Marianne
13-12-2018
Via de website gekocht
Een snelle levering, een vriendelijke klantenservice en een uitstekende service!
Ans Lobler
13-12-2018
Via de website gekocht
Ik hoorde op een donderdagmiddag van de Online Drogisten. K stond op het punt naar de drogist te gaan, maar nu heb ik een vrij grote bestelling Online gedaan! De volgende dag werd alles al bezorgd, keurig verpakt, geweldig! Deze houden we er in! Tot de volgende keer.....
Zeer tevreden
02-12-2018
Via de website gekocht
Zeer goede en snelle levering
Het product was nergens meer tekijgen maar hier wel en ook noch eens niet duurder wij kopen nu hier vaker zijn zeer tevreden
Mia
02-12-2018
Via de website gekocht
Service is in alle opzichten goed!
Goed! Dit wil zeggen dat ik helemaal tevreden ben.Een tevreden klant en dat is het draagvlak van een onderneming!
Ron
01-12-2018
Zeer goed bedrijf
Prima zaak om je artikelen te bestellen, snelle service en prima aanbiedingen meestal de goedkoopste. Gewoon kopen hier.
Mathilde
Service was super!
Daar waar ik het niet bij de plaatselijke drogisterij kon vinden, vond ik het wel bij De Online Drogist! Net even iets meer dan bij mij in de buurt.
Gea
Lage prijzen, razendsnelle verzending
Telkens als ik voedingssupplementen nodig heb, vergelijk ik de prijzen van diverse drogisterij-webshops, maar kom bijna altijd bij De Online Drogist uit. De prijsverschillen kunnen enorm zijn. Daarnaast is de informatie op de site goed en de verzending razendsnel.
Luuk
Via de website gekocht
Heb al meerdere bestellingen gedaan en de service is uitstekend. Ook als er iets niet goed is wordt het snel en vakkundig opgelost. Blijf hier bestellingen doen
Ber
Via de website gekocht
Goede service voor een scherpe prijs
Goede presentatie van de artikelen met een goede uitleg over gebruik en/of eigenschappen en een zeer ruim assortiment.
Hennie
Heel goede service
Altijd snelle en goede levering.
Post nl. had bij laatste bestelling niet geleverd omdat pakket beschadigd was. Gebeld met de online drogist die de zelfde dag nog een nieuw pakket gestuurd en heb deze de volgende dag al ontvangen.😄
Cati
Via de website gekocht
Betrouwbaar als altijd. Snelle en correcte service.
Groot assortiment. Zeer goede service! Elke keer is de bestelling geheel correct uitgevoerd. Betalingsmethoden zijn ook goed vertegenwoordigd. Betrouwbaar! Ook is de site altijd up to date. Als er even iets niet in voorraad is dan staat het er ook bij. Ik bestel hier al heel vaak en zal dat zeker blijven doen. Absoluut aan te raden!
Fran
27-11-2018
Via de website gekocht
Ze doen gewoon wat ze beloven.
alles is goed te vinden op de website en het is duidelijk of het in voorraad is. de volgende dag netjes verpakt in huis, wat wil je nog meer ?
satisfied client
27-11-2018
Via de website gekocht
The purchase was ok and the delivery really fast. I will buy again in the future, this product or another one.
Mariah
Snel geleverd Top!
De bestelling was er snel en compleet zoals ik van deze site gewend ben.
We konden het ook snel gebruiken
Francinia
Via de website gekocht
Ze maken waar wat ze beloven!
Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het! De kwaliteit is goed, de prijs vaak lager dan bij de goedkoopste drogist. De aanbiedingen zijn goed. De service is uitmuntend. De snelheid van leveren is hoog. De verpakking stevig. Binnen 24 uur heb ik de spullen al in de kast staan. Verrassende aanbiedingen die altijd voordelig zijn, zijn vaak toch voordeliger bij deze site. Een eventueel probleem wordt snel en netjes opgelost. En de site loopt gesmeerd en heeft nog nooit kuren gehad zover ik weet.
Bert
Via de website gekocht
Gunstige prijzen en snelle leveringen.
Snel, eerlijk en betrouwbaar. Producten worden binnen de gestelde termijn verzonden in goede verpakking. Aanbod van artikelen ruim opgezet.
Wiebing
Via de website gekocht
goede service en snelle levering
Ik vindt de website overzichtelijk en gemakkelijk. De leveringen zijn uiterst correct. Wij hebben De leveringen laten ook niet lang op zich wachten. Kortom, ik hoef voor deze artikelen de deur niet meer uit.
Emine demir
Snel en behulpzaam
Vaker besteld. Snelle levering vanaf 20 euro al gratis geleverd. Klantenservice is behulpzaam/ vriendelijk.
Kaya
Via de website gekocht
Goede service, goede afhandeling en goede opvolging. Zoals het een deftige onlineshop betaamt. Meer is er niets aan toe te voegen.
HenkBen
Via de website gekocht
Goede en snelle levering,keuze is ruim voldoende
Na een aantal producten hier te bestellen,ga ik dat vaker doen.Ze hebben een ruime keuze in het assortiment en de levering is zeer goed.
Elske
zeer snelle service
De medicatie had ik heel snel nodig en het was dan ook heel fijn dat het dezelfde dag bezorgd werd.
De verpakking was prima.
Olga
Perfecte levering
Duidelijke website met zeer goede keuzemogelijkheden.De levering gebeurde zonder problemen en perfect op tijd
Andries
Via de website gekocht
Snelle en correcte levering van prima goedkope maandlenzen
Snelle en correcte levering van prima en toch zeer goedkope maandlenzen (unicare). Bij € 20 al geen bijkomende kosten.
Christine
Snel en compleet
Ik heb al diverse keren besteld bij de onlinedrogist. De bestellingen komen altijd snel. Nog nooit problemen gehad.
MV
Makkelijk
Betrouwbaar, hier kan je gerust je artikelen bestellen. Besteld en volgende dag in huis, snelle levering.
Yvonne
22-11-2018
Goede service
Nette levering en erg snel, de dag er voor om 15.00 uur besteld en de volgende dag om 14.00 uur bezorgd.
Carina stoeten
22-11-2018
Tevredenheid
Correcte snelle levering. Alles wat je besteld hebt is compleet. Dus geheel naar tevredenheid. Ik ben blij dat ik de online drogist heb ondenkt
ChowChow
Prima service!
Levering netjes uitgevoerd; goed verpakt en snel geleverd. Levering op dezelfde dag is ook daadwerkelijk uitgevoerd.
Imen
Via de website gekocht
Bestellen bij de DeOnlineDrogist.nl.
Een bestelling bij de DeOnlineDrogist.nl is wel heel gemakkelijk. Je kunt zoeken naar fabrikant of product naam en is gelijk gevonden.
MaVer
Via de website gekocht
Snelle, correcte en betrouwbare levering.
Dit was mijn 3de bestelling bij De Online Drogist en net als de eerste keer heeft deze online winkel op een zeer positieve manier verrast met zijn Snelle, correcte en betrouwbare levering.
H.E.
Prima sevice
De snelle levering en voordelige prijs heeft mij over de streep getrokken, Had geen ervaring met DOD.
Cyn
Snelle levering en goedkoop
Snelle levering en goedkoop ik raad het aan vandaag besteld en dan de volgende dag in huis hele leuke drogisterij er is van alles te koop
Henk
Via de website gekocht
Ruime keuze en geweldige service
De website ziet er goed uit. Bovendien een ruime keuze. Gemak en klantvriendelijk. Bij telefonisch contact krijg je een duidelijk antwoord.
Van Haaren
Komen afspraak na
Snelle en goede levering. De prijzen zijn scherp en de afspraken worden nagekomen .
Ruim assortiment
NGDGK
Snelle bezorging
Heel gebruiksvriendelijk ,snelle bezorgingen bovendien gratis bezorging boven 20 €
Zeer aan te bevelen
Nancy
Altijd goed
Ik bestel regelmatig bij de Onlinedrogist en het gaat altijd goed nog nooit problemen gehad,goede communicatie, duidelijke website snelle levering.
AidaEmma
Goede en snelle service
Ik zal zeker vaker via deze site te bestellen. Er ontbrak iets aan mijn bestelling. Na een mailtje heel snel een reactie gehad met excuses. En het ontbrekende werd heel snel nagestuurd. Dank voor de goede en snelle service.
Ingrid
Snelle levering
Duidelijke webshop, heel snelle levering, geen verzendkosten vanaf 20 euro. Ruim assortiment, ook spullen die je niet bij een online drogist zou verwachten. Ik ben tevreden.
Roos
Valeriaan tabletjes
Snelle levering, goedkoop en uitgebreid assortiment met DIV huish schoonmaak spullen van goede kwaliteit
Mieke van de Ven van Dijck
Goede sevice
Al een paar maal een product besteld bij online drogist en de volgende dag in huis met een laag limiet voor gratis verzending. Prima!!!
Kenneth
Via de website gekocht
Scherpe prijzen en snelle levering! Niet anders gewend!
Ik bestel vaker producten via hun site.
niet anders gewend. snelle levering. scherpe prijzen.
altijd netjes verpakt/ingepakt.
Diana
Via de website gekocht
Snel geleverd en uitstekende klantenservice
De enige reden waarom ik geen 10 geef is dat er zowel bij mijn eerste bestelling als laatste fouten zijn gemaakt. Omdat deze, na hierover gemaild te hebben, zeer snel (antwoord binnen een uur op zondag!) en goed zijn opgelost ben ik evenwel zeer tevreden en zal ik zeker blijven bestellen bij DeOnlineDrogist.
Hillie
Geweldige service
De artikelen waar ik naar op zoek was, waren bij DeOnlineDrogist gunstig geprijsd. Toen ik de bestelling ontving, bleek een fles te lekken. Er is mij probleemloos een nieuwe fles toegestuurd. Heel netjes opgelost.
Dirk
Betrouwbaar
Al diverse keren bestellingen geplaatst en altijd op tijd en correct geleverd .
Echt een prima bedrijf .
Nico
Via de website gekocht
Gewoon netjes verzorgd, zoals het hoort.
Gewoon keurig netjes verzorgd en snel zoals je mag verwachten. Nu moet ik het om een of andere flauwekul reden nog aanvullen tot tenminste 100 karakters. En dat laatste kan ik in het geheel niet waarderen.
Syl
Goede service
Voordelig vergeleken met de andere dezelfde producten op internet. Aflevering was netjes en in een goede verpakking geleverd.
Els van der Most
Via de website gekocht
Zeer snelle service en betrouwbaar
De online drogist is goedkoop en de service is uitstekend. Snelle levering en goede verpakking. Je kunt van ze op aan. Enige verbeterpunt is een nog iets groter assortiment, al hebben ze al veel
Prima Service
Prima service
De Online Drogist heeft een ruim assortiment. De service is goed en de service is snel. Absoluut een aanrader voor een grote diversiteit aan artikelen.
Franka en Mieke Dijkslag
Fijne overzichtelijke website!
Website kwam direct bovenaan toen ik via zoekmachine zocht naar product!
Snelle levering, deze is makkelijk te volgen en je weet dan gelijk wanneer je bestelling wordt bezorgd.
van Geldrop
Snelle en correcte service
Het product was snel te vinden via google, vervolgens werd het snel en correct geleverd, ze houden je op de hoogte van de levering en leveren het keurig op tijd binnen de afgesproken levertijd.
Toon meer reviews