb, vergelijk ik de prijzen van diverse drogisterij-webshops, maar kom bijna altijd bij De Online Drogist uit. De prijsverschillen kunnen enorm zijn. Daarnaast is de informatie op de site goed en de verzending razendsnel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Luuk 29-11-2018 Via de website gekocht

zeer tervreden

Algemene score

9,0
Heb al meerdere bestellingen gedaan en de service is uitstekend. Ook als er iets niet goed is wordt het snel en vakkundig opgelost. Blijf hier bestellingen doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ber 29-11-2018 Via de website gekocht

Goede service voor een scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede presentatie van de artikelen met een goede uitleg over gebruik en/of eigenschappen en een zeer ruim assortiment.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hennie 29-11-2018 Via de website gekocht

Heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd snelle en goede levering.
Post nl. had bij laatste bestelling niet geleverd omdat pakket beschadigd was. Gebeld met de online drogist die de zelfde dag nog een nieuw pakket gestuurd en heb deze de volgende dag al ontvangen.😄

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cati 29-11-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar als altijd. Snelle en correcte service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment. Zeer goede service! Elke keer is de bestelling geheel correct uitgevoerd. Betalingsmethoden zijn ook goed vertegenwoordigd. Betrouwbaar! Ook is de site altijd up to date. Als er even iets niet in voorraad is dan staat het er ook bij. Ik bestel hier al heel vaak en zal dat zeker blijven doen. Absoluut aan te raden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fran 27-11-2018 Via de website gekocht

Ze doen gewoon wat ze beloven.

Algemene score

10,0
alles is goed te vinden op de website en het is duidelijk of het in voorraad is. de volgende dag netjes verpakt in huis, wat wil je nog meer ?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

satisfied client 27-11-2018 Via de website gekocht

Good service

Algemene score

10,0
The purchase was ok and the delivery really fast. I will buy again in the future, this product or another one.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mariah 26-11-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling was er snel en compleet zoals ik van deze site gewend ben.
We konden het ook snel gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Francinia 26-11-2018 Via de website gekocht

Ze maken waar wat ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het! De kwaliteit is goed, de prijs vaak lager dan bij de goedkoopste drogist. De aanbiedingen zijn goed. De service is uitmuntend. De snelheid van leveren is hoog. De verpakking stevig. Binnen 24 uur heb ik de spullen al in de kast staan. Verrassende aanbiedingen die altijd voordelig zijn, zijn vaak toch voordeliger bij deze site. Een eventueel probleem wordt snel en netjes opgelost. En de site loopt gesmeerd en heeft nog nooit kuren gehad zover ik weet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 26-11-2018 Via de website gekocht

Gunstige prijzen en snelle leveringen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel, eerlijk en betrouwbaar. Producten worden binnen de gestelde termijn verzonden in goede verpakking. Aanbod van artikelen ruim opgezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiebing 26-11-2018 Via de website gekocht

goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vindt de website overzichtelijk en gemakkelijk. De leveringen zijn uiterst correct. Wij hebben De leveringen laten ook niet lang op zich wachten. Kortom, ik hoef voor deze artikelen de deur niet meer uit.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Emine demir 26-11-2018 Via de website gekocht

Snel en behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vaker besteld. Snelle levering vanaf 20 euro al gratis geleverd. Klantenservice is behulpzaam/ vriendelijk.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kaya 26-11-2018 Via de website gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, goede afhandeling en goede opvolging. Zoals het een deftige onlineshop betaamt. Meer is er niets aan toe te voegen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkBen 26-11-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle levering,keuze is ruim voldoende

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een aantal producten hier te bestellen,ga ik dat vaker doen.Ze hebben een ruime keuze in het assortiment en de levering is zeer goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elske 26-11-2018 Via de website gekocht

zeer snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De medicatie had ik heel snel nodig en het was dan ook heel fijn dat het dezelfde dag bezorgd werd.
De verpakking was prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olga 24-11-2018 Via de website gekocht

Perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met zeer goede keuzemogelijkheden.De levering gebeurde zonder problemen en perfect op tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andries 24-11-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering van prima goedkope maandlenzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en correcte levering van prima en toch zeer goedkope maandlenzen (unicare). Bij € 20 al geen bijkomende kosten.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Christine 24-11-2018 Via de website gekocht

Snel en compleet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb al diverse keren besteld bij de onlinedrogist. De bestellingen komen altijd snel. Nog nooit problemen gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MV 24-11-2018 Via de website gekocht

Makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbaar, hier kan je gerust je artikelen bestellen. Besteld en volgende dag in huis, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 22-11-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nette levering en erg snel, de dag er voor om 15.00 uur besteld en de volgende dag om 14.00 uur bezorgd.

Reageer

Carina stoeten 22-11-2018 Via de website gekocht

Tevredenheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte snelle levering. Alles wat je besteld hebt is compleet. Dus geheel naar tevredenheid. Ik ben blij dat ik de online drogist heb ondenkt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ChowChow 21-11-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering netjes uitgevoerd; goed verpakt en snel geleverd. Levering op dezelfde dag is ook daadwerkelijk uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Imen 21-11-2018 Via de website gekocht

Bestellen bij de DeOnlineDrogist.nl.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een bestelling bij de DeOnlineDrogist.nl is wel heel gemakkelijk. Je kunt zoeken naar fabrikant of product naam en is gelijk gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaVer 21-11-2018 Via de website gekocht

Snelle, correcte en betrouwbare levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit was mijn 3de bestelling bij De Online Drogist en net als de eerste keer heeft deze online winkel op een zeer positieve manier verrast met zijn Snelle, correcte en betrouwbare levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.E. 21-11-2018 Via de website gekocht

Prima sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De snelle levering en voordelige prijs heeft mij over de streep getrokken, Had geen ervaring met DOD.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cyn 21-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en goedkoop ik raad het aan vandaag besteld en dan de volgende dag in huis hele leuke drogisterij er is van alles te koop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 21-11-2018 Via de website gekocht

Ruime keuze en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website ziet er goed uit. Bovendien een ruime keuze. Gemak en klantvriendelijk. Bij telefonisch contact krijg je een duidelijk antwoord.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Haaren 20-11-2018 Via de website gekocht

Komen afspraak na

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en goede levering. De prijzen zijn scherp en de afspraken worden nagekomen .
Ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

NGDGK 20-11-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel gebruiksvriendelijk ,snelle bezorgingen bovendien gratis bezorging boven 20 €
Zeer aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy 20-11-2018 Via de website gekocht

Altijd goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel regelmatig bij de Onlinedrogist en het gaat altijd goed nog nooit problemen gehad,goede communicatie, duidelijke website snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AidaEmma 19-11-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zal zeker vaker via deze site te bestellen. Er ontbrak iets aan mijn bestelling. Na een mailtje heel snel een reactie gehad met excuses. En het ontbrekende werd heel snel nagestuurd. Dank voor de goede en snelle service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 19-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop, heel snelle levering, geen verzendkosten vanaf 20 euro. Ruim assortiment, ook spullen die je niet bij een online drogist zou verwachten. Ik ben tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 19-11-2018 Via de website gekocht

Valeriaan tabletjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, goedkoop en uitgebreid assortiment met DIV huish schoonmaak spullen van goede kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mieke van de Ven van Dijck 19-11-2018 Via de website gekocht

Goede sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al een paar maal een product besteld bij online drogist en de volgende dag in huis met een laag limiet voor gratis verzending. Prima!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenneth 19-11-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijzen en snelle levering! Niet anders gewend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel vaker producten via hun site.
niet anders gewend. snelle levering. scherpe prijzen.
altijd netjes verpakt/ingepakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 18-11-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd en uitstekende klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De enige reden waarom ik geen 10 geef is dat er zowel bij mijn eerste bestelling als laatste fouten zijn gemaakt. Omdat deze, na hierover gemaild te hebben, zeer snel (antwoord binnen een uur op zondag!) en goed zijn opgelost ben ik evenwel zeer tevreden en zal ik zeker blijven bestellen bij DeOnlineDrogist.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hillie 18-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De artikelen waar ik naar op zoek was, waren bij DeOnlineDrogist gunstig geprijsd. Toen ik de bestelling ontving, bleek een fles te lekken. Er is mij probleemloos een nieuwe fles toegestuurd. Heel netjes opgelost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk 18-11-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al diverse keren bestellingen geplaatst en altijd op tijd en correct geleverd .
Echt een prima bedrijf .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 18-11-2018 Via de website gekocht

Gewoon netjes verzorgd, zoals het hoort.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Gewoon keurig netjes verzorgd en snel zoals je mag verwachten. Nu moet ik het om een of andere flauwekul reden nog aanvullen tot tenminste 100 karakters. En dat laatste kan ik in het geheel niet waarderen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Syl 18-11-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voordelig vergeleken met de andere dezelfde producten op internet. Aflevering was netjes en in een goede verpakking geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Els van der Most 17-11-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle service en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De online drogist is goedkoop en de service is uitstekend. Snelle levering en goede verpakking. Je kunt van ze op aan. Enige verbeterpunt is een nog iets groter assortiment, al hebben ze al veel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van De Online Drogist 23-11-2018

Beste Els van der Most

heel erg bedankt dat u een review heeft willen plaatsen. U geeft aan dat u een nog ruimer assortiment zou willen zien. Als u onze klantenservice doorgeeft welke producten u nog mist op onze site, kunnen wij ons uiterste best doen ook deze producten toe te voegen aan het assortiment.

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

Reageer

Prima Service 17-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Online Drogist heeft een ruim assortiment. De service is goed en de service is snel. Absoluut een aanrader voor een grote diversiteit aan artikelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franka en Mieke Dijkslag 17-11-2018 Via de website gekocht

Fijne overzichtelijke website!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Website kwam direct bovenaan toen ik via zoekmachine zocht naar product!
Snelle levering, deze is makkelijk te volgen en je weet dan gelijk wanneer je bestelling wordt bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Geldrop 17-11-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product was snel te vinden via google, vervolgens werd het snel en correct geleverd, ze houden je op de hoogte van de levering en leveren het keurig op tijd binnen de afgesproken levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews